2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

cok tesekkür ederim ecetuba84 güzel dileklerin icin,komsunuza da cok sevindim ne mutlu ona ki hayatini tekrar kurmus,benim ise akibetim belli bile degil,hakkimda hayirliis artik.

Son düzenleme:
canım bence bu işin bir an önce çözülmesi lazım artık. aileni mi haberdar etsen acaba? bi büyüğüne danışsan? doktor işi de çözümlenmedi sanırım hala.

maşallah çok sabırlı ve sakinsin. senin yerinde olsam her gece ağlar zırlar ortalığı yıkardım neden böyle neden diye... sen nasıl erkeksin diye yüzüne vururdum. yumuşak tavırlarından yüz buluyo sanırım biraz. bu şekilde davransan bi de? evlilik bu ya o da çözüm aramalı çare aramalı ya da sorunu neyse ne bilim açık açık söylesin. yazık sana gerçekten yazık ediyor

Ben ona sen nasil erkeksin yok utanmiyor musun falan gibi de konusmustum zamaninda,ama bu herseyi daha da beter yapiyor,o zman küs oluyoruz konusmuyoruz resmen hic,huzursuzluk diz boyu,canimi bile cok görüyoruz birbirime hitap olarak,ben de daha hircin oluyorum,ben zaten genel olarak da yumusak biriyimdir(Buradan kaybediyorum zaten .

off canım ya bilemedimki. ortada böyle büyük bir sorun varken iki tarafın da herşey yolundaymış gibi davranması ve huzur bulmaya çalışması doğru mu sence? eğer eşinin sorunu psikolojikse beraber psikolağa psikayatra gidin. ama böyle bekleyerek ve hiçbirşey yokmuş gibi davranarak ömründen yiyorsun. herşeyden önce eşin bu durumu kafaya takmalı çözüm aramalı, kocalık görevi bu sonuçta. ama adam maşallah yayılmış yatıyor. ben olsam tamam boşanalım derdim, bu ne ya böyle evlilik mi olur derdim. bak o zaman tıpış tıpış nasıl çare arar. bu kadar yumuşak yüzlü olma...

Sidal sen o huzur kismini yanlis anladin,ya da ben anlatamadim galiba,evde hic konusmayan iki yabaciya dönusuoyruz o zmanlr yemegi bile carparak önüne koyasim geliyor,yoksa haklisin ne huzuru bizimki evlilik degilki,öyle cekip gideck restleseck bir dönem degil sinavlarim var okulum var ,belki bu hafta yine bikamdan usanmadan Tatli dille,bak ben evliligimi bitirmek istemiyorum ama sen de bir caba göster göstermeyecksen de bileyim,daha fazla zamanimi harcamk istemiyorum,birbirimize yazik etmeyelim falan diyecem,ins aglamamamyi basarabilirsem,o zma daha kararli oluyorum cunku,en azindan bir de uzmana görünsün,biseyler yapsin ciddden ,yoksa beni gercekten kaybedicek artik,

cok tesekkür ederim ecetuba84 güzel dileklerin icin,komsunuza da cok sevindim ne mutlu ona ki hayatini tekrar kurmus,benim ise akibetim belli bile degil,hakkimda hayirliis artik.

Allah senin için hayırlısını versin Tullipcim belirsizlik en kötü şey.Eşin en yakın zamanda düzelir inşaallah.Eşini seviyorsun belli o yüzden bu sabrın.Her gecenin bir sabahı vardır bu da geçecek sen de sabaha varacaksın.

Aslında eksikliği hisseden sensin
ben eşinin bu eksikliği hissettiğini sanmıyorum.

Tedavi olmaya istekli olsa
1 sene olmuş bu zamana kadar çoktan bir adım atardı.
Bu konuda zaten ortada bir evlilik yok
malesef bunun sende farkındasın...

bugüne kadar konuşmaman bile belki onu üzmek istemediğinden,
ama çok geç bile kalınmış.
Seni üzmek istemem ama açıkcası ben eşinde hiçbir umut kırıntısı bile göremiyorum.

