Biz 2 yildir bẺraberiz,2 ay öncede evlendik,1 sênede nísanli kaldik,âm bu anlamda ilgisizligi 7-8 âya dâyniyor,biliorum náil dâyndi diosunuz âm o öle bỉri íste,35 yasinda ,yasi mi sỏun âcba,yani bu yastakilerde nỏmal mi,ben ảrzu uyandiran ilac vs alirsam ve etkisi olursada bunu anlamsndan ve neden böle seyler yapiosun die sỏrmasindan cekiniorum
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
Arkadaşım sorun diyosun da bunun sorunla alakası yok ki siz yeni evlisiniz.biz adamla boşanacaktık nerdeyse aileler birbirine girdi neyse barıştık aradan 15 gün geçti bir formumuzdan bişey kaybetmedik ne alakası varr bunun altında başka bişey var siz nişanlıyken hiçbişey yaşamadınızmı yanlış anlaşılmasın öpüşürken falan bile olsa ne bilim bi adam fazlasını ister sen yapmazsın cevabını falan verirsin oturur kıçının üstüne ama ne bilimmkarmaşık biraz :26:
bence olayın aslını ögrenmeden birlikte olma.
olur ki boşanmaya kalkarsan daha kolay olur
sende artık ne yapacağını şaşırmışsın biraz kendini düşün biliyorum çok zor ağırına gidiyodur elbette yeni gelinliğini anlayamamışsındır başka sebeb olabilir mi işinden ailesinden maddi olarak falan ilaç aldığını anlıyacağını sanmıyorum bi dene istersen yemeğine karıştır ve hareketlerini izle ayıp bişey değil almak koymak elimden gelen herşeyi yaptım der sonradan pişman olmazsın
Ben duỶArsiz degilim,anlayisli olmaya calisiorum tam tẻrsine,âm ảrtik benim de sabretmem zỏ oluor,üzülüorum ổrmal cìftler gibi olmadigimiza,sỏun vạinismusta degil,désem ki dênedik ben kasiyorum o da đegil,kỏkuorum ảrtik ben,daha önce bỉrlikte olmadim kímseyle,ben de kásacakmiyim,belki vạinismus icin cảreler ảrayaciz diorum icimden âma daha o ásamaya bile gelmedik ki,sevgili kandil ảrkadasim saol beni anladigin icin,sen benim yerimde olsan ne yapardin náil yaklasirdin,simdi dünden tảrtismali oldugumuz icin yan odada uyuor belki uyanir âma konusmuorda,bugun ísten gelince de đedim,konus benimle đedim,âm konusmadi,ben dinlenmek ístiorum cok yoruldum đei((((
HẺ gêcn gün daha zỏr oluyor benim icin,önceden evli diildim ve onunla bíey yasamama o kdr da beni üzmüordu ben de sonucta dogru diil fln diodum icimden,peki ya simdi gelin olmaktan kadin olmaktan hicbise anlamadim ki,hayir cỉrkinde diilim,yani en azindan cevre tảafindan güzel die nitelendirilen bỉriyim,hatta ésimin ảrkadas cevresinden bile bân teklif edenler,evlenmek ísteyenler vảrdi,öyle kiloluda diilim,zayifim tam tẻrsine,âma ésim icin kilo da sỏun diil,âma o son zâmnlarda cok kilo aldi,kendine güveni gitti iyice hicbiseyi yakistrimior kendine,yoksa bu da bỉ etken olablir mi ???
ne demek yan odada uyuyor sanki senelerce evlisiniz (ki o bile normal değil) de yatak ayırıyor çok yanlış afedersin ama bu adam evlilik ile ilgili hiçbir fikre ve sorumluluğa sahip değil. çok üzüldüm senin adına ne heveslerle evlenmişsindir evini dizmişsindir vs ... hayır buna hakkı yok ama sorun bende deyip de kenara çekilmek hiçbir şeyi çözmez sen anladığım kadarıyla üstüne düşeni yeterince yapıyorsun seninle bu sorununu paylaşmıyorsa ya uzmandan destek almalısınız ya da evlilik olayı fiilen bitmeli bu çünkü ciddi bir sorun senin de ruhunu yıpratır.
