• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebek kv, görümce, eş

Sen o bebegin annesisin. Vicdanin nasil el veriyor beslenememesine? Bakamadiklarini bile bile bir sey yapmayip ise güce devam edemezsin. Bir sinir krizine bakar en kotu. Ya bakıcı ya ben işten ayriliyorum diyeceksin kocana. Bu kadar basit.

Bebeginiz daha 2 aylik bakici icin cok cok kucuk.bence ne kadar kotu de davransalar size bebeginiz icin sabredin.yabanci biri bakacagina babaannesi baksa akliniz geride kalmaz

Bebek ne zaman eve gelse hep açtı zaten eşime de söyledim ama umursamadı. Kilo alımı azalmış diyorum çocuğu olmayan görümcem bence normal çocuk gayet iyi diyor.
Iyi de kv bebege bakamiyor ki , hicbir bakici ufacik bebegi ac birakmaz
Ay inanamiyorum size gercekten , calismak zorunda olmanizi anliyorum , hayat cok zor ama bu isnkv ile olmaz
Tutun bir bakici , eve de kamera doseyin , gun icerisinde girer bakarsiniz
O bebeyi omru boyunca bogusacagi hastaliklara maruz birakacaksiniz farkinda misiniz?
3 saatte bir beslenmesi lazim , yazik gunah ya

Bebeginiz daha 2 aylik bakici icin cok cok kucuk.bence ne kadar kotu de davransalar size bebeginiz icin sabredin.yabanci biri bakacagina babaannesi baksa akliniz geride kalmaz

Çocuğuna bakıcı baktı saatinde yedirdi içirdi büyüdü gelişti sabah gelince kucağına atlardı

Konu sahibinin Kv si iki aylık dikkat çekerim iki aylık bebeği uyudu diye beslemiyor

Daha iyi bakar klişe bir laftır daha iyi bakamadığı açık

Oğlum bebekken ayda 1 kg alırdı yürümeye başlayınca çok kilo almadı hala da ince

Bakıcın karalar bağladı yediriyorum da neden kilo almıyor diye kadın bebeği umursuyordu ama konu sahibinin Kv si hem yedirmeyip hem konu sahibinde kusur arıyor

Özetle babaanne yahut anneanne iyi bakar diye birşey yok bakamıyorsa başkası bakar

Arkadaşım sen bence hala lohusasin, oncelikle kimseye ihtiyacin yok. kendine gel. Milletin laflarına kulağını tikayacaksin. Ama yeri geldiginde lafini esirgemeyeceksin. Calisan ise giden hir annenin sut vermesi bebege neredeyse imkansiz. 2 saatte bir emecek ki oyle sutu olsun o annenin. Mama anne sutunden daha cok kilo aldırır bu çocuğu aç bırakıyorsunuz diye crmkireceksin. İstemeyen bakmasın gerçekten. Sana da bahanesi olur alırsın iznini mis gibi geçer çocuğuna bakarsın.

Sorun ettiğiniz kayınvalide ve görümce size yardımcı oluyor. Evi temizliyor bebeğe bakıyor. Sorun etmediğiniz eşiniz yanlış anlamadıysam çalışmıyor ve hiç bir işe yaramıyor.
Öncelikle bebeğinizi doktora götürün. Sağlık sorunu var mı baktırın. 1 hafta izin alın bebek gerçekten yemiyor mu yoksa yedirmiyorlar mı anlayın.

Anlatamıyorum. Anne sütü almıyor diye kilo almıyor diyor. Hatta kullandığım suya bile laf söyledi ama çocuk işe başladığım 13 günde 130 gram almış sadece bence bu bile açıkça ne değişiklik olduğunu gösteriyor. Uyuyakaldı yemedi diyor.

Yemedi ne demek? Çocuk biberonla mama içece Bunlar nişastali mama falan hazırlayıp kasikla mi yediriyorlar

ücretsiz kullansaydınız mademkı kp beğenmıyosa kalkasın kendısı yapsın.

