2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Canım yasdıkların gerçekten cok zor ama bazı noktalarda hata yaptığını düşünüyorum.
1. Eşinin her söylediğine belli ki çok sevdiğin için inanıyorsun ve kabul edıyorsun
2. Konusuyorsunuz konusuyorsunu ama sonunda senı kendı ıstedıgını yapmaya yonlendırmeyı başarıyor ve hala sevgiden bahsedıyor.

Bence gelecekte daha huzurlu olmak istiyorsan asla ama asla ailelere anlaşamıyoruz deme. Açıkça karı koca olamadık de. Bunu bilmek sorundalar. Boyle bırsey senın omuzlarına herseyın olduğu gıbı boşanmamın yukunu de yükler kı zıra ulkemızde toplum kadınları hep evlılıgını kurtarmaya ıter. Sen bır yıl geçmeden anlaşamadım geldım dıyınce eşinin suçunun yükünü yine sırtlanacaksın. O yüzden sakın bu yanlışa düşme bence!!! Koru kendını ve üzülerek soyluyorm ama sanırım esın sana gerçekten değer vermıyor bunu bıle dışarıya karsı senın sırtlanmanı ıstıyor.

Son olarak başka arkadaşlarda soylemıs bır kere bıle olsa bence ıyı bır hocaya gıt. Buyu vardır gerçekten Kur'an da bıle geçer.

Allah yardımcın olsun....

çözüme yanaşmıyor uğraşmıyor olması sıkıntı .
sorun bende biliyorum bana o çözüm değil bu çözüm değil.
bu sorun nasıl çözülecek peki
ayrıca erkeklerin fizyolojileri bizden farklı. bir süre sonra boşalmaları gerek.

Canım bız bır kaza gecırdık bunun sonunda tesaduf eserı eskı eısmın gecmıste bır amelıyat gecırdıgını(soylemek ıstemıyorum burda) ve normal yollarla cocuk sahıbı olamayacgını ogrendık :S hemen tedavıye basladık cunku darbe almıstı ve sorunu halletmemız lazımdır
benım odonem kımse bılmıyordu kımsede dur demedı takıb enım 1. denemede tüp işlemi sırasında bır ıslemıyaptıramadım malum sebebten oturu doktorda bana kızım temelı atmadan catıyı yapıyorsunuz demıstı cocuk cok onemlı degıl demıstı cok kızmıstım ona
(buarada 15 gunluk evlıyken yengeme olmadı dedım cok kızdı benı 2-3 gece sıkıstırdı en sonund aoldu dedım onada)
bızım aramızda kavga yasanıyordu 3 sene boyunca 7 kere denedık

karsıdan okuyanlara garıp gelıyor hatta suanda ben evlıyım ve cınsel hayatımız cok guzel bana bıle 7 az gelıyor senın kac 9 ayda ? suanda benı sadece sen anlarsın ben bır sure sonra bunun normal oldugunu kabullenmıstım cunkub ır yandan bebek yapmaya calısıyoruz olmuyor tedavıler fılan bızım dıkkatımızı dagıtmstı bu durum ama doktora gıttık tabıkıde fızıksel bırsey cıkmadı hormonlarda sorun vardı cunku vucutta bazı seyler cok gec amelıyat edılmıs
bebek dogunda hersey duzelecektı oyle soz vermıstı bana cok ıyı ıkı arkadastık ama ben sana gore daha ofkelıydım ona ragmen tam 3 sene (son 1 seneyı duselım ama hamıleydım) bekledım kavga gurultu

sonrasında benı aldattıgını ogrendım baska bır sayfada yazdım eskı esım Allah yaratmıs ama yakısıklı degıldı hıc kımse yakıstırmazdı bızı belkıde kendıne guvenı yoktu bılmıyorum canım oysa ben asla begenılmıcek bırı degılım benı gorenler okuyanlar anlar bu durumu 3-4 kadınla berabermıs esım en sonundakınede asık olmushamılelıkten ıtıbaren bırlıktelıklerı varmıs yanı ben demıstımkı ulan bır turlu beceremeyen ınsan bunu nasıl yapar
ama bılmıyorum yapar
ben zaten onca seyden sonrada olsun cok ıstemıyordum durgunluk gelmıstı ıcıme neden onu erkek olarak goremıyordum hanı sevıyorum edıyorum ıyıyız hosuz ama erkek gıbı gelmıyordu bana yaklasık 1 seneden sonra sende boyle hıssedeceksın

