2 aylik evlilik

empula

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
336
232
18
35
Suan gozyaslari icinde yaziyorum bu yaziyi.ne yapacagimi sasirdim.daha oncede konu acmistim 2 aylik evliyiz esim devlete gecis surecinde bugun yarin baslayacak sorusturmasi devam ediyordu ve hep evdeyiz.telefona bagimli gibi oldugunu soylemis cogunuz normal demisti.tum gun sozluk okumasi haber okumasi bitmiyor demistim.

Dun kahvalti yaptik inanin 4 e kadar araliksiz bir seyler okudu esim.hadi dedim cani sıkılıyordur.sabah kahvaltida da biryerlere gidelim demistim oysa.kitap okudu bir ara sakalar sebeklikler yaptim vs..aksam oldu sevdigimiz komedi programi ben elimde atistirmaliklar geldim ki "ben simdi gundemi okuyacam dedi" zarrabin mahkemesi vardi ya.iyi dedim inanin gece saat 12 ye kadar telefon basindaydi.bu hep boyle.bir twitten bir eksiden yorunlara bakiyor tek tek okuyorrr.iceri gittim uyku tutmadi.saat 2 oldu geldim pozisyonu bile degismemis.

gittim yattim tekrar geldim yine telefon elinde gelince birde atiyor teli.napiyosun ya dedim? Artik hungur hungur agliyorun. Birlikte uyanmiyoruz birlikte uyumuyoruz tek ortak noktamiz yemek yemek 2 aylik evliyim ben ya dedim sinirden kumandayi firlattim burda yat dedim.baktim hala gelmiyor yine gittim.saat gece 3 yatagima gelebir miyim kovdun diyor.geldi inanin gece boyunca agladim aglarken uuyuyakalmisim.buraya yeni geldik cevremde yok ailemde yanimda.cok zor surec benim icin.

Sabah kahvalti hazirladi sarildi ben buz gibiyim.zar zor bir seyler yedim tesekkur ettim kalktim masadan tum gun bende kitap okudum.pazara gidelim dedi her sey var dedim.tek basina gitti.balik yapayim dedi yemicem dedim (sabah kahvaltisiylayim) gitmis raki almis suanda kitap okuyo mutfakta.hicbir diyaloga girmiyorum.ben de oda da sabahtan beri kitabimi okuyorum.

Ozur dilemeyi gecin konusmuyor bile.bir yuruyuse cikalim dese yetecek halbuki.sabahtan aksama kadar telefonun basinda gecirmek yerime yuzume bir baksaydi..kendisini yemek hazirlamakla rahatlatmaya calisiyo.simdi ne yapayim ben bu adami.raki sonrasi konusur mu? Artik ben kendmi nasil ifade edecegimi de sasirdim.anlamiyo cunku

Duzenleme :Herkese tesekkur ederim.esim az once geldi sarildi ozur dilerim sen suratini asinca bende sinirleniyorum aniden gel biraz cikalim dedi.(baya hararetli yaptiklarini unutmam faln diye sesini yukseltmisti).yarinda bir seyler yapalim dedi ben de bu evde ozgur oldugunu amacimin onu kisitlamak olmadigini her seyi dozunda yapabilecegini soyledim.ilk zamanlar film izlerdik otururduk dedim.kalkti corba isitti actim sabahtan beri :) simdi de ihlamur demledi hastayim duzelttik sayilir simdilik umarim biraz kirginligimi anlamistir.

Son düzenleme:
Bence gelecek yıllarda evliliklerin en büyük problemi aldatma falan değil erkeklerin teknoloji tutkusu olacak.

Hatta olmaya başladı bile.
Odada oturuyoruz ama yuzume bakmiyor ne gundemmis falan diyorum tum gun laf sokuyorum suan suclu benmisim gibi davraniyor bana

pazara gidelim demis balik yapiyim demis istememissiniz sonunda da bi yuruyuse xikalim dese sorun kalmiycak demissiniz
bunlar hep genclikten sanirim , bence esiniz hakli ama kadinlarin cok buyuk kismi size hak verecektir muhtemelen
Iyi de sorunun temelini tum gece beni aglatmis olmasini kapatmiyor pazara gidelim demesi.her sey bitiyor mu yemek hazirladiginda allah askina.gece boyunca hickirdim gordu de bu nasil vicdan sizce.ben uzdum seni bak soyle yapalim halledelim demek zor mu? Olaydan once cikalim deseydi diyorum. 1hafta cikmadim mesela evden. Markete bile

sanirim ben esiniz gibiyim ayni sekilde esim aglasa sabaha kadar deli mi ne bunun icin aglanir mi derdim , bu karakter meselesi belki bireysellikle alakali bilemiyorum ama bende sizi anlamiyorum mesela , belki de cok fazla stres yasadigimsan buyuk badirelee atlattigimdan bana bunlar hic takilacak mevzular gelmiyor , esiniz de benim gibi anlamamis olabilir

Niye agliyonki? Simdiden bu kdr ilgisizse ilersi nasil olurki? Coluk cocuk bile yok daha..
Sinirlerim bozuldu inan.2 aylik evliyim ne haldeyim dedim bir de anneme soyledigim sozler geldi annemin soyledikleri.daha neler goreceksin derdi cok erken basladim diye tum gece agladim..

