Arkadaslar,az sonra anlatacagim seyi bi iki arkadasla özelden konusmustuk,ama snairim buraya da yazarsam iyi olacak.Bi kac ay önce,biz bi evli arkadsimiza haftasonu iicin yatiya gitmistik,o gece yatip ertesi gün yola cikacaktik,önce hep beraber yemek yedik fln hersey cok güzeldi ,ama tam yatmak üzereyken bisey oldu ve ben esime cok ama cok kizdim,öylece kalakaldim olayin etkisiyle.Kendisi de cok üzüldü,ve sürekli tek dedigi seni kaybetmek istemiyorum cümlesiydi.Biz arkadalrda yatiyorken yani kendi odamizdayken,esimi birden görmeniz lazimdi,yani yabanci yerde bulunmasak cocugumuz olmustu o denli,nasil istekli nasil arzulu dokunmasi,cilgin gibi öpmesi,ben bi yandan kirginim bir yandan inanamiyorum,öyleki artik sesler gelmeye baslamisti hafiften.Arkadaslara da ayip olacakti ,yani 1 gece dayanamadilar vs die,ki belki de duymuslardir,oysaki gercegi bir bilseler..Neyse o gece sabahin ilk saatlerine kadar ikimizde uyuyaymadk ama dedigim gibi sanki esim esim degildi de bir baskasiydi,sertlesme de olmustu hersey de tamdi,ve herseyden öncesi temaslari nefesi ve vücuduyla hersey bir bütündü.Ama sadece o gece yasandi böyle birsey arkadaslrin evinde olmasydik belki de birlesme olmustu bilemiorum artik.
Esas eşinize kızdığım nokta ne biliyor musunuz bunu neden size açıkça dile getirmiyor?
Sizi arzulamıyor mu, iktidarsız mı, psikolojik olarak mı korkuyor ya da istemiyor yoksa (kızmayın lütfen ama) gay mi?
Onu da geçtim birşey sorucam biraz açık olucak belki ama eşiniz bakir mi? Daha önce birileriyle ilişkisi olmuş mu bunu biliyor musunuz?
saol yorumun icin meditrina,benim de kizdiklarim bu ,ama artik bagirmdn kavga etmedn konusablioruz yani mesela üzülüorum ben artik diyorum bak kac ay oldu .önceden cevap bile vermiyordu,canim benim seni de cok iyi anliyorum,ama bence umut var olacak olacak deyip gülüyor ,gecen de dediki en sonunda dedi 10 tane cocugumuz olacak ,ne alaka ben de anlamdim,ben de , ben 10 cocuk istemiorum ki dedim benim ne istedigimi bilyiorsun.
Inanki arkadsim o da bilmiyor sebebini ya ni bana öyle söylüor .bircok kk kadini buna inanmiyor ama ben inaniyorum yani söyle ki bnece psikoljik sebpler var neden öyle hissdiyor o da bilmyior,biz nisan döneminde cok sorunlar yasadik,ben ondan o a benden sogumustu hatta bir ara,isin icine ailelerde girince hallac pamuguna döndük,öyle ki ,ki kimse bilmez dügünden bir gün önce ayrildik,masayi terkettim ciktim pesimden geldi buldu ama beni, bulmasaydi bilmyiorum ne olurdu.
Bakir degil yani öyle demisti ama ben eski kiz arkadsyla da yazismalrini okumstuk iliskiye girdiklerine dair ,ama fantazi ya da cinsel icerikli yazismlr degildi ,tek bir cümleydi sadece
Arkadaslar bikac gündür firsatim olmadi giremedm kk a..bu büyü meselesi artik esimin de aklina gelmeye basladi,ki asla inanmaz.Yalniz su var bizim ailermiz tr de biz burda yalniziz,3 kisi geldi toplamda ev görmesine hepsi o ,bize kim büyü yapabilir,hani öyledomuzyagi fln sürecek birileri yokki.yalniz aklima bisey gelor hani hep diorum ya nisanimizdan bi kac ay sonrasina kdr normaldi die,ben nisanlndim birisi uzun süre beni rahtsiz etti,özgüveni tavan yapmis biriydi evlensek bile bosancktik ona göre,türktü ama arap asilliydi yani bileiorum ki böyle bisey yapti mi noldu,cünkü sorun sadece evliligmzde birsey olmamasi degil öncesinde de öpüsme bile nerdeyse olmuyordu .
