2 aylık bebek kv, görümce, eş

Gerçekten güvenebileceğim bir bakıcı bulsam giderim çocuğumu alıp zaten. Ama ben bu kadar küçükken babannesinin daha iyi olacağını düşünmüştüm. Zaten 2-2.5 yaşında kreşe verip evliliğimi de bitirmeyi düşünüyorum. Herkes kolaylıkla söylüyor ama çocuğuma sıcak bir ev ve yiyecek sağlamak da bir anne olarak üstüme kalmışsa tartışıp neden kendimi ve çocuğumu üzeyim? İşe başlarım en azından minnet etmem dedim. Buraya kadar hala kendimi haklı görüyorum. Ha siz daha iyi eşlere sahipsinizdir onu bilemem. Keşke bir annem olsaydı da hemen çocuğumu alıp çıkabilseydim bu evden. Ama yok.
Bakıcıya zaten verme.bu devirde güvenilir bakici bulmak çok zor bulan illaki var ama o da zor yani...ama sesini çıkar, itiraz et sen alttan aldikca acimazlar daha çok tepene binerler. Inan korkma kv düzgün bakmıyor mu rest çek esine ya düzgün bakar ya da kres yasina kadar ucretsiz izne ayrilirim yada bakici bulurum de. birak o muhatap olsun anasiyla.emiin ol bunu desen gidecek parayi dusunur eteği tutuşur bak nasıl çeki düzene girer. Sen muhtacim size imajını verirsen onlar kendini ağırdan satar. Ama siz kimsiniz size muhtaç değilim imajını verirsen senin istediğin olur.

İsterse bırakıp gitsin. Ben çalışırken bebeğe bakacak biri olsun istediğim için sustum bugüne kadar.

Senin sıkıntın ne ben anlamadım. Bebeğine bakıyorlar, evini temizliyorlar. Bebeğin odasını düzeltiyorlar, mutfak banyo temizliyorlar diye şikayet edilir mi. Ne güzel işte temizliğe vakit ayıracağına bebeğinle ilgilenirsin. 4-5 saat çalışıyorum demişsin. Yeterince vaktin de var.

Senin sıkıntın ne ben anlamadım. Bebeğine bakıyorlar, evini temizliyorlar. Bebeğin odasını düzeltiyorlar, mutfak banyo temizliyorlar diye şikayet edilir mi. Ne güzel işte temizliğe vakit ayıracağına bebeğinle ilgilenirsin. 4-5 saat çalışıyorum demişsin. Yeterince vaktin de var.
Çocuğa düzgün bakılmıyor.

Sana ne? Diyelim ki doğru değil sana ne? Hazımsız
Sen vd beni ilgilendirmiyor.
Bebeğe acıdım, üzüldüm.

Klavyede istediğini yaz.
Vızz gelir bana.
Kv, eşe gelince sümsük olanların sözleri beni ırgalamıyor.

Kv nin baktığı 5 saat, kalan 20 saatte ne yapıyorsun ki çocuk aç kalıyor?
Ben buna ne uyduracağını merak ediyorum.

İnşallah konu da üye de faketir.

Çok tepki gelince yalanı yalanla örtüyor ondan.

Ben konuyu anlamadım. Anlattığından kayınvalide ve görümce çok iyi insanlar gibi geldi bana. Zaten 4-5 saat çalışıyormuş en fazla 2 kere beslenmesi gerekir. Onlar az beslediyse sen çok besle değil mi. Bundan şikayet edilir mi. Sıkıntı koca gibi geliyor. Evin büyük oğlu gibi davranıyor. Konu sahibinde çok fazla sorumluluk var ve sinirleri yıpranmış gibi.

Bebeğimin kilo alımı azaldı çünkü babaannesi yemiyor deyip bırakıyor. Sütüm kesildi ve mama ile devam ediyoruz ama sürekli anne sütü olmadığı için böyle deyip duruyor. Az yediriyoruz desem de anlatamadım hatta kp bile anne sütü YÖK da ondan diyor. Benim bebeği bırakacak kimsem yok o yüzden ses de edemiyorum.

Anlatamıyorum. Anne sütü almıyor diye kilo almıyor diyor. Hatta kullandığım suya bile laf söyledi ama çocuk işe başladığım 13 günde 130 gram almış sadece bence bu bile açıkça ne değişiklik olduğunu gösteriyor. Uyuyakaldı yemedi diyor.

Bebek ne zaman eve gelse hep açtı zaten eşime de söyledim ama umursamadı. Kilo alımı azalmış diyorum çocuğu olmayan görümcem bence normal çocuk gayet iyi diyor.

İlk 3 sayfadaki mesajlar.

Bebeği aç bırakıyorlar, bebek aç, bebeğe az mama veriliyor.

Sonra kıvırıyor hasta diye.

Bebeğin aç olduğunu biliyorsun madem, 20 saat evdesin bol bol yedir.
İşteyken kocanı, kv ara, şu kadar mama verin, yoksa tatsızlık çıkar de.

Ama yok. Kavga edemezmiş.

Burada çatır çatır sayıyor ama.

Ben konuyu anlamadım. Anlattığından kayınvalide ve görümce çok iyi insanlar gibi geldi bana. Zaten 4-5 saat çalışıyormuş en fazla 2 kere beslenmesi gerekir. Onlar az beslediyse sen çok besle değil mi. Bundan şikayet edilir mi. Sıkıntı koca gibi geliyor. Evin büyük oğlu gibi davranıyor. Konu sahibinde çok fazla sorumluluk var ve sinirleri yıpranmış gibi.
Hastaysa tedavi olsun.
Bebeğin suçu ne ki, aç kalıyor?

Back
X