2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Merhaba Tullip,
Forumu sessiz takip edenlerdendim ve seninle üye oldum. bugün mesaimi bu konuya harcadım resmen baştan sona okudum ve en son sayfaya inşallah çözülmüştür diye geldim ama hüsrana uğradım. Bak canım bende 8i aya girdim evliliğimde tabiki herkes sorun yaşıyor ama senin sorun gerçekten çok ciddi.Sen üstüne düşe herşeyi yapmışsın ama eşin aynı özveride bulunmamış. kimin ne düşündüğünü yada düşüneceğini unut. sadece hayatınla ilgili bi karar ver. eğer boyle bi hayatı sürdürebileceksen ve seviyorsan eşinle bu konuyu kapat ve devam et (ki yapabileceiğini sanmıuorum)Aksi halde artık bi sonunun olması gerekir bu şekilde aylarr ayları yıllar yılları kovalayacak ve bi bakmışsın ömrünün en güzel günleri geride kalmış. bak mesela konuyu açtığında 2 aylık evliydin ve şimdi 9 aylık. Zor bi sınav bu ama unutmaki rabbın sevmediği helal olan boşanmaktanda korkmaaa. olmuyorsa zorlama artık bırak gitsin yoluna ve en önemlisi eğer hala bilmiyorlarsa ailenle konus artık. çünkü yakında torun istemeye başlayacaklar işte o zaman seninde psikolojin altüst olacak. NE diyim Rabbim Yar ve Yardımcın Olsunn...

cnm valla bılmıyoum artık ınsanlar normal seylere doydu ve zevk almaz oldu gay vs olabılır tabı normaldır..ha bırde Allah korusun baska bırı olma ıhtımalı...bence bu konunun uzeıne gıtmelısın

slm tsk ederım mesaj ıcın 100 mesaj ne zaman dolacak bılemıyorum gorusmek uzere ...

hıc bu konuları erkekler konusuyormu acaba cok merak edıyorum valla yazık bıze herseyı ceken bız care arayan psıkolojısı bozulan yıne bız...

Ben esinin gay filan oldugunu dusunmuyorum ama altinda kesin bir psikolojik sorun yatiyor...

Ya herseyden once sen gidip bu adamin yemegine heyecanlandirici bir ilac filan katsan hani bi test etsen bakalim. Fizyolojik acidan zaten bi etkisi olacaktir ilacin ve ona ragmende tam yapicaginiz zaman olmuyorsa o zaman kesin psikolojik bir bozukluk var demektir. Yani artik kac zamandir takip ediyorum aklima son care boyle bisey geldi. ama kesinlikle bir hekime danismaniz gerekiyor

tullipcim, bazen biz kadınlar olarak bütün herşeyi yakıp yıkıp yeniden kurmamız gerekiyor. bende buna benzer sorunu yaşadım. sevgilim bi dönem anksiyete oldu ve penisiyle ilgili problemler yaşıyordu. hasta olduğunu düşünüyordu ve uzun bi süre birlikte olamadık.. bişi olacağından korktuğu için sırf engelledi kendi kendini. bense onun bu psikolojisini kırmak için herşeyi yaptım. yani doktor ilaç, uzun züren konuşmalar dertleşmeler ama yok korkusunu yenemedi. bende en son ipleri elime aldım ve kırdık bu işi.

kuaföre git güzelce saç makyaj kırmızı ojeler filan müthiş seksi bişi olarak çık ve evde güzel bi yemek hazırla kokulu mumlar loş ışıklar, içki içiyorsa bi şişe beyaz şarap al ve çok seksi dekolteli bi kıyafet giy topukluluar filan. güzel fantezi bi iç çamaşırı al. güzel mesajlar at eve hemen gel, ah çok özledim filan oyna yani.. ve akşam da ona güzel bi sürpriz olarak çık karşısına. sürekli tahrik et. ben böyle kırdım o korkusunu..

bunun üzerine hala bişi olmazsa, çok üzgünüm ama gerçekten ya iktidarsız ya da gay. anlayışlı ol sana açılmasını sağla seninle herşeyi ama herşeyi konuşabileceğini hissettir. konuşun ve birlikte çözüm arayın. iktidarsızsa problem çözülebilir tedavilerle. canını üzme kaç ay olmuş harekete geç biraz, ama kavga etmeden. üzme canını, biliyorum yorucu yıpratıcı ama inandına kendine iyi bak, bırakma kendini..

arkadaslar adam zorla evlendırılmıs bıle olsa erkek sonucta 9 aydır bı kızla aynı yataga gırıpte ılıskı yasamaması pek mumkun deıl.
bence uzulerek soluyorum esın gay ve senınle paravan bı evlılık yapmıs.yada tamamen cınsel durtulerı olmayan bırı kı tedavı olabılır.cınsel yolla bulasan bı hastalıgı varsa bundanda cekınıyor olabılır sana bulasmaması ıcın yada ereksıyon olamıyor.ama buyuk ıhtımalle ya gay yada lıbıdosu yok bosanmalısın bence cocluga cocuga karısmak senın hakkın
ne demek senı ole gorunce zevk almıyorum mumkunmu ya bır erkek bı kadından zevk almıcak.

