- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
Tehdit. Yeterli olur mu?
Hay Allah ya tüh

Sizinki de resmen iftira. Onu ne yapacağız? :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tehdit. Yeterli olur mu?
Tersini ıspatlamak size kalmış. Aynen siz şikayet ettiğinizde de tersini ıspatlamanın bana kaldığı gibi. Buyrun.Hay Allah ya tüh
Sizinki de resmen iftira. Onu ne yapacağız? :))
Evet. Eşime laf söylediniz diye kızdım. Her gece sevişiyoruz. O yüzden.
Az önce iş yerimle görüştüm. Bir süre daha bebekle kalacağım. En azından 6 ay.Bakin suan rahatladiginiz durum da 2 aylik bebek icin tehlikeli.
Bariz bir sekilde bebeginize bakilamiyor,
siz saglikli olmamaniza ragmen ise donmussunuz,
yani iki bariz yanlis var ortada, buradan dogru cikaramazsiniz,
evin bakimini bebeginiz 6 aylik olana kadar esinize birakmalisiniz ve ucretsiz izin almalisiniz.
Az önce iş yerimle görüştüm. Bir süre daha bebekle kalacağım. En azından 6 ay.
Var evet. Manyağım ben. Çocuğuma bakmıyorum. Ama ulu kadınlar kulübüne iyi gözükeyim diye allah allah kilo almıyor bu çocuk diyorum. Çünkü resmi merci sizsiniz ya. Bir de seks benim içün her şey. O yüzden kocama laf söylenmesine dayanamıyorum. Mememi görmesinler diye emzirmedim he. Stresten stressten gerginlikten süt kesildi. Ben bu kadar boş insanın ego tatminine geleceğini bilmiyordum gerçekten. Ulan hiçbirinizin mi sıkıntısı yok harikalar? Boş beleş internet başında vakit öldürüp başka insanların kötü yanlarıyla beslenen iğrenç mahluklarsınız hepiniz. Şu an evde evladımla beraber oturuyorum. Ne yapacağımı biliyorum sadece belki aranızda çirkeflikten beslenmeyen insanlar vardır da bak ben eşimin ailesine lohusalıkya böyle yaklaştım der diye bekliyorum. Yoksa çocuğuma nasıl bakacağım aa neden kilo almadı demedim. Ha bu arada idrar yolu iltihabı olduğu için kilo alımı yavaşlamış. Bugün ilacına başladık. Dün verdiğim tahlil bugün belli oldu. İştahsızlığı bu sebeptenmiş. Hakikaten de bugün daha iyi yedi. Şimdi bu konuyu kapatıyor mısınız?
Bir şeyi silmeye niyetim yok. Şikayet etmezseniz insan değilsiniz.Sizinle polemiğe girdim diye ceza almadan şunu da kibleyeyim de..
Tersini ıspatlamak size kalmış. Aynen siz şikayet ettiğinizde de tersini ıspatlamanın bana kaldığı gibi. Buyrun.
en doğrusunu yaptınAz önce iş yerimle görüştüm. Bir süre daha bebekle kalacağım. En azından 6 ay.
Az önce iş yerimle görüştüm. Bir süre daha bebekle kalacağım. En azından 6 ay.
Kv ve görümceyide biraz uzaklaştırmaya çalışAz önce iş yerimle görüştüm. Bir süre daha bebekle kalacağım. En azından 6 ay.
Neden çeviriyorsun?
Eşine laf söylemeseydik iyiydi.
İyi de kendi demedi mi kocam ev işine yardım etmiyor yardımcı almama da kesinlikle karşı diye. Neden ben bebeğimle ilgilenicem yardımcı geliyor diyemiyor da çalışan ve evi geçindiren biri olarak kocasından izin alıyor? Herşeye bi bahane kimseye laf yok...
Evet. Eşime laf söylediniz diye kızdım. Her gece sevişiyoruz. O yüzden.
Gerçekten güvenebileceğim bir bakıcı bulsam giderim çocuğumu alıp zaten. Ama ben bu kadar küçükken babannesinin daha iyi olacağını düşünmüştüm. Zaten 2-2.5 yaşında kreşe verip evliliğimi de bitirmeyi düşünüyorum. Herkes kolaylıkla söylüyor ama çocuğuma sıcak bir ev ve yiyecek sağlamak da bir anne olarak üstüme kalmışsa tartışıp neden kendimi ve çocuğumu üzeyim? İşe başlarım en azından minnet etmem dedim. Buraya kadar hala kendimi haklı görüyorum. Ha siz daha iyi eşlere sahipsinizdir onu bilemem. Keşke bir annem olsaydı da hemen çocuğumu alıp çıkabilseydim bu evden. Ama yok.Valla bacım evi sen gecindiriyormussun eşinden daha çok kazaniyormussun. Istesen o kv gorumceyi esini hepsini mum edersin. Yeri geldi mi kullan bu kozunu merak etme kv oglunu geciktiren bu kadını kaybetmek istemez. Keza koca kişisi de. Arada kafam atarsa çeker giderim evlilik koca diye olmuyorum imajını var bak onlar seni alan kaçırmayalım diye nasıl hoş tutuyor gor. Sanırım annem baban olmadığı için korkuyor alttan alıyorsun kokrkma yeri geldi mi deliye deli cirkefe cirkef manyağı makyak ol.
İsterse bırakıp gitsin. Ben çalışırken bebeğe bakacak biri olsun istediğim için sustum bugüne kadar.Sizce eşiniz gerçekten evde yabancı istemediği için mi yardımcı istemiyor? Gerçekten gerekçesi mantıklı mi sizce? Sonucta temizlikci 17.00 olmadan isini bitirir gider.sakin parayı hesaplıyor olmasın.
Bi de kavga etmek istemiyorum demissiniz etseniz nolur ki çok mu büyütür. Bu mesele kavga konusu bile olsa nolucak yani. En fazla 2 gun konuşulmaz suratlar asilir sonu olum bosanma degil ya.Niye cekiniyorsunuz? Bi sesinizi çıkarmayı itiraz etmeyi deneyin korkmayın eşiniz sizi bırakıp gitmez.