konunu baştan beri sessiz takip ediyordum yazmaya karar verdim.Durumun zor canım.Hele de eşinin bunun için çabalamaması çok kırıcı.Eşin senin gibi iyi huylu biriyle evlendiği için çok şanslı.Çok naif,ne konuştuğunu bilen bir insansın ayrıca çok sabırlısın.Bu senin büyük bir imtihanın sonunda umarım kazanan sen olursun.
Sana örnek vereyim bir komşumuz vardı.Ben çocuktum o zaman çok güzel bir düğünle severek evlendiler ancak aynı sizin durumunuz gibi 1 yıl hiçbir şey yaşanmadı ve ayrıldılar.Sonra karşısına bekar birisi çıktı maddi olarak çok iyi değildiler.Evlendiler.2 çocuğu oldu ve eşi işinde çok yükseldi zengin oldu.Anlatırdı abla nerden nereye geldim diye.Çok mutlu şimdi.
Sen inşaallah çok mutlu olursun.Dersine yoğunlaş canım.Ona sarıl.Bu durumu da artık önemsemiyormuş gibi davran.En değerli sensin kendin için iyi olmalısın.Ramazan hürmetine Allah hakkında hayırlısını versin.Sevgiler.
Sevgili Tullip, bir çok arkadaşım gibi bende sabrına, evliliğiniz için çabalamana hayran kaldım...
Ama görüyorum ki sadece sen emek veriyorsun...
Ve bu da seni fazlasyla yıpratmaya başlamış...
Üzgünüm ki bu böyle gitmez, gitmeyecek...
Sadece erteliyorsun...
Seni anlayabilecek bir yakınınla konuşman lazım. Bir kız kardeş, sana yakın bir kuzen vs...
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Amin arkadsim,kiz kardesimle degil ama kuzenimle belki konusabiliirm,birbirmzin herseyini biliriz,bekar ama o,en azindan bu yük üstümden hafifler diyorum artik,yalniz onunda keskin tepkiler verecgine eminim,esimi cok sever cok da iyi anlasirlarama benim cektiklerimi ögrenince napar belki de annesine anlatir mi bilemiyorum, diger 2 aday da bir baska teyzem ,o da eveli Kücük cocuklari var,ama ona anlatmk ne getirir bilmiorum,napablir ki koskoca adama laf söylüyeck hali yok,son kisi ise göreümcem arasi esimle cok iyidir,nisan zamninda cok sorun yasadik armaizda soguk rüzagrlr esiyor ama simdi düzeldi artik,konusurz selam yollariz,ona belki abla ben de bosanmak istemiyorum ama bir care bulalim fln diyebilirim,bi yandan da cok iyi tanidigm biri degil acaba ters teper mi,beni suclar mi,kardesim de eksiklik yok sendendir fln der mi,iste ozamn büsbütün yikilirim herhalde(
Ben de napacagimi bilmiyorum,bu aralar biraz daha iyiyim,ama bu öyle bir dert ki,birden bi resim,bir ani,tvdki bir sahne yine bir kivilcimi yakabliyor,gezip tozsak da tatile de gitsek,aramiz genel anlam da iyi de olsa,sariliarak da uyusak ,huzurlu da olsak,bu öyle bir sorun ki hep hayatimizin ortasinda duruyor(belki de daha fazla süremyeck benim evliligim bilemiyorum,hakkimda yalnizca hayirlisi istiyorum artik :`(((
maşallah çok sabırlı ve sakinsin. senin yerinde olsam her gece ağlar zırlar ortalığı yıkardım neden böyle neden diye... sen nasıl erkeksin diye yüzüne vururdum. yumuşak tavırlarından yüz buluyo sanırım biraz. bu şekilde davransan bi de? evlilik bu ya o da çözüm aramalı çare aramalı ya da sorunu neyse ne bilim açık açık söylesin. yazık sana gerçekten yazık ediyor
Ben ona sen nasil erkeksin yok utanmiyor musun falan gibi de konusmustum zamaninda,ama bu herseyi daha da beter yapiyor,o zman küs oluyoruz konusmuyoruz resmen hic,huzursuzluk diz boyu,canimi bile cok görüyoruz birbirime hitap olarak,ben de daha hircin oluyorum,ben zaten genel olarak da yumusak biriyimdir(Buradan kaybediyorum zaten .
off canım ya bilemedimki. ortada böyle büyük bir sorun varken iki tarafın da herşey yolundaymış gibi davranması ve huzur bulmaya çalışması doğru mu sence? eğer eşinin sorunu psikolojikse beraber psikolağa psikayatra gidin. ama böyle bekleyerek ve hiçbirşey yokmuş gibi davranarak ömründen yiyorsun. herşeyden önce eşin bu durumu kafaya takmalı çözüm aramalı, kocalık görevi bu sonuçta. ama adam maşallah yayılmış yatıyor. ben olsam tamam boşanalım derdim, bu ne ya böyle evlilik mi olur derdim. bak o zaman tıpış tıpış nasıl çare arar. bu kadar yumuşak yüzlü olma...
cok tesekkür ederim ecetuba84 güzel dileklerin icin,komsunuza da cok sevindim ne mutlu ona ki hayatini tekrar kurmus,benim ise akibetim belli bile degil,hakkimda hayirliis artik.
Sidal sen o huzur kismini yanlis anladin,ya da ben anlatamadim galiba,evde hic konusmayan iki yabaciya dönusuoyruz o zmanlr yemegi bile carparak önüne koyasim geliyor,yoksa haklisin ne huzuru bizimki evlilik degilki,öyle cekip gideck restleseck bir dönem degil sinavlarim var okulum var ,belki bu hafta yine bikamdan usanmadan Tatli dille,bak ben evliligimi bitirmek istemiyorum ama sen de bir caba göster göstermeyecksen de bileyim,daha fazla zamanimi harcamk istemiyorum,birbirimize yazik etmeyelim falan diyecem,ins aglamamamyi basarabilirsem,o zma daha kararli oluyorum cunku,en azindan bir de uzmana görünsün,biseyler yapsin ciddden ,yoksa beni gercekten kaybedicek artik,
Aslında eksikliği hisseden sensin
ben eşinin bu eksikliği hissettiğini sanmıyorum.
Tedavi olmaya istekli olsa
1 sene olmuş bu zamana kadar çoktan bir adım atardı.
Bu konuda zaten ortada bir evlilik yok
malesef bunun sende farkındasın...
bugüne kadar konuşmaman bile belki onu üzmek istemediğinden,
ama çok geç bile kalınmış.
Seni üzmek istemem ama açıkcası ben eşinde hiçbir umut kırıntısı bile göremiyorum.
Evliliği uzatmak sadece seni daha çok yoracaktır.
Bence sen en iyisi görümcenle falan değilde ciddi ciddi annenle konuş.
Bu konunun artık saklanacak bir tarafı kalmamış.
bu konuların sonunda korkutmak istemem ama adam ya iktidarsız ya da gay çıkıyor...
Sonrada ben sana niye bu Kadar kizginim bilmiyorum,bunu duyunca sok oldum ne yani dedim bana o Kadar kizginsin ki ayni evde yasayabiliyorsun,ayni yatakta uyuyabiliyorsun ama biseyler yasayamaiyorsun cinsellik anlaminda öyle mi?
En son biliyorsun borcumuz vardi arabay üyzünden,isimde cok mutsuzum hic gitmek isetmioyrum o ise,genel anlamda mutsuzum ben dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?