Tesekkür ederim yorumunz icin,benim sanirim artik dayanack gücüm kalmadi o gücü ve mücadele sevkini kendimde bulamiyorum

Bizim sorunumuz bize yetmezmis gibi , bir de arabamizla giderken kaza yaptik,neyseki ikimizde iyiyiz,ama yaklasik 5500 6000 tl civarinda bir masraf cikti,simdi artik agzini hic bicak acmaz,surat bes karis haliyle az para degil,napaczbilmiyorum .Ben ise cok yoruldum,bir ynaim artik birilerine söyle baska bir etaba gec derken,bir ynaim siz daha ne terapiste ne doktora gitmediniz,bikmadan sabirla anlat cabala tullip dior,artik beni hayatta pek bisey mutlu etmiyor,belki de depresyon baslangici falandir,ben bu yükü kaldiramiyorum artik.

zaten kaldırmaman gerekıyor
cıftler evlenırken mutluluga hastalıga saglıga evet demıs olabılır ancak bu esınızın problemı ve sızı kandırarak evlendıgı ap acık ortaa kaldıkı duzeltmek ıcınde caba harcamıyor gay mı bılemem psıkolojıkmı bılemem ne oldugunu bılemem
ancak bu sızın degıl onun sorunu
daha fazla cekmenız gerekmıyor ayrıca bu yasadıgınız senın bırakıp gıtmende bizim dinimizde gecerli bir sebeb

kusur esının kusuru senın degıl doktorada gıtmıyorsa onun bılecegı ıs
hem soyle dusun esın senı kaybetmekten korkmuyor korkmuyorkı hıcbırsey yapmıyor

tullip lütfen vazgeçme,lütfen...kolay değil seni çok iyi anlıyorum ama buraya yazamadığım öyle garip şeyler yaşadım ki ben şuan bu seviyeye nasıl geldik ben bile inanamıyorum.. çabalarının sonucunda sende böyle diceksin inan bana... ama önemli olan inanarak tüm gücünle mücadele etmen ve çok güvendiğin aklı başında fevri davranışları olmayan bi yakınınla bu durumu paylaşman.içine attıkça çıkmaza sürüklersin kendini.
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...rubelerinize-yorumlariniza-ihtiyacim-var.html
burdan benim hangi durumdan hangi duruma geldiğimi görebilirsin... ki burda çok küçük bir bölümünü anlatabildim. dediğim gibi yazamadığım daha neler var neler...
her yolu denemeden vazgeçme,lütfen...

Allah bu derdi düsmanima dahi vermesin,kimse bilmez gercekte kimin ne yasadigini,ne sanslisin hem okuyorsun hem geziyorsunuz,esin cok iyi bir insan,cok yakismissiniz diyorlar,bekarlar ne güzel evlendin yuvani kurdun ,yasitlarim coluk cocuga karisti ben daha evde kaldim diyorlaar,annem zavllaim ne bilsin planlar yapior gelecgmizle ilgili,bebegi yeni olan cift ise cok da geciktirmeyin Yas da önemli diyor,bense gecen hafta gittigimiz bir dügünde uzaklara dalip dalip gidiyorum,benim de hayallerim geliyor aklima,benim de o Beyaz gelinligi giydigim an,elime yakilan kinam geliyor,hersey..Geline bakiyorum ne Kadar mutlu,ben de gelin oldum ben de nasil mutluydum..

Evliligim yürmuyor diye baslik atmis biri,bir digeri evliligim catirdiyor diye,bense düsünuorum benimki evlilik bile degil,ev arkadasligi resmen,böyle bir eziyet var midir ki,evliligm sallantida hatta devami gelmicek büyük ihtimalle,ben yapamiorum cunku bu sekilde,o ise ben de ney nasil olacak bilmiyorum dior,biz nerde yanlis yaptik dior..

Olmuor icime sindiremiyorum,esim kelimesinin ici ölesine bos ki,canimi acitor,yatak odasi sadece uyku demek bizim icin,baska hicbirsey.Evin her tarafinda dügün fotolarmiz albümlerim..Eksik hissediorum kendimi tuhaf,yarim yamalakmis gibi hayatim,evliligim,ruhum,yasantim,yasadiklarim ve hatta yasamadiklarim..Evet evlilik kolay degildi,ben hep icimden dedim ki toz pembe bir dünya degil bu sorunlrmizda olacak belki cok büyük sorunlar,ama bu öyle birseydegil ki,birine anlatmayi cok isterdim,ama ertesi günde unutsun hemen,cunku sorup durmasin e noldu diye.

