Allah bu derdi düsmanima dahi vermesin,kimse bilmez gercekte kimin ne yasadigini,ne sanslisin hem okuyorsun hem geziyorsunuz,esin cok iyi bir insan,cok yakismissiniz diyorlar,bekarlar ne güzel evlendin yuvani kurdun ,yasitlarim coluk cocuga karisti ben daha evde kaldim diyorlaar,annem zavllaim ne bilsin planlar yapior gelecgmizle ilgili,bebegi yeni olan cift ise cok da geciktirmeyin Yas da önemli diyor,bense gecen hafta gittigimiz bir dügünde uzaklara dalip dalip gidiyorum,benim de hayallerim geliyor aklima,benim de o Beyaz gelinligi giydigim an,elime yakilan kinam geliyor,hersey..Geline bakiyorum ne Kadar mutlu,ben de gelin oldum ben de nasil mutluydum..
Evliligim yürmuyor diye baslik atmis biri,bir digeri evliligim catirdiyor diye,bense düsünuorum benimki evlilik bile degil,ev arkadasligi resmen,böyle bir eziyet var midir ki,evliligm sallantida hatta devami gelmicek büyük ihtimalle,ben yapamiorum cunku bu sekilde,o ise ben de ney nasil olacak bilmiyorum dior,biz nerde yanlis yaptik dior..
Olmuor icime sindiremiyorum,esim kelimesinin ici ölesine bos ki,canimi acitor,yatak odasi sadece uyku demek bizim icin,baska hicbirsey.Evin her tarafinda dügün fotolarmiz albümlerim..Eksik hissediorum kendimi tuhaf,yarim yamalakmis gibi hayatim,evliligim,ruhum,yasantim,yasadiklarim ve hatta yasamadiklarim..Evet evlilik kolay degildi,ben hep icimden dedim ki toz pembe bir dünya degil bu sorunlrmizda olacak belki cok büyük sorunlar,ama bu öyle birseydegil ki,birine anlatmayi cok isterdim,ama ertesi günde unutsun hemen,cunku sorup durmasin e noldu diye.
Aynalara bakiyorum,zaman gecior,gencligim akip gidiyor resmen ellerimden ,bir arkadas demis ki,seni kaybetmekten korkmuyor cünkü,bunu ben de bilmiorum,neyine güveniosun dedim,,düsüncen tullip tabiki cekicek anlayis göstericek bana mi ,neler gecior kafandan..Vevap yok sessizlik,son iki gündür yine ufak tefekte olsa konusuodum,belki de bosuna ugrasioruz tasima suyla degirmen dönmuor ki diye,amasimdi bu son kaza masrafi herseyi daha da altüst etti,belki konusamaycz bile ,az para da degil bende farkindayim 6000 tl sonucta bu,ki para biriktiriorduk yeni araba alacaktik,cok kötü oldu.Sanki dipsiz bucaksiz bir kuyunun icindeyim,yaklasan aci sonu görüyor gibiyim............
hemen hergün konunu takip ettim tullupten haber var mı diye
uzun süre yoktun topikte
özelden yazıp rahatsız etmekte istemedim
hergün aklımdaydın tullipcim
hep dua ettim senin için, yine bi heyecanla grdim ama değişen birşey yokmuş ..
borç sayesinde eşin iyice içe kapandı sanırım...
bu konuyu sana en yakın olan fikirlerine değer verdiğin, biriyle paylaş mutlaka
çünkü artık bu konunun üstü kapalı bir hali kalmadı..
sürekli düşünmek, üzülmek sana zarar verecektir.
Belkide artik oturup esine bu evliligin ciddi anlamda yurumedigini soyleyebilirsin, belkide esin daha bunun ciddiyetini kavrayamadi. Yani sorunun ne oldugunu bir cozebilseniz zaten gerisi gelicek ama esin ne pozitif nede negatif bir adim atiyor. Bence artik kesinlikle birisiyle konusmalisin bu konuyu, teyzenden ziyade ben ilk once gorumcenle konusmani tavsiye ederim. Offff yaaa bu konu beni bile o kadar dusunduruyorki senin icinde bulungun durumu dusunmek bile istemiyorum. Allah sabirlar versin gulum. Gencligini harcama, ya gercek anlamda cozum yolu bulun (doktor vs.) yada yol yakinken bu isi bitirin.. Gordugum kadariyla senin icin anlamsizlasmaya baslamis evliligin ve kadinlar ne kadar sabirli olurlarsa olsunlar bir kere koptularmi sonrasi daha zor oluyor bizim icin.. Seni takip ediyorum valla kk'e nerdeyse sirf senin konunda gelismeler varmi diye giriyorum
Konu okudum....Okudukca senın sabrına hayran kaldım...
Yaşadıkların kolay bırsey degıl..Eşini gercekten sevıyorsun.Bu evlılık ıcın kolaya kaçmadan elınden gelenı yaptıktan sonra bıtırmek ıstıyorsun.
Olumsuz yorumlar olmuş bende konunun sonunda senden ıyı haberler bekledım ama uyelerın yazdıgı gıbı ..Değişen bırsey yok..
Bu evlılıgı sen yaşıyorsun..Ya bu olayı kabullenıp her tartışmada gundeme getırmeyıp yoluna devem edeceksın kı bu cok zor..
Geçirdiğin sınır kırızlerı var..
Yada eşının artılarını eksılerını dusunup bır karar vereceksın..
