2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Konuya benzer olaylar her zaman yaşanıyor sanırım. Nereden duyduğumu hatırlayamadım ama mesela; nikahınız kıyılırken birisi ipe düğüm atarsa erkeğin basireti bağlanıyormuş ve karı-koca olamıyorlarmış.
Bunu yapanlar varmış gerçekten, buyüzden nikah esnasında güvenilir kişiler ve şahitler dışında fazla kişi katılmıyormuş. Büyüye kesinlikle inanıyorum ve bunun cahillikle veya gerikafalılıkla alakası bile yok. Büyü varolan birşey ne yazık ki...

Ben de eşinizle aranızın bozulması, belki de evliliğin bitmesi için büyü yapılmış olabilir.(günahları boynuna tabii) bu sadece bir varsayım ve Allah bilir, amacına ulaştığını görmek için sizi sık sık kontrol ediyor olabilir o kişi. Ben olsam bol bol dualar okurdum, hatta evde mevlüt okuturdum, çok çok güvenilir gerçek bir hocadan yardım alırdım. Eğer böyle bir büyü gerçekten varsa, eşinizin sadece cinsellik anlamında değil, her anlamda basireti bağlanır -ki eşiniz de anlattıklarınıza bakılırsa aynen bu durumda.

İşinden memnun olmadığını, canının sıkıldığını(bu durum doktora bile gitmesini engelliyor olabilir) ve gerekçe olarak da sizin ve ailenizle yaşanmış olan sorunları öne sürmesi, ikinizin hedef noktası olduğunuzu gösteriyor olabilir...Eşiniz sorunun kendisinde olduğunun farkında çünkü o da kendisini iyi hissetmiyor çünkü basireti bağlanan bir insanın gözü hiçbirşeyi görmezmiş, bu da umursamazlık gibi bir izlenim bırakıyor olabilir. Size boşanın veya boşanmayın diye kesin birşey söyleyemem, etkilemek istemem ama bunu da paylaşmadan edemedim.

Eğer böyle birşey varsa gerçekten Allah o kötü insan müsvettelerine fırsat vermesin, Allah yardımcınız olsun, dilerim sorununuz tez zamanda düzelir ve çok mutlu olursunuz, herşeyin hayırlısı tabiki...

Son düzenleme:
tullip
annen geldıgınde hersey ortaya cıkar annen mutlaka ama mutlaka anlayacaktır

Evliligim bitiyor arkadaslar bunu artik yavas yavs Kabul etmek zorundayim,dün tekrar oturup konustuk belki de en iyisi böyle olacak.Terapiste bile gitsem nolacak sorun benim beynimde onu halletmem lazim dedi,ve de terapiste gitmeye de utaniyormus cünkü bu cok önemli birsey nasil söylerim dedi,ben de bu da bir hastalik diye düsün hastaligin ayibi olmaz hem emin ol adamin gördügüilk cift biz degiliz deyince hadi ya bsak var mi bneim gibi,birden bire bu duruma düsen,sen biliorsnudur forumlari hep okuyorsun takip ediyorsun dedi bana.

Biz bu sorunlari nisan döneminde yasamaya basladik dedim keske ozmnlrdan bunun normal olmadigini kabule tseydin dedim ki ozmnda hep tartisioduk cunku ben bana bu Kadar uzak olmasina dayanamiyordum,ama yine aynisi oluyordu.Benim de sizlere söyledigimi esim de tekrarladi noldusya o dönem oldu dedi,bizim o tüm streslerimiz isine olan mecburlugu belki de uzaklastirdi beni ondan bende bilemiyorum.Ben esimin hala gay,biseksüel aseksüel olduguna inanmiyorum arkadslr ki bilyiorum cogunuz bu tarz yorumlar yaptiniz,cünkü dedigim gibi öncesini ben biliyorum ve noldusa nisan dönemi icerisinde basladi bu cinsel anlamda mesafe hala da devam ediyor biliyorsnuz.

