2 aylık bebek kv, görümce, eş

defi88

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
73
53
8
Nerden başlasam bilemiyorum ama çok şükür sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Kısaca anlatmak gerekirse ilk zamanlarda çok sıkıntı çektim ve kendi ailemden kimsem olmadığı için ilk 40 gün dönüşümlü olarak kv ve görümcem benim evimde kalıp bebek bakımında yardımcı oldu. Sezaryen kısmı çok sorunlu geçti ve ayağa bile kalkacak durumum yoktu dolayısıyla evin de bütün düzeni onların eline geçti. Başlarda sütüm çok boldu ama sürekli başımda bekleyip emiyor mu aa bak falan diyerek mahremiyeti ihlal ettiler ve sağarak süt vermeye devam ettim. Tabii artık yatak odama teklifsiz giren kv ve görümce yüzünden saldım gitti. Eşime defalarca bu konuyu söyledim ama üstünde durmadı. Şimdi bebeğim 75 günlük ve ben işe başladım. Bebeğimin kilo alımı azaldı çünkü babaannesi yemiyor deyip bırakıyor. Sütüm kesildi ve mama ile devam ediyoruz ama sürekli anne sütü olmadığı için böyle deyip duruyor. Az yediriyoruz desem de anlatamadım hatta kp bile anne sütü YÖK da ondan diyor. Benim bebeği bırakacak kimsem yok o yüzden ses de edemiyorum. Hatta geçenlerde bebeğim bana bakarken kv ee yine de annesi işte dedi. O kadar moralim bozuk ki anlatamam. Şimdi de ne zaman evime gelseler benden habersiz çocuğumun eşyalarını düzenliyorlar banyo yada mutfağı temizliyorlar ve bana işte çok pis burası imasında bulunuyorlar. Hatta kp ben size gelmek istemiyorum eviniz çok dağınık dedi. Bebek bakımında eşim hiç yardım etmiyor. Ben bunca işin altından kalkamıyorum. Ben istemez miyim evladımı emzireyim? Ne yapacağımı şaşırdım.

Yardımcı al mümkünse.
Hem çalış hem bebek hem temizlik çok zor. Bir düzen kur kendine göre. K.v, görümce onların da yavaş yavaş elini çekmelerini sağla. Yoksa hem iş yapıp hem de yerden yere vurmaya devam ederler.
Yardımcı istemiyor eşim. Kesinlikle karşı. Durumum da var ama istemiyor. Ellerini çektirmiyorum çünkü çocuğa bakıyorlar maalesef.

Yardımcı istemiyor eşim. Kesinlikle karşı. Durumum da var ama istemiyor. Ellerini çektirmiyorum çünkü çocuğa bakıyorlar maalesef.
Ne demek istemiyor. Kölemisin? Ya sabır. O yapsın o zaman. Yemek, bulaşık, bebek, temizlik canımı yolda bulmadım. Azıcık hasta olun ne bilim çok kötüyüm. Ev dağınık kafam dağınık deyin. Psikoloji falan, Bir yolunu bulup ikna edin. Görün ne kadar güzel olacak herşey. Para mı ben mi deyin cimri eşinize.

Ne demek istemiyor. Kölemisin? Ya sabır. O yapsın o zaman. Yemek, bulaşık, bebek, temizlik canımı yolda bulmadım. Azıcık hasta olun ne bilim çok kötüyüm. Ev dağınık kafam dağınık deyin. Psikoloji falan, Bir yolunu bulup ikna edin. Görün ne kadar güzel olacak herşey. Para mı ben mi deyin cimri eşinize.
Valla işten gelir yemeğini yer yatar. Bir de elli türlü işte ben çok yoruldum bilmem ne. Artık boşanmayı bile düşündüm.

Valla işten gelir yemeğini yer yatar. Bir de elli türlü işte ben çok yoruldum bilmem ne. Artık boşanmayı bile düşündüm.
Düşünürsünüz tabi. Hemen ayarla en kötü iki haftada bir gelsin. O düzen bile iyi gelir. Cam yerler silinir. Eşinde süpürüp falan yardımcı olsun. Sen de mutlu anne ol. Allah bebeğine sana sağlık mutluluk versin.

O zaman çık işten ve bebeğine bak durumu falan boşver. Bu bebek şu an aç kalıyor farkında mısın?
Çok afedersin ama s.çarım böyle işin içine kusura bakma!
Kızgınlığım sana değil kocana ve onun ailesine!
Ne demek mama vermiyorlar bunlar gerizekalı mı? Rica ederim işten çıkın lütfen. Gerekirse Bakmıyorsa da alın bebeğinizi gidin kadın sığınmaya lütfen.
Yani bebek aç, ben bile açlığa dayanamıyorum. Minnacık bebek nasıl dayansın ya oy kuzum!
İnsan değiller onlar , Allah onları bildiği gibi yapsın aşırı sinirlendim!

O zaman çık işten ve bebeğine bak durumu falan boşver. Bu bebek şu an aç kalıyor farkında mısın?
Ne demek mama vermiyorlar bunlar gerizekalı mı? Rica ederim işten çıkın lütfen. Gerekirse Bakmıyorsa da alın bebeğinizi gidin kadın sığınmaya lütfen.
Yani bebek aç, ben bile açlığa dayanamıyorum. Minnacık bebek nasıl dayansın ya oy kuzum!
Anlatamıyorum. Anne sütü almıyor diye kilo almıyor diyor. Hatta kullandığım suya bile laf söyledi ama çocuk işe başladığım 13 günde 130 gram almış sadece bence bu bile açıkça ne değişiklik olduğunu gösteriyor. Uyuyakaldı yemedi diyor.

Bebek ne zaman eve gelse hep açtı zaten eşime de söyledim ama umursamadı. Kilo alımı azalmış diyorum çocuğu olmayan görümcem bence normal çocuk gayet iyi diyor.

Back
X