Dile kolay bır yıl olacak......
........Dılerım hakkında en dogru kararı verırsın......
Fedekarlık guzel bır sey ama bazen cok fedekarlık yaptıgımızda sonunda keske değmezmış demek cok acı....
Dua ıle
Koskoca gün gecti hicbisey yapmadim,ne ders calistim ne bir kitap okudum,ne bir evi topladim,bi kac ay sonra tez dönemine baslicam,tez bu dile kolay,nasil olack ben böyle acilr icinde kivranirken,telefon acti geliomus pasam bisey lazim mi dior bide ne lazim olacak ki,umrumda mi ki lazim olsa da,yemek yemek,su icmek,gezmek eglenmek mutlu etmior artik beni eskisi gibi,sacimi bile taramadim bugun,bari bi disari cikip hava alsaydim,o da icimden gelmedi,bu 4 duvar arasinda delireck gibi oluorum,9 ay ya dile kolay,elini dahi sürmeyen bir adamla yasamak asla kolay degil,benim sucum neydi,ben bunlari hakedecek ne yaptim,benim de hayallerim vardi,eskiden gözlerimin ici gülerdi,simdi alti mosmor o gözlerin ice cöktü üzüntüden kederden, ne Kadar da güzelsin,boyun posun masallah derlerdi hep bana,hep ayni cevabi verirdim,bahtim güzel olsun,olamdi Kismet degilmis demekki,bunu da yasayacakmisim kaderimde!
eski iş yerinden bir arkadaşım evlendi şaşalı düğün yaptılar bir hafta içinde boşandı kimse anlayamadı meğer kocası dönüp arkasını uyuyormuş anlayın işte
Koskoca gün gecti hicbisey yapmadim,ne ders calistim ne bir kitap okudum,ne bir evi topladim,bi kac ay sonra tez dönemine baslicam,tez bu dile kolay,nasil olack ben böyle acilr icinde kivranirken,telefon acti geliomus pasam bisey lazim mi dior bide ne lazim olacak ki,umrumda mi ki lazim olsa da,yemek yemek,su icmek,gezmek eglenmek mutlu etmior artik beni eskisi gibi,sacimi bile taramadim bugun,bari bi disari cikip hava alsaydim,o da icimden gelmedi,bu 4 duvar arasinda delireck gibi oluorum,9 ay ya dile kolay,elini dahi sürmeyen bir adamla yasamak asla kolay degil,benim sucum neydi,ben bunlari hakedecek ne yaptim,benim de hayallerim vardi,eskiden gözlerimin ici gülerdi,simdi alti mosmor o gözlerin ice cöktü üzüntüden kederden, ne Kadar da güzelsin,boyun posun masallah derlerdi hep bana,hep ayni cevabi verirdim,bahtim güzel olsun,olamdi Kismet degilmis demekki,bunu da yasayacakmisim kaderimde!
Şaştım kaldım doğrusu...Bir kadın bu sebepten mi bi hafta içinde boşanmış ?1 ay bile değil.Erkek bile yapmaz bunu bi haftada diye düşünüyorum
eski iş yerinden bir arkadaşım evlendi şaşalı düğün yaptılar bir hafta içinde boşandı kimse anlayamadı meğer kocası dönüp arkasını uyuyormuş anlayın işte
psikolojin bozulabilir tullip. Kendini koyverme..Tez aşamasındaymışsın, bu senin geleceğin için çok önemli..Geleceğine odaklan
bu günler elbet geçecek sen kendinle başbaşa kaldığında en çokta sağlam iradene ihtiyacın olacak..Yıkılma, bu durumun seni yerle bir etmesine izin verme..
Tulip'cim, canim, depresyona giriyorsun yavas yavas.. Tamam, bu basina gelen hic hos birsey degil, cok da uzucu, ama dunyanin da sonu degil. Gun dogmadan neler dogar. Her zaman derim, en karanlik gecenin bile illa ki ardindan gunes dogacaktir. Senin bu konuyu biraz arkaya atip derslerine ve kendine focus olman gereken gun gelmis. Yoksa gidisatin iyi degil. Bu isi biraz oluruna birak, bosver, bir zaman daha olmayiversin hicbirsey, farzet ki esin hasta, doktor da yasakladi bir sure icin, unut yani... Mevzusunu bile etme evde bir sure.. Kendini derslerine ver, odenecek borc varmis ona ver, baska seylere yogunlas bir kac ay.. Merak etme iki-uc ay daha boyle gecse ilave birsey daha kaybetmis olmayacaksin. Aksi halde dusun dusun kendinden gecmeye basladin be canim. Bosver, elinde olanin tadini cikarmaya calis bir sure, cikarabildigin kadar, cinsellik olmasa bile.. Birlikte yemege cikin, sahilde elele dolasin, sinemaya gidin mesela.. Sen de bu arada tekrar gucunu topla, bu halde saglikli hicbirsey yapamazsin, cunki senin sagligin bozulmak uzere.. Hayatini yeniden eski duzenine oturt, kendini iyice bir toparla, sonra daha saglikli ve daha guclu bir sekilde ne yapacagina karar verir ve uygularsin canim. Acele etme, kendini en kisa zamanda karar vermek zorunda imissin gibi hissetme, genis ol. Bakarsin sen bu konuyu unutup baska islere yogunlasmisken seninki birseyler yapar cozum icin, belli mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?