2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Belkide artik oturup esine bu evliligin ciddi anlamda yurumedigini soyleyebilirsin, belkide esin daha bunun ciddiyetini kavrayamadi. Yani sorunun ne oldugunu bir cozebilseniz zaten gerisi gelicek ama esin ne pozitif nede negatif bir adim atiyor. Bence artik kesinlikle birisiyle konusmalisin bu konuyu, teyzenden ziyade ben ilk once gorumcenle konusmani tavsiye ederim. Offff yaaa bu konu beni bile o kadar dusunduruyorki senin icinde bulungun durumu dusunmek bile istemiyorum. Allah sabirlar versin gulum. Gencligini harcama, ya gercek anlamda cozum yolu bulun (doktor vs.) yada yol yakinken bu isi bitirin.. Gordugum kadariyla senin icin anlamsizlasmaya baslamis evliligin ve kadinlar ne kadar sabirli olurlarsa olsunlar bir kere koptularmi sonrasi daha zor oluyor bizim icin.. Seni takip ediyorum valla kk'e nerdeyse sirf senin konunda gelismeler varmi diye giriyorum

hemen hergün konunu takip ettim tullupten haber var mı diye
uzun süre yoktun topikte
özelden yazıp rahatsız etmekte istemedim
hergün aklımdaydın tullipcim
hep dua ettim senin için, yine bi heyecanla grdim ama değişen birşey yokmuş ..
borç sayesinde eşin iyice içe kapandı sanırım...
bu konuyu sana en yakın olan fikirlerine değer verdiğin, biriyle paylaş mutlaka
çünkü artık bu konunun üstü kapalı bir hali kalmadı..
sürekli düşünmek, üzülmek sana zarar verecektir.

Saol temmuzcum girmiodum bi degisiklik yoktu cunku,giripte slm hersey ayni hoscakalin gibi seyler yazmk istemedim.Gecen gün dedim ki mesela biri bilse kuzenim X bekar evli diil,hayatta inanmaz tullip benle dalga gecicek baska sey bul buna inanmami beklemiorsun dimi,belki cinsel anlamda sorunlriniz vardir ,yetmiodur su bu ama bana bunu söyleme inanmiorum der dedim esime.Esim de dediki hakkaten ya x kuzenin hayatta inanmaz cidden,sonrada espri saka,sen ne cektin be tullip,sana da yazik ölür müsün öldürür müüsn ((

Konu okudum....Okudukca senın sabrına hayran kaldım...

Yaşadıkların kolay bırsey degıl..Eşini gercekten sevıyorsun.Bu evlılık ıcın kolaya kaçmadan elınden gelenı yaptıktan sonra bıtırmek ıstıyorsun.

Olumsuz yorumlar olmuş bende konunun sonunda senden ıyı haberler bekledım ama uyelerın yazdıgı gıbı ..Değişen bırsey yok..

Bu evlılıgı sen yaşıyorsun..Ya bu olayı kabullenıp her tartışmada gundeme getırmeyıp yoluna devem edeceksın kı bu cok zor..

Geçirdiğin sınır kırızlerı var..

Yada eşının artılarını eksılerını dusunup bır karar vereceksın..

Dile kolay bır yıl olacak......

........Dılerım hakkında en dogru kararı verırsın......

Fedekarlık guzel bır sey ama bazen cok fedekarlık yaptıgımızda sonunda keske değmezmış demek cok acı....

Dua ıle

KK sagolsun,tanimadgm insanlara derdimi aciorum,sizin gibi bircok insan takip edioruz,üzlüoruz fln dior hatta biri önceen ziyaretciymis sirf benim icin üye olup yazmisti konuma onu hic unutmuorum,bunlara hem seviniorum hem de üzülüorum keske hic böle bi sorun olmasaydi,hersey icimde kaldi böylece,bir gün bosansan bile psikoljim cok ama cok zor düzeleck bunu iyi biliorum,cünkü bu baska seye benzemior,kari koca dahi olunanmamis bir evlilik herseyden daha fazla yakiyor insanin canini,görümcemde tr de,biz tr e gittgmizde de o da tatilde olack galiba,telefonda da konuslmuor ki,Allah bana yardim etsin,bu mübarek ayin yüzü suyu hürmetine.

