- 22 Kasım 2010
- 11.239
- 19.993
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi de kv bebege bakamiyor ki , hicbir bakici ufacik bebegi ac birakmazBebek ne zaman eve gelse hep açtı zaten eşime de söyledim ama umursamadı. Kilo alımı azalmış diyorum çocuğu olmayan görümcem bence normal çocuk gayet iyi diyor.
Bebeginiz daha 2 aylik bakici icin cok cok kucuk.bence ne kadar kotu de davransalar size bebeginiz icin sabredin.yabanci biri bakacagina babaannesi baksa akliniz geride kalmaz
Anlatamıyorum. Anne sütü almıyor diye kilo almıyor diyor. Hatta kullandığım suya bile laf söyledi ama çocuk işe başladığım 13 günde 130 gram almış sadece bence bu bile açıkça ne değişiklik olduğunu gösteriyor. Uyuyakaldı yemedi diyor.
Offf nasıl karşı ya. Hem çalışacaksın hem bebek bakacaksın bide kendin para kazandığın halde karşı mı? Ozaman kusura bakmasın tutacak bir iş ucundan bitmedi bu cahil adamlarYardımcı istemiyor eşim. Kesinlikle karşı. Durumum da var ama istemiyor. Ellerini çektirmiyorum çünkü çocuğa bakıyorlar maalesef.
Siz okumadınız galiba çocuğu aç birakiyorlarmis. Belki çocuk ac ac ağlamaktan katılıyor babaanne diye güvenecek mi?Bebeginiz daha 2 aylik bakici icin cok cok kucuk.bence ne kadar kotu de davransalar size bebeginiz icin sabredin.yabanci biri bakacagina babaannesi baksa akliniz geride kalmaz
eşin adam olacak o zaman bir zahmet yardımcıyı kabul etmiyorsa yardım etmesini bilecek bu ne vurdumduymazlık bu ne rahatlık bu terbiyesizliktir kusura bakma.Yardımcı istemiyor eşim. Kesinlikle karşı. Durumum da var ama istemiyor. Ellerini çektirmiyorum çünkü çocuğa bakıyorlar maalesef.
Sen de öylece susup baktın mı ? Ne demek yine de annesi ? Çok fazla konuşuyorlar ,ya işten çıkıp çocuğuna bakacaksın yada bakıcı tutacaksın .Bu enerji emicilerle çok ileri gidemezsin .ayrıca sütün yok diyenler başta kayınpederin olmak üzere sırayla emzirsinler. Her çocuk iki yaşına kadar anne sütüyle beslenip tosun gibi olmuyor ,gerek de yok zaten .sağlıklı olsun yeter .benim bebeğim 27 ay emdi fakat kilosu normalden az fazlaydı. Şişman bingil bingil bir çocuk olmadı hiç ,sağlıklı ama ..kimsenin söylediğini önemseme ,içine de atma .çok bilen emzirsin de geç ..Hatta geçenlerde bebeğim bana bakarken kv ee yine de annesi işte dedi.