yola gordugum dılencıydı arkadastı bakıyordum ben esımle hıcbısey paylasamıyordum halıyle duygusal bır kayıp olarak yansıyordu bu bana

daha sonra bosandık zaten ama bızım ortaya cıktı o benı sucladı , ben onu sucladım

bır gun aradım dedımkı kendımıde evde kıtledım hakkımda c.mom ısteksız dıyormussun dedım
sen dua et ben namusslu cıktım senı sutcuyle kapıcıyla aldatmadım sen ılk gece daha evlendıgımızde ben bu ısıdaha once yapmadım nerene s.kc.m demedınmı evet ben korktum sen naptın 3 ay yanıma yaklasmadın sonradasında hep benım zorumla ve onu sıkıstırmamla denemeye calıstık senı dedım rezıl ederım benım adımı anma senın kıcına o zaman tekmeyı atmadıgım ıcın cok pişmanım vs dedım
bu konusmanın onu cok uzdguunu bılıyorum hıc cevap vermedı

bız ıkımız bılıyoruz ne yasandıgını

bana ayrılırken bu konusmadan sonra sana zaar vermek ıstemedım elını tutuyorum bu benım karım dıyemıyorum senı sevmıyorum ve daha fazla senle yasamak ıstemıyorum demıstı

neyse bosandık ettık herkez sıkıstırdı tabı benı oylemıydı boylemıydı dusunuyorum bendede suc varsa :%80 onund ur :%20 benımdır ılk gece korkmam cok dogal karsımdakı adam tecrubesız daha once aynayla bakmadıgım yere bana soru soruyor cevap beklıyor
ben cok cabaladım gercekten kendım cıınde defalarca doktora gıttım cok unlu cınsel su doktorada gıttım unı hastanesıdne grup terapiside aldım jınekologlarada gıttım
bende ne fızıksel ne psıkolojık sorun yoktu en son unı hastanesınde dr kzım sen gıt kocan gelsın dedı ve gıtmedı

onu anlamadıgımı kısır oldugunu anlayıs gostermedıgımı soyledı

buarada zamanla kabullendım derken ondan bır halt olmucanı kabullendım yoksa etrafıma baktıkca ıcıme kapanıyordum hıc unutmam bır arkadasıma gıttıgınde reglıden sonra xx 3 kere beraber oluyoruz dedı

bızımde en son deneyısımızın uzerınden 1-2 ay gecmıs

neyse bu konu bosandıktan sonra kapandı takı ben evlenecegım dıyene kadar

bak kızım sorun varsa ıstegın yoksa elalemın cocugunu yakma dedıler
cok ayıp gelecek ama bende sırf bu yuzden bende sorun olup olmadıgını gormek ıcın evlenmeden once bırlıkte olduk
baktım sorun yok hayatımdakı en mutlu gun o gundu
sımdıde 10 aylık evlıyız cınsel hayatımdan mutluyum memnunum

gecmıs acı olsada ıyıkı bıtmıs dıyorum yoksa omur boyu bır evlılıgı bu sekılde surduremezdım ıllakı farkına varacak durtulerım ataga gececektı ne yapıcaktım belkıde aldatacaktım

benım hıkayem daha karısık cunku bızım bu ıs yannda baska sorunlarımız vardı dusunku bebegımız bıle oldu bu sartlardayken bıle

ya canım sen de çok zor şeyler geçirmişsin. Allah kimsenin başına vermesin. Evlilik işi cidden kumar gibi. Ne olacağını, nasıl olacağını kestiremiyosun işte. evlenmeden önce herşey güllük gülistanlık, evlendikten sonra tam bir azaba dönüşebiliyor. Rabbim karşımıza hep iyi insanları çıkarır inşallah..

