2 Aylık evlilik ve şok eden hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi dmldgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok teşekkür ederim zahmet edip yazmışsınız içimi rahatlattınız hep olumsuz şeyler duyduğum için sizden böyle şeyler duymak beni çok mutlu etti

Endişelenmekte haklısın evliliğiniz daha çok yeni eşinizle aile olmaya bile daha tam alışmamışsınızdır

Helal sana kız ceketini atsa hamile kalıyorsun ne libido ama İşin şakası Allah analı babalı büyütsün bence de çok erken çocuk için ama olan olmuş. Sağlıkla gelsin
Adet olmam gereken günden bir iki gün önce dikkatsiz davrandığımız bi ilişkiden hamile kaldım, ilk oğlumuzda zaten hemen o aydan olmuştu. Eşim 2.yi duyunca aynı lafı kullandı gülerek şaka yaptı ama ben buna alındım siz söyleyince komik gibi duruyo ama eşim söyleyince komik gelmemişti

Erkekler sever böyle şeylerle övünmeyi, ne yaptım ya havaları Bir de en olmayacak yerlerde esprili yaklaşacakları tutar

Erkekler sever böyle şeylerle övünmeyi, ne yaptım ya havaları Bir de en olmayacak yerlerde esprili yaklaşacakları tutar
Tabii onun normal olarak yaptığı şeyin benim geç yumurtlamış olmama denk gelmesiyle alakası yoktu kendine pay biçiyo orda marifet onun değildi de gel anlat bende olaya çok romantik bakıyorum eşimde bende sağlıklıyız ne kadar uyumluyuz bu konuda bile falan diye hahahha

Valla ben şok. 3 yildir gün aşırı ilişkiye giriyoruz olmuyor. amuda kalkmayı bile öğrendim . Sağlıkla gelsin

Ayy benim babam da böyle mesale biri çocuklarınız çok güzel diyor o da diyor ki ee tabi benim çocuklarım sanki annemin hiç payı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…