Haklisin arkadsim ,dedigin gibi öfkemi sinirimi kontrol edemiorum artik benden gidior (Artisini eksisini düsünsem bile nolcakki bu öyle birsey ki tüm artilari silioyr,elde birsey kalmiorki,artilra ne yazblirim ki,dürüstlügü,düsenceli olmasi,cömert olmasi vs vs ee,peki ya eksisi,off cildiracgm galiba

Koskoca gün gecti hicbisey yapmadim,ne ders calistim ne bir kitap okudum,ne bir evi topladim,bi kac ay sonra tez dönemine baslicam,tez bu dile kolay,nasil olack ben böyle acilr icinde kivranirken,telefon acti geliomus pasam bisey lazim mi dior bide ne lazim olacak ki,umrumda mi ki lazim olsa da,yemek yemek,su icmek,gezmek eglenmek mutlu etmior artik beni eskisi gibi,sacimi bile taramadim bugun,bari bi disari cikip hava alsaydim,o da icimden gelmedi,bu 4 duvar arasinda delireck gibi oluorum,9 ay ya dile kolay,elini dahi sürmeyen bir adamla yasamak asla kolay degil,benim sucum neydi,ben bunlari hakedecek ne yaptim,benim de hayallerim vardi,eskiden gözlerimin ici gülerdi,simdi alti mosmor o gözlerin ice cöktü üzüntüden kederden, ne Kadar da güzelsin,boyun posun masallah derlerdi hep bana,hep ayni cevabi verirdim,bahtim güzel olsun,olamdi Kismet degilmis demekki,bunu da yasayacakmisim kaderimde!

Tulip'cim, canim, depresyona giriyorsun yavas yavas.. Tamam, bu basina gelen hic hos birsey degil, cok da uzucu, ama dunyanin da sonu degil. Gun dogmadan neler dogar. Her zaman derim, en karanlik gecenin bile illa ki ardindan gunes dogacaktir. Senin bu konuyu biraz arkaya atip derslerine ve kendine focus olman gereken gun gelmis. Yoksa gidisatin iyi degil. Bu isi biraz oluruna birak, bosver, bir zaman daha olmayiversin hicbirsey, farzet ki esin hasta, doktor da yasakladi bir sure icin, unut yani... Mevzusunu bile etme evde bir sure.. Kendini derslerine ver, odenecek borc varmis ona ver, baska seylere yogunlas bir kac ay.. Merak etme iki-uc ay daha boyle gecse ilave birsey daha kaybetmis olmayacaksin. Aksi halde dusun dusun kendinden gecmeye basladin be canim. Bosver, elinde olanin tadini cikarmaya calis bir sure, cikarabildigin kadar, cinsellik olmasa bile.. Birlikte yemege cikin, sahilde elele dolasin, sinemaya gidin mesela.. Sen de bu arada tekrar gucunu topla, bu halde saglikli hicbirsey yapamazsin, cunki senin sagligin bozulmak uzere.. Hayatini yeniden eski duzenine oturt, kendini iyice bir toparla, sonra daha saglikli ve daha guclu bir sekilde ne yapacagina karar verir ve uygularsin canim. Acele etme, kendini en kisa zamanda karar vermek zorunda imissin gibi hissetme, genis ol. Bakarsin sen bu konuyu unutup baska islere yogunlasmisken seninki birseyler yapar cozum icin, belli mi olur?

Selam canim.
Herhangi bir dert Insanin basina gelmeyince anlamaz belki tavsiyeleri hep bosdur.
Ama senin durumunu evli olan herkez anlar bence.
Durumu tam tersi dusun simdi.
Sen istemiyosun ama kocan cok zorluyo. Aylarca sen yuz vermiyosun.
Sonuc olarak
Ya dayak yersin.
Ya aldatilirsin.
Yada babanin evine postalanirsin.

Hastaligi olsa veya psikolojik olsa doktorlardan ilaclardan care beklese aslaaa dusunme bunu, sorun degil bu kocana sıkı sıkı saril, birlikte basrin derdim...
Ama kocan sifira sifir yani.
Hadi bi kere yasandi ilk adim atildi sonrasi nasil olcak?
Sen hepmi zorlucaksin adami?
Cinsel istek yemek icmek kadar normal ve olmazsa olmazlar arasinda.
Bence evlilikte sevginin yuzde 85 i cinsellikle ayakta kaliyo.

