2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

kötü bişey olmamıştır inşallah tülip böyle gitmezdi ama hayırlı haberle döner bize inşallah

bence büyü değil, evle alakalı değil
evle alakalı olsaydı balayında otelde yaparlardı

Son düzenleme:
Yeni bir gelisme yoktu bu zamana kdr ben de ondan yazmiodum,hersey ayniyken bisey yazmkta icimden gelmedi.Ama az önce cok büyük bir kavga ettik icimde ne varsa döktüm resmen,hicbir cabasi olmadigi gibi(bir kez doktora gitmek disinda) nolacak cözülecek mi cözülmeyecek mi ben de bilmiyorum dedi bana,ama sunu bil ki kötü bir insan degilim seni bölye görmekten zevk almioyrum dedi.

Ben sunu anladim ki ben eger biseyler yapmazsam ömrüm cürüyecek bu adamla.Bu benim imtihanimsa ben artik dayanamiyorum,akil sagligimi yitirmek üzeryim 9 ay olacak nerdeyse.

Bence artık radikal bir karar al derim....Bekle bekle nereye kadar...eşinde ki sorun her neyse ADAMIN ÇÖZMEYE NİYATİ YOK...esas sorun bu zaten...

iyi kötü fark etmez...adamsa sana sahip çıksın ve çabalasın...yok istemiyorsa bıraksın hayatına devam et.Zor da olsa hayat senin hayatın Tulip...ailene anlattın mı konuyu?

bence büyü değil, evle alakalı değil
evle alakalı olsaydı balayında otelde yaparlardı

Zaten ben büyüye de pek inanmam ama çok tuhaf geldi
Tullip, sanırım en doğrusu ayrılman. Böyle olmaz ...

Bence esin sebebini kendisi biliyor, cozumlenecegine de inanmiyor, bu yuzden doktorlarla filan ugrasmiyor. Biseksuel olabilir, ama son zamanlarda kadinlara olan ilgisi hepten tukenmis olabilir. Boyle insanlar da var, hem gay, hem evli, iki tarafli idare ediyorlar. Belki tamamen libidosu yok, hic bir cinse ilgisi yok. Eger libido eksikligi ise tedavisi var, once nedenini bulup sonra bu nedeni ortadan kaldirmak gerekiyor. Tansiyon ilaci gibi ilaclardan, dopamine veya testosterone hormanlarindan birinin eksikliginden olabildigi gibi depresyon gibi psikolojik sebeplerden de olabilir. Ama ben oyle tahmin ediyorum ki eger sorun bunlar olsa idi o kendisi de gidip tedavi olmak isterdi. Bence onun kadinlara ilgisi yok. Yani bu kadar ugrasinin sonucu olarak bir kere yapabilirse eger, ikincisi bir daha kac sene sonra olur belli degil. Yerinde olsaydim doktora gitmeye devam etmeyi, ya da yolun sonunun gorundugunu bir sekilde belli ederdim. Harcadigin gencligin bir daha geri gelmeyecek.

canım uzun zamandır sessizce takip ediyordum ama anladım ki artık yazmalıyım...
birebir değil ama seninkine benzer şeyler yaşamı,sabretmiş,çabalamış (hala çabalıyorum aslında) ve şuan meyvelerini almaya başlamış biri olarak söylüyorum ki lütfen ama lütfen psikiyatriye yada aile danışmanına gidin.. eğer eşinin kabul etmeyeceğini düşünüyosan önce güzel bir araştırma yap, alanında iyi bir hekim bul ve önce kendin gidip konuş. o sana ikna yolları da öğretebilir ya da en azından yaşadığın olumsuzlukların sende bıraktığı izler noktasında yardımcı olur...
üşenme ve yaşadıklarını kısa kısa notlar al, sana ne söyledi sende nasıl bir etki oluşturdu, sen nasıl davrandın bi tablo yap.. bu doğrultuda dr görüş/ün. hatta direkt tabloyu da verebilirsin dr.a
ama ben bunun psikolojik bir sorun olduğunda çok ısrarcıyım..
her yolu denemeden pes etme sakın nolur arkadaşım.. en azından olumsuz bir sonuç olursa ki inşaallah olmaz ozaman vicdanın rahat olur, şunu da yapsaydım belki olurdu demezsin..
ben bunu söylediğim zaman çoğu arkadaşım çok gerici olduğumu falan söyler ama bu değişmez bir gerçek: YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR... Allah bize böyle bir sabır,güç,mücadele özelliği,iletişim,zeka vermiş.. ve ben bu saydıklarımın bir ayrıcalık olduğunu düşünürüm. bu ayrıcalık bize verildiyse kullanmalıyız tullipcim..
ve emin ol sende bu özelliklerin hepsi belki fazlası var. kullan arkadaşım. meyvelerini toplarken inanılmaz zevk alıyorsun ve kendinle gurur duyuyorsun. hatta karşındaki yaptıklarının ezikliğini hissederken bir de ona moral veriyorsun ya o inanılmaz bir duygu...
topla tüm gücünü ve yeniden başla mücadeleye lütfen...

