Ben de fazlasi kismindayim.beni gozu gormuyor gundemden.Adama pek suç bulamadım. Sonuçta magazin takip etmiyor. Ama herşeyin de fazlası zarar.
Neden yemek yaparken konuşulmuyor mu?Dun gece geldim yanina biz 2 aylik evliyiz ise basladiginda bu tatil donemin icin uzulmeyecek misin? Tek ortak noktamiz yemek sanki orda da konusmuyorsun bile soru sormasam dedim.dinliyor oyle arada ne alakasi var falan diyor..anlayacak olsa bugun yemek yapmak yerine konusmayi tercih etmez miydi zaten ?
Yanii bir yemek yerken masada yuzyuzeyiz demek istedim.oyle yapacagimNeden yemek yaparken konuşulmuyor mu?
Bence biraz kendinize zaman ayırın artık anlamıyorsa
işe başladıgında cok rahatlıcaksın emin ol evde oturup eşini beklemiceksinz aten eve geldiğinde de yemek vs günlük işler derken farketmezsn bile napıyo ne işle mesgulSubatta baslicam iple cekiyorum.hep onun arkadaslari var burda organizasyon yapinca hep onun cevresi oluyor tabii.cikip tek basima takilayim barii :)
Ben de ilk kez bosluktayim onunda etkisi var.4 yildir calisiyodum ama sehir degisikligi vs.iyice bunaltti beni tesekkur ederim :)işe başladıgında cok rahatlıcaksın emin ol evde oturup eşini beklemiceksinz aten eve geldiğinde de yemek vs günlük işler derken farketmezsn bile napıyo ne işle mesgul
yaşam sekli değişmiş yasadıgın yer değişmiş evlenmişsin yeni sorumluluklar gelmiş bide üstüne işten ayrılınca anlayabiliyorum ben senin ne hissettiğini :)Ben de ilk kez bosluktayim onunda etkisi var.4 yildir calisiyodum ama sehir degisikligi vs.iyice bunaltti beni tesekkur ederim :)
Suan gozyaslari icinde yaziyorum bu yaziyi.ne yapacagimi sasirdim.daha oncede konu acmistim 2 aylik evliyiz esim devlete gecis surecinde bugun yarin baslayacak sorusturmasi devam ediyordu ve hep evdeyiz.telefona bagimli gibi oldugunu soylemis cogunuz normal demisti.tum gun sozluk okumasi haber okumasi bitmiyor demistim.
Dun kahvalti yaptik inanin 4 e kadar araliksiz bir seyler okudu esim.hadi dedim cani sıkılıyordur.sabah kahvaltida da biryerlere gidelim demistim oysa.kitap okudu bir ara sakalar sebeklikler yaptim vs..aksam oldu sevdigimiz komedi programi ben elimde atistirmaliklar geldim ki "ben simdi gundemi okuyacam dedi" zarrabin mahkemesi vardi ya.iyi dedim inanin gece saat 12 ye kadar telefon basindaydi.bu hep boyle.bir twitten bir eksiden yorunlara bakiyor tek tek okuyorrr.iceri gittim uyku tutmadi.saat 2 oldu geldim pozisyonu bile degismemis.
gittim yattim tekrar geldim yine telefon elinde gelince birde atiyor teli.napiyosun ya dedim? Artik hungur hungur agliyorun. Birlikte uyanmiyoruz birlikte uyumuyoruz tek ortak noktamiz yemek yemek 2 aylik evliyim ben ya dedim sinirden kumandayi firlattim burda yat dedim.baktim hala gelmiyor yine gittim.saat gece 3 yatagima gelebir miyim kovdun diyor.geldi inanin gece boyunca agladim aglarken uuyuyakalmisim.buraya yeni geldik cevremde yok ailemde yanimda.cok zor surec benim icin.
Sabah kahvalti hazirladi sarildi ben buz gibiyim.zar zor bir seyler yedim tesekkur ettim kalktim masadan tum gun bende kitap okudum.pazara gidelim dedi her sey var dedim.tek basina gitti.balik yapayim dedi yemicem dedim (sabah kahvaltisiylayim) gitmis raki almis suanda kitap okuyo mutfakta.hicbir diyaloga girmiyorum.ben de oda da sabahtan beri kitabimi okuyorum.
Ozur dilemeyi gecin konusmuyor bile.bir yuruyuse cikalim dese yetecek halbuki.sabahtan aksama kadar telefonun basinda gecirmek yerime yuzume bir baksaydi..kendisini yemek hazirlamakla rahatlatmaya calisiyo.simdi ne yapayim ben bu adami.raki sonrasi konusur mu? Artik ben kendmi nasil ifade edecegimi de sasirdim.anlamiyo cunku
Bitti sayilir evrak bekliyor.ben de 4 yildir calisiyorken issizim suanda.o bugun yarin baslayacak en azindanAdam sorusturma geciriyormus siz ilgi diyorsunuz .
Hastalikli gibi..tum gun..hatasini telafi edisi daha sinir bozuyor konusamiyormus gibi..Saçmalamış ne olursa olsun ben eşine hak veremeyeceğim maalesef daha yeni evlisiniz telefona falan da bi bakılır 5 10 dakika ama hastalıklı gibi ne o öyle birbirinizle ilgilenip, gülüp eğlenecek zamanlarda böyle duvar gibi durursa aglamanız çok normal .
Hastalikli gibi..tum gun..hatasini telafi edisi daha sinir bozuyor konusamiyormus gibi..
Sıkmyim simdiden bir bekar hayati vardi aliskanliklaro varid diyorum ama daha 2 aylik evliyiz 1 haftadr evde oturuyorum.ki dun de dedim biraz cikalim diye bu kadar kor nasil olabiliyorlar
Yok yok nezaket beklemedim ben yanlis anladiniz. Konunuzun benim esime karsi duygularimla alakasi yok onu soylemek istiyorum. İcimin sismesi sizi rahatsiz etmesin. Ama daha cok cok yeni evlisiniz. Biraz oluruna ve akisina biraksaniz da esinizin telafi amaciyla size sunduklarina (pazara gidelim,balik yapayim vs gibi) kulak verseniz sizin icin harika olurdu.Yargilamak yerine empati yapabilseydiniz daha guzel anlatiyor olurdum.cok guzel yorumlarda var.ay icim sistiiii gibi alayci tabir yerine guzel yorum yapiyor olsaniz bende nazikce cevap verirdim.
Bu despotluk değil.Despot biri degilim yeterince ozgurluk alani yaratmaya calistim ama aştı..ustune bir de trip yedim. Once ben desem bunaltiyorsun diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?