- 9 Haziran 2010
- 203
- 73
- 323
Canim konunu bastan sona okudum.okadar üzüldüm ki..
Esini seviyorsun caba gösteriyorsun..ben inandimki oda seni seviyor.
Eşinin senden once cinsel ilişkisi olmus.senle niye olmuyor.degerleride normal çıkmış.
Bütün bunlara ragmen büyü meselesine nasil baktirmazsin.ne kaybedersin bi baktirsan
Ben bundan baska bi sebebinin olabilecegini düşünmüyorum inan.
Arap asıllı birinden söz etmissin.o yada bi başkası illa senin evine girmesi gerekmiyor büyü yapmasi icin.
Uzaktanda yapilabiliyor bu isler Allah muhafaza cok duyuyoruz etrafta.nolur bide bunu dene.bi baktir varmi yokmu diye.
Sana ozelden yazacagim canim bi konuşalım.
milyonuncu kez diyeceğim ve çekinmeyeceğim doktora gidiniz.
U
Allahaskina okumadan mi yaziyorsunuz. Zaten gitti esi doktora.daha iyi bi doktora gidecegini de söyledi.
eşinde anlamadığım nokta şu sen cinselliği kastediyosun adam oralı değil yurtdışına çıkayım diyo evlenmeden önce nekadar problem yaşasanız da bu cinselliğe engel değil canım ailenle konuş ne kadar zor olsa da onlardan da bi akıl al ve hayatına ona göre yön ver hayatında birinin olmadığına eminmisin düğünden önce demiş zaten erteleyelim diye
Senin esine aklim ermiyor hala donup bizim biraz ayri kalmamiz gerekiyor diyor, zaten evlendiginizden beri tam olarak biz olamamissiniz.. Terapiste gitmemek icin parayi bahane ediyor gibime geliyor ama sen baskiya deva, et. Ben o kocayla ayni evde olsam heralde bu zamana kadar bogazina yapisirdim gebertirdim, sende sabir peygamber sabri masallah
Hala sucu sana kizginama getirip seni suclamasi cok ilginc
Agir bir konusma yapmissin adamin sanki umuru drgil o anda ben derdimki
Cildirirdim ne diyosun sen insanlarin analari babalari evlatlari oluyor kac gun o isi yapmiyorlar,ne kizginligi nedir bu
Esin ona evlilik agir gelmis nunarasi yapiyor anlasilan
isin zor adam uyaniklik yapiyo
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
Ben dedim cevrede evlilik terapisti buldum ama dedi daha dünya kadr borc ödedik araba yüzünden simdi onun seanslarina para mi dayanir diye , cok da karsi gelemdi,biraz daha üstelesem bu terapisti Kabul edecek gibi ama sanirim artik benim gücüm ugrasacak didinecek dermanim kalmadi,ya da gitsek de ne derece etkisi olacak cözülcek mi ondan da emin degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?