2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Degerli yorumlarini paylasan herkese tesekkür ederim,aranizdan beni anlayanlar var biliyorum anlamayanlarin da oldugu gibi..Ben evliliigmin,esimin,olup bitenin aslinda cok iyi farkindayim,zaten farkinda olmasam,pollyanna gibi hersey düzelecek daha sonra noraml olacgiz biz seklinde toz pembe görürdüm durumumu.Ama bazi yorum yazanlar gibi birden de tüm köprüleri yakamiyorum.Bir düsünün sevdiginiz adam,esiniz,iyi anlasiyorsunuz(tabiki bazi farklilikalr var ama herkes ayni zaten olamaz ) evlenmissiniz,hayalleriniz var gelecege dair,her aksam onu siz karsiliyorsnuz ve sabah onunla uyaniyorsnuz,ya hepsini gectim asiksiniz,o yatarken izlediginiz bile oluyor sessizce,teninin kokusu bile baska.Ama malesef ve malesef aranizda birsey yasanmiyor (( en büyük eksikli gayet farkindasiniz,karsinizdaki adam sevdiginiz,asik oldugunuz,iyi günde kötü günde demissiniz bir kere,belli ki bu o en kötü günlerden biri.Öyle kolay mi yok yere evliligi bozmak o sevdigin adamdan ayrilmak,evet evlilik degil aslinda aman adi her neyse artik.Yani yok yere derken tabiki en büyük sebep onu da biliyorum,ama belki de düzelecek,ben daha sonra ayrildigmizda onun evlendigini ve hatta cocuklarinin oldugunu ögrendigimde ne kadar üzülecegimi cok iyi biliyorum.

Suanda karsimda bi kac haftadir cabalayan biri var ,yani en azindna doktora giderek test yaparak.Saka gibi ama konuyu acarken 2 aylik evliydik,artik 7 bitmek üzere (( Iste bu kadar uzun süre beklemesi bi doktora gitmek icin beni en cok yipratan seycunku forumdan bile belli neler yasadigim,sürekli bir doktor beklentisi vs.Doktora da gitti sonuclari a biliyorsnuz,bir de bir ürologa görünecek ama henüz randevu almis degil önce nerde var diye bir arastirmamiz lazim.Bu hafta dus alalim dedi bana,cok bi etki yaratmadi eskiden olsa havalara ucmustum ,peki dedim gectim.

dünümüde biliyorsunuz,tek bir resim beni altüst etmeye yetti,belki de ki zaten haftalrdir sadece doktor sonuclri noldu ne bitti disinda bu konuyu konusmuorduk,belki de ben bi resim gördüm bana cok benziordu kendi kina gecem ,dügünüm ,annem ailem geldi aklima ,ben artik cidden kaldiramiroum,iyi gibi görünsem de somut olarak biseler yapmamiz lazim,yani egzersiz mi deneme mi adi herneyse,hemen ürologa gidip bisey yoksa da, psikoljik destek görmek gibi ..Evet snairim bu aksam yine o isten geldigi zaman konusmak en mantiklisi olacak 7 nin icindeyiz bitecek hatta o da bilior artik ne kadar uzun zaman oldugunu.Sizler ne düsünüyorsunuz acaba konusayim mi bu aksam tekrardan ? Allahim bir kez daha inanamiyorum 7 aydir evliyim,hicbirsey yasamadim benim de hakkim degil mi (((

Son düzenleme:
eşin sorunun kendinde olduğunu kabul etmiş şimdi sana düşen tek şey onu tatlı bir dille birlikte doktora gitmeye ikna etmek.bene yardım alırsanız daha rahat aşarsınız bu sorunu.

Arkadaslar,az sonra anlatacagim seyi bi iki arkadasla özelden konusmustuk,ama snairim buraya da yazarsam iyi olacak.Bi kac ay önce,biz bi evli arkadsimiza haftasonu iicin yatiya gitmistik,o gece yatip ertesi gün yola cikacaktik,önce hep beraber yemek yedik fln hersey cok güzeldi ,ama tam yatmak üzereyken bisey oldu ve ben esime cok ama cok kizdim,öylece kalakaldim olayin etkisiyle.Kendisi de cok üzüldü,ve sürekli tek dedigi seni kaybetmek istemiyorum cümlesiydi.Biz arkadalrda yatiyorken yani kendi odamizdayken,esimi birden görmeniz lazimdi,yani yabanci yerde bulunmasak cocugumuz olmustu o denli,nasil istekli nasil arzulu dokunmasi,cilgin gibi öpmesi,ben bi yandan kirginim bir yandan inanamiyorum,öyleki artik sesler gelmeye baslamisti hafiften.Arkadaslara da ayip olacakti ,yani 1 gece dayanamadilar vs die,ki belki de duymuslardir,oysaki gercegi bir bilseler..Neyse o gece sabahin ilk saatlerine kadar ikimizde uyuyaymadk ama dedigim gibi sanki esim esim degildi de bir baskasiydi,sertlesme de olmustu hersey de tamdi,ve herseyden öncesi temaslari nefesi ve vücuduyla hersey bir bütündü.Ama sadece o gece yasandi böyle birsey arkadaslrin evinde olmasydik belki de birlesme olmustu bilemiorum artik.

