Ben kk a konu acana Kadar üye degildim.Baktim 2 ay olmus artik ,bi internete yazayim da benim gibi olan var mi demistim ve öyle kesfetmistim kk bir derdim var bölümünü.Ordaki konuda 1 ya da 2 senedir birlikte olmayan cift hakkindaydi önce kendi durumum sandim ama kadin istemiordu orda ,olmasa da olur diyordu.Sonra dedim ki acayim ne kaybedicem ve actim zaten.Kk a üye degildim,ama evlilik hazirligi bölümünü ezbere biliyorum ,nisan hazirliklari,nikah,dügün,el cicegi,müzik akliniza gelen tüm ayrintilara defalrca bakmistim.Simdi hala da bakiyorum arada,belki de bazilari farketmistir o konuyu okudugumu.Nedeninde bilmiyorum neden hala bakiorum,ordaki esyalri nisanligi,davetiyelri görmek hosuma gidioyr.Icimde bisey mi kaldi benim acaba,yani gelinlik,dügün dernek degil kastettigim,evliligm gercek olmadigi icin mi hala daha gelinlik modellrine ve evlilik hazirligi bölümüne bakyiorum.CArsida da gelinlik gördügümde bakiyorum hatta,sanki gelin adayiymisim gibi :))
Suanda rölantideyiz,hicbirsey oldugu yok.Ama dün dedim ki artik bu böyle gitmez haftasonu deneme yapicaiz haberin olsun.Ama bagirip cagirma olmadan tatlii dille konustum,o ise sadece gülmekle yetindi,ama sen beni böyle sikistirdikca dedi..Cümlenin devamini getiremedi utandi sanirim,bu sikistirmaksa insaf ,tullip de insan dedi sanirim icinden.Simdi diyeceksiniz ki yahu tullip ,Adamda olmuyor biseyler bunu anlamak bu kdr zor mu.Ama biz balayini saymazsak kendi evimizde sadece bir kerecik denedim ondada erekte olamamisti zaten.Baska daha denemdik,ondan da bir talep gelmedi zaten,canim üstüne gidelim bu durumun fln diye,nasil oldugunu detaylariyla iyi biliyorsnuz.Gerci ben de artik ne istedigmi bilemiorum,bilsem ki ilkten sonra devami gelecek hersey süper olcak napar eder o ilk icin ugrasirdim,ilk olduktan sonra hersey düzelir mi daha mi kötü olur bilmiyorum.Ilkle de bitmiyor biliyorum,alismasi lazim vücudun,acisi agrisi da cabasi.Siz bu konuda ne düsünuyorsunuz,bunca zamandir esime karsi sabrettigim icin bu deneme yapalim önerisine hakkim oldugunu düsünüyorum,basta bisey dese de israr edersem o da pes edecek bu da belli oluyor artik.Sizlerde fikirlerinizi paylasir misniz benimle ?
P.S : Arkadaslr üye olmadan forumda ziyaretci olark dolastigimi söylemistim,o zmanlar hep gördügüm bisey vardi.Gaydirigubbakcemile :)) bu bir sarki sözü fakat sanirim eski üyelerden de biri ama hesap aktif degil,bu gaydirigubbakcemile yi biri aciklarsa cok sevinecegim :))
tulip cim eşin bu sorununuzla ilgili ne kadar üzülüyor.evlilisiniz ama beraber olamıyorsunuz.bunun sana haksızlık olduğuna dair bir söylemi var mı.böyle devam edemeyiz bu sorunumuzu mutlaka çözmeliyiz diye üzülüp kahroluyor mu.bu çok önemli.Degerli yorumlarini paylasan herkese tesekkür ederim,aranizdan beni anlayanlar var biliyorum anlamayanlarin da oldugu gibi..Ben evliliigmin,esimin,olup bitenin aslinda cok iyi farkindayim,zaten farkinda olmasam,pollyanna gibi hersey düzelecek daha sonra noraml olacgiz biz seklinde toz pembe görürdüm durumumu.Ama bazi yorum yazanlar gibi birden de tüm köprüleri yakamiyorum.Bir düsünün sevdiginiz adam,esiniz,iyi anlasiyorsunuz(tabiki bazi farklilikalr var ama herkes ayni zaten olamaz ) evlenmissiniz,hayalleriniz var gelecege dair,her aksam onu siz karsiliyorsnuz ve sabah onunla uyaniyorsnuz,ya hepsini gectim asiksiniz,o yatarken izlediginiz bile oluyor sessizce,teninin kokusu bile baska.Ama malesef ve malesef aranizda birsey yasanmiyor(( en büyük eksikli gayet farkindasiniz,karsinizdaki adam sevdiginiz,asik oldugunuz,iyi günde kötü günde demissiniz bir kere,belli ki bu o en kötü günlerden biri.Öyle kolay mi yok yere evliligi bozmak o sevdigin adamdan ayrilmak,evet evlilik degil aslinda aman adi her neyse artik.Yani yok yere derken tabiki en büyük sebep onu da biliyorum,ama belki de düzelecek,ben daha sonra ayrildigmizda onun evlendigini ve hatta cocuklarinin oldugunu ögrendigimde ne kadar üzülecegimi cok iyi biliyorum.
