- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
Anladm canım. O zaman senin paran senin kararın. Kocan niye istemiyor para ondan çıkmıcak sonuçtaBen çalıştığım sürece hiç sorunum yok. Eve bakan benim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladm canım. O zaman senin paran senin kararın. Kocan niye istemiyor para ondan çıkmıcak sonuçtaBen çalıştığım sürece hiç sorunum yok. Eve bakan benim.
Evde yabancı birini istemiyorum diyor.Anladm canım. O zaman senin paran senin kararın. Kocan niye istemiyor para ondan çıkmıcak sonuçta
Siz işten gelince gitsin. Sizinle oturup çay kahve içecek hali yok.Evde yabancı birini istemiyorum diyor.
Evde yabancı birini istemiyorum diyor.
Kavga etmek istemiyorum.Tam dayaklik. O zaman kalkip kendisi yapacak isleri bir zahmet. Ki zaten yapmasi lazim, nasil evde parazit gibi yasamasina izin veriyorsunuz anlamadim. Sanirim cok yumusak huylu birisiniz. Birinden birini sineye cekecek o da yani. Cok sinirlendim.
Keşke biraz da o kavga etmek istemeseKavga etmek istemiyorum.
Evde yabancı birini istemiyorum diyor.
Anlatamıyorum. Anne sütü almıyor diye kilo almıyor diyor. Hatta kullandığım suya bile laf söyledi ama çocuk işe başladığım 13 günde 130 gram almış sadece bence bu bile açıkça ne değişiklik olduğunu gösteriyor. Uyuyakaldı yemedi diyor.
Bebek ne zaman eve gelse hep açtı zaten eşime de söyledim ama umursamadı. Kilo alımı azalmış diyorum çocuğu olmayan görümcem bence normal çocuk gayet iyi diyor.
Ee sesin çıksın o zaman? Ne demek eşim yardımcı istemiyor? Ben istiyorum diyip kapat konuyu. İllaki gelmesin diyorsa narin elleriyle evi temizlesin.Ben çalıştığım sürece hiç sorunum yok. Eve bakan benim.
ALOOOOOOO.Nerden başlasam bilemiyorum ama çok şükür sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Kısaca anlatmak gerekirse ilk zamanlarda çok sıkıntı çektim ve kendi ailemden kimsem olmadığı için ilk 40 gün dönüşümlü olarak kv ve görümcem benim evimde kalıp bebek bakımında yardımcı oldu. Sezaryen kısmı çok sorunlu geçti ve ayağa bile kalkacak durumum yoktu dolayısıyla evin de bütün düzeni onların eline geçti. Başlarda sütüm çok boldu ama sürekli başımda bekleyip emiyor mu aa bak falan diyerek mahremiyeti ihlal ettiler ve sağarak süt vermeye devam ettim. Tabii artık yatak odama teklifsiz giren kv ve görümce yüzünden saldım gitti. Eşime defalarca bu konuyu söyledim ama üstünde durmadı. Şimdi bebeğim 75 günlük ve ben işe başladım. Bebeğimin kilo alımı azaldı çünkü babaannesi yemiyor deyip bırakıyor. Sütüm kesildi ve mama ile devam ediyoruz ama sürekli anne sütü olmadığı için böyle deyip duruyor. Az yediriyoruz desem de anlatamadım hatta kp bile anne sütü YÖK da ondan diyor. Benim bebeği bırakacak kimsem yok o yüzden ses de edemiyorum. Hatta geçenlerde bebeğim bana bakarken kv ee yine de annesi işte dedi. O kadar moralim bozuk ki anlatamam. Şimdi de ne zaman evime gelseler benden habersiz çocuğumun eşyalarını düzenliyorlar banyo yada mutfağı temizliyorlar ve bana işte çok pis burası imasında bulunuyorlar. Hatta kp ben size gelmek istemiyorum eviniz çok dağınık dedi. Bebek bakımında eşim hiç yardım etmiyor. Ben bunca işin altından kalkamıyorum. Ben istemez miyim evladımı emzireyim? Ne yapacağımı şaşırdım.