eski esım benden ayrıldıktan sonra metresıyle 1 sene veya 1.5 sene daha beraber oldu onları her sekılde hayal ettım
sadece seks yaparlarken bır turlu hayal edemedım

zaten cokta umurumda degıl cok zor seyler yasadık aslında oda yasadı yıprandı ben hala düşünüdüğümde bu kadar olayın ıcınde bunları nasıl yaptı bende hıc farkına varmadım bılmıyorm

suanda evlıyım mutluyum 1 cocugum var esımle bazen ufak tefek kavga ettıgımızde sevıserek barısmak gıbısı yok :44: kusura bakmayın daha yenı evlıyım cıcegım burnumda o kadar zamanda bekledım azıcık acıga vurmam hakkım dımı

tullip eşin artık kolay yoldan iyilikle işn içinden çıkmaya çalışıyo gibi geldi bana. şu anda yıkılma değil toparlanma zamanın. güçlü olman ve kararlı olman gerekiyor. ve annen geldiğinde bence herşeyi anlat inan senin göremediğin şeyleri görecek sana akıl verecek ve rahatlatacaktır.
eşine gelince neden gizliyosun ki o senin için kılını kıpırdatmıyo adam bunu biliyomuş zaten şaşırmadı yani. eşimden pay biçiyorum Allah korusun erkekliğine bişey olsa bunalıma girer erkeğim deyip gezemez yanımda ve bu farklı kötü psikolojiyi ortaya çıkarır. bana sarılıpta ben seni haketmiyorum demez çözüm aramaya çalışır. nice erkekliğini kaybeden adam zorla karısına tecavüz etmeye kalkmadımı haberlerde okuduk.
ama eşin bunu biliyomuş şaşırmadı üzülmedi ve sonucu düzeltmek için hiçbişey yapmadı.
her geçen gün inan senin aleyhine.. sende mutlu bir yuva sahibi olmak sevilmek dokunulmak arzulanmak çocuk sahibi olmak istiyosun her kadın ister bunu. bence dhaa fazla kendini kahretme dimdik kalk ayağa ve yolunu seç

CUTEmOM neler yaşamışsın öyle ,,, çok zor günler geçirmişsin gerçekten....

Ama şimdi mutluysan hatırlama bile.......Önündeki güzel günlere bak...............

Eğer eşin hayatta hiçbir şeyden zevk almıyorsa, içinden hiçbir şey gelmiyorsa, mutsuzsa, çok ağır bir depresyon geçiriyordur ve libidosu tamamen sıfırlanmış olabilir. Ama bu durum da sadece kendi çabalamak isterse çözülebilecek bir durum...

Sadece bu kadar degıl yasadıklarım ve yasadıklarımın daha zayıf halkaları bunlar
tüp bebek surecı var sımdı uzatmıcam cogu kımse bılıyor zaten aldatıldıgımı ogrendıgımde soka gırdım zaten oda markete dıye cıktı ve bır daha gerı donmedı bılıyorud herkeze herseyı anlatacagımı

ama benım ıcın sakın uzulmeyın gercekten ben boyle mutluyum o zaman 19 yasındaydım
bılmıyorudm oglumun dogum sonrasıydı cok uzmustum kendımı ama sımdı bosanalı 3.5 sene oldu kendısı benım ıcın sonsuza kadar bitti
bu evlılıgım guzel ama masallah cınsellık olmazsa olmaz bunu bılıyor ve anlıyorum o yzuden gecmıse uzulmuyorum

tullipcim ailelere neden anlaşamıyoruz diyeceksiniz ki!
kimi, neden , niçin koruyacaksın böyle söyleyerek..
eninde sonunda bunu herkes öğrenecek, tabi sen bu şekilde yaşlanmak istemezsen
sadece cinsellik olarak değil başka şeyleride yapmak istemiyorum diyorsa eşin büyük ihtimal ağır depresyon geçiriyordur..

Bence ilişki bir evlilikte olmazsa olmazdır... Bunu yapmadan ne bir erkek, ne bir kadın mutlu olabilir...

Tulip seni uzun zamandır takip ediyorum.

Eşin hakkında en ufak bir fikir yürütemiyorum malesef gaydir falan hiç bir tahminim yok.
Ama normal bir erkek olmadığı çok net.