Suanda karsimda bi kac haftadir cabalayan biri var ,yani en azindna doktora giderek test yaparak.Saka gibi ama konuyu acarken 2 aylik evliydik,artik 7 bitmek üzere(( Iste bu kadar uzun süre beklemesi bi doktora gitmek icin beni en cok yipratan seycunku forumdan bile belli neler yasadigim,sürekli bir doktor beklentisi vs.Doktora da gitti sonuclari a biliyorsnuz,bir de bir ürologa görünecek ama henüz randevu almis degil önce nerde var diye bir arastirmamiz lazim.Bu hafta dus alalim dedi bana,cok bi etki yaratmadi eskiden olsa havalara ucmustum ,peki dedim gectim.
dünümüde biliyorsunuz,tek bir resim beni altüst etmeye yetti,belki de ki zaten haftalrdir sadece doktor sonuclri noldu ne bitti disinda bu konuyu konusmuorduk,belki de ben bi resim gördüm bana cok benziordu kendi kina gecem ,dügünüm ,annem ailem geldi aklima ,ben artik cidden kaldiramiroum,iyi gibi görünsem de somut olarak biseler yapmamiz lazim,yani egzersiz mi deneme mi adi herneyse,hemen ürologa gidip bisey yoksa da, psikoljik destek görmek gibi ..Evet snairim bu aksam yine o isten geldigi zaman konusmak en mantiklisi olacak 7 nin icindeyiz bitecek hatta o da bilior artik ne kadar uzun zaman oldugunu.Sizler ne düsünüyorsunuz acaba konusayim mi bu aksam tekrardan ? Allahim bir kez daha inanamiyorum 7 aydir evliyim,hicbirsey yasamadim benim de hakkim degil mi (((
Arkadaslar,az sonra anlatacagim seyi bi iki arkadasla özelden konusmustuk,ama snairim buraya da yazarsam iyi olacak.Bi kac ay önce,biz bi evli arkadsimiza haftasonu iicin yatiya gitmistik,o gece yatip ertesi gün yola cikacaktik,önce hep beraber yemek yedik fln hersey cok güzeldi ,ama tam yatmak üzereyken bisey oldu ve ben esime cok ama cok kizdim,öylece kalakaldim olayin etkisiyle.Kendisi de cok üzüldü,ve sürekli tek dedigi seni kaybetmek istemiyorum cümlesiydi.Biz arkadalrda yatiyorken yani kendi odamizdayken,esimi birden görmeniz lazimdi,yani yabanci yerde bulunmasak cocugumuz olmustu o denli,nasil istekli nasil arzulu dokunmasi,cilgin gibi öpmesi,ben bi yandan kirginim bir yandan inanamiyorum,öyleki artik sesler gelmeye baslamisti hafiften.Arkadaslara da ayip olacakti ,yani 1 gece dayanamadilar vs die,ki belki de duymuslardir,oysaki gercegi bir bilseler..Neyse o gece sabahin ilk saatlerine kadar ikimizde uyuyaymadk ama dedigim gibi sanki esim esim degildi de bir baskasiydi,sertlesme de olmustu hersey de tamdi,ve herseyden öncesi temaslari nefesi ve vücuduyla hersey bir bütündü.Ama sadece o gece yasandi böyle birsey arkadaslrin evinde olmasydik belki de birlesme olmustu bilemiorum artik.
büyü olayını eşinin abartmasına izin verme canım.tamam aklınızın bi köşesinde olsun.ama öyle bi çevrede yaşamıyosanız-şüpheli kimse yoksa hemen büyü var demek te sağlıklı bi düşünce değil.Arkadaslar bikac gündür firsatim olmadi giremedm kk a..bu büyü meselesi artik esimin de aklina gelmeye basladi,ki asla inanmaz.Yalniz su var bizim ailermiz tr de biz burda yalniziz,3 kisi geldi toplamda ev görmesine hepsi o ,bize kim büyü yapabilir,hani öyledomuzyagi fln sürecek birileri yokki.yalniz aklima bisey gelor hani hep diorum ya nisanimizdan bi kac ay sonrasina kdr normaldi die,ben nisanlndim birisi uzun süre beni rahtsiz etti,özgüveni tavan yapmis biriydi evlensek bile bosancktik ona göre,türktü ama arap asilliydi yani bileiorum ki böyle bisey yapti mi noldu,cünkü sorun sadece evliligmzde birsey olmamasi degil öncesinde de öpüsme bile nerdeyse olmuyordu .