Bana sen beni özlemezzsin bile dedi ayrildigimizda ben de asil sen Cabuk toplanirsin istifani basarsin türkiyeye dönersin senden mutlusu olmaz artik dedim.Annem geldiinde konusmktan baska carem yok gibi,kendi aramizda ailelre biz anlasamiyoruz deme kararini aldik, ama annem gercek sebebi bilene kadr beni anlamayack ve cok kizacak biliyorum, daha bir sene bile olmadi,sen bosanmayi kolay mi saniyorsun,herkesin sorunlari var öle ha deyince ayrilmiyor ama kimse falan diye.Ailelere anlasamiyoruz dicez.Bakalim sonrasinda neler olacak ben de bilmiyorum,esim annen simdi tatile geliyor nie kadinin moralini bozuyorsun söyleme falan dedi. 1 ay bizde kalacak belki de son güne kdr biseyden bahsetmemk daha iyi olur ben de simdi bilemiyorum bunu,gelir gelmez kadina söylemek benimde icimden gelmiyor.

Ben size terapist bile ne Kadar cözecek fln derken hakliyim kaygilrimda hersey onun kafasinda,bu psikolojik dedi zaten bana.Ama testesteron gibi hormonlar mi neyin ölcümü yapildi bu konuyu ben de bilmiyorum,ilk gittigi doktorda da bisey cikmamisti biliyorsnuz.

Simdi dünden beri canli cenaze gibiyim,uyayuyamiyorum,yemek yiyemiyorum,hicbisey yapamk istemiyorum.Bu süreci nasil atlatacagimi bilmiyorum,gözgöre göre bitecek evliligim pisi pisine,ona söyledim sen dedim beni bu 9ay boyunca yalniz biraktin destek olmadin,eger yanimda olsaydin ben de bu akdar Cabuk tükenmezdim dedim,haklisin dedi yalniz biraktim seni biliyorum,bu böyle gitmez sonumuz da belli ben de görüyorum,ben kötü bir insan degilim,senin zamanina almak ya da seni mutsuz etmek gibi bir amacim yok dedi bana.

Evde bos bos oturuyorum suanda dünden beri aglamktan gözlerim öyle sismis ki,bu ben degilim,ben bunlari haketmedim diyorum bos bos aynaya bakarken..

Son düzenleme:
Tullipcim son konuşmanız gerçekten üzücü olmuş.Sen elinden geleni yaptın canım.Eşin yapmamakta ısrarcı.Eşinle biri konuşsa bu konuyu aklı selim birisi.Belki o zaman daha etkili olur.Sadece senin konuşman yeterli olmuyor.Evliliği bitirmek çok zor.Allah yardımcın olsun.Mutluluk seninle olsun.

tullip kızıcam ama
ne demek evlılıgım pisi pisine bitiyor ?
bunu bır acıklarmısın sen degılmısın evlenıyorum ceyız dugun gelın gordugunde ıcerleyen bız bır butun olamadık dıyen buradakıe vlılıgım devam etmeyecek konularına bıle ıcerledın ıcerlemedınmı burada sayamayacagım bır suru duygu yasadın sımdı bunlar onemlı degılse o zaman kal o evlılıkte devam et

ben senıde anlamıyorumkı
neden aılelere anlasamadık dıyeceksınız bumu gercekten sebeb

esının gay aseksuel ıktıdarsız ne oldugunu bız bılmıyoruz ama kendısı gayet bılıuyordur terapi ne ıse yarayacak bu benım beynımde dıyor yanı onun kontrol altında tutamadıgı yerlerde doktor yardımcı olacak ama herneyse esın senı ınandırmıs nısanlılık donemınde gelıstı dıyorsun kısa surelı bısey olabılır ama 1 seneden fazladır cok affedersın ınsan seks yapamazmı seks yapamaz sevısemezmı karısının orasını burasını elleyemezmı?

