2 aylık bebek kv, görümce, eş

Bakıcı istemiyorum dedim mi? İşi bırakmak istemiyorum dedim mi? Kayınvalideme düzenli yemek yedirmesini nasıl söylerim diyorum, burda hala kocanı mı savunuyorsun diyorlar.
Öncelikle şu ezik tavrı bırakacaksınız.

Kv evden postalayacaksınız.
Kocanıza kıç büyüteceğine git ek iş yap da evi geçindir, ben çocuğumu aç bırakamam sizin yüzünüzden diyeceksiniz.

İşi bırakmam diyorsanız, işe yaramaz kv ve kocayı sepetleyip, bakıcı bulacaksınız.

Zavallı bebek.
Vicdansız insanların eline düşmüş :KK43:

Çekiniyor desen böyle hayati bir konuda çektirilir mi ya. Kendi canı olsun yine çekinirsin bize ne. Ama bebek daha küçücük. Şuan düzenli kilo alması o kadar önemli ki. Yardımcıya kocam karşı ne demek ya. Diyecek ki ben evle uğraşmaktan bebeğimle vakit geçiremiyorum malum çalışıyorum. Yarından itibaren yardımcı gelecek... Bitti... Kendi parasını kazanan biri izin almaz durum bildirir.

Çekiniyor desen böyle hayati bir konuda çektirilir mi ya. Kendi canı olsun yine çekinirsin bize ne. Ama bebek daha küçücük. Şuan düzenli kilo alması o kadar önemli ki. Yardımcıya kocam karşı ne demek ya. Diyecek ki ben evle uğraşmaktan bebeğimle vakit geçiremiyorum malum çalışıyorum. Yarından itibaren yardımcı gelecek... Bitti... Kendi parasını kazanan biri izin almaz durum bildirir.
Bence konu sahibinde tuhaflık var.
Mememi görmesinler diye emzirmeyi bırakması, kv sadece 4-5 saat bakıyor, koca kapı süsü.
Konu sahibi 20 saat evde ama bebek yine kilo almıyor.

Var bir şeyler.

Var evet. Manyağım ben. Çocuğuma bakmıyorum. Ama ulu kadınlar kulübüne iyi gözükeyim diye allah allah kilo almıyor bu çocuk diyorum. Çünkü resmi merci sizsiniz ya. Bir de seks benim içün her şey. O yüzden kocama laf söylenmesine dayanamıyorum. Mememi görmesinler diye emzirmedim he. Stresten stressten gerginlikten süt kesildi. Ben bu kadar boş insanın ego tatminine geleceğini bilmiyordum gerçekten. Ulan hiçbirinizin mi sıkıntısı yok harikalar? Boş beleş internet başında vakit öldürüp başka insanların kötü yanlarıyla beslenen iğrenç mahluklarsınız hepiniz. Şu an evde evladımla beraber oturuyorum. Ne yapacağımı biliyorum sadece belki aranızda çirkeflikten beslenmeyen insanlar vardır da bak ben eşimin ailesine lohusalıkya böyle yaklaştım der diye bekliyorum. Yoksa çocuğuma nasıl bakacağım aa neden kilo almadı demedim. Ha bu arada idrar yolu iltihabı olduğu için kilo alımı yavaşlamış. Bugün ilacına başladık. Dün verdiğim tahlil bugün belli oldu. İştahsızlığı bu sebeptenmiş. Hakikaten de bugün daha iyi yedi. Şimdi bu konuyu kapatıyor mısınız?