Bi arkadsin da dedigi gibi ben o yasdgmiz olaydan sonra daha sinirli oldum,demekki erkekte bitiyormus hersey beyefendi istedi nasil da harekte gecti ben ona dokunmak icin izin aliyorkn artik nerdeyse.Daha sonra ona bunu htairlttigimda bilmiorum dio yani dedim ki aylardan beri tik yok bir gecede nerdeyse cocugumuz olcakti.Neden böyle oldu.Cevabi sessizlik.Bu aralar aramizda daha frakli bir iletisim olmaya basldi,kendi cagirior yanina film izlerken bile kucak kucagayiz,arada öpüyo falan .
bi de bu haftasonu birsey oldu.Yataktaydik uyanmistik,laflioduk falan kalkmadan nese elimi aldi avucuma bakti,hani cizgiler üzerinden bisler söylücekti ,bana dediki senin yolun..Ben de onu söyle tamamladim benim yolum yol degil dedim,o an ona bisey oldu sanki,bi duruldu degisik oldu.5 dk sonra sordu sen cocuk sahibi olmak ister miydin dedi ben de nasil yani dedim sasirarak,yani evet istiyo musun cocuk dedi,ben de suan degil ama daha sonra tabiki dedim,cocuk olmadagnda bir eksiklik olacagi asikar dedim,zamnai gelince yasamaliyiz falan dedim. Ben ona bunu sordum mu tam hatirlayamadim,ama o da istemior zaten suanda ,büyük sorumluk vs diye. Bi de son bisey daha söylmek istiyorum,esmin bi tarzi daha var,hep böle genelde gelir mutfaktayken fln arkadan sarilir sanki bisey yasayackmisiz gibi,ya da yataktyken saldirma efekti vs fln.Efekt diorum cünkü gercege dönüsmuolar,yani karsi komsulr gördügünde iiki yeni evlenmisler bu ne ya sürekli dipdibeler ,bitmedi bunlarin sevismeleri gibisinden.Örnek beni aliyor kucagina yataga birakiyor ,sanarsin ki tamam gelicek devami ama yok bisey olmuor tabiki,böyle espri saka yollu napmaya calsior anlamis degilim.
bence umut var demesi ne ilginç eşinin.ne oldu- ne yaptınız da umut var diyor bi de 10 çocuktan bahsediyor.saol yorumun icin meditrina,benim de kizdiklarim bu ,ama artik bagirmdn kavga etmedn konusablioruz yani mesela üzülüorum ben artik diyorum bak kac ay oldu .önceden cevap bile vermiyordu,canim benim seni de cok iyi anliyorum,ama bence umut var olacak olacak deyip gülüyor ,gecen de dediki en sonunda dedi 10 tane cocugumuz olacak ,ne alaka ben de anlamdim,ben de , ben 10 cocuk istemiorum ki dedim benim ne istedigimi bilyiorsun.
Inanki arkadsim o da bilmiyor sebebini ya ni bana öyle söylüor .bircok kk kadini buna inanmiyor ama ben inaniyorum yani söyle ki bnece psikoljik sebpler var neden öyle hissdiyor o da bilmyior,biz nisan döneminde cok sorunlar yasadik,ben ondan o a benden sogumustu hatta bir ara,isin icine ailelerde girince hallac pamuguna döndük,öyle ki ,ki kimse bilmez dügünden bir gün önce ayrildik,masayi terkettim ciktim pesimden geldi buldu ama beni, bulmasaydi bilmyiorum ne olurdu.