Evliliği uzatmak sadece seni daha çok yoracaktır.
Bence sen en iyisi görümcenle falan değilde ciddi ciddi annenle konuş.
Bu konunun artık saklanacak bir tarafı kalmamış.

ben de aynı fikirdeyim, yani bence problem psikolojik ya da fizyolojik olsun fark etmez ne tedavi olursa olsun bu adam tabiri caizse boğaya dönüşmez, belllllllki keçi (biraz gül diye dedim :) kızma sakın)

yani demem o ki yaşın gençken sen bence de annenle değil eşinle konuş bu işi, ne mecburiyetin var çekmeye?

Dün dayanamyip sessiz sessiz aglarken yanima geldi yine konustuk,artik gücümün sonuna geldigimi,bu yükü tek basima kaldiramadigimi,mutsuz oldugumu,caba harcayan tarafin sadece ben oldugunu söyledim,bi süre sonra yine herzamnki gibi nolacak bizim halimiz ben de bilmiyorum,biz hatayi nerde yaptik falan filan..Sonrada ben sana niye bu Kadar kizginim bilmiyorum,bunu duyunca sok oldum ne yani dedim bana o Kadar kizginsin ki ayni evde yasayabiliyorsun,ayni yatakta uyuyabiliyorsun ama biseyler yasayamaiyorsun cinsellik anlaminda öyle mi?

En son biliyorsun borcumuz vardi arabay üyzünden,isimde cok mutsuzum hic gitmek isetmioyrum o ise,genel anlamda mutsuzum ben dedi.Ben de yeter dedim bunlari duymak istemiyorum ,eger dedim biz biseyler yasayip sonra böyle bir döneme girsen tamam dedi seni anlarim olablir psikolojik sebeplerdir vsdir diye,ilk gece olacak diye ben de diretmedim biliorsun ama o ilk gecenin üstüne kac gece gecti artik ben sayamiyorum dedim.(Bu sirada aglamktan icim cikmis gözlerim sismis,gören mümükün degil taniyamz,yüzüm kipkirmizi)

Sen dedim bana elini dahi sürmedin,ben seni birakmam sen birakiorsan birak dedi,ne demekse artik,bir de ne olursa olsun o benim hep yanimda olacakmis,akli sira bosansak da sana ben maddi manevi destegimi sürdürecgim demeye getirdi galiba.BÖyle bir dünya yok !

10 gün icinde annme geliyor ,hem sevincliyim hem hüzünlü ,bir bilse kizi neler cekiyor bu evde.Esime ben neler cekiyorum psikljim bozuldu diyorum ben cekmiyor muuym,ben senden daha fazla üzülüyorum demeye basladi,anneme söylemem mümkün degil belki ilk etapta teyze görümce fln biliorsunuz fikirlerimi,dün gece etraflica konusmdk uyumasi gerekiordu sabh ise kalkicak die,bugunde konusacgiz,her türlü önerilerinize acigim,benden fikirlerinizi esirgemyin lütfen,ne yapmaliyim,nasil konusmaliyim,bana akil verin.

tullip
konunu yeni okudum baya bir sayfa ilerlermiş de aralara bakamadım. siz ilk geceyi dahi yaşamadınız öyle mi?
ve aradan 1 yıl geçti???
olacak şey değil. adamda etkilenme olmuyor mu hiç ya?
peki başka şekillerde de mi olmuyor? bu adam ihtiyaç mı duymuyor cinselliğe?

Konunu en başından beri takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. Bence eşinin sorunu her ne ise (eşcinsellik, aseksüellik, iktidarsızlık vs.) kendisi bunu gayet iyi biliyor ama seninle paylaşmaya niyeti yok, asla da paylaşmayacak. Ben seni bırakmam, istersen sen bırak demesi de; bu durumu gittiği yere kadar -yani sen artık yeter deyip dava açana kadar- götüreceğini, düzeltmeye niyeti olmadığını gösteriyor. Sana hayatının sonuna kadar destek olacağım lafları da -kızma lütfen ama ben eşinin samimiyetine inanmıyorum- gönlünü hoş tutma çabasından başka bir şey değil, böyle söylemesinin sebebi, senin onun kusurlarını açığa vurmandan korkması olabilir gibi geldi bana. Eşini en iyi sen tanırsın tabii ama gerçekten iyi kalpli, üzmekten kırmaktan çekinen bir insan olsa, böyle bir sorunu olduğu halde seninle evlenip hayallerinle oynamazdı. Ben bunun evlilikten sonra ortaya çıkan geçici ya da psikolojik bir durum olduğuna inanamıyorum pek, bence hep böyleydi eşin. Düzelme çabası yoksa düzelecek bir şey olmadığını da biliyor demektir. Yoksa sağlıklı bir erkeğe çok ağır gelir böyle bir durumda olmak, eşine elini bile sürememek. Allah sana hayırlı bir kapı açsın, doğruyu yanlışı görüp sağlıklı karar vermende yardımcı olsun. Durumun çok zor ama yeterince sabrettin bence. Sabırla düzelecek bir durum olsaydı neyse de, sadece seni tüketiyor bu durum.

