2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Ben de aynı fikirdeyim. Hatta bir tanıdığımın basına gelmıstı. Düğünden önce meğer kayınvalıde bu cifte büyü yaptırmış günahı boynuna evlenmeden önce oğlum elalemin kızına el sürüp madur etmesin kızı diye. Bu söylediğim çiftte severek evleniyorlar aylar gecıyor tık yok. Bunun üzerine olay boşanmaya varıyor ve kayınvalideye kızcağız dıyor iste oğlunuzla arkadaş giyiz daha ban el sürmedi diye. Bunun üzerine kadın ağlamaya başıyor ve anlatıyor. Meğer büyüyü yaptırdıktan sonra evlendıkletınde bozduracakmış ama unutmuş. SOnra bır hocaya gıttıler sımdı 10 yıllık evlıler. Inanılır gıbı degıl ama gerçek...

Tullip,

Meleknaz'ın fikirlerine katııyorum.
Sorun sadece maddiyat değil çok açık !

Sen hala gerçekleri görmemeye çalışıyorsun, sevginden,
yaşadıklarını hazmedemeyişinden,
biraz da korkuyorsun sanırım..

Ama sonra çok üzüleceksin bu yaşadıklarına..
boşa geçen zamanına...

Bu arada sakın görümcenle konuşma,
açıkcası tahmin ettiğin gibi bu durumu sana yüklemeye çalışabilir.
Ne olursa olsun abisi onu korumaya çalışacaktır bence.

Bence kesinlikle ailenle konuş,
Annenle arkadaş gibi konuşamaz mısınız?
Seni yönlendireceğine inanıyorum...

Bu yol sona yaklaşmış çoktan.
Üzgünüm kimseye boşan demek haddime değil
ama uzatarak sadece kendine acı çektiriyorsun.

Eşinin seni desteklemesi de sadece kendi vicdanını rahatlatmak
ve kendi problemini örtbas etmek için bence...
Başka bir şey değil !

Belki karşına seni hak eden biri çıkacak..

Belki bu evliliğin olmaması senin için daha hayırlı...

Korkma lütfen artık ciddi bir adım at..

Eşin hala seni suçluyor,
ve sen bunca zaman o kadar iyi niyetli yaklaşmışken...

Korkma ve gerçekleri gör Tullp'cim.

Son düzenleme:
Bende dr gittiginr inanmiyorum esinin

adam hala kendini haklı görüyor ya şoktayım işte mutsuzsa genel olarak mutsuzsa bunun cinsel hayatınızla ne ilgisi var ya saçmalamasın. gerçekten ben bile burda sinirden titriyorum böyle bir koca olabilir mi? annenden çekincek neyin kalmış anlat bilsin artık cümle alem. bence kocan sorununu gayet iyi biliyor ama bunu senden gizliyor. senin yerinde olsam aylar önce boşanmıştım. böyle bir evlilik mümkün değil

Dün konustuk icimde ne var ne yoksa döktüm sonunda,ben dedim sorun sende oldugu halde ugrasiyorum didiniyorum ama senin umrunda bile degil,neden böyle,o zman geriye su ihtimal kaliyor ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun dedim ve öyleyse sana hakkim helal etmiyorum dedim,degil mi ki ben senden razi degilim,Allah da sen den razi olmasin dedim,Sok oldu,sasirdi nie böyle düsünuorsun asil seni beni sevmiyorsun dedi.

Ben dedim artik kaldiramiyorum benim icin cok zor ama gerekirse anneme bile anlatacam isin icinden cikamiyorum.Kabul dedim ailelerimize anlatalim o zman dedim,onalra da yok nisan dönemindeki sorunlarimiz hala bizi etkiliyor,siz birbirnze girdiniz olan bize oldu, isimde mutsuzum hayatimda mutsuzum söyle de böyle.

Ben dedim ayrilirsam bile daha mutlu olacak dedim en azindan hayatimdaki belirsizlik kalkacak,bu ne evlilik ne baska bisey,yarinim hic belli degil seniny aninda ,nedenini bilmyirsun ya a söylemiyorsun o zman bana dürüst olursun,ben böyleyim isine gelirse benim icin cinsellik önemli degil haberin olsun,ozamn dedim herkes dde kendi yoluna gider bu bu Kadar basittir,