Bılemıyorum konunun bu gıdısatı bana buklelıkeıdnın konusuna benzettı tabı sonra esı buklelıkedıye bır kac kazık attı kızın onun sırrını saklamasına ragmen

Cutemom,sen beni ya anlamadin ya da yanlis anladin.Evliligim pisi pisine bitiyor derken ben senin kizacagin tarzda düsünmemistim,ki sen de benim yasadiklarimi ilk evliliginde yasadin diye hatirliyorum,beni senin de iyi anlaman lazimdi.Pisi pisine derken,esim hicbirsey yapmiyor,ne doktora gittik ne terapiste ne cablaiyor bunu kastetmistim ben yoksa ben kendim zaten bununa di evlillik degil ,olsa olsa ev arkadasligi falan diyorum,gayet iyi farkindayim yasadiklarimin,ben Burda esimin cabalamamasi yüzünde n körü körüne bitiyor demistim evliligimiz.

evet yanlıs anlamısım ama esın adınada dusunmesı gereken kısı sen degılsın aslında esın yaptıgı ve soyledıgı sozlerle neredeyse onun rahatsız oldugu ıcın (degıl) bıraktıgını dusundurecek sana bak gorecegız bu surecı..

esın resmen senınle bılerek evlenmıs uzun sure oyaladı sımdıde ısın ıcınden cıkamayacagının farkında kı zaten evlı olmak onuda cok mutlu etmıyorkı sureklı para pul ısını sevmemedıgındern bahsedıyor benımde ıs yerımde muhtıs sorun vardı tullip ınanamazsın aglıyordum ısyerınde sureklı ama eve gıdınce kocamla sevısmıyeyımmı bende sonucta onunla orta hallı bırı ıle evlendım dıye calısma mecburıyetım var aynı esın gıbı
bılemıyorum esıne hıc guvenmıyorum
ne kabul edıyor ne bısey yapıyor sımdı senın ısın pesını bırakmayacagını anladıgı ıcınde bosanalım dıyor ısınede gelır

tullip buradan okuduğum kadarıyla sen çok ince ruhlu, düşünceli, nazik birine benziyorsun. Eşin için göstermen gereken sabrın fersah fersah fazlasını gösterdiğinden eminim. Ortadaki sorun belli olsaydı başkaydı, bir rahatsızlık derdin, iyileşmesi için çaba gösterirdin ama ortada henüz bu bile yok. İnsanın eşi depresyonda olur, bir süre istemez ama buna kendi morali de bozulur, düzeleceğim bir süre sonra der, kendi çabasıyla düzelmiyorsa düzeltmek için elinden geleni yapar. Cinsellik evliliğin sandığımızdan daha önemli bir noktasında, kendi başına birçok soruna yol açabilecek, birçok sorunu da çözebilecek bir noktada. Eşin belli ki bunu bir sorun olarak görmüyor, yoksa seni üzmemek için bile olsa çaba gösterirdi. durumda "ben seninle cinsellik için evlenmedim" diyince karşıdaki insan, sen de bunu bu kadar önemsediğin için kendini suçlu hissediyorsun belki de. Halbuki evlilikte eşlerden biri, eksiklik olarak gördüğü bir durumdan şikayetçiyse diğer taraf bunu düzeltmeye çabalamak ya da izah vermek zorundadır. Belli ki elinden geleni yapmışsın. Olmuyorsa bu işte bir hayır vardır. Canından çok sevdiğin birinin bile seni bu kadar üzmeye, boşlukta bırakmaya hakkı yok.

Tullipcim üzülme demek kolay ben de çok üzüldüm olayın gidişatına...

Ancak 9 ay boyunca bu adam sana değer verseydi elbette ki sorunu aşmak için çaba sarf ederdi.
Bu açıdan düşün bence.

Kaçınılmaz sona yaklaşıyorsunuz, fakat ailelere durumu tüm çıplaklığıyla anlatmalısınız.
Sen hala eşini koruma derdindesin.
O seni düşünmüyor bile.