Senin için diyebileceğim tek şey daha fazla vaktini harcamaman eşinle...
Eşin seni sevseydi inan çabalardı tedaviyi denerdi. O içinde yaşadığı duyguların gayet farkında muhtemelenki çabalamıyor...
Zordur eminim, ama daha fazla üzülme,

Ayrıca ailelere de kesinlikle anlaşamıyoruz deme, sebep neyse onu söyle, birde onların seni üzmelerine izin verme...

Merhaba, ben konunuzu başından sonuna kadar okudum takip ettim 104 sayfayı. Cevap verme gereğim şundan ki; aynı durumu bizim bir akrabamız da yaşadı.

Yaklaşık 1 yıllık bir süre içinde evlendiler ama birbirini seven mutlu bir çiftti evlenirken de. Tabi bu aşamada bu kadar önemli bir sorunla karşılaşıcağından habersizdi kızcağız. Meğerse damat beyimiz, 5 yaşından itibaren başlayan bir takım ameliyatlar yaşamış ve bunun biraz daha detayı var ama tabi onu söyleyemiyorum maalesef. Her neyse, bizim kızımız da bir rahatsızlığı olduğunu biliyordu fakat bu rahatsızlığın böyle bir duruma engel teşkil ediceğinden habersizdi. Kendisi çok araştırmacı ve her şeyi didik didik eden bir insandır, mutlaka ki internette bu durumu da araştırdığını düşünüyorum fakat bununla ilgili her hangi bir şeye rastlamamış olcak ki habersiz olarak evlendi.

Daha sonra tabii bizim hiç bir şeyden haberimiz yok, balayına da gittiler daha sonra yaz tatillerine de gittiler e haliyle biz de maşaallah ne güzel anlaşıyorlar mutlu bir evlilikleri var diye düşünüyorduk. Ben kendisine 10 aylık evliyken kalmaya da gittim, gayet güzel anlaşan arkadaş gibi hani gerektiğinde eğlenen de bir çift vardı karşımda. Velhasıl 1 yıllık evliyken kız teyzesine bu durumu açmış, detayıyla anlatmış kendisinin hala bakire olduğundan bahsetmiş ve kimseye söylememesi için söz almış. Bu konuyu aralarında konuşurken çocuk 40 yaşından sonra zaten bir anlamı kalmıyor, neden bu kadar önem veriyorsun bu duruma işte biz ne güzel iki iyi ev arkadaşıyız gibi laflar söyleyip konuyu kapatmış hep. Daha sonra 1 yılın ardından doktora gitmeye ikna olmuş ve doktorun söylediği bir takım ameliyatlar geçirirse bir ihtimal olabilceği şeklindeymiş. Fakat kendisi ben senin için bu kadar ameliyat olamam diyince ipler kopmuş tabiki.

Bu olayın ardından zaten herkes duydu, ailesiyle konuşuldu ki ailesi bizim böyle bir durumdan haberimiz yoktu denildi ama bu nasıl olur onu hala anlamış değilim ben. İlk başta boşanmayı reddetse de daha sonra kabul etti ve şiddetli geçimsizlik adı altında boşandılar. Asıl sebep olarak o durum gösterilmedi. Daha sonra çocuk baya bir süre peşini bırakmasa da kar etmedi haliyle.

Bunu anlatmamın sebebi belki kendi hikayene yakın bir nokta bulurda ilham alırsın diye, çünkü belli ki biraz cesarete ihtiyacın var. Şüphesiz çok zor bir durumdur, büyük umutlarla kurulan bir yuvanın böyle son bulması fakat sizin için çabalamayan biri için yaptığınız bu tüm fedakarlık zaman geçtikçe sizi daha da çok yıpratıcak. Bunun için bence olabildiği kadar az hasar bırakarak kendinizde nihayete vardırmak hayırlı olur diye düşünüyorum. Benim fikrim gelebilcek tepkileri ve baskılar biraz azaltabilmek adına en azından annenizle bu konuyu konuşmanız daha faydalı olur bence ama tabii ki bu sizin daha iyi bilebilceğiniz bir durum.