Yani kendini begenmiyormu esin simdi?
HẺ gêcn gün daha zỏr oluyor benim icin,önceden evli diildim ve onunla bíey yasamama o kdr da beni üzmüordu ben de sonucta dogru diil fln diodum icimden,peki ya simdi gelin olmaktan kadin olmaktan hicbise anlamadim ki,hayir cỉrkinde diilim,yani en azindan cevre tảafindan güzel die nitelendirilen bỉriyim,hatta ésimin ảrkadas cevresinden bile bân teklif edenler,evlenmek ísteyenler vảrdi,öyle kiloluda diilim,zayifim tam tẻrsine,âma ésim icin kilo da sỏun diil,âma o son zâmnlarda cok kilo aldi,kendine güveni gitti iyice hicbiseyi yakistrimior kendine,yoksa bu da bỉ etken olablir mi ???
Kendine bỈr sey yakistirmior,begenmior cok kilo aldim ben diyip dủuor sürekli,begenmior yani bence,simdiye kdr kilo aldigin icin mi bole híssediosun yoksa fln die hic sỏrmadim âma bunu da sỏrucam hẻrseyi konustugum zâman ,ảtik nedenlerini ögrenmek ítiorum,bu benim hakkimm
kendinden şüphelenme elbette güzelsindir bakılımlısındır dediğin gibi kendine bişey yakıştırmamasıda etken olabilir en doğru cevabı kendi verir ama konuşmadıkça olmaz kendini eksik hissediyosa konuşmaktan kaçar balayına gittiniz mi orda nasıldı
Ozaman sizden cekiniyor olabilir kendini begenmedigi icin seninde begenmiyecegini saniyor esin..
Bence konu yu acmadan önce söyle yaklasimalrda bulunun "evlendigimizden beri daha bir yakisikli cekici oldun kocacim sen, daha bir asik oldum sana".. vede yaklasmaya calis
Bakiyorsunki hala sicak davranmiyor hala rahatsiz ozaman konusmaya girin..
Balayinda ondan yana bÍsey olmadi ben konustum ve ben báslattim bíeyleri ,âma olmadi tam sẻrtlesmisken bỉrde sẻt olmamaya básladi,hicbise dêmdim utandirmk ístemedim olur ya o da stresli cunku benim icinde kolay diil bu fln đei zaten,âm daha sỏna söyledgmde đeiki ben kendimi kásmisim izin vẻrmemisim ondan da kücülmüs íste,dogru söyluodur cunku ben kendimi rahat sandigimda bile kasan bỉriyim vucudumda hic ésnek diil,ve o da bunun farkinda((
ÂM a 10 gün sỏna fln evimize geldik,hicbisey olmadi o konuyu yok sayiyor zaten,hani bỉz yaklassa bu ísin bỉ sürü yolu var illa tam bỉrlesme olana kdr,iktidarsizlik tâmm da o zman ben ésiyim hic degilse bi yaklassin bíeyler yapsin cabalasin o da yok
acaba yazis seklin niye böyle diye sorsam cokmu heycan yapiyorsun yazarken?
Sakin ol
Balayinda ondan yana bÍsey olmadi ben konustum ve ben báslattim bíeyleri ,âma olmadi tam sẻrtlesmisken bỉrde sẻt olmamaya básladi,hicbise dêmdim utandirmk ístemedim olur ya o da stresli cunku benim icinde kolay diil bu fln đei zaten,âm daha sỏna söyledgmde đeiki ben kendimi kásmisim izin vẻrmemisim ondan da kücülmüs íste,dogru söyluodur cunku ben kendimi rahat sandigimda bile kasan bỉriyim vucudumda hic ésnek diil,ve o da bunun farkinda((
ÂM a 10 gün sỏna fln evimize geldik,hicbisey olmadi o konuyu yok sayiyor zaten,hani bỉz yaklassa bu ísin bỉ sürü yolu var illa tam bỉrlesme olana kdr,iktidarsizlik tâmm da o zman ben ésiyim hic degilse bi yaklassin bíeyler yapsin cabalasin o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?