Neden fedakarlık yapmak, mücadele etmek, sabretmek vs hep kadınlara düşüyor hiç anlamıyorum. Tabii ki yapılması gereken ne varsa yapılır o ayrı ama karşıdaki insanın da buna karşılık verip çabalaması gerekir. Aynı durumda siz olsaydınız eşinizin o kadar anlayışlı olacağını hiç sanmıyorum. (Günah almak olmasın yine de) Sabrınızı çok takdir ediyorum gerçekten.

şu konu açılalı kaç ay oldu ve ben artık şunu düşün diyorum konu sahibi

bu adam eşcinsel ve senınle paravan evlilik yapmış. kendini kamufle etmek için seni kullanıyor ve hatta başka bir sevgilisi (erkek) dahi olabilir

bir insanın yaradılışına ters bi kere hiç cinsellik yaşamaması.

boşanmalısın.

bunu zamanında ben de çok sorguladım canım, en son şöyle bir sonuca vardım erkeklerin bedensel olarak gücü fazlayken kadınların manevi gücü fazla (yani iletişim, sabır vs) böyle dengelemiş yaradan.. ona kas gücü gerektirecek sorumluluklar yüklemiş, bize de yuva idare etme gücü,iletişim gücü vs.. gerçekten de bu kadına yakışıyor... evet bi yerde 'ya bende insanım,bi yere kadar' diyebiliyosun ama onu derken bile yuvan için bişeyler yapmak için düşünceler geçiyor aklından,istem dışı.. çünkü fıtratımızda var.. karşı taraf sana destek verirse ne ala.. sonuca çok çabuk ulaşılır birlikte çabalamanın hazzına varılır. ama destek vermezse de o yapmıyo diye bir kenara çekilinirse orda tüm ipler kopar zaten.. herkes kendinden sorumlu.sen üzerine düşeni yap, yapamayan sonunda utanıyor zaten.. en azından ben böyle düşünüyorum ve bu doğrultuda hareket ediyorum...kaybım olmadı şimdiye kadar.gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

adam sanki zorla evlendirilmiş gibi ya severek istiyerek evlenmedi mi senle madem böyle davranacaktı niye evlendi o zaman ya bi hoş o da utanıyor desem komik mi olacak acaba

Bir olay anlatmak isterim açılan bu konuya istinaden.

Çok çok yakınım olan bir bayan 35 yaşındaydı evlendiğinde evliliği sadece 45 gün sürdü.

