- 2 Temmuz 2023
- 12.786
- 38.388
- 528
Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
Ne alaka şimdi doğurganlıkla falan. İkinci aydan hamile kalsam sanırım ben de şok olur hatta istemeyebilirdim. Herkesin kendi kararı kendi hayatı. İnsanlara saldırmayı bırakın.Ne diyelim size simdi aferin dünyadaki en dogurgan insan sizsiniz mucizesiniz falan mi ? Birçok kisi hamile olmaya çalisiyor tedavi oluyor bunun icin ugrasiyolar , insanlar psikolojik olarak etkileniyorlar , sacma sapan sımarikligi birakin bence. Kimse sizi pohpohlamayacak , dünyada bunu yasayan tek siz değilsiniz, ve yasadiginiz sey sok olunacak bi sey degil abartmayin
Ben de senelerdir forumda görürüm bu ifadeyi ve ben de hiç anlamam. Diğer çiftler her gece bir uzvunu yapıyorlar herhalde bebeğin.Tek iliskide olmuyor mu bu bebek parça parca mi yukleniyor.
korunmasız sevişmenin sonucu gebelik neyine şok oldun ?Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
Off kimseye saldirdigim falan yok dogum kontrol yontemlerini bilen kendisi ve gelip sok oldum gereksiz konu acan kendisi şok olacak ne var burda ? Sanki imkansiz bi seymis te mucize olmus gibi. Önlem almayip sacmalamayi elestirdim. İlk aydan hamile kaldim ve basima gelen en guzel sey benim icin herkesin kendi hayatiNe alaka şimdi doğurganlıkla falan. İkinci aydan hamile kalsam sanırım ben de şok olur hatta istemeyebilirdim. Herkesin kendi kararı kendi hayatı. İnsanlara saldırmayı bırakın.
Gerçekten istemeyen iyice araştırır. Öyle düşünmüştüm böyle tahmin etmiştim denilebilecek ve şansa bırakılacak bi olay değil bi canlının dünyaya gelmesine sebep olmak. Sağlıkçı olduğum ve bildigim halde yeni bir bilgi var mıdır riske girer miyim diye ilk zamanlar nasıl korunacağımızı tekrar araştırmıştım. Sağlıkla gelsin diyelim olan olmuş artikBen bilmiyordum geri çekilmeyle hamile kalmak yüzde 1 ihtimaldir diye düşünüyordum ama hayırlısı buymuş demekki amin inşallah teşekkür ederim
Bi sey soyleyecegim inanamazsiniz, tek iliskideki tek sperm hucresinden oluyorEvet ama tek ilişkidede olmaz diye düşündüm demekki oluyomuş bunalımdayım resmen
Böyle bir düşünceniz olması hamile kalmanızdan daha şok edici esas. Etkilerini yaşayıp göreceksiniz artıkEvet ama tek ilişkidede olmaz diye düşündüm demekki oluyomuş bunalımdayım resmen
Bu bir korunma yöntemi değilGeri çekilme yöntemiyle oldu yani
Geri çekilmek bir korunma yöntemi değildir diye sitenin girişine tabela mı astırsak? İşe yarar mı?Ben bilmiyordum geri çekilmeyle hamile kalmak yüzde 1 ihtimaldir diye düşünüyordum ama hayırlısı buymuş demekki amin inşallah teşekkür ederim
Siz ciddi misiniz? Tüpleri bağlatmasına rağmen nasıl hamile kalır yok artık daha nelerKızlar harikasınız ya yorumlarınız beni benden aldı
Konu sahibi benimde tek seferde oldu bebeğim 8 aylıkken hemdeşuan 6,5 aylık hamileyim, hiç şok mok olma yani… bir tanıdığım tüplerini bağlattığı halde hamile kalmıştı. bunu doğur sonra gör bak nasıl bütün zırhları giyiniyorsun 
Anne olmaya hazır değilse korunmak zorunda. Doğurmak zorunda değilsiniz ne demek ya. Her şeye akıl yetiyorda bi korunmaya yetmiyorKaç yaşındasınız? Kaç haftalık hamilesiniz ve bu konuda eşiniz ne düşünüyor? Daha önce çocuk meselesini konuştunuz mu? Anne olmaya eğer hazır değilseniz doğurmak zorunda değilsiniz.
İşlemi yapan doktorla alakalı bir durummuş maalesef. Tıbbı konuda çok yorum yapamayacağım ama düzgün yapılmamış diyebiliyorum…Kadın 40 yaşında iki çocuğu var ve gebelikleri riskli rahimle alakalı sıkıntısı var o yüzden doktoru tekrar gebelik ciddi sknt olur bebek içinde senin içinde demiş. Oda en sağlamı tüp bağlatma diye bağlatmıştı 2,5 yılın sonunda hamile kaldığını öğrendi hatta menepoza giriyorum falan diye düşünmüştü hamileliğin H si gelmezdi aklına tabi belirtiler ve sonunda kan değerlerine bakılınca 7 haftalık kabak gibi hamile olduğunu öğrendi. Ve aldırdı bebeği.Siz ciddi misiniz? Tüpleri bağlatmasına rağmen nasıl hamile kalır yok artık daha nelerben de ilerde evlenir miyim bilmiyorum evlilikten soğudum ama evlenirsem tüpleri bağlatmayı düşünüyorum. 
Şu beğenmedim atan üyeler, tam olarak neyi beğenmediniz? Üye daha yeni evli ve anne olmaya hazır değil,doğal olarak şok içinde. Evet korunması gerekirdi kesinlikle. Ama sitede görüyoruz hap, prezervatif kullanılsa bile hamile kalan üyeler var. Aklıma hep sen geliyorsun:)Kaç yaşındasınız? Kaç haftalık hamilesiniz ve bu konuda eşiniz ne düşünüyor? Daha önce çocuk meselesini konuştunuz mu? Anne olmaya eğer hazır değilseniz doğurmak zorunda değilsiniz.
Hadı benim 6senenin sonunda başıma geldi de neyse şimdiŞu beğenmedim atan üyeler, tam olarak neyi beğenmediniz? Üye daha yeni evli ve anne olmaya hazır değil,doğal olarak şok içinde. Evet korunması gerekirdi kesinlikle. Ama sitede görüyoruz hap, prezervatif kullanılsa bile hamile kalan üyeler var. Aklıma hep sen geliyorsun:)Vaalbara hayatta her şey olabiliyor. Ne yapalım yani konu sahibini linç mi edelim? Her bebek istenerek, bilinçli bir kararla alınmış olan yuvada doğmayı hak eder. 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?