Var evet. Manyağım ben. Çocuğuma bakmıyorum. Ama ulu kadınlar kulübüne iyi gözükeyim diye allah allah kilo almıyor bu çocuk diyorum. Çünkü resmi merci sizsiniz ya. Bir de seks benim içün her şey. O yüzden kocama laf söylenmesine dayanamıyorum. Mememi görmesinler diye emzirmedim he. Stresten stressten gerginlikten süt kesildi. Ben bu kadar boş insanın ego tatminine geleceğini bilmiyordum gerçekten. Ulan hiçbirinizin mi sıkıntısı yok harikalar? Boş beleş internet başında vakit öldürüp başka insanların kötü yanlarıyla beslenen iğrenç mahluklarsınız hepiniz. Şu an evde evladımla beraber oturuyorum. Ne yapacağımı biliyorum sadece belki aranızda çirkeflikten beslenmeyen insanlar vardır da bak ben eşimin ailesine lohusalıkya böyle yaklaştım der diye bekliyorum. Yoksa çocuğuma nasıl bakacağım aa neden kilo almadı demedim. Ha bu arada idrar yolu iltihabı olduğu için kilo alımı yavaşlamış. Bugün ilacına başladık. Dün verdiğim tahlil bugün belli oldu. İştahsızlığı bu sebeptenmiş. Hakikaten de bugün daha iyi yedi. Şimdi bu konuyu kapatıyor mısınız?
Bu atarları kv ile kocaya yapsaydın şimdiye kadar çoğu şey yoluna girerdi.

Tabi klavye başında bağırıp çağırıp artistlik yapmak kolay.
Sıkıyorsa kv ile kocaya bu kadar hakaret et de görelim yiğitliğini.

Madem çocuk hasta, ondan kg almıyor. Bunu kv nin az mama vermesine bağlayan sendin önceki mesajlarında. Düzenli mama vermesini nasıl söylerim diye ezildikçe ezilen de sendin.

Gerçekler canını acıttı galiba.
Burada tanımadığın insanlara hakaret edip, evdekilere yalakalık yapacağına bebeğine analık yap.

Aynısını düşünüyorum bu sebeple düzgün bir dille anlatmaya çabalıyorum. Sorun da bu. Zaten kendini ifade edecek duruma geldiğinde kreşe göndereceğim
Guzel bi dille yemek sorununu halledin evet dikkat etmemesi kotu ama bebeginiz daha kucuk simdiden bakici icin erken gibi geliyor bana.yada soyle yapin bakici tutun kv gelsin en azindan yaninda dursun yemegi falan bakici versin

Madem çocuk hasta, ondan kg almıyor. Bunu kv nin az mama vermesine bağlayan sendin önceki mesajlarında. Düzenli mama vermesini nasıl söylerim diye ezildikçe ezilen de sendin.

Burada tanımadığın insanlara hakaret edip, evdekilere yalakalık yapacağına bebeğine analık yap.
Mune Mune

Başlarda sütüm çok boldu ama sürekli başımda bekleyip emiyor mu aa bak falan diyerek mahremiyeti ihlal ettiler ve sağarak süt vermeye devam ettim.

Yukarıdaki cümleden ne anlaşılır bir oku

Bebeğimin kilo alımı azaldı çünkü babaannesi yemiyor deyip bırakıyor.

Ya bundan anlaşılan, hastalık mı açlık mı?

Benim bebeği bırakacak kimsem yok o yüzden ses de edemiyorum. Kocam da yardım etmiyor
.

Kv, kocaya gelince kırılmasınlar diye ezilmeye hakkın yok. Öncelik bebeğin doyması. Ama neredeee, bize hakaret edip vicdanını rahatlatmaya çalışıyor EZİK.

Samimiyetle ve iyi niyetle yazıyorum. Su yaptığım atari gideri yeri geldi mi gerektiğinde esime ve ailesine yapıyorum. Sonuç mu hepsi mum. Kv kp bir cumle kurarken 5 kere dusunur. Bu konuda sana yemin edebilirim. Yani anca oyle yola gelirler. Sen alttan aldikca tepene binerler. Zaten iyilikten guzel laftan anlayan tipler olsa empati kurarlar. Esin yazik bu kadina hem bebek hem is hem ev der vicdana gelir temizlikciyi o bulir felir. Keza kayin aile de.
Özetle esine kayin ailene atarlar giderken.

Eşine laf söyledik diye kızdın dimi...

Kendisi bile yazdı boşanmayı düşünüyorum artık diye. Herkesi kendiniz gibi rahat sanıyorsunuz. Bu yaptığınız doğru değil. Daha lohusalığını bile yaşayamamış bir kadının üzerine bu kadar gitmeye ve daha fazla mutsuz etmeye hakkınız yok.