Yardımcı istemiyor eşim. Kesinlikle karşı. Durumum da var ama istemiyor. Ellerini çektirmiyorum çünkü çocuğa bakıyorlar maalesef.
Offf nasıl karşı ya. Hem çalışacaksın hem bebek bakacaksın bide kendin para kazandığın halde karşı mı? Ozaman kusura bakmasın tutacak bir iş ucundan bitmedi bu cahil adamlar

Esiniz gitsin calisssin cocugunuz toparlanana kadar o evi gecindirsin !! Sizde cocugunuza bakin Allah korusun ilerde saglik sorunu cikarsa cok pisman olursunuz

Bak arkadaşım çocuk kilo almıyorsa 2 sebebi oluyor. Ya aç kalıyor ya da bir hastalığı var. Bir bebekte kilo almayı engelleyen hastalıkların bulunması öyle kolay değil. O sebeple burada da biraz uyanık olmanız ve doğru hareket etmeniz lazım. O yüzden bu ailenin seni sindirp kafalarina gore hareket etmesine izin verme. Anladigim kadariyla eve sen bakiyorsun o yuzden calisman lazim. Coxuk kilo almiyor boyle olmayacsk diyip hemen yaron bakici aramaya basla. Bu arada bir firma bul Eve kamera taktir.

Lütfen çocuğuna sahip çıkamayacak kadınlar anne olmasın ya da biraz daha büyümeyi bekleyin. Kusura bakmayın ama çok sinirlendim gözünüzün önünde bebeğiniz elden gidiyor farkında sn. Siz sesinizi çıkarıyorsunuz. Gerekirse o kocayı da evden kovarım bebeğimin beslenmesi için her şeyi yaparım. O bebek sizi seçmedi siz onu seçtiniz. Kendinize gelin o kocayı da silkeleyin. Gelişim geriliği nedir nelere yol açar bir okuyun bence

Siz okumadınız galiba çocuğu aç birakiyorlarmis. Belki çocuk ac ac ağlamaktan katılıyor babaanne diye güvenecek mi?

Yardımcı istemiyor eşim. Kesinlikle karşı. Durumum da var ama istemiyor. Ellerini çektirmiyorum çünkü çocuğa bakıyorlar maalesef.
eşin adam olacak o zaman bir zahmet yardımcıyı kabul etmiyorsa yardım etmesini bilecek bu ne vurdumduymazlık bu ne rahatlık bu terbiyesizliktir kusura bakma.

bu arada arkadaşlara katılıyorum bebeğin büyük ihtimalle aç bırakılıyor şekeri düştüğü için uyuyor yazık yavruya çok üzüldüm.

Çalışan para kazanan kadınlar da bu kadar aciz olursa söylenecek fazla bir şey yok sanırım.
Evladım için karşıma almayacağım insan yok, gerekirse dünyayı yakarım.
Siz 'eşimle kavga etmek istemiyorum' diyorsunuz.
Etmeyin o zaman, bebeğiniz bakımsızlıktan ve yeterli beslenememekten gelişim geriliği yaşarsa üzülen siz olursunuz.
Allah basiret versin size,kocanıza da merhamet.

KV kp ve gorumceniz hep beraber doktora gidin bence. Doktor orda anlatsın, desin ki anne sutu yeterince doyurmuyorsa manaya geçilir. Çocuk aç bırakılmaz. Ac birakilirsa gelisimi yavaşlar. Kör cahil yemin ediyorum bunlar.
Tüm bunlarla beraber, madem evi gecindiren de sizsiniz; esinize bok yemek düşer. Alın bir kadın, haftada bir iki haftada bir neyse. Temizletin evinizi. Kocanıza da söyleyin, sen daha çok kazansaydin ben temizlerdim evi. Sen az kazaniyorsun ben isten çıkamıyorum o yüzden kadın gelecek diye. Kendinize kiymayin, kocanıza kiyin. Hayat işten gelip g*t devirip yatmaya benzemiyor maalesef.

Hatta geçenlerde bebeğim bana bakarken kv ee yine de annesi işte dedi.
Sen de öylece susup baktın mı ? Ne demek yine de annesi ? Çok fazla konuşuyorlar ,ya işten çıkıp çocuğuna bakacaksın yada bakıcı tutacaksın .Bu enerji emicilerle çok ileri gidemezsin .ayrıca sütün yok diyenler başta kayınpederin olmak üzere sırayla emzirsinler. Her çocuk iki yaşına kadar anne sütüyle beslenip tosun gibi olmuyor ,gerek de yok zaten .sağlıklı olsun yeter .benim bebeğim 27 ay emdi fakat kilosu normalden az fazlaydı. Şişman bingil bingil bir çocuk olmadı hiç ,sağlıklı ama ..kimsenin söylediğini önemseme ,içine de atma .çok bilen emzirsin de geç ..

Back
X