MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
ustekı yorumu yapan arkadasım adam ıktıdarsız degıl , oyle bıle olsa ıktıdarsızlar bıle ola vı. ile bunu cozuyorlar neden adamların kanları kaynıyor canları ıstıyor gozlerı donuyor .. baska bısey var
ama ben tullipi kırmak ıstemıyorum ama sonu goruyorum hıcbısey ogrenemeden evlılıklerı bıtecek.
kac tane ornek oldu sımdıye kadar hep boyle sonuclandı
kendımınkıde dahıl tabıkıde
Sen beni taniyosun bukleli yd ben
Bütün sonuclar cikti.Hersey gayet normal.Benim bir sey dememe firsat olmadan,esim bir de bir uzmana görünecegini söyledi.Bu gittigi doktor genel doktordu,yani mesela saglik ocagina gitti orda yapildi testler gibi düsünün.Uzman doktor tabiki ürolog.Doktordan da memnun olmadigini bazi seyleri salladigini cok üstüne düsmedigini anlatti.Ki aslinda o doktorda beni de rahtsiz eden biseyler var.Neyse yani tüm bu kan hormon su bu sonuclari normal,yani ürologa gidip de orda bir sorun cikma ihtimali ne olur hic bilmiorum,doktorun dedigi psikoljik sebepler, yoksa hersey gayet normalmis.Simdi yapilmasi gereken bir de uzmana görünmek ordan da birsey cikmazsa psikoljik destek.Ve bu kisim benim en cok korktugum kisim,cünkü bence insan psikolojisi kolayca düzelmiyor.Ben de bilmiorum nasil olacagini.Yani tüm gelismler bu sekilde,yorum ve fikirlerinize acigim.
Bütün sonuclar cikti.Hersey gayet normal.Benim bir sey dememe firsat olmadan,esim bir de bir uzmana görünecegini söyledi.Bu gittigi doktor genel doktordu,yani mesela saglik ocagina gitti orda yapildi testler gibi düsünün.Uzman doktor tabiki ürolog.Doktordan da memnun olmadigini bazi seyleri salladigini cok üstüne düsmedigini anlatti.Ki aslinda o doktorda beni de rahtsiz eden biseyler var.Neyse yani tüm bu kan hormon su bu sonuclari normal,yani ürologa gidip de orda bir sorun cikma ihtimali ne olur hic bilmiorum,doktorun dedigi psikoljik sebepler, yoksa hersey gayet normalmis.Simdi yapilmasi gereken bir de uzmana görünmek ordan da birsey cikmazsa psikoljik destek.Ve bu kisim benim en cok korktugum kisim,cünkü bence insan psikolojisi kolayca düzelmiyor.Ben de bilmiorum nasil olacagini.Yani tüm gelismler bu sekilde,yorum ve fikirlerinize acigim.
cok tesekkürler bblim moral veren yorumlarin icin,kani verdigine eminim gördüm cünkü yazmistim daha önce foruma kani verdkten sonra bi süre beraber bekleidk bi yerde sonra o ise gitti,kolunu gördüm,zor sürec beklior biliorumtullip tekrar merhaba canım
bu yazdıklarına sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inan
bişi çıkmaması güzel evet ama şimdi daha zor bir süreç seni bekliyor yıpratıcı bir süreç,
sorunun kaynağını bulmak çözmenin yarısı ama şimdi kaynağını bulamadığınız için nasıl çözeceksiniz sorun burda başlıyor
allah kolaylık versin ve sabrını artırsın
ben senin kadar sabırlı olamazdım kesin
birde aklına kurt düşürmek gibi olmasın ben biraz şüpheciyimdir ondan böyle yazıyorum buraya eşinin yerine başkası kan vermiş olaamaz değilmi balım?
Ben de tam böyle düsünüorum ne umutlu ne umutsuz,en beteri de bu sanirim .Eşinin bu testleri yaptırması, çabalaması bile iyi birşey tulip.
Çok umutlu olma evet ama çok umutsuzda olma.
Eşinin çabalıyor olması bir umut.
İnş yoluna girer herşey, zaman gösterecek herşeyi.
Eğer eşin şuan durumu kabullenmeyip, çaba göstermeseydi
o zaman durum çok daha zordu.
Çok zor bir durum Allah kolaylık versin eşin çok bencilce davranmış sırf kendini normalmiş gibi göstermek için senin evlillik genç kızlık hayallerini hiç düşünmeden mahvetmiş anlamadığım konu bunları göre göre hala eşim çok dürüst diyebiliyorsun dürüst olsaydı seni bu çıkmaza sokmazdı bence çok iyi düşün ona göre kararını ver cinsellik tek tarafın istemesiyle zoraki yapılacak bir iş değil bir sağlık sorunu varsa bile eşinin çabalaması lazım en azından suçluluk duyduğu için
Bana kim yardim edicek,hepten kötüyüm artik galiba ben( Bi arakdsin dügün ve kina fotograflrini gördüm,benim icin hicbir anlam ifade etmedi,ama benim de kina gecem ve dügünüm geldi aklima,giydigi bindalli sacinin sekli bile tipkisinin aynisiydi,makyaji da hatta (( bi tuhaf oldu icim,kiskanclik denemz,icimden cilizda olsa bi ses haa evlen evlen sanki ne var, basin göge eriyormus evlenince dedi (( Bunlari yazarken de yaslar süzülüyor suanda,en iyisi ki ne zamandir aglamiodum biraz icim acilsin !
Hiç bu işler için uğraşmaya değmez bana kalırsa..
Bu hiçbişekilde düzelmez bi durum..
Ben tecrübeyle sabit bir teşhis koyardım ama kalsın şimdi düzelmiş bir konunun üzerine laf etmiyim..
Hiç bu işler için uğraşmaya değmez bana kalırsa..
Bu hiçbişekilde düzelmez bi durum..
Ben tecrübeyle sabit bir teşhis koyardım ama kalsın şimdi düzelmiş bir konunun üzerine laf etmiyim..
Bana kim yardim edicek,hepten kötüyüm artik galiba ben( Bi arakdsin dügün ve kina fotograflrini gördüm,benim icin hicbir anlam ifade etmedi,ama benim de kina gecem ve dügünüm geldi aklima,giydigi bindalli sacinin sekli bile tipkisinin aynisiydi,makyaji da hatta (( bi tuhaf oldu icim,kiskanclik denemz,icimden cilizda olsa bi ses haa evlen evlen sanki ne var, basin göge eriyormus evlenince dedi (( Bunlari yazarken de yaslar süzülüyor suanda,en iyisi ki ne zamandir aglamiodum biraz icim acilsin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?