Bakir degil yani öyle demisti ama ben eski kiz arkadsyla da yazismalrini okumstuk iliskiye girdiklerine dair ,ama fantazi ya da cinsel icerikli yazismlr degildi ,tek bir cümleydi sadece
Ben kk a konu acana Kadar üye degildim.Baktim 2 ay olmus artik ,bi internete yazayim da benim gibi olan var mi demistim ve öyle kesfetmistim kk bir derdim var bölümünü.Ordaki konuda 1 ya da 2 senedir birlikte olmayan cift hakkindaydi önce kendi durumum sandim ama kadin istemiordu orda ,olmasa da olur diyordu.Sonra dedim ki acayim ne kaybedicem ve actim zaten.Kk a üye degildim,ama evlilik hazirligi bölümünü ezbere biliyorum ,nisan hazirliklari,nikah,dügün,el cicegi,müzik akliniza gelen tüm ayrintilara defalrca bakmistim.Simdi hala da bakiyorum arada,belki de bazilari farketmistir o konuyu okudugumu.Nedeninde bilmiyorum neden hala bakiorum,ordaki esyalri nisanligi,davetiyelri görmek hosuma gidioyr.Icimde bisey mi kaldi benim acaba,yani gelinlik,dügün dernek degil kastettigim,evliligm gercek olmadigi icin mi hala daha gelinlik modellrine ve evlilik hazirligi bölümüne bakyiorum.CArsida da gelinlik gördügümde bakiyorum hatta,sanki gelin adayiymisim gibi :))
Suanda rölantideyiz,hicbirsey oldugu yok.Ama dün dedim ki artik bu böyle gitmez haftasonu deneme yapicaiz haberin olsun.Ama bagirip cagirma olmadan tatlii dille konustum,o ise sadece gülmekle yetindi,ama sen beni böyle sikistirdikca dedi..Cümlenin devamini getiremedi utandi sanirim,bu sikistirmaksa insaf ,tullip de insan dedi sanirim icinden.Simdi diyeceksiniz ki yahu tullip ,Adamda olmuyor biseyler bunu anlamak bu kdr zor mu.Ama biz balayini saymazsak kendi evimizde sadece bir kerecik denedim ondada erekte olamamisti zaten.Baska daha denemdik,ondan da bir talep gelmedi zaten,canim üstüne gidelim bu durumun fln diye,nasil oldugunu detaylariyla iyi biliyorsnuz.Gerci ben de artik ne istedigmi bilemiorum,bilsem ki ilkten sonra devami gelecek hersey süper olcak napar eder o ilk icin ugrasirdim,ilk olduktan sonra hersey düzelir mi daha mi kötü olur bilmiyorum.Ilkle de bitmiyor biliyorum,alismasi lazim vücudun,acisi agrisi da cabasi.Siz bu konuda ne düsünuyorsunuz,bunca zamandir esime karsi sabrettigim icin bu deneme yapalim önerisine hakkim oldugunu düsünüyorum,basta bisey dese de israr edersem o da pes edecek bu da belli oluyor artik.Sizlerde fikirlerinizi paylasir misniz benimle ?
P.S : Arkadaslr üye olmadan forumda ziyaretci olark dolastigimi söylemistim,o zmanlar hep gördügüm bisey vardi.Gaydirigubbakcemile :)) bu bir sarki sözü fakat sanirim eski üyelerden de biri ama hesap aktif degil,bu gaydirigubbakcemile yi biri aciklarsa cok sevinecegim :))
Ben de bir tuhaflik olmadigina sevindim :))tülip sana nacizane fikrim hafta sonu denemenizde sanki ilk denemenizmiş gibi rahat olmaya çalış. ne sen strese gr ne eşini sok. bellimi olur lk sefer olunca devamıda gelir bakarsın.
Belki de haklisin cikom,suanda yatak dösek hastayim önce iyilesmem lazim.
o gelinlik eşyalara düğün hazırlıklarına falan bakma durumu bendede vardı 3 yıl sürdü nezamanki hamile kaldım bebeğim oldu çocuk gelişimi vs sayfalarında giyisi ouncak vs arayışında buldum kendimi bak bende bu huyumdan nasıl vazgeçtiğimi bu yazını okuyunca çözdüm. ama gelinliklere hala bakarım((
kocamın sözü vardı tekrar gelinlik giyip arkadaşlar arasında eğlenceye gidicektik düğün yemeği gibi yakın kafa dengi arkadaşlarla yani. daha doğrusu iddiaydı ben kazandım (iddaa mızda benim kilo vermemle alakalıydı nekadar eminse artık veremeyeceğimden) ama noldu erkek milleti iişte.
Amin arkadasim sagol.Bu çok ilginç bir durum ancak BÜYÜ olayına ben de inanmaya başladım meraktan başlığa girdim ve şok oldum. Öncelikle allah sabır versin ikinize de. İkinize de diyorum çünkü kocanın da en az senin kadar bu durumdan muzdarip olduğunu düşünüyorum. Onun açısından da bakmak gerekir. Kocan içinde çok zor bi durum. Allah yardımcın olsun.