İşi gece ağlamaya kadar getirince
Sabah yaptığı kahvaltı sürprizlerinin,
Pazara çıkalım demelerin bi kıymeti kalmıyor, evet.

Bana da eşim "tel bağımlısı" diyor.
Senin gibi laf sokuyor.
Msj seslerimi bi kere duyunca tipi değişiyor.

Ben de artık dikkat ediyorum bu konuya.
Umarım senin kadar üzülmüyordur benim eşim.

Bu konu daha da artırdı dikkatimi.

ben de cok sey atlattim esim bilir kucuk seyle mutlu oldugumu ama onu bile goremiyor insan misal bugun 2.ayimiz evlilikte ve ben aglayarak giriyorum esim mutfakta raki iciyor nasil icerlemeyeceksiniz ki tum gun yemek harici karsi karsiya gelmiyoruz.plan yok yeni evli 2 insan boyle mi olur.

Keske ben de uzen taraf olabilsem ama bir gun bile uzmedigim icin sanirim tum bunlar.sabah her seyi birakip cikip yuruyeyim dedim tutussun sonra yattim iste 12 ye kadar.hala sinirlenebiliyor konusmama hala hakli gorebiliyor kendini

Canım öncelikle ağlamayı bırak. Hiç kimse senden daha değerli değil bunu anla esin bile olsa bütün önceliğin kendin olsun . Üstüne bu kadar düşme. Ne yapıyorsa yapsın bırak kızma süslen puslen cik disari bi kahve ic git alisveris yap rahatla bir süre kendine eğlenecegin başka uğraşlar bul o düşünsün niye benimle ilgilenmiyor diye.
Eşine de surat yapma mutlu görün kendi kabugunda. 1 kere geliyoruz dunya ya unutma önceliğin kendin her zaman

Cok haklisin ama memleketimi birakip geldim buraya insan tek basina hicbir sey yapmak istemiyor.

Laf sokmayın, net olun.
Ben gündemi okuyacağım dediğinde şimdi şunu yapalım sonra ne istiyorsan onu yap deyin.
Okuyamazsın deyin.
Önce ben deyin.

yani soyle anlatiyim ben size
esim koltukta kitap okurken alirim kitabimi ayak ucuna oturur ayaklarimi ayaklarinin uzerine koyarim ve bu beni mutlu eder , fazlasini da istemem de beklemem de
hatta sessizligi paylasmak diye bir lafimiz vardir bizim , ve ben en cok sessizligimizi paylasmayi severim , onun varligi beni mutlu ediyor ama sonucta yogun bir hayatim var benim , is guc cocuklar vs .. en cok sevdigim an cocuklarin uyuyup kocamla bas basa oturup takildigim anlar , evde ses olmasin diye konusmayiz bile ama birseyler okuruz , ben burda takilirim o telefonunda oyun oynar , dizi izleriz ama dip dibeyiz bu bana yeter
bence siz farkli bir aehirde yanliz oldugunuz icin sariyoraunuz esinize
sarmak kelimeaini kotu anlamda kullanmadim , cevreniz yok diye herseyi onunla yapmak istiyorsunuz gibi geldi

Sinirlerim bozuldu inan.2 aylik evliyim ne haldeyim dedim bir de anneme soyledigim sozler geldi annemin soyledikleri.daha neler goreceksin derdi cok erken basladim diye tum gece agladim..
Evet aynen neler goruyor insan neler.. eskiler bizlerin yasadigina.. ne yasadinizki diyor :) ki haklilar belkide...ya konus esinle duzelsin ya yardim alsin.. ya da boyle devam ederse bosanirsin..

Yok yürüyüş de istese yok diyecektiniz,diğerleri gibi.Bunlar hep yalnızlıktan biliyormusun?
Cevremi arkamda biraktim suan sokaga cikip cevre yaratamam ki.kursa baslayacagim.subatta ucretli ogretmenlige.suan sebep bu olsa da elim kolum bagli.kendisi calisiyor olsa da eve gelip telefonu eline alacak demek ki eski kumanda sevdalilaro gibi

Yalnız kalmaktan hoslanmiyorsan kendine çevre bulmalisin. Mesleğin varsa işe gir yoksa eğitimini tamamlayan mutlaka. Hayatın sadece koca etrafında donmesin.
Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk.ayrica bu konu için sabaha kadar ağlama lütfen,kredini bununla tüketme. İlerde hamilelik doğum bebek vs durumlarında lazim olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…