Bi ara oturup ciddi ciddi ayrildigimiz falan konsutuk,bana dioki sen napicaksin,hani benim okulum daha bitmedi,isim meslegim yok ya onu kastediyor galiba,ben de sanane ya benden dedim,sen kendi gelecegine bak.Arkadaslr foruma daha önce de yazmsitim esim dügünümze 4 5 ay kala erteleyelim dedi cünkü maddi anlamda cok sikintidaydik,isinden de memnun degildi ,ama bense insnalr ne der salonu bile tuttuk davetiyelr kaldi su bu dedim bekleyemem dedim ve binbir sorun,kisitli izin maddi yokluk icinde evlendik.Simdiki aklim olsa degil 1 sene en azindan 2 -3 sene ertelerdim cünkü benim daha hala okulum var,onun isi Hayati daha tam oturmadi,isinden memnun degil.Sana katiliyorum bu konuda dedim de napalim biz evlendik,bosanip biraz bekleyip sonra yeniden evlencek halimiz yok ya.Kizginligi faln da ordan kalma yani galiba,bi de daha dün bile is yerinde sorun yasamis sefleriyle ama resti cekmek bir yana gikimi cikramiyorum kirayi kim ödücek bu ev nasil gecindirielck,ben bu lanet olasi ise mecburum dedi.

Esimin is yeri onu 6 ayligina Amerika ya da kanadaya yollmak istiyor dil egitimi icin,belki de dedi bana onu Kabul etmeliyim,bize mesafe iyi gelir dedi ,cildiricam sandim,bize diyo hala ya sorun sensin be Adam !!!!Benim ne sucum var ki, iste uzaklik iyi gelecekmis bize falan filan.

Ben dedim cevrede evlilik terapisti buldum ama dedi daha dünya kadr borc ödedik araba yüzünden simdi onun seanslarina para mi dayanir diye , cok da karsi gelemdi,biraz daha üstelesem bu terapisti Kabul edecek gibi ama sanirim artik benim gücüm ugrasacak didinecek dermanim kalmadi,ya da gitsek de ne derece etkisi olacak cözülcek mi ondan da emin degilim.

Son düzenleme:
eşinde anlamadığım nokta şu sen cinselliği kastediyosun adam oralı değil yurtdışına çıkayım diyo evlenmeden önce nekadar problem yaşasanız da bu cinselliğe engel değil canım ailenle konuş ne kadar zor olsa da onlardan da bi akıl al ve hayatına ona göre yön ver hayatında birinin olmadığına eminmisin düğünden önce demiş zaten erteleyelim diye

Senin esine aklim ermiyor hala donup bizim biraz ayri kalmamiz gerekiyor diyor, zaten evlendiginizden beri tam olarak biz olamamissiniz.. Terapiste gitmemek icin parayi bahane ediyor gibime geliyor ama sen baskiya deva, et. Ben o kocayla ayni evde olsam heralde bu zamana kadar bogazina yapisirdim gebertirdim, sende sabir peygamber sabri masallah

Hala sucu sana kizginama getirip seni suclamasi cok ilginc
Agir bir konusma yapmissin adamin sanki umuru drgil o anda ben derdimki
Cildirirdim ne diyosun sen insanlarin analari babalari evlatlari oluyor kac gun o isi yapmiyorlar,ne kizginligi nedir bu
Esin ona evlilik agir gelmis nunarasi yapiyor anlasilan
isin zor adam uyaniklik yapiyo

böyle düsünecekler yüzünden istemedim ertelenmseni,diyeceklerdi ki bunlr ayrilirda yakinda,tipki sizin de akliniza birinin geldigi gibi.JHayir biri falan yok,süphelendigim en ufak dahi bisey olmadi,buna ihtimal vermiyorum hic.Aileme anlatmaktan baska care de yok gibi galiba,annem 1 ay süreyle yanimizda olacak bilmiyorum artik.

Bana hep derlerdi sn cok sabirlisin diye insan kendi icin farkinda olmaz ya bazi seylerin,hakikaten öyleymis simdi anliyorum ,bari mükafatini alsam cektiklerimi yine cektim,zor zamanlr gecirdik ama bitti derim.Hakkimda hayirlisi artik,klasik oldu ama denecek baska da bisey yok .

Ben de dedim ya ailelerimize söyleyelim ben varim diye,bir de onlara söylesin bana söylediklerini, dedgim gibi bgun teyzemle telefonla az kalsin konusuordum annem de haftaya gelip 1 ay Kadar kalicak bakalim neler olacak,ama ben artik hayatimdan,evimden,esimden herseyden sogudum.

Son düzenleme:

canım benim hiçte normal bişey değil daha çok yeni evlisiniz.eşinin isteksizliği belki psikolojik olabilir.eşinin bilgisi olmadan uyarıcı ilaçlar damlalar var onlardan alıp deneyebilirsin.sakın bu konuda tartışma derim onuru kırılırsa daha kötü sonuç verebilir.