Yipratma kendini hic. Al karsina konus
Benim degil senin sorunun bu, ben degil sen ugrasicaksin de.
Yapmiyosa eger hala birak yolu acik olsun.

Bunu yasayan iki arkadasim var. Biri iki sene katlandi sinir hastasi oldu ve en sonunda evli 3 cocuklu adama kacti kuma oldu...
Ikincisi 1 sene sonra kocayi bosadi biraz dinlenip kendine yeni hayat kurdu. Simdi cocugu var.
Sen kendine yazik etme. Sonunun ne oldugunu bilerek yuru yolunda..
Insallah mutlu olursun hep.

Ben de senin konunu bir haftadır takip ediyorum canım.Hiç yazmadım çünki ne diyeceğimi bilmiyordum ama bugün ki mesajından sonra yazmaya karar verdim saraylı arkadaşın da dediği gibi gidişat iyiye gitmiyor.Sen bunu düşündükçe ve aranızda hala cinsellik yaşanmadıkça her geçen gün daha da sinirleniyorsun kahrediyorsun, isyan ediyorsun.Seni suçlamıyorum çünkü kendimi tam olarak senin yerine koymam mümkün değil.Ben nişanlıyım fakat atamam için falan bizim nikahımız kıyıldı.Ama düğün tarihini maalesef ertelemek zorunda kaldık.Ben artık helali olduğum için nişanlımı öpmek istedim o geri çekildi o anda kan beynime sıçramıştı o kadar kızmış ve üzülmüştüm ki.Kendimi aşağılanmış hissettim. Bu senin yaşadıklarının yanında devede kulak evet.Fakat sana asıl demek istediğim kendini tüketme be canım.

Sakın ha sakın isyan etme.Mübarek aydayız çok dua et.Ben sana hep dua ediyorum.Kaç gecedir yatınca aklıma geliyorsun inş.bu gece bişey olur diyorum aralarında.Demem o ki senden kıymetli bişey yok.Kocan da buna dahil. Sana Allah bu canı emanet vermiş ziyan etme kendini.Sonra Allah korusun kalıcı psikolojik bi rahatsızlığın falan çıkar.Sen derslerine yoğunlaş.Farzet evli değilsin.Eşin yokmuş gibi davran.Umrunda olmasın.Umrunda olmadığını da farketsin !!Sonra mı? Tezini yaz okulunu bitir.Baktın bişey değişmemiş hala bi çaba yok, o zaman ayrıl gitsin!Ayrıl demek kolay değil.Bir çift boşanınca arş titrer ama siz karı koca da olmadınız ki be gülüm.İncitme kendini.Benim sağlığımdan önemli bişey yok diye telkin ver kendine.Rabbim kolaylık versin...

eski iş yerinden bir arkadaşım evlendi şaşalı düğün yaptılar bir hafta içinde boşandı kimse anlayamadı meğer kocası dönüp arkasını uyuyormuş anlayın işte

eski iş yerinden bir arkadaşım evlendi şaşalı düğün yaptılar bir hafta içinde boşandı kimse anlayamadı meğer kocası dönüp arkasını uyuyormuş anlayın işte

Şaştım kaldım doğrusu...Bir kadın bu sebepten mi bi hafta içinde boşanmış ?1 ay bile değil.Erkek bile yapmaz bunu bi haftada diye düşünüyorum

psikolojin bozulabilir tullip. Kendini koyverme..Tez aşamasındaymışsın, bu senin geleceğin için çok önemli..Geleceğine odaklan
bu günler elbet geçecek sen kendinle başbaşa kaldığında en çokta sağlam iradene ihtiyacın olacak..Yıkılma, bu durumun seni yerle bir etmesine izin verme..

Şaştım kaldım doğrusu...Bir kadın bu sebepten mi bi hafta içinde boşanmış ?1 ay bile değil.Erkek bile yapmaz bunu bi haftada diye düşünüyorum

evet bence de o arkadaş biraz abartmış. benim çevremde de erkekten kaynaklı olarak 3 ay beraber olamayan fakat şuan 2 tane evladı olan insanlar var. bu işler aceleye gelmiyor.

Ben de buna cok sasirdim dogrusu,ben 1 haftalik evliyken,sorunun farkinda bile degildim,yorgunluk falan herhalde diodums af saf ,benim ki de marifet degil ,ben yipraniyorum,ama bir haftada cok abarti geldi,simdi napior o arkadsiniz,bosandilar herhalde tek celsede?

