2 aylik evlilik

Adama pek suç bulamadım. Sonuçta magazin takip etmiyor. Ama herşeyin de fazlası zarar.

Neden yemek yaparken konuşulmuyor mu?
Bence biraz kendinize zaman ayırın artık anlamıyorsa

Subatta baslicam iple cekiyorum.hep onun arkadaslari var burda organizasyon yapinca hep onun cevresi oluyor tabii.cikip tek basima takilayim barii :)
işe başladıgında cok rahatlıcaksın emin ol evde oturup eşini beklemiceksinz aten eve geldiğinde de yemek vs günlük işler derken farketmezsn bile napıyo ne işle mesgul

işe başladıgında cok rahatlıcaksın emin ol evde oturup eşini beklemiceksinz aten eve geldiğinde de yemek vs günlük işler derken farketmezsn bile napıyo ne işle mesgul
Ben de ilk kez bosluktayim onunda etkisi var.4 yildir calisiyodum ama sehir degisikligi vs.iyice bunaltti beni tesekkur ederim :)

Ben de ilk kez bosluktayim onunda etkisi var.4 yildir calisiyodum ama sehir degisikligi vs.iyice bunaltti beni tesekkur ederim :)
yaşam sekli değişmiş yasadıgın yer değişmiş evlenmişsin yeni sorumluluklar gelmiş bide üstüne işten ayrılınca anlayabiliyorum ben senin ne hissettiğini :)

Saçmalamış ne olursa olsun ben eşine hak veremeyeceğim maalesef daha yeni evlisiniz telefona falan da bi bakılır 5 10 dakika ama hastalıklı gibi ne o öyle birbirinizle ilgilenip, gülüp eğlenecek zamanlarda böyle duvar gibi durursa aglamanız çok normal .

Hastalikli gibi..tum gun..hatasini telafi edisi daha sinir bozuyor konusamiyormus gibi..

Hastalikli gibi..tum gun..hatasini telafi edisi daha sinir bozuyor konusamiyormus gibi..

Yok valla evlendiniz diye sizi elinin altında gormesin . Karnınızida ac birakmayin oturun guzelce yemeğinizi yiyin . Uzanın yatağınıza güzel birde film acın telefondan kulakligida takin biraz da o düşünsün.

Sıkmyim simdiden bir bekar hayati vardi aliskanliklaro varid diyorum ama daha 2 aylik evliyiz 1 haftadr evde oturuyorum.ki dun de dedim biraz cikalim diye bu kadar kor nasil olabiliyorlar

Sen çıkalım dediğin halde hala elinde o telefon varsa giyinip süslenip kendin çık. Sorarsa geçiştir "sıkıldım köşe yastığı gibi oturmaktan gezeceğim" de. Geleceğim derse "2 dakikan var kapıda olmak için" de..

Eşine bağlı ol ama bağımlı olma. Anlamıyorsa dil dökmek yerine onun yaptığını yapıp empati kurmasını sağla.
Bak mesela şimdi sana trip atıyormuş sen onun sana yaptığını yapıyorsun aslında. Nasıl zoruna gidiyor değil mi?
Ama ona söyle bir şeyleri düzeltmek için metodları yanlış..

Esiniz gonlunuzu almaya calismis pazara gidelim demis balik yapalim demis sen istememissin.

Tamam esin haksiz ama sen de fazla naz yapma.

Acikca konus daha 2 aylik evli oldugunuzu daha farkli seyler yapmak istedigini net bir dille soyle

Yargilamak yerine empati yapabilseydiniz daha guzel anlatiyor olurdum.cok guzel yorumlarda var.ay icim sistiiii gibi alayci tabir yerine guzel yorum yapiyor olsaniz bende nazikce cevap verirdim.
Yok yok nezaket beklemedim ben yanlis anladiniz. Konunuzun benim esime karsi duygularimla alakasi yok onu soylemek istiyorum. İcimin sismesi sizi rahatsiz etmesin. Ama daha cok cok yeni evlisiniz. Biraz oluruna ve akisina biraksaniz da esinizin telafi amaciyla size sunduklarina (pazara gidelim,balik yapayim vs gibi) kulak verseniz sizin icin harika olurdu.
Yoksa agla agla gecmez hayat
Yine de mutluluklar dilerim size.

Konu sahibinin ağlaması evlilikle ilgili beklentilerinin karsilanmamasi yüzünden arkadaşlar. Ne umdum ne buldum olmuş kızcağız. 3 5 senelik evliler gelip akıl verip yatistiricagina evlilikte mıç mıç mi olucaksin sandın sürekli tarzında yorumlarını düşünerek yazsin lütfen

Bu arada bir zamanlar eşin gibi tel kolik olan eşim ,arada elime tel alınca( garden oynamak için)bana şu tel hiç elinden düşmez mi diyor
Gel de çatlama

keşke kendini kurtarabilsen, olmuş bir hata ama çocuk yok kurtar kendini, annem diyorki aman boşver kızım hepsi aynı..bilmiyorumki bütün erkekler böyle mi?

Despot biri degilim yeterince ozgurluk alani yaratmaya calistim ama aştı..ustune bir de trip yedim. Once ben desem bunaltiyorsun diyecek
Bu despotluk değil.
Her zaman önce ben.
Beni mutlu etsin, bize zaman ayırsın, sonra istediğini yapsın.
Buna despotluk diyen evlenmesin mümkünse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…