Saol temmuzcum,hala cekiyor dikkatimi dügün ve dügüne dair seyler ama yalniz degilmisim bunu anladim.Haklisn ben bi dönem de takili kaldim,aslinda gelin oldum ama görünüste sadece.tullipcim daha yeni evlisin evlilik düğün hazırlığı vs ilgini hala çekebilir..Ben bile 3 yıl olmasına rağmen hala gelinliklere bakarım.Nedendir bilmem :)
kendini hep o aşamada hissediyor olabilirsin. Cinsellik olmadığı için kendini düğün vs ortamından hala soyutlayamamışsın..Belli sıralamalar vrdır onlar sende sekteye ugradığından ilgi alanınn değişmemiş...
kocanda "bişeyler olmuyor zaten ısrar edip istemek ne derece doğrudur" diye düşünme ..Bir sonuca ulaşabilmek adına ataklarda bulunmak lazım değil mi? Yoksa diğer türlü stresli bekleyişler alır başını gider...işin fizyolojik kısmında sorun yok gibi psikolojik kısmınıda araştırın..Bu büyü işine inanrım.Aklını bununla asla karıştırma. Ama bu da secenek olablir...Şeytanın kılıgına girmiş o kadar insan var ki dünyada...
inş herşe yoluna girerde bu düşüncelerde kafandan silinir...
Benim tavirlarimla alakasi yoktu,beni cok sinirlendirdigi ve gerkten kaybetme riskini gördügü icin öyle davrandigini düsünuorum ama yine de nasil oldu hala anlamis degilim,ben ona dokunmaya bile izin aliyorken nolduysa 10 dk da olmustu :Smerhaba canım konunu okuyorum ama hiç yorum yapmamıştım.
geçen gün yazmışsın ya arkadaşlarının evinde olanları ben oraya takıldım. o gün neler yaptınız arkadaşlarınızla? neler konuşuldu sen nasıl davrandın? bunları biraz düşünmeni istiyorum. belki ortamdan dolayı kafası rahatladı. belki de sen daha rahat davrandın, sarıldın arada bir yüzüne falan dokundun ona olan sevginden...
Anlamadim,ne gibi testler ?canım kocanı anlamalısın...
aseksüellik testi yaptırabilirsin kocana.
bu sorunu yaşayan bi sürü insan var.
Ben d ebu aralr psikoljimi Saglam tutmaya calisiyrum cünkü biliorum ki sagligim elden giderse hicbisey eskisi gibi olmayacak.sorun ondaysa doktora gitmesi lazım. konuşun güzelce. bu sorun bildiğim kadarıyla mahkemelerce direk boşanma sebebi. kusur sayılmıyor fakat tedavi olmaya yanaşmamak kusur.
Allah kolaylık versin ve bu süreçte sakın kendini suçlama. sen normalsin. dediği gibi sorun sende değil psikolojini sağlam tutmaya çalış canım.
Keske bunlar ise yarasa,tesekkür ederim dikkate alacagimkafan rahat olsun acele etme güzel giyin ve bakımlı ol güler üzlü ol senin yanında huzur bulsun onu nekadar sevdini söyle uzun sürmez herşey yerine gelir
tulip cim eşin bu sorununuzla ilgili ne kadar üzülüyor.evlilisiniz ama beraber olamıyorsunuz.bunun sana haksızlık olduğuna dair bir söylemi var mı.böyle devam edemeyiz bu sorunumuzu mutlaka çözmeliyiz diye üzülüp kahroluyor mu.bu çok önemli.
şun çabalaması güzel ama asıl sorun ortaya çıkmadı gerçekler ortaya dökülmedi henüz.bu çaba sadece bir başlangıç canım unutma.
bu anlattığın olay çok ilginç geldi bana.
nişanlılık döneminde de belirli bir yakınlaşmanız olmuş.
bir de arkadaşınızın evinde de eşin baya bir istekle yaklaşmış sana.
iki olayda da tek ortak nokta devamını getiremeyecek olmanız.
nişanlıyken- nişanlıyız evlenmeden olmaz mantığında olduğunuz- ve sen zaten bir birleşmeye müsade etmeyeceğinden
arkadaşınızda misafirken de- yine beraber olmanız mümkün değilken-yine sen zaten aaa burda olmaz deyip eşini durduracağından- ki zaten böyle düşünüp ikiniz de kendinizi frenlediniz.
evlilik tarihiniz yaklaştıkça eşininin sorunlar yaşadığını psikolojisinin bozulduğunu yazmıştın yanılmıyosam.
o zaman da evlilik yaklaştıkça eşin bu cinsel birleşme meselesini nasıl halledeceğini düşünmeye başlayarak -zaten var olan günledik-geçici sorun ve stresleri abartıp bunları bahane ederek balayınız da dahil olmak üzere sana el sürmedi.
halen de çeşitli sorunları bahane ederek sana haksızlık ediyor.
eşinin hormon tahlilleri temiz çıkmış bu güzel.ancak muhtemelen kendisi temiz çıkacağını biliyordu önceden.
asıl önemli olan eşinin bir psikologla konuşması ve ona açılması.
her çift arasında olabilecek iktidarsızlık-sertleşme sorunu vs. gibi bi sorununuz olsaydı-sen şu an bunu biliyor olurdun.
