Yardımcı istemiyor eşim. Kesinlikle karşı. Durumum da var ama istemiyor. Ellerini çektirmiyorum çünkü çocuğa bakıyorlar maalesef.Yardımcı al mümkünse.
Hem çalış hem bebek hem temizlik çok zor. Bir düzen kur kendine göre. K.v, görümce onların da yavaş yavaş elini çekmelerini sağla. Yoksa hem iş yapıp hem de yerden yere vurmaya devam ederler.
Sonuna kadar kullandım. Doğumdan önce 8 hafta Doğumdan sonra 8 hafta.Yasal dogum izni hakkinizi neden kullanmadiniz?
Anladim dogum oncesini erken almissiniz. Belki de bakici kv den daha iyi bakar.Sonuna kadar kullandım. Doğumdan önce 8 hafta Doğumdan sonra 8 hafta.
Maalesef tansiyon sorunum vardı erken ayrıldım. Bebeğim o kadar küçük ki bakıcı hiç uğraşmaz gibi geliyor yine de canı en azından zarar gelmez diye düşünüyorum ama onlar da kendini bir şey sanıyor.Anladim dogum oncesini erken almissiniz. Belki de bakici kv den daha iyi bakar.
Ne demek istemiyor. Kölemisin? Ya sabır. O yapsın o zaman. Yemek, bulaşık, bebek, temizlik canımı yolda bulmadım. Azıcık hasta olun ne bilim çok kötüyüm. Ev dağınık kafam dağınık deyin. Psikoloji falan, Bir yolunu bulup ikna edin. Görün ne kadar güzel olacak herşey. Para mı ben mi deyin cimri eşinize.Yardımcı istemiyor eşim. Kesinlikle karşı. Durumum da var ama istemiyor. Ellerini çektirmiyorum çünkü çocuğa bakıyorlar maalesef.
Biliyorum ama kullanamam maalesef gücümüz ona yetmez.Ucretsiz izin hakkiniz var biliyorsunuz degil mi 6 ay. Ozelde bile olsaniz.
Valla işten gelir yemeğini yer yatar. Bir de elli türlü işte ben çok yoruldum bilmem ne. Artık boşanmayı bile düşündüm.Ne demek istemiyor. Kölemisin? Ya sabır. O yapsın o zaman. Yemek, bulaşık, bebek, temizlik canımı yolda bulmadım. Azıcık hasta olun ne bilim çok kötüyüm. Ev dağınık kafam dağınık deyin. Psikoloji falan, Bir yolunu bulup ikna edin. Görün ne kadar güzel olacak herşey. Para mı ben mi deyin cimri eşinize.
Düşünürsünüz tabi. Hemen ayarla en kötü iki haftada bir gelsin. O düzen bile iyi gelir. Cam yerler silinir. Eşinde süpürüp falan yardımcı olsun. Sen de mutlu anne ol. Allah bebeğine sana sağlık mutluluk versin.Valla işten gelir yemeğini yer yatar. Bir de elli türlü işte ben çok yoruldum bilmem ne. Artık boşanmayı bile düşündüm.
Anlatamıyorum. Anne sütü almıyor diye kilo almıyor diyor. Hatta kullandığım suya bile laf söyledi ama çocuk işe başladığım 13 günde 130 gram almış sadece bence bu bile açıkça ne değişiklik olduğunu gösteriyor. Uyuyakaldı yemedi diyor.O zaman çık işten ve bebeğine bak durumu falan boşver. Bu bebek şu an aç kalıyor farkında mısın?
Çok afedersin ama s.çarım böyle işin içine kusura bakma!
Kızgınlığım sana değil kocana ve onun ailesine!
Ne demek mama vermiyorlar bunlar gerizekalı mı? Rica ederim işten çıkın lütfen. Gerekirse Bakmıyorsa da alın bebeğinizi gidin kadın sığınmaya lütfen.
Yani bebek aç, ben bile açlığa dayanamıyorum. Minnacık bebek nasıl dayansın ya oy kuzum!
İnsan değiller onlar , Allah onları bildiği gibi yapsın aşırı sinirlendim!
Bebek ne zaman eve gelse hep açtı zaten eşime de söyledim ama umursamadı. Kilo alımı azalmış diyorum çocuğu olmayan görümcem bence normal çocuk gayet iyi diyor.O zaman çık işten ve bebeğine bak durumu falan boşver. Bu bebek şu an aç kalıyor farkında mısın?
Çok afedersin ama s.çarım böyle işin içine kusura bakma!
Kızgınlığım sana değil kocana ve onun ailesine!
Ne demek mama vermiyorlar bunlar gerizekalı mı? Rica ederim işten çıkın lütfen. Gerekirse Bakmıyorsa da alın bebeğinizi gidin kadın sığınmaya lütfen.
Yani bebek aç, ben bile açlığa dayanamıyorum. Minnacık bebek nasıl dayansın ya oy kuzum!
İnsan değiller onlar , Allah onları bildiği gibi yapsın aşırı sinirlendim!
Valla yardımcı istemiyorsa bence otur çocuğuna kendin bak evinle kendin ilgile kimselere bırakma öyleeYardımcı istemiyor eşim. Kesinlikle karşı. Durumum da var ama istemiyor. Ellerini çektirmiyorum çünkü çocuğa bakıyorlar maalesef.
Eşim yeterince kazanmıyor. Eve ve bebeğe ben bakıyorum diyebilirim. Çok zor durumda kalırım bırakırsam.Valla yardımcı istemiyorsa bence otur çocuğuna kendin bak evinle kendin ilgile kimselere bırakma öylee
Durumum da var ama demişsin de bir önceki yorum da o yüzden söyledimYardımcı istemiyor eşim. Kesinlikle karşı. Durumum da var ama istemiyor. Ellerini çektirmiyorum çünkü çocuğa bakıyorlar maalesef.
Ben çalıştığım sürece hiç sorunum yok. Eve bakan benim.Durumum da var ama demişsin de bir önceki yorum da o yüzden söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?