2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Bu çok ilginç bir durum ancak BÜYÜ olayına ben de inanmaya başladım meraktan başlığa girdim ve şok oldum. Öncelikle allah sabır versin ikinize de. İkinize de diyorum çünkü kocanın da en az senin kadar bu durumdan muzdarip olduğunu düşünüyorum. Onun açısından da bakmak gerekir. Kocan içinde çok zor bi durum. Allah yardımcın olsun.

tullipcim daha yeni evlisin evlilik düğün hazırlığı vs ilgini hala çekebilir..Ben bile 3 yıl olmasına rağmen hala gelinliklere bakarım.Nedendir bilmem :)
kendini hep o aşamada hissediyor olabilirsin. Cinsellik olmadığı için kendini düğün vs ortamından hala soyutlayamamışsın..Belli sıralamalar vrdır onlar sende sekteye ugradığından ilgi alanınn değişmemiş...

kocanda "bişeyler olmuyor zaten ısrar edip istemek ne derece doğrudur" diye düşünme ..Bir sonuca ulaşabilmek adına ataklarda bulunmak lazım değil mi? Yoksa diğer türlü stresli bekleyişler alır başını gider...işin fizyolojik kısmında sorun yok gibi psikolojik kısmınıda araştırın..Bu büyü işine inanrım.Aklını bununla asla karıştırma. Ama bu da secenek olablir...Şeytanın kılıgına girmiş o kadar insan var ki dünyada...

inş herşe yoluna girerde bu düşüncelerde kafandan silinir...

merhaba canım konunu okuyorum ama hiç yorum yapmamıştım.
geçen gün yazmışsın ya arkadaşlarının evinde olanları ben oraya takıldım. o gün neler yaptınız arkadaşlarınızla? neler konuşuldu sen nasıl davrandın? bunları biraz düşünmeni istiyorum. belki ortamdan dolayı kafası rahatladı. belki de sen daha rahat davrandın, sarıldın arada bir yüzüne falan dokundun ona olan sevginden...

canım kocanı anlamalısın...
aseksüellik testi yaptırabilirsin kocana.
bu sorunu yaşayan bi sürü insan var.

sorun ondaysa doktora gitmesi lazım. konuşun güzelce. bu sorun bildiğim kadarıyla mahkemelerce direk boşanma sebebi. kusur sayılmıyor fakat tedavi olmaya yanaşmamak kusur.

Allah kolaylık versin ve bu süreçte sakın kendini suçlama. sen normalsin. dediği gibi sorun sende değil psikolojini sağlam tutmaya çalış canım.

kafan rahat olsun acele etme güzel giyin ve bakımlı ol güler üzlü ol senin yanında huzur bulsun onu nekadar sevdini söyle uzun sürmez herşey yerine gelir

tulip cim eşin bu sorununuzla ilgili ne kadar üzülüyor.evlilisiniz ama beraber olamıyorsunuz.bunun sana haksızlık olduğuna dair bir söylemi var mı.böyle devam edemeyiz bu sorunumuzu mutlaka çözmeliyiz diye üzülüp kahroluyor mu.bu çok önemli.
şun çabalaması güzel ama asıl sorun ortaya çıkmadı gerçekler ortaya dökülmedi henüz.bu çaba sadece bir başlangıç canım unutma.