Psikolojik yalanının altına sığınıyor.
Daha önce de dedim,
psikolojik bir vaka erkeklik söz konusu olduğunda asla 9 ay sürmez.

Bence eşin de hiç bir sorun yok.
Yazamadım bu güne kadar ama yazacağım.
Eşin ya seni sevmiyor, ya tensel olarak umduğunu bulamadı,
ya da başka bir iş çeviriyor.

Görünen o ki bu olayı da böyle sürdürüp senin bitirmeni bekledi.
Bunu da yazmak istemezdim canın sıkılacak ama,
bu tip adamların bir sonraki evliliklerinde gayet iyi cinsel hayatları oluyor,
çoluk çocuk sahibi oluyorlar.

Sorun yok dememin sebebi de daha önce yakınlaştığınız olayları anlatmandır.

Son düzenleme:

Tullipcim, sorununu okudum. Bana nedense çok garip gelmedi eşinin ve senin yaşadıkların. İnan eşinin içinde bulunduğu durum çok normal. Biz kadınlar sürekli erkekleri aşırı istekli, sürekli o işi yapmaya hazır yaratıklar olarak düşünüyoruz. Çünkü medya, televizyon kanalları,diziler bize sanki öylelermiş gibi bir izlenim veriyor. İşte ne biliim 10 yıl da geçse evliliklerinin üstünden hala her gece aynı istekle o işi yapıyolar fln. Bunların hepsi yalan. Böyle birşey yok( istisnalar hariç). Bak sana tavsiyem eşinin üzerine gitme canım. eşinle konuşurken o hastalıklıymış veya sorunluymuş gibi konuşma. Mutlaka ama mutlaka bir cinsel terapiste gidin. Çooook faydasını göreceksiniz. eşinde belki özgüven eksikliği vardır. bundan dolayı bu işe kalkışamıyordur. Şimdi diceksin ki ne alaka? ben de hiç bişey bilmiyorum. o benim ilkim bende onun ilki olcam fln diyebilirsin. Ama şunu unutmaki erkeklerin durumu biraz farklı oluyor. kendileri ispatlama gayretinde oluyolar sürekli. Erkek ya o, cinsellikte de erkekliğini tam anlamıyla göstermeli gibi bi düşünceye sahip oluyolar. ya da eşin depresyona girmiştir ve çıkamamıştır. hayata karşı genel bir isteksizliği vardır. ne biliim bi sürü sebep olabilir. Bence sen ne yap ne et onu bir cinsel terapiste götür. beraber girin seansa. derdiniz neyse güzelce anlatın. Evliliğin temel taşlarından biri cinsel hayat. Ama siz daha hiç bir çaba sarfetmemişsinizki böyle birden kesip atıyosunuz. Bir uzman eşliğinde sorununuzu çözebilirsiniz. hatta cinsel terapistten sonra bi de evlilik terapistine de gidebilirsiniz. herşey senin elinde. ve eşine söyle, günümüzde erkeklerde sekse karşı bir soğuma söz konusu. gazeteleri fln okuduğunuzda mutlaka görmüşsünüzdür. erkeklerde isteksiz olabiliyor zaman zaman. ve evet bazı dönemlerde erkeklerin iktidarsızlık gibi bi problemi de olabiliyor. insanız sonuç olarak. her zaman 4 4 lük olamaz herkes. keşke seninle özelden konuşma fırsatım olsaydı. dertleşirdik biraz :) Allah yardımcınız olsun.

1 sene adamın bosalmasınımı engelleyecek normal olan durum daha neler seks yapmazsın okey sevısmezsın okey dudaklarından öpmezsin hıc bıryerını ellemezsın
bu cok normal degıl erkeklerde bozulmus artık valla bu yasanan sey cok anormal bır durum

Cutemom bisey sormak istiyorum sana,benzer seyler yasadigini söylemistin ,hatta tüp bebek yöntemiyle cocugunun oldugunu da sizde nasil gelisti sürec,doktora gitti mi,cabasi oldu mu,ailenle paylastin mi vs.buraya yazmak istemiyorsan özelden de yazabilirsin.Tesekkür ederim.