Kendisi bile yazdı boşanmayı düşünüyorum artık diye. Herkesi kendiniz gibi rahat sanıyorsunuz. Bu yaptığınız doğru değil. Daha lohusalığını bile yaşayamamış bir kadının üzerine bu kadar gitmeye ve daha fazla mutsuz etmeye hakkınız yok.
Yoo. Başka mesajında boşanamam, çocuğu bırakacak kimse yok dedi.

Aynı şeyleri düşündüm.
Kimi arasam, kime ihbar etsem diye düşündüm ama ispatı zor.
Ciddiye alınır mı emin değilim.

Allah konu sahibine akıl, fikir, vicdan versin.

Milana22 Milana22
Bence şikayet konusu belli doğum kilosuna bakarak bir uzman görüşü ile ispatlanabilir diye umut ediyorum ama..
Sonuçta bu bebeğin bir de takip karnesi var.. :KK64:

Neden çeviriyorsun?

Eşine laf söylemeseydik iyiydi.

İyi de kendi demedi mi kocam ev işine yardım etmiyor yardımcı almama da kesinlikle karşı diye. Neden ben bebeğimle ilgilenicem yardımcı geliyor diyemiyor da çalışan ve evi geçindiren biri olarak kocasından izin alıyor? Herşeye bi bahane kimseye laf yok...

Öncelikle buraya gelip bana hakarete varan şekilde konuşan sözüm ona annelere ben de birkaç şey söyleyeyim. Çocuğu doktora elbette düzenli şekilde götürüyorum bu şekilde kilo takibini yapıyorum bu bir. Beni şikayet edecek olanlara da sözüm var. Eğer ben çocuğuma az mama verildiğini ıspatlasam ben sizden önce şikayet ederim emin olun. Bakamayacağım çocupu doğurduğumu söyleyen vicdansızlara hiçbir şey söylemiyorum. Bu konuyu açıp sizden fikir istediğime bin pişmanım. Moralim elli kat daha fazla bozuldu. Günde 4-5 saat çalışıyorım bunu da evladım için yapmak zorundayım. Allah hepinize vicdan versin. Mune Mune konu kapanabilir mi ve hakaret içeren terbiyesizce yorumlarla ilgili de lütfen gereğini yapar mısınız? Ilınimlı hayat yaşamaya çabalamanın nesi yanlış bunu da hiç anlamadım. Hepiniz mükemmel annelersiniz. Ben en kötüsüüym.

Konunuzun başında zaten az mama veriliyor ve aç diye siz belirttiniz. Biz uydurmadık..

Valla bence siz o aileye hiç bir şey yapamazsınız. Sizi iyice sindirmişler. Anca bize atarlanırsınız..
Hele o bencil eşinize 2. 3. çocuğu da verirsiniz korkarım.. Umarım olmaz tabi..
Yoksa onlarda da mememi görmesinler diye emzirmezsiniz..

Bebeğinizi düşünün biraz ve gelişimi daha fazla olumsuz etkilenmeden kendiniz ilgilenin..

Milana22 Milana22
Bence şikayet konusu belli doğum kilosuna bakarak bir uzman görüşü ile ispatlanabilir diye umut ediyorum ama..
Sonuçta bu bebeğin bir de takip karnesi var.. :KK64:
Lütfen şikayetimizi yapın. Bebeğim 3225 gram doğdu. Şu anda 5700 gram. 49 cm doğum 59 cm şu an. Takip karnesi bende. Takipleri de Bursa’da özel hastanede yapılıyor. Eğer şikayet etmezseniz ben sizi şikayet edeceğim.

Lütfen şikayetimizi yapın. Bebeğim 3225 gram doğdu. Şu anda 5700 gram. 49 cm doğum 59 cm şu an. Takip karnesi bende. Takipleri de Bursa’da özel hastanede yapılıyor. Eğer şikayet etmezseniz ben sizi şikayet edeceğim.

Benim neyimi şikayet edeceksiniz pardon? :)

Back
X