2 aylık evliyim boşanıyoruz :(

Şuanki kadar çaresiz kötü hissetmedim kendimi ama yapcak başka bi çare yok Allah razı olsun tüm derdi olanların yardımcısı olsun rabbim
Amin canım canını sıkma derhal boşan bi süre ailenle kal kendini toparlanana kadar .. ben normalde bosanma taraftarı olmayan biriyim sen düşün artik

Amin canım canını sıkma derhal boşan bi süre ailenle kal kendini toparlanana kadar .. ben normalde bosanma taraftarı olmayan biriyim sen düşün artik
Okadar caresizimki dayısını annesini kardesine hepsine dedim bosaniyoruz biseyler yaparlar diye annesi dio ondan babada kocada olmaz kimsenin umrunda degil benim ne yaşadığım şimdi allah bilir hangi pavyonda ben berbat bi halde içimden atmanın savaşını veriyorum kapattım kendimi odaya bu siteyi buldum az önce dertleşmek icin bi akıl bi fikir bulurum diye su ve sigara 3 gündür allah bildigi gibi yapsın gözyaşım ahım onun pesini bırakmaz inşallah

Kız onun gibi değersiz karakt...rsiz şe...fsiz bir adam için ne üzülüyorsun boşandığın için Kurban kes hayatını yaşa boşver hiç birşey senden daha önemli değil tecrübe oldu dua et çocuk yok ya olsaaydi napaedin şükret uzulme

Kız onun gibi değersiz karakt...rsiz şe...fsiz bir adam için ne üzülüyorsun boşandığın için Kurban kes hayatını yaşa boşver hiç birşey senden daha önemli değil tecrübe oldu dua et çocuk yok ya olsaaydi napaedin şükret uzulme
Ne bileyim içim yaniyo okadr sevgim fedakarliğımin karşılığı bu olmamalıydı 2.ci evliliyim ve daha 2 ay oldu canım acıyo işte belki bi gün sevinicem kurtuldum diye ama bu yaptıgını hiç haketmedim

Ne bileyim içim yaniyo okadr sevgim fedakarliğımin karşılığı bu olmamalıydı 2.ci evliliyim ve daha 2 ay oldu canım acıyo işte belki bi gün sevinicem kurtuldum diye ama bu yaptıgını hiç haketmedim
Öyle olur zaten boşver bol bol dua et allah büyük ama mutlaka bosan

Aman boşver sende. Zaten en büyük hatayi kabullenemeyecegin bir mesleğe sahip adamla evlenerek yapmışsın. Kusura bakmayın ama kimse kolay kolay yıllar boyu yaptığı mesleginden vazgeçmez. Kopeginizi de bahane etmiş. Boşver gitsin yeni bir hayat kurun kendinize Hakkınızda hayırlısı.
Bence de boş ver. Zatan çocun falan yok. Daha iyi senin için. Erken olsun rahat olsun. Bu erkekler dertten başka ne gelebilir ki

Back
X