mesafe ve ulaşılmazlık heyecanlandırmış belli ki eşinizi... bunları okuyunca sizin eşinizi bu isteğinizle boğduğunuzu, heyecan hissetmediği için uzaklaştığını düşündüm...yalnız bir nokta var ki bu doğru olsa bile siz daha hiç beraberlik yaşamadınız. tullip çiftler arası cinsellikte soğumalar, uzaklaşmalar, kırgınlıklar normaldir. ilişkinin seyrine göre bu durumda değişir. arada heyecan olduğunda yeniden tutkulu birleşmeler olur. fakat çok önemli bir durum ki siz daha hiç yaşamadınız. birkaç defa yaşasanız böyle uzaklaşsa, adam arada böyle heyecanlansa ...

tamam depresyona girdiği, sizin onu boğduğunuz, mesafe ve heyecan istediği vs hepsi kabul edilirdi. ama 7 ayda beraber birşey yaşanmaması... öncesinde de hiçbirşey yaşanmaması... bunu hiçbirşey normalleştirmiyor sanırım.

Allah sabır ve güç versin. konunu takip ediyorum. ne kadar sıkıntı çektiğini bilemeyiz elbet sen yaşıyorsun bunları. mücadeleye devam et. inşallah bir çıkış yolu çıkar kapına ve evliliğinizde yeni bir bahara girersiniz. fakat kendinden de fazla verme, eşinin durumu öyle bırakmasına izin verme. sen mutlaka müdahelede bulun. doktor, uzman. bu şekilde gitmesini kabl etmeyeceğini belli et ki o da durumu daha ciddiye alıp çabalasın... inşallah hakkında hayırlısı olur

canım durumun hakkında çok bir fikrim yok ama şu anlattıklarına dayanarak yazıyorum,
başka bir yerde yani 1otelde falan denedinizmi,
evle alakalımı acaba ?diye düşündürdü bu anlattıkların

bizler bu olayı bilmediğimiz için yorumlarımız pek ılıman değildi
eşinizin sizi birkerede olsa bu derece azulaması çok iyi , birkere yaşayabildiyseniz devamı gelebilir
eşinizle tatile falan gitseniz ev dışında başka bir yerde kalsanız, sizde artık bu durumu takmıyor gözükseniz eşinizi pskolojik rahatlatırsınız
bir umut olmasına sevindim inş herşey düzelir

Uzun zamandrı sessizce takip ediyordum..Son mesajınızdan sonra aklıma birşey geldi..
Acaba eşinize büyü yapılmış olabilirmi? Evinizde detaylı bi arama yapabilirmisiniz? Belki bir yerlerden birşeyler çıkar.
Ne bileyim muska gibi mesela..

Son düzenleme:

Aslında büyüye pek inanmam ama siz böyle diyince bana da mantıklı geldi

Benimde arkadaşımın babasına biri büyü yapmış annesine seni domuz gibi görüyorum iğreniyorum pis kokuyorsun iğrenç görünüyorsun demiş kadın aylarca ağlamış sonra evin bazı yerlerinde muskalar bulmuş. Evi değiştirmişler meğer ev sahibi evde kalan kızını arkadaşın babasıyla evlendirmek için annesiyle ayırmaya çalışıyormuş. Tabi arkadaşım o zaman ilkokul çağlarındaymış. Annesi anlatmış. Bilmem ne kadar doğru ama durduk yerde böyle yalan söyleyeceğini sanmam. Yani kesin konu sahibinin evinde bişey var diyemeyiz ama bi ihtimal olabilir yani Allah korusun :18:
Başkasının evinde eşinin bu şekilde olması baya garip geldi bana. Belkide farklı bi yerde olmaları eşini heyecanlandırmış olabilir.:26:

Ne bileyim bunca şeyden sonra bu durumu sadece psikoloji ile açıklamak aklıma yatmadı açıkçası.
Birde başka bir mekanda böyle bi olayın yaşanması tuhaf yani..

