tullip kızıcam ama
ne demek evlılıgım pisi pisine bitiyor ?
bunu bır acıklarmısın sen degılmısın evlenıyorum ceyız dugun gelın gordugunde ıcerleyen bız bır butun olamadık dıyen buradakıe vlılıgım devam etmeyecek konularına bıle ıcerledın ıcerlemedınmı burada sayamayacagım bır suru duygu yasadın sımdı bunlar onemlı degılse o zaman kal o evlılıkte devam et
ben senıde anlamıyorumkı
neden aılelere anlasamadık dıyeceksınız bumu gercekten sebeb
esının gay aseksuel ıktıdarsız ne oldugunu bız bılmıyoruz ama kendısı gayet bılıuyordur terapi ne ıse yarayacak bu benım beynımde dıyor yanı onun kontrol altında tutamadıgı yerlerde doktor yardımcı olacak ama herneyse esın senı ınandırmıs nısanlılık donemınde gelıstı dıyorsun kısa surelı bısey olabılır ama 1 seneden fazladır cok affedersın ınsan seks yapamazmı seks yapamaz sevısemezmı karısının orasını burasını elleyemezmı?
Bılemıyorum konunun bu gıdısatı bana buklelıkeıdnın konusuna benzettı tabı sonra esı buklelıkedıye bır kac kazık attı kızın onun sırrını saklamasına ragmen
Cutemom,sen beni ya anlamadin ya da yanlis anladin.Evliligim pisi pisine bitiyor derken ben senin kizacagin tarzda düsünmemistim,ki sen de benim yasadiklarimi ilk evliliginde yasadin diye hatirliyorum,beni senin de iyi anlaman lazimdi.Pisi pisine derken,esim hicbirsey yapmiyor,ne doktora gittik ne terapiste ne cablaiyor bunu kastetmistim ben yoksa ben kendim zaten bununa di evlillik degil ,olsa olsa ev arkadasligi falan diyorum,gayet iyi farkindayim yasadiklarimin,ben Burda esimin cabalamamasi yüzünde n körü körüne bitiyor demistim evliligimiz.
Evliligim bitiyor arkadaslar bunu artik yavas yavs Kabul etmek zorundayim,dün tekrar oturup konustuk belki de en iyisi böyle olacak.Terapiste bile gitsem nolacak sorun benim beynimde onu halletmem lazim dedi,ve de terapiste gitmeye de utaniyormus cünkü bu cok önemli birsey nasil söylerim dedi,ben de bu da bir hastalik diye düsün hastaligin ayibi olmaz hem emin ol adamin gördügüilk cift biz degiliz deyince hadi ya bsak var mi bneim gibi,birden bire bu duruma düsen,sen biliorsnudur forumlari hep okuyorsun takip ediyorsun dedi bana.
Biz bu sorunlari nisan döneminde yasamaya basladik dedim keske ozmnlrdan bunun normal olmadigini kabule tseydin dedim ki ozmnda hep tartisioduk cunku ben bana bu Kadar uzak olmasina dayanamiyordum,ama yine aynisi oluyordu.Benim de sizlere söyledigimi esim de tekrarladi noldusya o dönem oldu dedi,bizim o tüm streslerimiz isine olan mecburlugu belki de uzaklastirdi beni ondan bende bilemiyorum.Ben esimin hala gay,biseksüel aseksüel olduguna inanmiyorum arkadslr ki bilyiorum cogunuz bu tarz yorumlar yaptiniz,cünkü dedigim gibi öncesini ben biliyorum ve noldusa nisan dönemi icerisinde basladi bu cinsel anlamda mesafe hala da devam ediyor biliyorsnuz.
Bana sen beni özlemezzsin bile dedi ayrildigimizda ben de asil sen Cabuk toplanirsin istifani basarsin türkiyeye dönersin senden mutlusu olmaz artik dedim.Annem geldiinde konusmktan baska carem yok gibi,kendi aramizda ailelre biz anlasamiyoruz deme kararini aldik, ama annem gercek sebebi bilene kadr beni anlamayack ve cok kizacak biliyorum, daha bir sene bile olmadi,sen bosanmayi kolay mi saniyorsun,herkesin sorunlari var öle ha deyince ayrilmiyor ama kimse falan diye.Ailelere anlasamiyoruz dicez.Bakalim sonrasinda neler olacak ben de bilmiyorum,esim annen simdi tatile geliyor nie kadinin moralini bozuyorsun söyleme falan dedi. 1 ay bizde kalacak belki de son güne kdr biseyden bahsetmemk daha iyi olur ben de simdi bilemiyorum bunu,gelir gelmez kadina söylemek benimde icimden gelmiyor.
Ben size terapist bile ne Kadar cözecek fln derken hakliyim kaygilrimda hersey onun kafasinda,bu psikolojik dedi zaten bana.Ama testesteron gibi hormonlar mi neyin ölcümü yapildi bu konuyu ben de bilmiyorum,ilk gittigi doktorda da bisey cikmamisti biliyorsnuz.