bu anlattığın olay çok ilginç geldi bana.
nişanlılık döneminde de belirli bir yakınlaşmanız olmuş.
bir de arkadaşınızın evinde de eşin baya bir istekle yaklaşmış sana.
iki olayda da tek ortak nokta devamını getiremeyecek olmanız.
nişanlıyken- nişanlıyız evlenmeden olmaz mantığında olduğunuz- ve sen zaten bir birleşmeye müsade etmeyeceğinden
arkadaşınızda misafirken de- yine beraber olmanız mümkün değilken-yine sen zaten aaa burda olmaz deyip eşini durduracağından- ki zaten böyle düşünüp ikiniz de kendinizi frenlediniz.
evlilik tarihiniz yaklaştıkça eşininin sorunlar yaşadığını psikolojisinin bozulduğunu yazmıştın yanılmıyosam.
o zaman da evlilik yaklaştıkça eşin bu cinsel birleşme meselesini nasıl halledeceğini düşünmeye başlayarak -zaten var olan günledik-geçici sorun ve stresleri abartıp bunları bahane ederek balayınız da dahil olmak üzere sana el sürmedi.
halen de çeşitli sorunları bahane ederek sana haksızlık ediyor.
eşinin hormon tahlilleri temiz çıkmış bu güzel.ancak muhtemelen kendisi temiz çıkacağını biliyordu önceden.
asıl önemli olan eşinin bir psikologla konuşması ve ona açılması.
her çift arasında olabilecek iktidarsızlık-sertleşme sorunu vs. gibi bi sorununuz olsaydı-sen şu an bunu biliyor olurdun.
çünkü defalarca denemiş olurdunuz canım.yanı eşin senden köşe bucak kaçmazdı tulipcim.
malesef bu sorunlardan çok daha farklı bir boyutta sorunu var eşinin.ya aseksüel ya da gay.ben ağırlıklı olarak gay olduğunu- seninle kimliğini saklamak adına evlendiğini düşünüyorum.ancak eşinin sana kısmi olarak yaklaşımı var.belki biseksüellik var biraz da işin içinde.
bence eşin aslında seninle birlikte olabilecek kadar birşeyler hissediyor ancak kaçınıyor.çünkü diğer eşcinsellik eğilimleri ağır basıyor olabilir.
muhtemelen seninle hiçbirlikte olmayarak -seni de bir anlamda korumaya çalışıyor-veya devamını isteyeceğinden çekindiği için senden uzak duruyor.
son zamanlarda biraz yakınlık gösterdi yanına çağırıyor demişsin ya sanırım o da bir bocalama içinde.ne yapacağını bilemez durumda.son olarak tulip cim yaptığım yorumu dümdüz yaptım .sakın alınma canım.bunca zaman yazdıklarını birleştirmeye çalışıyoruz hepimiz sadece.ben de düşüncemi net ifade etmek istedim.
yoksa tabiki böyle olmasını temenni etmem.umarım sağlıklı bir çözüme kavuşur evliliğiniz.ancak zorla da olsa bi defa olsun diye ısrar etmek te doğru değil artık bu saatten sonra.sana nacizane tavsiyem asıl sorunu öğrenene kadar eşinle bişey yaşama.
eşinden kaçma denemelere devam et yazanlar olmuş ama sağlıklı olacağını düşünmüyorum canım.sen çok ama çok üzülürsün eğer devamı gelmezse ve eğer eşinin çokkkkkk ciddi bir sorununu öğrenirsen.önce gerçek ortaya çıksın sonra deneyin istediğiniz kadar.otel odaları-giyimler- romantik ortamlar filan hikaye canım.eşininin bi sorunu olmasaydı bu yazdıklarımızı arada heyecan niyetine yap derdik.ama bunlar çözüm değil.

büyü olayını eşinin abartmasına izin verme canım.tamam aklınızın bi köşesinde olsun.ama öyle bi çevrede yaşamıyosanız-şüpheli kimse yoksa hemen büyü var demek te sağlıklı bi düşünce değil.

bence umut var demesi ne ilginç eşinin.ne oldu- ne yaptınız da umut var diyor bi de 10 çocuktan bahsediyor.
bu da eşinin içindeki karmaşa ve kaosun yansımalar.
belki de kendisini normal olmaya iknaya çalışıyor kimbilebilir.
kız arkadaşı ile yaşadıysa seninle ya-şa-ma-ma-sı neredeyse imkensız canım.
ha büyük bir hastalık atlatırdı-çok ağır depresyon geçirirdi-kaza yapardı- tamamçcinsel hayatı bitmiş olurdu.
ama sen bunu bilir olurdun.
ben şahsen buna inanmadım yani kızla birlikte olduğuna.
tulipcim mesajı okuduğunda düşüncelerini yazarmısın mutlaka.
es geçme çünkü bu yazdıklarım sanalda havada asılı bir yorum şu anda ama sana neler düşündürüyor-nasıl çağrışımlar yaptı ve ne şüpheler uyandırdı sende çerak edicem.

Ben de bir tuhaflik olmadigina sevindim :))

Amin arkadasim sagol.
Saol temmuzcum,hala cekiyor dikkatimi dügün ve dügüne dair seyler ama yalniz degilmisim bunu anladim.Haklisn ben bi dönem de takili kaldim,aslinda gelin oldum ama görünüste sadece.

Benim tavirlarimla alakasi yoktu,beni cok sinirlendirdigi ve gerkten kaybetme riskini gördügü icin öyle davrandigini düsünuorum ama yine de nasil oldu hala anlamis degilim,ben ona dokunmaya bile izin aliyorken nolduysa 10 dk da olmustu :S

canım kocanı anlamalısın...
aseksüellik testi yaptırabilirsin kocana.
bu sorunu yaşayan bi sürü insan var.
Anlamadim,ne gibi testler ?

