- 7 Haziran 2018
- 73
- 53
- 8
Nerden başlasam bilemiyorum ama çok şükür sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Kısaca anlatmak gerekirse ilk zamanlarda çok sıkıntı çektim ve kendi ailemden kimsem olmadığı için ilk 40 gün dönüşümlü olarak kv ve görümcem benim evimde kalıp bebek bakımında yardımcı oldu. Sezaryen kısmı çok sorunlu geçti ve ayağa bile kalkacak durumum yoktu dolayısıyla evin de bütün düzeni onların eline geçti. Başlarda sütüm çok boldu ama sürekli başımda bekleyip emiyor mu aa bak falan diyerek mahremiyeti ihlal ettiler ve sağarak süt vermeye devam ettim. Tabii artık yatak odama teklifsiz giren kv ve görümce yüzünden saldım gitti. Eşime defalarca bu konuyu söyledim ama üstünde durmadı. Şimdi bebeğim 75 günlük ve ben işe başladım. Bebeğimin kilo alımı azaldı çünkü babaannesi yemiyor deyip bırakıyor. Sütüm kesildi ve mama ile devam ediyoruz ama sürekli anne sütü olmadığı için böyle deyip duruyor. Az yediriyoruz desem de anlatamadım hatta kp bile anne sütü YÖK da ondan diyor. Benim bebeği bırakacak kimsem yok o yüzden ses de edemiyorum. Hatta geçenlerde bebeğim bana bakarken kv ee yine de annesi işte dedi. O kadar moralim bozuk ki anlatamam. Şimdi de ne zaman evime gelseler benden habersiz çocuğumun eşyalarını düzenliyorlar banyo yada mutfağı temizliyorlar ve bana işte çok pis burası imasında bulunuyorlar. Hatta kp ben size gelmek istemiyorum eviniz çok dağınık dedi. Bebek bakımında eşim hiç yardım etmiyor. Ben bunca işin altından kalkamıyorum. Ben istemez miyim evladımı emzireyim? Ne yapacağımı şaşırdım.