Simdi dünden beri canli cenaze gibiyim,uyayuyamiyorum,yemek yiyemiyorum,hicbisey yapamk istemiyorum.Bu süreci nasil atlatacagimi bilmiyorum,gözgöre göre bitecek evliligim pisi pisine,ona söyledim sen dedim beni bu 9ay boyunca yalniz biraktin destek olmadin,eger yanimda olsaydin ben de bu akdar Cabuk tükenmezdim dedim,haklisin dedi yalniz biraktim seni biliyorum,bu böyle gitmez sonumuz da belli ben de görüyorum,ben kötü bir insan degilim,senin zamanina almak ya da seni mutsuz etmek gibi bir amacim yok dedi bana.
Evde bos bos oturuyorum suanda dünden beri aglamktan gözlerim öyle sismis ki,bu ben degilim,ben bunlari haketmedim diyorum bos bos aynaya bakarken..
Tullipcim, sorununu okudum. Bana nedense çok garip gelmedi eşinin ve senin yaşadıkların. İnan eşinin içinde bulunduğu durum çok normal. Biz kadınlar sürekli erkekleri aşırı istekli, sürekli o işi yapmaya hazır yaratıklar olarak düşünüyoruz. Çünkü medya, televizyon kanalları,diziler bize sanki öylelermiş gibi bir izlenim veriyor. İşte ne biliim 10 yıl da geçse evliliklerinin üstünden hala her gece aynı istekle o işi yapıyolar fln. Bunların hepsi yalan. Böyle birşey yok( istisnalar hariç). Bak sana tavsiyem eşinin üzerine gitme canım. eşinle konuşurken o hastalıklıymış veya sorunluymuş gibi konuşma. Mutlaka ama mutlaka bir cinsel terapiste gidin. Çooook faydasını göreceksiniz. eşinde belki özgüven eksikliği vardır. bundan dolayı bu işe kalkışamıyordur. Şimdi diceksin ki ne alaka? ben de hiç bişey bilmiyorum. o benim ilkim bende onun ilki olcam fln diyebilirsin. Ama şunu unutmaki erkeklerin durumu biraz farklı oluyor. kendileri ispatlama gayretinde oluyolar sürekli. Erkek ya o, cinsellikte de erkekliğini tam anlamıyla göstermeli gibi bi düşünceye sahip oluyolar. ya da eşin depresyona girmiştir ve çıkamamıştır. hayata karşı genel bir isteksizliği vardır. ne biliim bi sürü sebep olabilir. Bence sen ne yap ne et onu bir cinsel terapiste götür. beraber girin seansa. derdiniz neyse güzelce anlatın. Evliliğin temel taşlarından biri cinsel hayat. Ama siz daha hiç bir çaba sarfetmemişsinizki böyle birden kesip atıyosunuz. Bir uzman eşliğinde sorununuzu çözebilirsiniz. hatta cinsel terapistten sonra bi de evlilik terapistine de gidebilirsiniz. herşey senin elinde. ve eşine söyle, günümüzde erkeklerde sekse karşı bir soğuma söz konusu. gazeteleri fln okuduğunuzda mutlaka görmüşsünüzdür. erkeklerde isteksiz olabiliyor zaman zaman. ve evet bazı dönemlerde erkeklerin iktidarsızlık gibi bi problemi de olabiliyor. insanız sonuç olarak. her zaman 4 4 lük olamaz herkes. keşke seninle özelden konuşma fırsatım olsaydı. dertleşirdik biraz :) Allah yardımcınız olsun.
1 sene adamın bosalmasınımı engelleyecek normal olan durumdaha neler seks yapmazsın okey sevısmezsın okey dudaklarından öpmezsin hıc bıryerını ellemezsın
bu cok normal degıl erkeklerde bozulmus artık valla bu yasanan sey cok anormal bır durum
Tullipcim üzülme demek kolay ben de çok üzüldüm olayın gidişatına...
Ancak 9 ay boyunca bu adam sana değer verseydi elbette ki sorunu aşmak için çaba sarf ederdi.
Bu açıdan düşün bence.
Kaçınılmaz sona yaklaşıyorsunuz, fakat ailelere durumu tüm çıplaklığıyla anlatmalısınız.
Sen hala eşini koruma derdindesin.
O seni düşünmüyor bile.
Psikolojik yalanının altına sığınıyor.
Daha önce de dedim,
psikolojik bir vaka erkeklik söz konusu olduğunda asla 9 ay sürmez.
Bence eşin de hiç bir sorun yok.
Yazamadım bu güne kadar ama yazacağım.
Eşin ya seni sevmiyor, ya tensel olarak umduğunu bulamadı,
ya da başka bir iş çeviriyor.
Görünen o ki bu olayı da böyle sürdürüp senin bitirmeni bekledi.
Bunu da yazmak istemezdim canın sıkılacak ama,
bu tip adamların bir sonraki evliliklerinde gayet iyi cinsel hayatları oluyor,
çoluk çocuk sahibi oluyorlar.
Sorun yok dememin sebebi de daha önce yakınlaştığınız olayları anlatmandır.
bu arada dün esimin ilk defa agzindan sunu da duydum,ben durumumun farkindayim ve bu herseyden önce erkekligin dogasina aykiri dedi.Bunu ilk defa dedi bana
1 sene adamın bosalmasınımı engelleyecek normal olan durumdaha neler seks yapmazsın okey sevısmezsın okey dudaklarından öpmezsin hıc bıryerını ellemezsın
bu cok normal degıl erkeklerde bozulmus artık valla bu yasanan sey cok anormal bır durum
eşin böyle deyince sen ne dedin peki konuşmadınız mı başka birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?