Ben d ebu aralr psikoljimi Saglam tutmaya calisiyrum cünkü biliorum ki sagligim elden giderse hicbisey eskisi gibi olmayacak.

kafan rahat olsun acele etme güzel giyin ve bakımlı ol güler üzlü ol senin yanında huzur bulsun onu nekadar sevdini söyle uzun sürmez herşey yerine gelir
Keske bunlar ise yarasa,tesekkür ederim dikkate alacagim

Saol umut yorumun icin,büyü olayini esim abartmior neseki büyü yüzünden fln die israr etmiyor.Kiz arkadsiyla yasadigina eminim yani dedigim gibi yazismalri okumsutum kiz demisti ki bu aralr sorunlarim var ailevi sana görevlerimi yerine getiremiorum fln ama bir sonraki bulusmada olucak gibisinden,o sirada aileden birisi hastaydi sanirim tam hatirlaymiorum simdi ayrintilari,ama esim de sorun degil sizin sorunlar bir hallolsun da fln demisti.Ben gay ya da aseksüel olduguna inanmiroum,burda herkes fikrini söyluor ben de kimseye kizmiyorum artik,ama bence degil cünkü dedigim gibi neler yasadigimi en iyi ben bilirim.
Sizin 2dönemde de ortak dediginiz seye gelince,yani hem nisan zamni hem de arkadsmizin evinde devami gelmiyecgi gibi,bizim evimizde bile olsa Kücük Kücük baslayacktik o da bunu bilior,sanki erkekmisim gibi söz veriorum sonuna kdr istemicem fln demistim yani bir baski asla söz konusu degil.Ama evet basindan öyle byük bir olay kaza bela da gecmedi cok sükür noldu nasil oldu bilmiorum ,ama sadece bu konu degil iliskimizde cok yara Aldi dügün öncesnde ailer cok fena birbirine girmisti falan falan,klasik sorunlar iste malesef.

Ben bi kac gündür hastayim arkadaslar fena halde üsüttüm,atesim falan cikti hala da iyilesemedim,ilac kullanyiorum.Deneme fln sonraya kaldi malesef.Bugün yine dügün öncesi bölümde bi konuyu okudum,ic camasiri mevzusu,dügünden sonra mi giysem gelinligimle mi giysem diye.Birisi yazmis ben icime Beyaz jartiyer giycem dustan sonrada en seksi geceleigimi giyicem kendi " ilk gecemi " hatirladim birden ,hem yorgunluktan hem de cok ictiginden öylece kalakalmsiti,gelinligimi zar zor cikartti,kafamdaki tokarla ben ugrastim beraber dus almak söyle Dursun o dus bile almadi.Ki normalde hergün dus alir ,kista kiyamette bile,bir gün kirli pis koktugunu görmedim,ama o gün yari Ciplak girmisti yatagin icine.Ben de öyle uyumustum iste,2 gün kaldik o otelde,2.gecede yatagin bir ucundan iyi geceler canim demesi beni cok sinirlendirmisti,ne dokunuor ne öpüor Adam cehemnnm azabi gibiydi önce sakinlestirmeye calistim sonra hickiriklara boguldum,agladim,en sonunda birbirimize girdik kavga gürültü patirti yan odadakiler kesin duymuslardir sesimizi.

Offf off efkar basti beni,söylücek sözlerim tükendi sanirim artik,ne sanssiz insanmisim,kimseye zerre Kadar kötülügüm de olmadi bu dünyada,aksine ben gördüm kötülüklerin en büyügünü,kurtulmak istiyorum icinde bulundugum cendereden artik !!!!!

yanı sız hıc denemedınız
o zaman denemeden yapmadan oyole durdun sen ıyı ıdare etmısın ya
tutucan bacagından atıcan balkondan asagıya

yanı sız hıc denemedınız
o zaman denemeden yapmadan oyole durdun sen ıyı ıdare etmısın ya
tutucan bacagından atıcan balkondan asagıya

Biz balayinda kaldigimiz süre zarfinda sadece bir kez denedik onda da ,onun söyledigine göre ben cok kasmisim kendimi ereksiyon hali son bulmustu,ben de üstelemk istemedim,zaten ilk gece ve sonraki gecede bisey yasamdgmiz gibi tartismistik da .Valla ben de inanmiyorum hala,biri bana cikip gelse 7 aydir evli olacksin hala cinselligin c sini yasamamis olacaksin diye.Hadi ya deyip güler gecrdim ama suanda öyleyim gercekten de. Bir de kendi evimizde olmustu ,o da artik yalvardim tam da regl öncesi inanilmaz istek vardi bende hic ama hicbise olmamisti ,fiziki olarak olmayinca bisey de olamdi tabi.

konuyu uzun süredir takip ediyorum canım ben evli değilim hiç cinsel deneyimim de yok hatta durumuna üzülüyorum ve yardım etmeyi çok isterdim. ama konu dışı bişey söyleyeceğm o kadar tatlısın ki yazdıklarını okurken sanki karşımda konuşuyormuşsun gibi geliyo. hani sanki uzun yıllardır arkadaşınmışım gibi. o yüzden seni çok yakın buluyorum kendime:) ben de yeni üye sayılırım ve gaydırıgubbakcemile yi ben de çözebilmiş değilim :))) son olarak her şey gönlünce olsunnn

