Odada oturuyoruz ama yuzume bakmiyor ne gundemmis falan diyorum tum gun laf sokuyorum suan suclu benmisim gibi davraniyor banaBence gelecek yıllarda evliliklerin en büyük problemi aldatma falan değil erkeklerin teknoloji tutkusu olacak.
Hatta olmaya başladı bile.
Iyi de sorunun temelini tum gece beni aglatmis olmasini kapatmiyor pazara gidelim demesi.her sey bitiyor mu yemek hazirladiginda allah askina.gece boyunca hickirdim gordu de bu nasil vicdan sizce.ben uzdum seni bak soyle yapalim halledelim demek zor mu? Olaydan once cikalim deseydi diyorum. 1hafta cikmadim mesela evden. Markete bilepazara gidelim demis balik yapiyim demis istememissiniz sonunda da bi yuruyuse xikalim dese sorun kalmiycak demissiniz
bunlar hep genclikten sanirim , bence esiniz hakli ama kadinlarin cok buyuk kismi size hak verecektir muhtemelen
sanirim ben esiniz gibiyim ayni sekilde esim aglasa sabaha kadar deli mi ne bunun icin aglanir mi derdim , bu karakter meselesi belki bireysellikle alakali bilemiyorum ama bende sizi anlamiyorum mesela , belki de cok fazla stres yasadigimsan buyuk badirelee atlattigimdan bana bunlar hic takilacak mevzular gelmiyor , esiniz de benim gibi anlamamis olabilirIyi de sorunun temelini tum gece beni aglatmis olmasini kapatmiyor pazara gidelim demesi.her sey bitiyor mu yemek hazirladiginda allah askina.gece boyunca hickirdim gordu de bu nasil vicdan sizce.ben uzdum seni bak soyle yapalim halledelim demek zor mu? Olaydan once cikalim deseydi diyorum. 1hafta cikmadim mesela evden. Markete bile
Sinirlerim bozuldu inan.2 aylik evliyim ne haldeyim dedim bir de anneme soyledigim sozler geldi annemin soyledikleri.daha neler goreceksin derdi cok erken basladim diye tum gece agladim..Niye agliyonki? Simdiden bu kdr ilgisizse ilersi nasil olurki? Coluk cocuk bile yok daha..
ben de cok sey atlattim esim bilir kucuk seyle mutlu oldugumu ama onu bile goremiyor insan misal bugun 2.ayimiz evlilikte ve ben aglayarak giriyorum esim mutfakta raki iciyor nasil icerlemeyeceksiniz ki tum gun yemek harici karsi karsiya gelmiyoruz.plan yok yeni evli 2 insan boyle mi olur.sanirim ben esiniz gibiyim ayni sekilde esim aglasa sabaha kadar deli mi ne bunun icin aglanir mi derdim , bu karakter meselesi belki bireysellikle alakali bilemiyorum ama bende sizi anlamiyorum mesela , belki de cok fazla stres yasadigimsan buyuk badirelee atlattigimdan bana bunlar hic takilacak mevzular gelmiyor , esiniz de benim gibi anlamamis olabilir
Keske ben de uzen taraf olabilsem ama bir gun bile uzmedigim icin sanirim tum bunlar.sabah her seyi birakip cikip yuruyeyim dedim tutussun sonra yattim iste 12 ye kadar.hala sinirlenebiliyor konusmama hala hakli gorebiliyor kendiniİşi gece ağlamaya kadar getirince
Sabah yaptığı kahvaltı sürprizlerinin,
Pazara çıkalım demelerin bi kıymeti kalmıyor, evet.
Bana da eşim "tel bağımlısı" diyor.
Senin gibi laf sokuyor.
Msj seslerimi bi kere duyunca tipi değişiyor.
Ben de artık dikkat ediyorum bu konuya.
Umarım senin kadar üzülmüyordur benim eşim.
Bu konu daha da artırdı dikkatimi.
Cok haklisin ama memleketimi birakip geldim buraya insan tek basina hicbir sey yapmak istemiyor.Canım öncelikle ağlamayı bırak. Hiç kimse senden daha değerli değil bunu anla esin bile olsa bütün önceliğin kendin olsun . Üstüne bu kadar düşme. Ne yapıyorsa yapsın bırak kızma süslen puslen cik disari bi kahve ic git alisveris yap rahatla bir süre kendine eğlenecegin başka uğraşlar bul o düşünsün niye benimle ilgilenmiyor diye.
Eşine de surat yapma mutlu görün kendi kabugunda. 1 kere geliyoruz dunya ya unutma önceliğin kendin her zaman
yani soyle anlatiyim ben sizeInanin ben de cok sey atlattim esim bilir kucuk seyle mutlu oldugumu ama onu bile goremiyor insan misal bugun 2.ayimiz evlilikte ve ben aglayarak giriyorum esim mutfakta raki iciyor nasil icerlemeyeceksiniz ki tum gun yemek harici karsi karsiya gelmiyoruz.plan yok yeni evli 2 insan boyle mi olur.
Evet aynen neler goruyor insan neler.. eskiler bizlerin yasadigina.. ne yasadinizki diyor :) ki haklilar belkide...ya konus esinle duzelsin ya yardim alsin.. ya da boyle devam ederse bosanirsin..Sinirlerim bozuldu inan.2 aylik evliyim ne haldeyim dedim bir de anneme soyledigim sozler geldi annemin soyledikleri.daha neler goreceksin derdi cok erken basladim diye tum gece agladim..
Cevremi arkamda biraktim suan sokaga cikip cevre yaratamam ki.kursa baslayacagim.subatta ucretli ogretmenlige.suan sebep bu olsa da elim kolum bagli.kendisi calisiyor olsa da eve gelip telefonu eline alacak demek ki eski kumanda sevdalilaro gibiYok yürüyüş de istese yok diyecektiniz,diğerleri gibi.Bunlar hep yalnızlıktan biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?