Esim israrla sevdigini söyluyor cudana,tensel uyuma gelince önceden cok güzel bir uyum vardi,ikimzde hissediyorduk bunu.Son cümlen ise canimi cok yakti.."Bunu da yazmak istemezdim canin sikilacak ama ,bu tip adamlarin bir sonraki evliliklerinde gayet iyi cinsel hayatlari oluyor."

erkekler sırf erkekliklerine laf gelmesin diye yapacaklarından geri kalmaz

bu adam sorununu biliyor yoksa seven adam çabalardı
sevmese bile sırf erkekliğine laf gelmesin diye en azından 1 kez denerdi bence
o kadar okuyoruz gay olupta evlenip çocuk yapanları.

bu arada dün esimin ilk defa agzindan sunu da duydum,ben durumumun farkindayim ve bu herseyden önce erkekligin dogasina aykiri dedi.Bunu ilk defa dedi bana

walla nedense bana çok anormal bir durummuş gibi gelmedi. Erkeklerin ve kadınların psikolojileri çok farklı. Kİmse kimseye benzemez. Tüm erkekler de aynı olacak diye bir kaide yok. Biz kadınları 2 öpersin, 1 okşarsın ortada vajinusmus diye bişey kalmaz. ama erkeklerde cinsellik biraz da onur işi oluyor. geçen haberlerde görmediniz mi doğuda bir ilde teyzesinin kızı ile evlenen bir adam 2 haftalık eşini öldürüyor. sebep neymiş, yok efendim adam iktidarsızmış da eşi gidip bunu insanlara söyler diye korkmuş ve çözüm olarak eşini öldürmüş. İşte erkek zihniyeti. bunun dışında mesela benim bir arkdşm var. kız 5 yıldır birlikte olduğu erkek arkdşıyla evlendi. birbirlerini de cidden çok seviyolar. Eylül ayında evlenmiş olmalarına rağmen hala birlikte olmadılar hiç. Kız seks yapmak istemiyor çünkü. Ve kocası da bu durumu garipsemiyor. sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yaparız diyo. Şimdi bu erkeğe iktidarsız mı dersin gay mi dersin? Kaç ay geçmiş, o anlamda hiç bi isteği olmamış arkdşmdan. tamamen kızı kendi haline bırakmış. Ama maşallah diyim çok da mutlular. Demek istediğim o ki, kimse kimseyle aynı değil. Hiç bir ilişki de aynı olmak zorunda değil. Kimisi için seks olmazsa olmazdır, kimisi için de olmasa da olur. Bence arkdş en yakında zamanda eşini ikna edip bir terapiste gitmeli. Bir sorun varsa ortada çözülmeli. Ama kocasına sürekli sorunlu, problemli olduğunu ima ederse veya açık açık söylerse, bence o adamın iyileşmesini zaten beklememeli.

eşin böyle deyince sen ne dedin peki konuşmadınız mı başka birşey

Ben bunu demesine epeyce sasirdim, o ise devam etti,bilmiyorum bana ne oldu niye böyle oldum bilmiyorum dedi sadece bu durum degil hicbirsey yapmak icimden gelmiyor benim dedi ne calismak istiyorum ne birsey yapmak hayattan biktim artik,seni üzdügüm icin kendimden utaniyorum dedi,ama caresini ben de bilmyiorum terapiste gitsem bile napacak sorun benim beynimde dedi bana.

Ben ise yani dedim sen bana karsi hic mi istek duymuyorsun,cümleyi tamamlayamadan agladim yine,sarildi hayir dedi bana bak dedi,sen cok güzelsin sorun senle ilgili degil bunu biliyorsun dedi.Ben de bazen duyarim esi bi iki kere onu redden kadinlari ve hep ne kdar asagilayici oldugunu söylerler,ama benim durumum hepsinden kötü dedim,benim icin cok daha asagilayci dedim katlanamiyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…