Sebebi ise ağır işkence ve herifin yumurtalarından bir tanesinin olmaması.
Şöyle ki ilk gece o bayan gelinliğiyle oturuyor adam birşeyler yapsın diye tık yok adam gidiyor bir güzel yatıyor yatağa uyuyor. Bayan yorgun herhalde deyip gelinliğini çıkarıyor o da sabaha kadar uyuyor neyse kahvaltı hazırlamalar vs falan hepsini yapıyor kadın ve eşinin uyanmasını bekliyor. Yatak odasına gidiyor adam hala uyuyor kalkınca yine tık yok yaklaşma öpme koklama. Aradan bir hafta geçiyor hala tık yok. Artık bir gece kadın dayanamayıp çorbasına uyarıcı atıyor. İlacın etkisiyle adam öpüyor kokluyor iş o safhaya gelince geri çekiyor kendini.KAdın herşeyi yapıyor yok adam sadece öpüyor sarılıyor. Aradan 1 ay geçiyor adamın duş aldığı bir gün yatak odasına saklanıyor kadın adam odaya giriyor bornozu üstünden çıkarıyor ve kadın şok yumurtalarından bir tanesinin olmadığını farkediyor ne yapacağını şaşıryor.Kocası evden çıkınca int ten araştırma yapıyor ve kocasına ne şekilde davranması gerektiğini çözmeye çalışıyor. Kocası gece eve geldiğinde kadın neden benle birşey yaşamıyorsun dediğinde içkili olan kocası istemiyorum diyerek bağırıyor. O gece hiç uyumuyor kadın sabah güzel bir kahvaltı hazırlıyor. Eşi uyanıyor ve birden arkadan sarılarak öpmeye çalışıyor kadın seviniyor tabi sonra odaya gidiyorlar adam üstünü çıkarınca kadın hiç farketmemiş gibi yapıp o tarafa bakmadan kocasını ezmemeye çalışarak ona yardımcı oluyor ilişkiye giriyorlar.Eşi akşam eve geliyor içkili mahçup mahsun ve hırslı bir yüzle kadını kolundan tutuyor odaya götürüyor tecavüz ediyor.Tecavüz ederken bir yandan bağırıyor benim durumumu bir kişi bile bilirse seni doğrarım diyor kadın her gece işkenceyle dolu tecavüzlere maruz kalıyor.Biz arıyoruz teline cevap vermiyor bir akşam eve zorla gittiğimizde ise gördüğümüz görüntü karşısında bayılcak dereceye gelmiştim her yerinde kesikler ve vajinasında yıpranma ve yırtılma vardı doktorda öğrendik. Anlatmak istediğim şu ki o adam ezik olduğunu düşünerek bu şekilde tepki verdi ve iyikide o kadın ondan boşandı işkence ve psikolojik sorunlarda yanına kaldı tabi.Bazıları da sessiz kalarak bu durumu bastırmaya çalışıyor.Umarım sonunuz boşanmayla bitmez güzellikle hallolur.Sabrınıza hayranım.

Tüylerim diken diken oldu Allhım nasıl insanlar var ya bu durum beterin beteri var a bir örnek . Rabbim hayırlıs insanlarla karşıaştırsın. Çok üzüldüm.

hem suçlu hem güçlü adama bak iyi yapmış kurtulmakla tabi yaşadığı olayları ustunden atamaz

şu an o bayan 42 yaşında ve bir daha asla evlenmedi çocuğu olmayacak. Ve hala üstünden geceleri rüyasından o psikolojiyi atamadı. Çok yanındayım ayda bir kere iki kere görürüm kimse tek bir laf etmez o konularla ilgili. Ama yeni yeni hayata döndü yanından hiç ayrılmadık.O adamı da bir güzel şikayet ettik hapiste yattı bir kaç yıl ama kusurunu herkese yayarak ve yaptıklarını herkese anlatarak rezil ettik onu o bayan utanıyordu ama psikologlar sayesinde o adamın utanması gerektiğini anladı.Hapisten çıktıktan sonra barınamadı buralarda defolup gitti tiniyetsiz. böylelerine bu müstahak herhese anlatcan ki yüzü kalmasın. Ama umarım tulip senin durumun düzelir.Emin ol benim kocam bunu yapmış olsaydı kendimi kahrederdim.Allah sana sabır eşine de akıl ihsan eylesin.

konu açılalı kaç ay oldu..
Kendine artık daha fazla eziyet etme.
Sen sorun olsa bile çözülmesi için yanında olmaya razıydın.
Ama bana kalırsa ortadaki sorun ya seni sevmiyor olması öle olsada cinsel anlamda yaklaşmaması ya başka biri olduğundan,
yada iktidarsızlık değil bence gay olduğundan.
Bunun başka yolu yokki..
Bence kurtul bir an önce eziyet etme kendine

her ınsanın kusurları problemler olabılır... ama önemlı olan bunu esınden gızlememk ve tedavı olmaya calısmak... sonucta kımseyı zorla tutamassın yanında... kocanla konus eger ıktıdarsızsa dekı yanındayım tedavıol... ama gay se ıtıraf ederse bunu bundan zaten dönüş yok bir an önce bıtır... dedıklerı gıbı pravan evlılık olabılır... hayırlısı canım yıpratma kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…