Sagol temmuz,senin ve senin gibi diger Moral veren arkadaslrin mesajlri cok ii geldi bana,bugun ii hissediorum kendimi,derse baslicam birazdan :))Kafaya taksam da takmasam da cözülecegi yok zaten yakin zamanda bari kendime zehir etmiyim,zaten hic yasamadigim bisey ,sadece yasamamaya hala devam ediyorum öle düsünuyorum,sagol hersey icin :)

Saraylim,daha önce yorum yazdin mi bilmyiorum bana ama bu yazdigin ilac gibi geldi bana,okur okumaz icimde bi burukda olsa Sevinc vuku buldu.Bugün ise cok cok daha iyi hissediorum kendimi,mutlu uyandim en azindna uzun bir arada sonra,ders calismaya baslicam birazdan.Haklisn gidisatim iyi degil,hem bunun farkindayim hem de bisey yapamiorum,ama buna bir dur demenin vakti geldi de geciyor bile,böyle davranmamamin durumumuza bir faydasi olmadigi gibi beni daha da mahvediyor.Ödenecek borcu bi defada ödedik malesef,esimin de morali bozuktu ama toparlanior yavas yavas saglik olsun diyoruz.Okulumu bitiremezsem eger biliyorum ki bu belki de sorunumuzdan daha mutsuz edicek beni,kendime ve gelecegime bunu yapmaya hakkim yok,bu Kadar birakmamam lazim kendimi.Yavas yavas eski düzenime oturtmayacalisiyorum hayatimi.KK en büyük sahidim zaten ,ruhumdaki ve duygularimdaki dalgalanmalrin,bir iyiysem sonra kötü oluyorum,okuyanlr bile demistir bu nasil dengesz ruh halidir diye.En kisa zamanda karar vermketen daha ziyade ,istiyorum ki belirsizlik bir an önce netlige kavussun.Durum onu gösterior ki zaten 3 ay fln kaldi 1 sene olmasina ,evlilik yildönümümüzü bile bu sekilde kutlayacaagiz,daha dogrusu kutlayac miyiz o da belirsiz bunu hic ama hic istemiorum cünkü.Tekrar tesekkür ederim,sen benim yanimda oldun,yüce rabbim de her daim senin yaninda olsun insallah.

konunu baştan beri sessiz takip ediyordum yazmaya karar verdim.Durumun zor canım.Hele de eşinin bunun için çabalamaması çok kırıcı.Eşin senin gibi iyi huylu biriyle evlendiği için çok şanslı.Çok naif,ne konuştuğunu bilen bir insansın ayrıca çok sabırlısın.Bu senin büyük bir imtihanın sonunda umarım kazanan sen olursun.
Sana örnek vereyim bir komşumuz vardı.Ben çocuktum o zaman çok güzel bir düğünle severek evlendiler ancak aynı sizin durumunuz gibi 1 yıl hiçbir şey yaşanmadı ve ayrıldılar.Sonra karşısına bekar birisi çıktı maddi olarak çok iyi değildiler.Evlendiler.2 çocuğu oldu ve eşi işinde çok yükseldi zengin oldu.Anlatırdı abla nerden nereye geldim diye.Çok mutlu şimdi.
Sen inşaallah çok mutlu olursun.Dersine yoğunlaş canım.Ona sarıl.Bu durumu da artık önemsemiyormuş gibi davran.En değerli sensin kendin için iyi olmalısın.Ramazan hürmetine Allah hakkında hayırlısını versin.Sevgiler.

çok üzüldüm konunuzu okuyunca allah sabır versin siz çok zor. umarım bir an önce atlatırsınız ve mutlu bir evliliğe kavuşursunuz

Sevgili Tullip, bir çok arkadaşım gibi bende sabrına, evliliğiniz için çabalamana hayran kaldım...

Ama görüyorum ki sadece sen emek veriyorsun...

Ve bu da seni fazlasyla yıpratmaya başlamış...

Üzgünüm ki bu böyle gitmez, gitmeyecek...

Sadece erteliyorsun...

Seni anlayabilecek bir yakınınla konuşman lazım. Bir kız kardeş, sana yakın bir kuzen vs...

Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…