Basiniz sagolsun öncelikle. Allah annenizin mekanini cennet eylesin. Ben hep derim: Bir bebekle birlikte bir anne de doguyor. Bütün anneler bu tecrübeyi kendi yasadiklariyla beraber yasiyor. Bizim büyüdügümüz sekiller bizim evlat yetistirme tarzimiza da yansimak zorunda degil. Mesela bizde dayak da vardi büyürken, kendim cocuklarima vurmadim.vurmam da. Önemli olan ic sesiniz ve bu süreci esler olarak beraber gecirmeniz. Ilk cocukta ki avantaj: herseyi daha sindire sindire daha bilincli yasiyorsun. Kitap okuyun, ilerleyen zamanda doguma hazirlik kursuna da yazilin. Bizim toplumda maalesef dogumdan sonra bazen aileler fazla müdahele ediyor. Yok erkek sunu yapamaz, erkek gelmesim doguma felan. Erkekler covuk bakiminda geri kaliyor, kadin da tek basina kaliyor sonra bebekle.Biz kimseyi karistirmadik. Ailemiz destek oldu, ama ikimizde elimizden geleni beraber yaptik. Ben kimsenin dogum hikayelerini de dinlemedim. Cünkü maalesef hep cok negatif seyler de paylasiliyor. Stresten uzak durun. Korkmayin esinizle birlik olsaniz bu zamanlar ikinizi yakinlastirir da.