- 30 Kasım 2019
- 12.925
- 41.525
- 598
Yoo.aslinda enerji, doğa, tanrı falan da yazardım da toplumun özelliklerini gözönünde bulundurarak yazdım.anlatimi güçlendirmek için.Kız sen Allah'a da mı inanıyon?
Kız sen toplumun özelliklerini de mi göz önünde bulunduruyon?Yoo.aslinda enerji, doğa, tanrı falan da yazardım da toplumun özelliklerini gözönünde bulundurarak yazdım.anlatimi güçlendirmek için.
Eee niye? Bozulan çok var.bozulmayana şaşırıyoruz artik.Su vucut seklim bozulursa
Esimle aram sogursa deniyor ya gebelik gibi durumlarda
Ayar oluyorum
Neden korunmasız ilişkiye giriyorsunuz bu kadar korkuyorsanız? Neyse hayırlı olsun tek avazda inşallah.Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
E herhalde bozulacakEee niye? Bozulan çok var.bozulmayana şaşırıyoruz artik.
Kibele mi diyelim sana Meryem Ana mı pekiilişki regl olmadan bi kaç gün önce yaşandı bu dönemlerde hamile kalma ihtimali yok denecek kadar az
Valla ne derseniz diyin bende anlamadım gerçekten şoku atlatamıyorum nasıl oldu bilmiyorum kafayıda yemek üzereyim söyleyincede inanmıyo kimseKibele mi diyelim sana Meryem Ana mı peki
Bende yazmıyo oAdımın altında doğumdan 90 gün geçti yazıyor. Yani bişeyleri biliyormuşum ki hamile kalıp doğurmuşum seni çok bilmiş
Yaa burda o kadar konu okuyorum ki bebek yüzünden evlilikleri biten sürekli kavga eden çiftleri gözüm korkuyor ben bide 11 yaşında annesiz kaldım çocuğuma yetebilecekmiyim iyi bi anne olabilecekmiyim çok kaygılanıyorum sizi negatif yönde etkilememesine çok sevindim demekki herkeste olumsuz olacak diye bişey yok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içindeSahsen evliligim ikinci ayindan sonra bilerek/isteyerek hamile kaldim. Insan isterken bile ögrenince sok olup kaaygilaniyor. Beklenmedik hamilelik haberi ne kadar sarsiyordur kim bilir. Bence panik olmaya gerek yok zamanla bu fikire alisirsiniz, ama tabi ki dikkat edilecek konular var. Doktora gidip tahlilleri yapip vitaminlerinizi alin. Esinizle bol bol zaman gecirin..bebek gelince ilk ilgi odagi o olucak, ama esler olarak beraber de zaman gecirmeye dikkat edin. Bu büyük isler degil. Aksamlar beraber bir kahve icip sohbet etmek de olur. Bizim evliligimiz sükür negatif etkilenmedi dogumdan sonra da. Ama her isi de beraber yapiyordukSaglikla gelsin bebeginiz. 
Aynen öyle kısmet umarım en kısa zamanda alışırımOlabilir demekki olacağı varmış sağlıkla gelsin hep iyi düşünün bak Allahim aratmamis nasip etmiş
Yaa burda o kadar konu okuyorum ki bebek yüzünden evlilikleri biten sürekli kavga eden çiftleri gözüm korkuyor ben bide 11 yaşında annesiz kaldım çocuğuma yetebilecekmiyim iyi bi anne olabilecekmiyim çok kaygılanıyorum sizi negatif yönde etkilememesine çok sevindim demekki herkeste olumsuz olacak diye bişey yok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinde
Sen doğurmamışsın demekkiBende yazmıyo o
Her ne kadar hepimiz ilk etapta eleştirisel baksakta madem neden korunmadınız diye sonuç olarak yaprak bile Allah istemeden kımıldamazmış. Demek ki bebeğinizin gelme zamanı bu zamanmış. Allah sağlıkla, kolaylıkla kavuşmanızı nasip eylesin. Endişelerinizi umarım aşarsınız. Bebekten dolayı da her çiftin arasına niye soğukluk girsin. En çokta şaşırdığım endişeniz bu oldu açıkçası. Eşinize güvenmiyor musunuz?Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?