çünkü defalarca denemiş olurdunuz canım.yanı eşin senden köşe bucak kaçmazdı tulipcim.
malesef bu sorunlardan çok daha farklı bir boyutta sorunu var eşinin.ya aseksüel ya da gay.ben ağırlıklı olarak gay olduğunu- seninle kimliğini saklamak adına evlendiğini düşünüyorum.ancak eşinin sana kısmi olarak yaklaşımı var.belki biseksüellik var biraz da işin içinde.
bence eşin aslında seninle birlikte olabilecek kadar birşeyler hissediyor ancak kaçınıyor.çünkü diğer eşcinsellik eğilimleri ağır basıyor olabilir.
muhtemelen seninle hiçbirlikte olmayarak -seni de bir anlamda korumaya çalışıyor-veya devamını isteyeceğinden çekindiği için senden uzak duruyor.
son zamanlarda biraz yakınlık gösterdi yanına çağırıyor demişsin ya sanırım o da bir bocalama içinde.ne yapacağını bilemez durumda.son olarak tulip cim yaptığım yorumu dümdüz yaptım .sakın alınma canım.bunca zaman yazdıklarını birleştirmeye çalışıyoruz hepimiz sadece.ben de düşüncemi net ifade etmek istedim.
yoksa tabiki böyle olmasını temenni etmem.umarım sağlıklı bir çözüme kavuşur evliliğiniz.ancak zorla da olsa bi defa olsun diye ısrar etmek te doğru değil artık bu saatten sonra.sana nacizane tavsiyem asıl sorunu öğrenene kadar eşinle bişey yaşama.
eşinden kaçma denemelere devam et yazanlar olmuş ama sağlıklı olacağını düşünmüyorum canım.sen çok ama çok üzülürsün eğer devamı gelmezse ve eğer eşinin çokkkkkk ciddi bir sorununu öğrenirsen.önce gerçek ortaya çıksın sonra deneyin istediğiniz kadar.otel odaları-giyimler- romantik ortamlar filan hikaye canım.eşininin bi sorunu olmasaydı bu yazdıklarımızı arada heyecan niyetine yap derdik.ama bunlar çözüm değil.
büyü olayını eşinin abartmasına izin verme canım.tamam aklınızın bi köşesinde olsun.ama öyle bi çevrede yaşamıyosanız-şüpheli kimse yoksa hemen büyü var demek te sağlıklı bi düşünce değil.
bence umut var demesi ne ilginç eşinin.ne oldu- ne yaptınız da umut var diyor bi de 10 çocuktan bahsediyor.
bu da eşinin içindeki karmaşa ve kaosun yansımalar.
belki de kendisini normal olmaya iknaya çalışıyor kimbilebilir.
kız arkadaşı ile yaşadıysa seninle ya-şa-ma-ma-sı neredeyse imkensız canım.
ha büyük bir hastalık atlatırdı-çok ağır depresyon geçirirdi-kaza yapardı- tamamçcinsel hayatı bitmiş olurdu.
ama sen bunu bilir olurdun.
ben şahsen buna inanmadım yani kızla birlikte olduğuna.
tulipcim mesajı okuduğunda düşüncelerini yazarmısın mutlaka.
es geçme çünkü bu yazdıklarım sanalda havada asılı bir yorum şu anda ama sana neler düşündürüyor-nasıl çağrışımlar yaptı ve ne şüpheler uyandırdı sende çerak edicem.
Ben bi kac gündür hastayim arkadaslar fena halde üsüttüm,atesim falan cikti hala da iyilesemedim,ilac kullanyiorum.Deneme fln sonraya kaldi malesef.Bugün yine dügün öncesi bölümde bi konuyu okudum,ic camasiri mevzusu,dügünden sonra mi giysem gelinligimle mi giysem diye.Birisi yazmis ben icime Beyaz jartiyer giycem dustan sonrada en seksi geceleigimi giyicem kendi " ilk gecemi " hatirladim birden ,hem yorgunluktan hem de cok ictiginden öylece kalakalmsiti,gelinligimi zar zor cikartti,kafamdaki tokarla ben ugrastim beraber dus almak söyle Dursun o dus bile almadi.Ki normalde hergün dus alir ,kista kiyamette bile,bir gün kirli pis koktugunu görmedim,ama o gün yari Ciplak girmisti yatagin icine.Ben de öyle uyumustum iste,2 gün kaldik o otelde,2.gecede yatagin bir ucundan iyi geceler canim demesi beni cok sinirlendirmisti,ne dokunuor ne öpüor Adam cehemnnm azabi gibiydi önce sakinlestirmeye calistim sonra hickiriklara boguldum,agladim,en sonunda birbirimize girdik kavga gürültü patirti yan odadakiler kesin duymuslardir sesimizi.