Aynalara bakiyorum,zaman gecior,gencligim akip gidiyor resmen ellerimden ,bir arkadas demis ki,seni kaybetmekten korkmuyor cünkü,bunu ben de bilmiorum,neyine güveniosun dedim,,düsüncen tullip tabiki cekicek anlayis göstericek bana mi ,neler gecior kafandan..Vevap yok sessizlik,son iki gündür yine ufak tefekte olsa konusuodum,belki de bosuna ugrasioruz tasima suyla degirmen dönmuor ki diye,amasimdi bu son kaza masrafi herseyi daha da altüst etti,belki konusamaycz bile ,az para da degil bende farkindayim 6000 tl sonucta bu,ki para biriktiriorduk yeni araba alacaktik,cok kötü oldu.Sanki dipsiz bucaksiz bir kuyunun icindeyim,yaklasan aci sonu görüyor gibiyim............

canım benim.. yazdıkların öyle tanıdık geliyo ki bana... zaten yaşadığım için bukadar ısrarcıyım vazgeçmemende...
ayrıca boşver 6000tllik masrafı para biriktirmeyi falan.huzur olmadıktan sonra gözün görüyo mu ki ii yada kötü hiçbişeyi.. eşyaların gıcır gıcır son model herşey elinin altında ama tat alabiliyomusun koca bi HAYIR!.. oyüzden paranızı mutluluğunuz huzurunuz yuvanız için harcayın... biz şuan ayın sonunu getiremiyoruz inan dr masrafından... ama olsun umurumda bile değil,açlığa bile razıyım yuvam için huzur için..

bir de burdaki olumsuz yorumlara takılıp kalma.. ilk önce yoluna o yorumlar engel olarak çıkıyo..ben takılıp kalsaydım şuan mahkemeyle uğraşıyo olurdum...

Sagol aysegülmeff,konunu okudum sonuna Kadar,mutlu haberlerin beni de ayri mutlu etti,seni en iyi ben anlarim sanirim,ya da beni de sen.Yalniz izninle bisey sormak istiorum ,sizin aranizda biseyler yasandi sonra mi böyle oldu,yoksa sizde bizim gibi,hicbirsey yasamadiniz mi?Ben kapali degilim,ama anlattigina cok sasirdim ve üzüldüm böyle bir sey duymamistim ama zaten bir teshis konumus esinize,biz de o da yok,aylardan beri hicbisepeb yokken,icinden gelmedigi icin ya da sebebide bilinmior ,esine elini dahi sürmeyen bir Adam var,bana hala gay o paravan evlilik diyorlar ama bu ihtimale hic olanak vermiorm hala.Ben de cabaliorum senin gibi,biz yurtdisinda yasioruz,kimsemiz yok yapayalniziz,kk da olmasa coktan akil hastanesine yatmistim herhalde..Bu öyle bir ykük kü,eyüp peygamber sabri gerekior belki de,belki de sabiral olcak sey degil.Arkadaslrimin da dedigi gibi 2 aylik evliydim konuyu actigimda ve üye oldugumda simdi 9 oluyor..

Son düzenleme:
işte benim için de en acı kısmı buydu zaten.. bizim aramızda bişeyler yaşandı ve ondan sonra eşim bana bişey hissetmediğini falan söyledi... kabus gibi günler geçirdim.. yurtdışında ii imkanlar var aslında.. türkiyede olsaydınız dr konusunda da yardımcı olurdum ama orlarda da bulursunuz bence..özelden daha rahat konuşabilirim burada..
gerçekten birbirimizi ii anlayacağımızız düşünüyorum..

Tesekkür ederim aysegulmeff,senin yasadiklrini duyunca benm esimde belki böle ciddi bi psikoljik sorun yasiodur die düsündüm,zira o da cok mutsuz,bezgin,burdaki sartlarimizdan memnun degil,isinden de,hayatimiz monoton,bir de bizim kendi sorunumuz hepsi koca bir cig olmus üstümüzde resmen.Özelden yazisabilirz tabiki,ben de herseyin cözülmesini cok istiyorum,ama dün yaninda yatarken ve o horul horul uyurken,biseyler yap tullip,hayatinin böle ellrinden kayip gitmesine izin verme,belki de ayrilmaniz en hayirlisidir dedi,ben de bilmiyorum artik,neyin ne olacagini.

yavas yavas gercekleri görmeye basliorum ve belki de bu canimi daha cok acitiyor,sorun ilk birliktelikte diil belki de rahtlayack ve biz bir daha hicbisey yasayamiycz cocuk olana kdr ((Ya teyzeme ya görümeme söylemeyi düsünuorum artik,ama herseferinde ondan da vazgeciorum,ben bu icinde bulundugum cehennmeden nasil geri cikacagim ????

Bak canım Daha öncede dedim bunun altından tek başına kalkmaya çalışmaa. o agırlık hergün biraz daha dibe ceker seni. teyzenle konus. Annene anlatamaya bilirsin ama teyzen sana doğru olan konusunda yardımcı olacaktır. ama tek başına kalmaaa kendinide hırpalama dibe inme sakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…