Şimdiden hakkınızda hayırlısı olur umarım, inşaallah daha fazla sıkıntı yaşamadan bir sonuca ulaşırsınız. Çok fedakar, sevdiği için her şeyi göze alabilcek bir insansınız dilerim bunun kıymetini bilebilcek insanlarla karşılaştırır sizi Rabbim..

Tullip canım hakkında hayırlısı olsun. Annenin gelişi bence çok güzel bir zamana denk geldi. Bence bu annenle rahatça konuşabilmen için çok iyi bir fırsat. Sakın ama sakın annene anlatmamayı düşünme. Zaten 1 ay boyunca nasıl rol yapabileceksin ki? Gücün kaldı mı buna? Ki anneler anlar. Annemle aramızda şehir içi 1 saatlik yol mesafesi olduğu halde annem gelince benim içim burkulurdu. İsterdim ki beni de yanında götürsün. Çünkü artık gücüm bitmişti ve rol yapacak halim de kalmamıştı. Ağlardım ve annem anlam veremezdi, kızardı bana neden ağlıyorsun kendine gel diye. Sonra olayı bir öğrendi ve beni nasıl korudu, nasl destek oldu bir bilsen. Annemin desteği olmasa ben boşanmaya cesaret edemezdim sanırım.
Görümcene asla anlatma bunu. Sen çok iyi niyetlisin. O melek görünümlü görümcen, konu böyle bişey olunca bambaşka bir insana dönüşüp seni daha çok üzebilir. Annen geldiği zaman onunla uzun uzun konuş, dertleş. Ve her şeyi açıkça anlat. Burada bir arkadaşın dediği gibi , eşin diyor ki ailelere anlaşamadık diyelim. Yani senin üzerine daha da çok yük binecek bu durumda. Beyefendi yine senin üzerine atacak yükü ve kendini temize çıkartacak. Sakın böyle bir hataya düşme.

Ya o kadar çok benzer tarafımız var ki seninle. Ben de çok ince düşünceli bir insanım ve eski eşime karşı da fazlasıyla böyle olup kendimi çok yıpratmıştım. Eski eşim aynen senin anlattığın şeyleri söylerdi bana: "Sorun sende değil bende bunun farkındayım" bikaç gün sonra "sen kendine bak sanki çok mu iyisin" "amma da takmışsın kafayı bu işe, tam bir hayal kırıklığısın aklın fikrin cinsellikteymiş, hiç böyle bilmezdim seni" "sen beni bırak ama ben seni bırakmam ben seni gerçekten çok seviyorum" "ayrılsak bile maddi manevi her zaman senin yanında olacağım, başın her sıkıştığında beni arayabilirsin, gerçek sevgi böyle bişeydir" "ben işimden de çok mutsuzum, o lanet olasıca işe gitmek zorundayım çünkü ev geçindiriyorum, aile reisiyim ben(yani diyor ki beni bırakma bak nasıl da düşünceli ve de sorumluluk sahibiyim)" "ben genel anlamda mutsuzum, kimse beni sevmiyor, işyerinde konuştuğum tek bir arkadaşım var, ona da demişler ki bu adamla muhabbet edecek ne buluyorsun. çok yalnızım" "(birini örnek gösterip) yakında ben de onun gibi yapayalnız kalacağım" "ne kadar özgüvensiz bir insansın, ufacık bir olayda dağılıyorsun( son günlerde sürekli ağlardım ve bunu söylerdi bana)" "biz sürekli başka şeylerden dolayı kavga ediyoruz da ondan cinsellik yaşayamıyoruz"