Sanırım ekim ayında evlenmişsiniz bir önceki sayfayı da okudum hala gitmemişsiniz anladığım kadarıyla. Neyi bekliyorsunuz?
Öyle evlilik olur mu? Sorun ben de diyor ama bu zamana kadar da çözmeye çalışmamış. Evlilik sadece cinsellik değildir fakat cinsellik olmadan evlilikte olmaz. Evliliğin bir parçasıdır o. Eşler birbirini arzular. Kaç ay olmuş yahu.

ohooobu cok olyooo ama ya gercektn cnm yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm.... ama eğer böyle devam ederse işin zor. erkekler genelde o onularda sucu karsısındakine atmayı sever. ama bide söyle bişey var şu hayatta hicbişey senden ö.değil cnm

Eşin çok duyarsız taş olsa çatlar 9 ay ne demek.Yok iş sorunu varmış yok öyle böyle seni oyalıyor.Hiçbir çabası da yok.Bir de ayrı kalalım diyor.Annen gelsin bakalım canım düşün taşın sen en değerlisin.Problem iki tarafın çabasıyla çözülür.Sen tek başına didiniyorsun üzülüyorsun.Bir umut diye baktım ama yine çözüme ulaşamamış.Allah hakkında hayırlı olanını verdin.Belirsizlik en kötü şey.

tullicim hepimiz zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Kimin hayatı maddi manevi mükemmel ki?
eşin mükemmele mi ulaşmak istiyor, cinselliğin olması için..
her iş ortamı streslidir. bunlar artık bahane, hemde komik birer bahane..
terapiyide deneyin bakalım sonuç verecek mi?
annenin geliyor olması senin açından iyi olmuş
kafan dağılır, anneler hisseder bazı şeyleri. Onunla paylaşmaktan kaçınma, bu yükünü hafifletebilir

konuyu zamn zaman okuyorum halamı dıyorum nıye soruyorsam bu soruyu eşin bencılın teki derdıne derman bıle aramıyor çünkü ona göre herşey normal olması gerektığı gıbı tek sorun senın bunu sorun etmen bence hakettığınden daha fazla enerji harcadın bu adama durumunu bıldiği halde kendını temize çıkarmak için senı kullanmamlıydı

Eşin cinselliğin eksikliğini o kadar hissetmiyor ki, senin bu konuyu o kadar kafana takmanı anlayamıyor. Kendini yetersiz hissetmiyor, incinmiyor. Bu cinsel isteğinin yokluğuna işaret bence. Doktorla düzelmeyeceğini bildiği için konuyu kapatmaya, bahane bulmaya çalışıyor. Eğer eşcinsel olsaydı, bu yaşadığınız süreç bence itirafla sonuçlanırdı. Sonuçta eşcinsellerin de bir libidosu var ve bu bir cinsel gerilim yaratırdı. Ben eşinin aseksüel olduğunu, fakat bunun bir seçimden ziyade onun yapısı olduğunu düşünüyorum. Seni bu kadar inciten bir konuyu sürekli halının altına süpürüyor, çünkü yarattığı eksiklik duygusu onda değil, sende. Seni sakinleştirdiği, bu konuyu unutturduğu zaman bir süre rahat ediyor kafası. Çözümleri hep erteleme üzerine.
Geçenlerde testosteron eksikliği ile ilgili bir yazı okumuştum, erkekleri aşırı sakin, sinirlenmeyen, ılımlı bir yapıya sokuyor; aynı zamanda da cinsel istek neredeyse sıfırlanıyor. Doktora gittiğinden ve testosteron ölçümü yapıldığından eminsin, değil mi? Belki hormon seviyesinin normale çekilmesiyle düzelebilecek bir şeydir.
Ancak ben nedense eşinin ergenlikten beri böyle olduğunu düşünüyorum. Daha önce cinsel ilişkisi olmamış olabilir, belki oldu dediği zaman doğru söylememiştir. Erkekler bazen olduğundan daha deneyimli gözükmek ister.

Tulip sorunlarini okudum . Allah yardimcin olsun su ramazan gunlerinde. Canim bak sacma gelebilir ama buyu de.yapilmis olabilir mi? Aklima bu da geldi. Fesat insan cok, ne biliyim yani. Bir de esini doktora goturmek zor ikna olmaz gibi geliyor. Adam sorununu biliyor ki bu kadar rahat. Yani bence kendi acisindan bi problemi olmadgini dusunuyor. Bu kadar yaziyi okudum ve aklima 3 sey geldi.
1. Buyu yapilmis olabilir
2. Gay.olabilir
3. Aids vs. Bu tip bi rahatsizligi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…