2 aylik evlilik

Gundemi takip etmeyince size absurd gelebilir de sabah erkenden dersim olmasina ragmen ben de gec saate kadar esinizle ayni konuyu takip ettim. Ustelik normalde bakmadigim yerler olmasina ragmen. Hergun boyleyse sorun tabii de boyle gunlerde normal gayet. Yine de aglayarak uyuyacak kendini harab edecek ne var ki?? Ustelik esiniz umursamadan devam etmis yaptiklarina, uykusu gelince de yat is uyumus. Siz de biraz umursamaz olun, insanlarin ustune dustukce karsiligini alamiyorsunuz birakin biraz o sizin ustunuze dussun.

Sizin adiniza uzuldum. Esinizi karsiniza alin ve acikca konusun. Ben boyle bir evlilik hayal etmedim, cok yalnizim deyin. Umarim sorununuz hallolur. Esiniz varken yalniz olmak ne zor.
Ne guzel siz anlamissiniz beni.ben ne esimi zorluyor ne gundemi takip etme demiyorum.yanimdayken yalniz kalmama sitemim

Cok genelleyici konusuyorsunuz tabii hayatimizi anlattigim kadar yorum yapiyorsunuz.biz haftasonlari rakimizi alir bazen dostlara sofra hazirlar sen sakrak aksamlarda yapariz.esime bazen ben de oturur eslik ederim sadece bu bir hafta odaklandi suan yalniz icmis olmasi da tartismamiza bagli.misal bilgisayar elinde ben utu yapiyorum gundemle alakali soru soruyorum ama onun kafasi okudugunda cevap bile vermeye usenir vaziyette oluyodu..gece yarilarina kadar siz uyurken esiniz telde olsa gucenmez miydiniz sahiiden.ne yasadigimi biliyorum inanin insani sıkan bogan biri degilim normalde herkes kitap okumasina karisiyormusum gibi yorum yapmis sirf kitap okuyor yazdim diye ..sanki okumasima soylendim ben.birlikte okuduk yazmisim orda zaten.normalde sinemaya giderdik ortak seyler yapardik ama son zamanlarda diyorum ya bagimli gibi hareket ediyor.gundemde karman corman merak edilmeyecek gibi degilll

Sizi ancak bu duruma benzer yaşantısı olanlar anlarr.. sizi çok iyi anlıyorum şuan mesela eşim bilgisayarda oyun başında bende vakit geçsin dşye bir bu siteye bakayım dedim birlikte yapacak onca güzel şeyler varken ve zamanla insan bu durumlar yüzünden malesef evlilikten soğuyor bile..

Bu sey gibi aldatilan ese kadin olup elinde tutsaydin der gibi :))) adam kafasini kaldirmak istemiyo ki ortak bir nokta bulup konusasin o anda.kendisini kapatan birine napsan az.ben de siizi anliyorum ama sabirli olamadm ben bastan kiyameti kopardim neyse ki anladi biraz

Kitap okuması gündemi takipte olması güzel ama okudukları hakkında münakaşa yapmıyo musunuz hiç? Eşim bugün eve geldi mesela şu zarrab olaylarını anlattı bana yorumlaştık. Her aksam haberler eşliğinde siyaset yapılıyo zaten mühim olan paylaşmak bence

Ayrıca eşiniz gönlünüzü almak için yeterince uğraşmış gibi gözüküyo. Siz itmişsiniz hep. Konusmasına gerek yok. O böyle gidecektir muhtemelen ağlanacak hiçbir şey yok alışırsınız zaten

Aynen öyle başkasına bu durumu anlatmak çok zor en çok verilen örnek giy süslen dikkatini çekmeye çalış..eşler arasında ortak bir nokta olmadığı zaman aynı evde iki yabancı gibi oluyorsunuz ve zamanla yanlızlaşıyorsunuz ( kıyameti koparmak çözüm olmıyorki zamanla eskiye dönülüyor (

Benim esim fazla konusmaz.mesela cok kitap okur ama ifadesinde bile uzun uzun cumleler kullanmaz.tabiiki yorumlasiyoruz tv izlerken falan bizim asil sorunumuz bir seye kendini fazla kaptirmasi.eger bir seyle ugrasiyorsa bir cok seyi gozden kacirir.odaklandiysa baska bir sey gormez.benim sitemim buna zaten.ne kitap okumasi ne gundemi takibi vs..aynen oyle ozur dilemek zoruna gitti hicbir sey yokmus gibi davrandi.

Kitap kendini kaptırmadan okunmaz ki zaten :) Zaman diyorum :) beklentiler tavan çünkü şu an. Zamanla ayak uydurursunuz birbirinize. Amaan konusmasın erkeğin ağzı var dili yok olanı makbul zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…