Bi arkadsin da dedigi gibi ben o yasdgmiz olaydan sonra daha sinirli oldum,demekki erkekte bitiyormus hersey beyefendi istedi nasil da harekte gecti ben ona dokunmak icin izin aliyorkn artik nerdeyse.Daha sonra ona bunu htairlttigimda bilmiorum dio yani dedim ki aylardan beri tik yok bir gecede nerdeyse cocugumuz olcakti.Neden böyle oldu.Cevabi sessizlik.Bu aralar aramizda daha frakli bir iletisim olmaya basldi,kendi cagirior yanina film izlerken bile kucak kucagayiz,arada öpüyo falan .
bi de bu haftasonu birsey oldu.Yataktaydik uyanmistik,laflioduk falan kalkmadan nese elimi aldi avucuma bakti,hani cizgiler üzerinden bisler söylücekti ,bana dediki senin yolun..Ben de onu söyle tamamladim benim yolum yol degil dedim,o an ona bisey oldu sanki,bi duruldu degisik oldu.5 dk sonra sordu sen cocuk sahibi olmak ister miydin dedi ben de nasil yani dedim sasirarak,yani evet istiyo musun cocuk dedi,ben de suan degil ama daha sonra tabiki dedim,cocuk olmadagnda bir eksiklik olacagi asikar dedim,zamnai gelince yasamaliyiz falan dedim. Ben ona bunu sordum mu tam hatirlayamadim,ama o da istemior zaten suanda ,büyük sorumluk vs diye. Bi de son bisey daha söylmek istiyorum,esmin bi tarzi daha var,hep böle genelde gelir mutfaktayken fln arkadan sarilir sanki bisey yasayackmisiz gibi,ya da yataktyken saldirma efekti vs fln.Efekt diorum cünkü gercege dönüsmuolar,yani karsi komsulr gördügünde iiki yeni evlenmisler bu ne ya sürekli dipdibeler ,bitmedi bunlarin sevismeleri gibisinden.Örnek beni aliyor kucagina yataga birakiyor ,sanarsin ki tamam gelicek devami ama yok bisey olmuor tabiki,böyle espri saka yollu napmaya calsior anlamis degilim.
annem anlatmıştı:annemin bir arkadaşının kocasındada bunun gibi bir sorun varmış ve bunlar 5 sene evliykende birliktelik olmamış ama bunlar ozamanlar konuyu kimseye anlatamıyorlar.adamın annesi hatta oğluna bu kadını boşa bunun çocuğu olmuyor falan demiş evden bile kovmaya kalkmış ama adam ben karımı çok seviyorum asla bırakmam demiş ve sonuç bunlar gizliden dr gidiyorlar ve kadın hamile kalıyor :) neyseki çocuklarıda oldu ama 5sene çekmişler.....bu arada büyü olayıda dinimizde zaten var ve büyü yaptıran kişinin senin evine bizzat gelipte domuz yağı falan sürmesine gerek yok onlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama eve gelmeden hallediyorlar.Allah yardımcın olsun
O zaman anladığım eşiniz sanırım ereksiyon problemi yaşıyor ve bunun nedeni de tahminen psikolojik.
Belki başarısız olma korkusu taşıyordur kimbilir.
Bunu aşmanız için bir an önce psikolojik yardım alması gerekiyor belki kendi kendine halledemeyeceği kadar büyüktür bu sorun.
Sizi de kendisini de evliliğinizi de daha fazla yıpratmasın neredeyse 1 sene olmuş galiba evleneli kimse bu kadar sabretmezdi ama eşinizi çok seviyorsunuz ki hala savaşıyor kaçmıyorsunuz.
Fakat bunlar da bir yere kadar işte en sonunda pes edeceksiniz ve umarım siz pes etmeden problemler hallolur.
Gelişmeleri ve inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Inanki ben de senin gibiyim arkadasim ama büyüye de inaninirim,yalniz büyüye de saplanip kalmak istemiorum o da cabalamali.[
annem anlatmıştı:annemin bir arkadaşının kocasındada bunun gibi bir sorun varmış ve bunlar 5 sene evliykende birliktelik olmamış ama bunlar ozamanlar konuyu kimseye anlatamıyorlar.adamın annesi hatta oğluna bu kadını boşa bunun çocuğu olmuyor falan demiş evden bile kovmaya kalkmış ama adam ben karımı çok seviyorum asla bırakmam demiş ve sonuç bunlar gizliden dr gidiyorlar ve kadın hamile kalıyor :) neyseki çocuklarıda oldu ama 5sene çekmişler.....bu arada büyü olayıda dinimizde zaten var ve büyü yaptıran kişinin senin evine bizzat gelipte domuz yağı falan sürmesine gerek yok onlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama eve gelmeden hallediyorlar.Allah yardımcın olsun
Ben de bunu düsünmüstüm ama koskocam Adam 30 küsür yasinda,tabiki biliyor bu yöntemleri ,ki ben prezervatif almistim bi kez ona da göstermistim ama hicbi tepki vermemisti,kaldiki ben dogum kontrol hapi kullaniyorum zaten.Esiniz bu konuda konusabilmeye baslamis ve ikidir cocuk yapmaktan dem vuruyor. Bu adamda iliskiye girince hemen cocuk olacak korkusu olmasin? Yani her ihtimali dusunmek lazim. Yerinizde olsam kondom alip onun yaninda yatagin yanindaki komodinin cekmecesine koyardim. Sorunca da eger bir duzelme olur da iliski filan olursa hamileligi onlemek icin kullaniriz filan derdim. Bence denemekte fayda var, belki korkusu hamile birakmaktir, belki gebeligi onlemenin yollarini bilmiyordur, belki bilip de uygulamaya siz kizarsiniz diye cesaret edemiyordur kimbilir?