Cnm takip ediyorum konunu bir kere cevap yazdim. Ama sunlari soylemek istiyorum : baskasiyla birlikte oluyor olabilir mi dedigin gibi onceden aktif cinsel hayati varsa bu kadar zaman bekleyemez imkansiz. Psikolojik diye dusunuyorum acaba seni kiracam ya da ne bileyim bir arkadas gibimi goruyor erkeklerin bazilarinda dogum yapince karilarina yaklasamamA durumu olurmus yani seni cok seviyordur ama arkadasca vs. Sana tavsiyem evden ayril senin onun ev arkadasi olmadigini anlayip daha cok cabalasin bu yuzden gidecegini bilmeli. Ve eminim hersey duzelse bile sen bunlari unutmayacaksin

kız arkadaşı ile yaşamış olsa yani aktif bir cinsel hayatı olsa sana evlendiğinizden beri el sürmemesi imkansız canım.daha önceki mesajda da yazdım yine yazayım ancak ve ancak çok büyük ölçekli hastalık-kanser vs. kazalar--çok ağır kayıplar yaşaması lazım-ağır bir deprseyon-travma yaşaması lazım ki zaten o zaman ağır bir tedavide olurdu-ağır ilaçlar kullanırdı-ee bunların hiçbiri yok.sadece hepimizin ailesinde yaşanan gerginlikler var.orta veya şiddetli pekçok sorun yaşadık yaşıyoruz hepimiz.bu asla bir sebep olamaz sizin durumunuza.sekteye uğrar-araya soğıkluk girer ama su akar yolunu bulur düzelirdi herşey.
tulip cim belli ki evlenmeden önce yaşadığınız yakınlaşmalarınız senin aklını karıştırıyor.o zaman sağlıklı -ilgili-istekli bir erkek profili
çizmiş eşin.gerçek bir ilişki yaşamamışsınız ama canım.malesef fark var arada.bunu es geçme.
eşini senden uzak tutan çok ama çok derin ve önemli bir sebep var canım.umarım bizler haklı çıkmayız-eşin gay -aseksüel çıkmasın.çıkmasın da ne çıkacak onu çok merak ediyorum.biraz da genç bir bayan olarak yaşadıklarına üzüldüğüm için konuya ilgi gösterdim yoksa seni üzmek gibi niyetim yok zaten.
tez zamanda kurtulursun umarım.
zor bi imtihandan geçiyosun.
uyanık ve araştırmacı olmalı sorunun peşini bırakmamalısın benden abla tavsiyesi.
eşine de yüzdeyüz güvenme.biraz şüphe payı bırak.
çünkü aylardır garip bi durumun içindesiniz.
körükörüne inanılacak bir pozisyonda değil eşin malesef.
senden sakladığı herneyse bilerek ve isteyerek saklıyor.bu üzücü.

bak canım sadece birkere denemiş o da göstermelik.tabiki ilk gece de zorluk yaşayacaksınız.hemen hemen hepimiz yaşadık.eğer eşin dediği gibi tecrübeli bir erkek olsaydı sana nasıl yaklaşacağını bilirdi.biraz ara verir tekrar denerdiniz.
forumlarda görüyoruz vajinusmus olan bayanlar var.nasıl denemeler yapıyolar aylarca.yavaş yavaş ta olsa ilerliyorlar-onların eşileri nasıl sabırla bekliyor-hergün biraz daha yol katetmek için sorunu çözebilmek için çabalıyorlar.
neyse tulip cim sen akıllı mantıklı bir bayana benziyorsun.konuna da bu yüzden ilgi gösterdim.
zaten de başkaca bi yorumum yok.
sadece eşinin sana karşı duyarsız olduğu-senden bişeyler gizlediği ve senin hayatını hiçe saydığı izlenimini edindiğim için bikaç yorum yaptım.
bunlar aklının birköşesinde olsun.hiçbeklemediğin durumlarla karşılaşma olasılığına karşı tedbiri elden bırakma...

Günaydın tullip
3 sene bu sekılde evlı kaldıgımı soylemıstım
bak senınde zamanın gecıyor boyle bekleye bekleye

uzun zamandır yazmıyorsun

Ne sabır varmış sende! Eşin bu kadar sabırlı bir hanımı olduğu için çok şanslı aslında.

Kendini zorlama fazla bence. Dinimize göre bile bir erkek bir yıl boyunca eşiyle beraber olmaz yada olamazsa kadına boşanma hakkı düşer. Sana da yazık...

Bi gelisme yok bence o yuzden yazmiyor tullip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…