Bizde de bir kere böyle bir şey olmuştu. Kendi evimizdeydik. Bir gece uykunun arasında uyandı ve sarılıp öpmeye, bir şeyler yapmaya çalıştı. Gayet de istekli görünüyordu. Ama sadece bir kere oldu böyle bir şey. Sabah uyandığında da "böyle böyle oldu" diye konuşurken dedi ki, "bak senin yüzünden ne hale geldim". sanki kötü bir şey yapmış gibi. Ya da ben onu fazla sıkmışım da böyle patlamış gibi. Oysa ki bu olay yaşandığında biz de bunu yaşamayalı 8-9 ay olmuştu evlendiğimizden beri.

Tatile biz de gitmiştik birkaç kere. Ve hiçbir işe yaramadı. Mekan değişikliği iyi gelir demiştik ama olmadı. 9 aylık evliyken 2 günlüğüne gitmiştik haftasonu tatiline. Bir tanesinde yine deneyelim dedik olmadı,2. gecesinde de erkenden uyudu, ben de tv seyrettim. Böyle geçti işte. Adamın içinde olmadıktan sonra mekan değişikliği de işe yaramıyor maalesef.

Bu hayatta iki şeyin akıbetini merak etmekteyim.
Bir benim evliliğimin akıbeti ne olacak?
Bir de senin bu durumun..
Allah sabır versin.
Bu bir seferlik yakınlaşma benim bakışımı değiştirdi biraz.

Büyü olayı benim de aklıma geldi doğrusu.
Yakın çevremde benzerine şahit oldum.

Bütün sayfaları üşenmeden tek tek okudum. Ve adına çok üzüldüm.
Ayrıca arkadaşlarınıza yatılıya kalmaya gittiğinizdeki halinizi okuyunca bir rahatladım nedense.
Büyüye pek inanan biri değilimdir ama aklıma gelmedi değil. Duyuyoruz böyle şeyler yani.
Acaba evinizi mi taşısanız ? Ve eşyaları didik didik etseniz belki bir şey çıkar ?

Allah kolaylık versin çok kötü bi durum üzüldüm senin adına...
İnşallah en yakın zamanda bi çaresini bulursun...
Ama bu gibi olayların sonu boşanmaya da gidebilir haberin olsun
Umarım sizinki öyle olmaz

Son düzenleme:

Benim de ilk aklıma gelen b... oldu :26:
Bu kadar yakınlaşma keşke kendi evinizde olsaymış
Hay aksi...
Ne yapılabilir ki bu durumda :44:

Son düzenleme:
batıl inancım yoktur aslında ama büyüye inanıyorum sanırım :26: artık nasıl oluyor, enerji yoğunluğu mudur nedir, cidden yapılıyor yani. benim teyzeme de kaynanası yapmış, eniştem teyzemin yüzünü domuz gibi görüyormuş :26: dışarda bi şey yok, eve adım attıklarında kavga gürültü tabak çanak fırlatıyormuş. sonra ortaya çıkmış.
bence bi mekan değişikliği yapsanız bakalım ne olacak?

büyü batıl inanç değil arkadaşlardan öyle olsa bunun duası olmaz kaldııki ayetel kürsi gibi bazı duaların faziletinde yazar mesela büyü ve sihire korur diye. bende duydum bi arkadaşımdan erkeklerin iktidarı bağlanıyomuş büyüyle gerçek din adamlarına danışmak lazım illaki kurtulmak için dua gibi bişeyler öerceklerdir dinimizde büyü var arkadaşlar batıl değil bu ama çok büyük günahtır

Konunuzu başından beri her sayfasını okudum.
Yalnız son yazdığınız mesajdan sonra bence -eğer denemediyseniz - mekan değişikliği yapmanızı tavsiye ederim.
Denemekle birşey kaybetmezsiniz.

o arkadaşının evine bi daha yatıya gidin bence
bakarsın aynı istek tekrar olur

ay canım son yazdığına sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. adamında burda okadar günahını aldık allah affetsin ama büyü işi hiç aklıma gelmedi gerçekten. ayrı mekanda heycan isteği vardır ama hiç bir yakınlaşması olmayan kişiyi böyle heycanlandıysa benimde aklıma bu geliyo. bence eşinle bir arkadaşınıza kalmaya gidin ama eşine bunun için olduğunu söyleme. aileden biri vs. değil bir arkadaşınız olsun. bakalım yine aynı şey olucakmı. öyleyse en azından bu sorunun çözümü için bir yol bulunabilir. bence en erken zamanda dene bunu.

Son düzenleme:
Tullip canim bence sen kocana supriz yap ve bir haftasonu kacamagi organize et.

Boyle romantik sessiz ve guzel bir yere gotur. Belki sadece mekan degisikligine ihtiyaciniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…