- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
Bakıcıya zaten verme.bu devirde güvenilir bakici bulmak çok zor bulan illaki var ama o da zor yani...ama sesini çıkar, itiraz et sen alttan aldikca acimazlar daha çok tepene binerler. Inan korkma kv düzgün bakmıyor mu rest çek esine ya düzgün bakar ya da kres yasina kadar ucretsiz izne ayrilirim yada bakici bulurum de. birak o muhatap olsun anasiyla.emiin ol bunu desen gidecek parayi dusunur eteği tutuşur bak nasıl çeki düzene girer. Sen muhtacim size imajını verirsen onlar kendini ağırdan satar. Ama siz kimsiniz size muhtaç değilim imajını verirsen senin istediğin olur.Gerçekten güvenebileceğim bir bakıcı bulsam giderim çocuğumu alıp zaten. Ama ben bu kadar küçükken babannesinin daha iyi olacağını düşünmüştüm. Zaten 2-2.5 yaşında kreşe verip evliliğimi de bitirmeyi düşünüyorum. Herkes kolaylıkla söylüyor ama çocuğuma sıcak bir ev ve yiyecek sağlamak da bir anne olarak üstüme kalmışsa tartışıp neden kendimi ve çocuğumu üzeyim? İşe başlarım en azından minnet etmem dedim. Buraya kadar hala kendimi haklı görüyorum. Ha siz daha iyi eşlere sahipsinizdir onu bilemem. Keşke bir annem olsaydı da hemen çocuğumu alıp çıkabilseydim bu evden. Ama yok.