Offf off efkar basti beni,söylücek sözlerim tükendi sanirim artik,ne sanssiz insanmisim,kimseye zerre Kadar kötülügüm de olmadi bu dünyada,aksine ben gördüm kötülüklerin en büyügünü,kurtulmak istiyorum icinde bulundugum cendereden artik !!!!!
yanı sız hıc denemedınız
o zaman denemeden yapmadan oyole durdun sen ıyı ıdare etmısın ya
tutucan bacagından atıcan balkondan asagıya
Ben kk a konu acana Kadar üye degildim.Baktim 2 ay olmus artik ,bi internete yazayim da benim gibi olan var mi demistim ve öyle kesfetmistim kk bir derdim var bölümünü.Ordaki konuda 1 ya da 2 senedir birlikte olmayan cift hakkindaydi önce kendi durumum sandim ama kadin istemiordu orda ,olmasa da olur diyordu.Sonra dedim ki acayim ne kaybedicem ve actim zaten.Kk a üye degildim,ama evlilik hazirligi bölümünü ezbere biliyorum ,nisan hazirliklari,nikah,dügün,el cicegi,müzik akliniza gelen tüm ayrintilara defalrca bakmistim.Simdi hala da bakiyorum arada,belki de bazilari farketmistir o konuyu okudugumu.Nedeninde bilmiyorum neden hala bakiorum,ordaki esyalri nisanligi,davetiyelri görmek hosuma gidioyr.Icimde bisey mi kaldi benim acaba,yani gelinlik,dügün dernek degil kastettigim,evliligm gercek olmadigi icin mi hala daha gelinlik modellrine ve evlilik hazirligi bölümüne bakyiorum.CArsida da gelinlik gördügümde bakiyorum hatta,sanki gelin adayiymisim gibi :))
Suanda rölantideyiz,hicbirsey oldugu yok.Ama dün dedim ki artik bu böyle gitmez haftasonu deneme yapicaiz haberin olsun.Ama bagirip cagirma olmadan tatlii dille konustum,o ise sadece gülmekle yetindi,ama sen beni böyle sikistirdikca dedi..Cümlenin devamini getiremedi utandi sanirim,bu sikistirmaksa insaf ,tullip de insan dedi sanirim icinden.Simdi diyeceksiniz ki yahu tullip ,Adamda olmuyor biseyler bunu anlamak bu kdr zor mu.Ama biz balayini saymazsak kendi evimizde sadece bir kerecik denedim ondada erekte olamamisti zaten.Baska daha denemdik,ondan da bir talep gelmedi zaten,canim üstüne gidelim bu durumun fln diye,nasil oldugunu detaylariyla iyi biliyorsnuz.Gerci ben de artik ne istedigmi bilemiorum,bilsem ki ilkten sonra devami gelecek hersey süper olcak napar eder o ilk icin ugrasirdim,ilk olduktan sonra hersey düzelir mi daha mi kötü olur bilmiyorum.Ilkle de bitmiyor biliyorum,alismasi lazim vücudun,acisi agrisi da cabasi.Siz bu konuda ne düsünuyorsunuz,bunca zamandir esime karsi sabrettigim icin bu deneme yapalim önerisine hakkim oldugunu düsünüyorum,basta bisey dese de israr edersem o da pes edecek bu da belli oluyor artik.Sizlerde fikirlerinizi paylasir misniz benimle ?
