2 Aylık Evliyim Eşim Beni Arzulamıyor :/

Başka ilişkileri oldu ön sevişmeden hoşlanıyo fakat onu bile yapmıyo mesela bir buçuk haftadır ilişkiye girmiyoruz iki hafta da bir oluyo neredeyse kimle konuşsam yeni evlisiniz bu çok büyük bir ara diyo
benimkide öyledi anlamadım ya herkes garipsiyordu ..çok soğumuştum bende..ben bir bayanım diye bir yere kadar belli edebiliyordum bir yerden sonra yapamıyordum..durum vahim..Allah yardımcın olsun ..beni sorarsan boşandım.

benimkide öyledi anlamadım ya herkes garipsiyordu ..çok soğumuştum bende..ben bir bayanım diye bir yere kadar belli edebiliyordum bir yerden sonra yapamıyordum..durum vahim..Allah yardımcın olsun ..beni sorarsan boşandım.

sebebı neydı? yani hiç merak etmedın mı bu adam gay mı fuckbody mı?aayyyy ne serefsızler var... :)

Bizim bi arkadaşımız biseksüel
Ben anlıyorum mesela çok yakışıklı kaslı fit bi erkek görsün bakar bakışından anlıyorum
Kızlara da bakar erkeklere de bakar
Bir de gaylerle iyi anlaşır biz dışlarken o kanka olur

Bizim bi arkadaşımız biseksüel
Ben anlıyorum mesela çok yakışıklı kaslı fit bi erkek görsün bakar bakışından anlıyorum
Kızlara da bakar erkeklere de bakar
Bir de gaylerle iyi anlaşır biz dışlarken o kanka olur

aynen öyle.

U Uyduroloji benim eşim de isteksiz 2yıldır aynı sorunu yaşıyorum.
Bu konuyla ilgili konu açtım okuyabilirsin.Şimdi öncelikle geç kalmadan eşin doktora gitmeli hatta beraber gidin mutlaka test yaptırsın hormon kan vs.
Eğer bunlarda bi sıkıntı yoksa ürolog psikolojik olduğunu söyler.
Sana kötü bi haberim var maalesef bu sorun tam anlamıyla düzelmiyor benim eşim de ilk günlerden belli etti seninki de öyle yapmış.
Bazen düzelir gibi olur ama sonra bi bakarsın hop başa dönmüşsün.
Belki gay belki değil ama her ikiseyde malesef bu sorun aşılamıyor.
Boşanacaksan da vakit kaybetme derim bir de ailene söyle bilsinler ben 1yıl gizledim hata etmişim belki büyükler farklı bi çözüm önerebilir.
Her ne yapacaksan geç kalma vakit kaybetme çözümse çözüm boşanmaksa boşanmak mutlaka acele et ve eşini doktora gitmeye ikna et kesinlikle.
Eğer gayse de güzellikle konuş ki sana itiraf etsin medenice ayrılabilin.

Yahu ne camasiri ne suslenmesi ne guzel bulmamasi. 2 aylik evlilik cinsellik yok, bisex bi hayrani var gizemli mesajlar, anala ilgi vs adam gay iste.

Gec karsisina gay oldugunu biliyorum. Neden bana soylemedin? Bileyim ki sInden beklentim olmasin. Istersen mantik evlilifi olarak falan devam etsin. Ben boyle seyleri olagan karsiliyorum vs diye onu yureklindir konustur sonrada bas tekmeyi. Hatta mumkunse ses kaydina al ama cirkeflesmezse bosanmamak icin kullanma. Cunku uzerlerinde yogun bi baski oldugundan malesef paravan evlilik hatasina dusuyorlar.

Hic normal bir durum degil.2 ay cok kisa bir sure iki yil bile olsa bu kadar ara verilmez.belkide cinsel bir problemi vardir.yada kotu bi ihtimalle bisexueldir.

Bunları söylesem ben anlamasına anlicam ama diyeceği ilk şey sen güzelce kafayı yedin psikolojik bozuldu hemen doktora git vs vs bu tür cümleler kullanacak ben yine sinir oldugumla kalacağım. Aslında dediğiniz çok mantıklı ama yapıp yapmamak arasında tereddütlerim var.
Yap tabi psikolojik seninki derse onu da aıp Dr gidecegini söyle. Ciddi ciddi boşanmayı bile düşündünü söyle.

şöyle birşey geldi aklıma da,
haberi olmadan ya çayına ya içeceğine istek arttırıcı hap koysanız.
yani hiç bir insan dayanamaz o haplara bence hemen belli eder hissleri.
Hem şık bir gece elbisesi bordo bi ruj ve o yöntem.
Belki bir işe yarar.:KK39:

2 Ay önce evlendik eşimle daha önce sevgili olmadık ama 5 senedir arkadaşız nişanlılık döneminde bu tür istekleri vardı evlendikten sonra çok değişti ilk bir iki hafta iyi gibiydi o da tam değildi hep benim söylememle istememle oluyordu. Şimdi bende demeyi bıraktım aklına bile gelmiyor. Bana yaklaşmıyor. Öncesi gece ben yaklassam bile gece gece napıyosun diyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime karşı soğumaya basladim. Daha önce konuştum anlattım ama hâlâ aynı umrunda değil. :KK43:
cok mu yogun bir işte. gece sabaha işe gidecegi için yapmak istemiyordur aksam 8 9 gibi deneyin . siz davetlar olun giyin üstünüzü cagırın alısır zamanla

Benimkide her gece her gece offf :olamaz:
Bırak arkadaşım boşver rahatına baksana sen, Amann herkesin derdi farklı işte :işsiz:

Ciddi söylüyorum son zamanlardaki konuların bu yönlerde olması beni acayip şüpheye düşürüyor. Bu adamların ortak bir noktası var galiba aynı şeyi mi yiyip içiyorlar acaba. Şebeke suyuna birşey mi karıştırıyor birileri. Aklımda deli sorular. Allah yardımcın olsun canım

Sert duran bi erkeğe bu şekilde yanasamaz değil mi. Bende çok düşündüm ama kendime saçmalama düşünme demiştim.
Yanasabilir mi ya aklin aliyor mu hic? Varsayalim adamin sinirleri alindi oldu da sakin kalabildi adım çıkar diye bile korkup onunu keser bi sekilde yani. Sen bizi keklemiyosan esin ya gay ya biseks
Eşimin gay vs olmadığına nasıl eminsem böyle bir olayda gidip kafa göz dalıp kan dökmeyeceğinede eminim. Benim eşimin mizacına ters tabi o yüzden diyorum. Tam olarak ne tepki verir kestiremem belki dalga geçer kafa bulur belki ne selam vericem bak işine der vs vs ama fazlasını yapamayacağına da eminim.

Ama konu sahibi hem bu adam hemde cinsellik esnasındaki sizden isteği göz önünde bulundurulur ise şüpheli durum.
Bir kere doğru olan birşey varsa bu insanlar birbirini anlıyor. Benim gay bir arkadaşım vardı ordan biliyorum. Bizim filinta gibi delikanlı dediğimiz adamlara yok kızlar onun sizinle işi olmaz derdi. Ve gerçekten ortaya çıkardı. Zaten onun sevgili portföyü sayesinde insan en yakınındaki erkekten bile şüphe duyuyordu.

Back
X