İşte böyle. Ben de şimdi diyorum ki keşke ben de anneme söylemek için 10 ay beklemeseydim. Benim hatam bunu anneme söyledim ama yine cesaret edemedim evden ayrılmaya. Babam derdi ki "bu kızın ne işi var artık orda, neyi bekliyor kalksın gelsin." Annem de benim kendimi evden ayrılmaya hazır hissettiğim en iyi zamanda dönmemi bekliyordu. Orada da hata yaptım. Kendimi daha çok yıprattım belki çözülür diye. Kanımın son damlasına kadar... Ama değmiyor. Sana başından beri söylüyorum canım gerçekten değmiyor. Hayatından gidiyor. Mutlaka annenle konuş. Önce diyordum ki teyzenle konuş ama madem annen geliyor, hemen gelir gelmez aç konuyu. Bak nasıl da bir anda güçleneceksin. İnan bana çözülse çözülürdü bu zamana kadar. Bunu bir insan öncelikle kendisi için çözmeliydi zaten. Elin kesilse gider yarabantı takarsın di mi? Kendin için yaparsın bunu. Ki sana karşı da sorumluluğu var artık bu adamın. Evlilik ne demek?Para harcarken bile ortak olmak, sorumluluk demek.

Seni asla kandırmasına izin verme. Benim eski eşim gibi bu adam da seni nasıl etkileyeceğini, senin ne kadar duygusal biri olduğunu iyi biliyor... Allah yardımcın olsun. Kalbim ve dualarım seninle her zaman.

en basdaki yazinizi birde 50 ci sayfa yazilarinizi okudum
bence siz esinize es gibi diyilde dost gibi yardimci olun Allahda size yardimci olur yuzune karsi seni rezil edicem demissiz ama olmazki yazik o bir erkek bu sozu nasil kaldiri
sizi anliyorum hayalleriniz mahv oldu bu adam yuzunden ama o kisinin elin de diyilki olmuyorsa olmuyordur demekki
bence siz ayrilsazda barissazda esinize destek cikin bu kotu donemi sagsalim atlatsin sizde tabiki hep mutlu olmaniz dileyi ile hoscakalin

Allah yardimciniz olsun cok zor durum okudum yine bazi sayfalari ve size dua ediyorum insallah mutlu olursuz

Canım diğer arkadaşlar konuna çok ilgi göstermişler ve güzel tespitlerde bulunmuşlar söylenecek pek bir şey kalmamış aslında bundan sonraki kararını verirken eşinin sana karşı haksızlık yaptığını ön sıraya alarak ve sadece kendini düşünerek karar ver kadın olarak yaratıldım eşimle cinselliği yaşamak ve ileride de anne olmak istiyorum diyorsan annen geldiği zaman konuyu paylaş ve bu belirsizlikten daha fazla zaman kaybetmeden kurtul sakın eşinin geçimsizlik vs boşanma tuzaklarını kabul etme gerekirse bekaret raporu al alnının akıyla sıyrıl bu işeten Allah yardımcın olsun

tulip cim eşinle ayrılık kararı almanız üzücü olmuş.keşke eşin başka türlü davranma cesareti gösterebilseydi.
eşinin kendi durumunu bu derece kabulleniş içinde olması ise düşündürücü.sen de düşün bunun üzerinde.kısa süre öncesinde ortaya çıkmış olsaydı emin ol şu an sorunun çözümü için çabalardı.seninle birlikte olur senden yardım ister-seni kaybetmemek için normal sağlıklı hayatına dönmek için dr. dr. gezerdi.sen isyan edince evliliği bitirme kararı verdi sanırım.yoksa uzun müddet bu şekilde devam edebilirdiniz.hakkında hayırlısı olsun bundan sonrasında canım.evliliği bitirmek kolay değil ancak zaman yaralarını saracaktır bir şekilde.sonuçta bu yarım evliliği sürdürmek te bir ızdırap ve zaman geçtikte içindeki acı katmerlenecek.belki ayrılmak sizler için en hayırlısı.seninle yan yana el ele olmayan bi eşle bi ömür nasıl geçer be tulipcim.eşinin sana karşı dürüst olmadığı fikrim değişmedi maalesef.sana değer vermeyen bi insan için hayatını harcama sen de.

Canım seni üzmek için yazmadım.
Elbette üzüleceksin ama artık eşinin seni kandırmasını,
ayakta uyutmasını istemiyorum ve belki bir nebze de olsun
bunun farkına varman için yazdım.

Hiç bir şey senden önemli değil.
Eşin senin onu düşündüğün kadar düşünmüyor.
Sen o kadar hassas yaklaşıyorsun ki ona,
ama o bunu hak etmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…