P.S : Arkadaslr üye olmadan forumda ziyaretci olark dolastigimi söylemistim,o zmanlar hep gördügüm bisey vardi.Gaydirigubbakcemile :)) bu bir sarki sözü fakat sanirim eski üyelerden de biri ama hesap aktif degil,bu gaydirigubbakcemile yi biri aciklarsa cok sevinecegim :))
kız arkadaşı ile yaşamış olsa yani aktif bir cinsel hayatı olsa sana evlendiğinizden beri el sürmemesi imkansız canım.daha önceki mesajda da yazdım yine yazayım ancak ve ancak çok büyük ölçekli hastalık-kanser vs. kazalar--çok ağır kayıplar yaşaması lazım-ağır bir deprseyon-travma yaşaması lazım ki zaten o zaman ağır bir tedavide olurdu-ağır ilaçlar kullanırdı-ee bunların hiçbiri yok.sadece hepimizin ailesinde yaşanan gerginlikler var.orta veya şiddetli pekçok sorun yaşadık yaşıyoruz hepimiz.bu asla bir sebep olamaz sizin durumunuza.sekteye uğrar-araya soğıkluk girer ama su akar yolunu bulur düzelirdi herşey.Saol umut yorumun icin,büyü olayini esim abartmior neseki büyü yüzünden fln die israr etmiyor.Kiz arkadsiyla yasadigina eminim yani dedigim gibi yazismalri okumsutum kiz demisti ki bu aralr sorunlarim var ailevi sana görevlerimi yerine getiremiorum fln ama bir sonraki bulusmada olucak gibisinden,o sirada aileden birisi hastaydi sanirim tam hatirlaymiorum simdi ayrintilari,ama esim de sorun degil sizin sorunlar bir hallolsun da fln demisti.Ben gay ya da aseksüel olduguna inanmiroum,burda herkes fikrini söyluor ben de kimseye kizmiyorum artik,ama bence degil cünkü dedigim gibi neler yasadigimi en iyi ben bilirim.
Sizin 2dönemde de ortak dediginiz seye gelince,yani hem nisan zamni hem de arkadsmizin evinde devami gelmiyecgi gibi,bizim evimizde bile olsa Kücük Kücük baslayacktik o da bunu bilior,sanki erkekmisim gibi söz veriorum sonuna kdr istemicem fln demistim yani bir baski asla söz konusu degil.Ama evet basindan öyle byük bir olay kaza bela da gecmedi cok sükür noldu nasil oldu bilmiorum ,ama sadece bu konu degil iliskimizde cok yara Aldi dügün öncesnde ailer cok fena birbirine girmisti falan falan,klasik sorunlar iste malesef.
tez zamanda kurtulursun umarım.Ben bi kac gündür hastayim arkadaslar fena halde üsüttüm,atesim falan cikti hala da iyilesemedim,ilac kullanyiorum.Deneme fln sonraya kaldi malesef.Bugün yine dügün öncesi bölümde bi konuyu okudum,ic camasiri mevzusu,dügünden sonra mi giysem gelinligimle mi giysem diye.Birisi yazmis ben icime Beyaz jartiyer giycem dustan sonrada en seksi geceleigimi giyicem kendi " ilk gecemi " hatirladim birden ,hem yorgunluktan hem de cok ictiginden öylece kalakalmsiti,gelinligimi zar zor cikartti,kafamdaki tokarla ben ugrastim beraber dus almak söyle Dursun o dus bile almadi.Ki normalde hergün dus alir ,kista kiyamette bile,bir gün kirli pis koktugunu görmedim,ama o gün yari Ciplak girmisti yatagin icine.Ben de öyle uyumustum iste,2 gün kaldik o otelde,2.gecede yatagin bir ucundan iyi geceler canim demesi beni cok sinirlendirmisti,ne dokunuor ne öpüor Adam cehemnnm azabi gibiydi önce sakinlestirmeye calistim sonra hickiriklara boguldum,agladim,en sonunda birbirimize girdik kavga gürültü patirti yan odadakiler kesin duymuslardir sesimizi.
Offf off efkar basti beni,söylücek sözlerim tükendi sanirim artik,ne sanssiz insanmisim,kimseye zerre Kadar kötülügüm de olmadi bu dünyada,aksine ben gördüm kötülüklerin en büyügünü,kurtulmak istiyorum icinde bulundugum cendereden artik !!!!!
bak canım sadece birkere denemiş o da göstermelik.tabiki ilk gece de zorluk yaşayacaksınız.hemen hemen hepimiz yaşadık.eğer eşin dediği gibi tecrübeli bir erkek olsaydı sana nasıl yaklaşacağını bilirdi.biraz ara verir tekrar denerdiniz.Biz balayinda kaldigimiz süre zarfinda sadece bir kez denedik onda da ,onun söyledigine göre ben cok kasmisim kendimi ereksiyon hali son bulmustu,ben de üstelemk istemedim,zaten ilk gece ve sonraki gecede bisey yasamdgmiz gibi tartismistik da .Valla ben de inanmiyorum hala,biri bana cikip gelse 7 aydir evli olacksin hala cinselligin c sini yasamamis olacaksin diye.Hadi ya deyip güler gecrdim ama suanda öyleyim gercekten de. Bir de kendi evimizde olmustu ,o da artik yalvardim tam da regl öncesi inanilmaz istek vardi bende hic ama hicbise olmamisti ,fiziki olarak olmayinca bisey de olamdi tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?