Sert konuştuysam kusuruma bakma, senin adına üzülüyorum o yüzden tutamadım kendimi.

şimdiye kadar doktora gidilmemesi ve ev içerisinde çözülmeye çalışılması kadar akla mantığa sığmayan bir şey ben görmedim.

kuzum ayrıl kurtul sorunun kendinde olduğunu bile bile senin başını yaktı böyle hayat geçmez cinsel hayat evliliğin vazgeçilmezlerindendir

tabi seni bırakmaz millet 1 haftada eşinin boşuyor
derdi neyse sende iyi paravan mı bulacak çok sinirlendim ya birde gidip yatmış uyumuş ayrıca paşam kızgınmış sanki sen tövbe yarabbim
açıkça aklına geleni sor bugün ve bu işe bir hal çare bulun yazık değilmi sana
eşine çok sinirlendim amacım seni üzmek değil
adam sorununu biliyor o yüzden doktora gitmiyor zaten sağlıklı çıktı oyle değilmi
2 seçenek kalıyor ya gay yada başka biri ya da birileri var
hakkında hayırlısı kk üzüldüğüm konulardan biri
Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı

Konunu hep bir adım attığın ümidiyle okuyorum.

Eşinin seni suçlu hissettirmek istemesi çok tipik bir davranış.
Eşini aldatan veya uyuşturucu-alkol kullananlarda da aynı davranış görülür.
Sen beni üzmesen içmem,sen ilgili olsan aldatmam vs...

Maddi sorunlar ise başlı başına engel asla değildir.
Öyle olsa fakir insanlarda cinsellik sıfır olurdu.

Velhasıl bugün kızgınım,yarın stresliyim derken kaç ay oldu.
Ve hala konuştuk konuşacağız diyorsun.
Dün ağlarken yanına gelmiş ve 1 adım katedemeden beyefendinin uyuması gerekmiş.
Bundan daha önemli sorun olur mu ? Uyuması değil uykusunun kaçması gereken bir durum.

Bence uzatmaları oynuyorsun.Tamam karar vermek kolay değil ama...
Bak buraya yazıyorum : Yarın öbürgün,bu şekilde geçirdiğin her güne acıyacaksın.Neden durmuşum diyeceksin.
Allah yardımcın olsun.

Canim konunu bastan sona okudum.okadar üzüldüm ki..
Esini seviyorsun caba gösteriyorsun..ben inandimki oda seni seviyor.
Eşinin senden once cinsel ilişkisi olmus.senle niye olmuyor.degerleride normal çıkmış.
Bütün bunlara ragmen büyü meselesine nasil baktirmazsin.ne kaybedersin bi baktirsan
Ben bundan baska bi sebebinin olabilecegini düşünmüyorum inan.
Arap asıllı birinden söz etmissin.o yada bi başkası illa senin evine girmesi gerekmiyor büyü yapmasi icin.
Uzaktanda yapilabiliyor bu isler Allah muhafaza cok duyuyoruz etrafta.nolur bide bunu dene.bi baktir varmi yokmu diye.
Sana ozelden yazacagim canim bi konuşalım.

Bosa zaman harciyorsun bu adam icin
Seni suclamalarda baslamis cok tanidik bir hikaye ayni olay bir arkadasimin da basina gelmisti o 6 ay anca dayandi sen 1 yildir
Karsidan bir çaba olsa amenna otur mucadele et diyecegim ama oda yok adam halinden memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…