Amin cikom,böyle bisey yapana Allah iki dünyada da cehennem azabi yasatsin !!bende büyüyede nazarada inanırım. büyü için öyle eve girmesine falanda gerek yok kişinin. bazen olurki sana at bişeye bile gerek kamıyo. alah korusun böyle kötü kişilerden herkesi.
bnce eşin mutlaka dr gitmeli sebbi iyice öğrenilmeli. psikolojik muhtemelen ama bunun üstüne gitmeden üstesindende gelinmez seninkide can yani. sürekli bir beklenti ve hayal kırıklığı arasında gidip gelirsin.konuyu açalıda çok olmuş rabbim en kısa zamanda herşeyi yoluna koyar inşşş
Bilmiyorum,bu gecici bỈsey midir ảtik ondan da emin degilim,kendimi onun yerine koyuyorum âma bu da bỉr sey cozmuor,konusmuorda konussa sỏunu bilsek,zaten böle giderse o ístediginde de ben ístemicem ya da olmucak kasilcak fln,kendi bedenimden soguyorum hẻrgecen gün((
Ben kk a konu acana Kadar üye degildim.Baktim 2 ay olmus artik ,bi internete yazayim da benim gibi olan var mi demistim ve öyle kesfetmistim kk bir derdim var bölümünü.Ordaki konuda 1 ya da 2 senedir birlikte olmayan cift hakkindaydi önce kendi durumum sandim ama kadin istemiordu orda ,olmasa da olur diyordu.Sonra dedim ki acayim ne kaybedicem ve actim zaten.Kk a üye degildim,ama evlilik hazirligi bölümünü ezbere biliyorum ,nisan hazirliklari,nikah,dügün,el cicegi,müzik akliniza gelen tüm ayrintilara defalrca bakmistim.Simdi hala da bakiyorum arada,belki de bazilari farketmistir o konuyu okudugumu.Nedeninde bilmiyorum neden hala bakiorum,ordaki esyalri nisanligi,davetiyelri görmek hosuma gidioyr.Icimde bisey mi kaldi benim acaba,yani gelinlik,dügün dernek degil kastettigim,evliligm gercek olmadigi icin mi hala daha gelinlik modellrine ve evlilik hazirligi bölümüne bakyiorum.CArsida da gelinlik gördügümde bakiyorum hatta,sanki gelin adayiymisim gibi :))
Suanda rölantideyiz,hicbirsey oldugu yok.Ama dün dedim ki artik bu böyle gitmez haftasonu deneme yapicaiz haberin olsun.Ama bagirip cagirma olmadan tatlii dille konustum,o ise sadece gülmekle yetindi,ama sen beni böyle sikistirdikca dedi..Cümlenin devamini getiremedi utandi sanirim,bu sikistirmaksa insaf ,tullip de insan dedi sanirim icinden.Simdi diyeceksiniz ki yahu tullip ,Adamda olmuyor biseyler bunu anlamak bu kdr zor mu.Ama biz balayini saymazsak kendi evimizde sadece bir kerecik denedim ondada erekte olamamisti zaten.Baska daha denemdik,ondan da bir talep gelmedi zaten,canim üstüne gidelim bu durumun fln diye,nasil oldugunu detaylariyla iyi biliyorsnuz.Gerci ben de artik ne istedigmi bilemiorum,bilsem ki ilkten sonra devami gelecek hersey süper olcak napar eder o ilk icin ugrasirdim,ilk olduktan sonra hersey düzelir mi daha mi kötü olur bilmiyorum.Ilkle de bitmiyor biliyorum,alismasi lazim vücudun,acisi agrisi da cabasi.Siz bu konuda ne düsünuyorsunuz,bunca zamandir esime karsi sabrettigim icin bu deneme yapalim önerisine hakkim oldugunu düsünüyorum,basta bisey dese de israr edersem o da pes edecek bu da belli oluyor artik.Sizlerde fikirlerinizi paylasir misniz benimle ?
P.S : Arkadaslr üye olmadan forumda ziyaretci olark dolastigimi söylemistim,o zmanlar hep gördügüm bisey vardi.Gaydirigubbakcemile :)) bu bir sarki sözü fakat sanirim eski üyelerden de biri ama hesap aktif degil,bu gaydirigubbakcemile yi biri aciklarsa cok sevinecegim :))
gaydırıgubbakcemile
sanırım smileylerden birinin kodunu bu şekilde girmişlerdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?