2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Çok geçmiş olsun canım. Umarım sen de sağlığına tez zamanda kavuşursun. Gerçekten de insanın kendi sağlığından daha önemli bir şey yok hayatta.

Arkadaslar haftasonu pek yazamayacgim esimden dolayi,simdi uyuyor,dünden beri cok iyi bana karsi,öpückler,öpüsme istekleri hatta gel bi sarilayimlar dün bana bagirdigi icin özür diledi.Benimse icimden bisey gelmemisti bugun yemk dahi yapmadim,önce sasirdi cünkü ac ve isten geliyor,sonra sorun deil ben cay peynir yerim dedi,icerde kestiriken vicdanim el vermedi kendimde bise yememistim Dogru dürüst kalktim gec de olsa yemek yaptim.bundan sonra da ayri bi sevinip üstüme düstü iyice.

Dünkü konustugmuz ayrilik kararini vs ailerle aciklmaya hicbiseyi konusmdk ,benim deicimden gelmedi zaten,dün gece herseiy konusmmza ragmen uyurkn bana sarilip ben seni hic birakmam ki,kolaymi öyle ayrilmak fln da demisti.

Size birsey sormak istiyorum annem gelcek bildigniz gibi,sadece dün anneme anlaticm anlasmiyoruz fln dicem demistim ama haklisniz gercklri anltmm gerek,sizce esime anneme herseyi anltcm demelimyim yoksa önce sessiz sedasiz annmle mi konusmliyim hic haberi olmasin mi?

Dualrinizda beni unutmayin arkadaslr hakkimda hayirlisini dileyin nolursunuz ((

senin yerinde olsam anneme çoktaaaaaaaaan anlatmıştım sessiz sedasız. muhakkak büyüklerin bizden daha iyi bildiği şeyler var

bu erkek milletini,
evet diyene kadar, evlenmeye ya da sevgili olmaya razı olana kadar sağlam süründürceksin arkadaş,

bunu erkek tanıdıklarımdan da duydum biliyo musunuz?
zor elde etmeliyim kadını dio resmen,
canıma okumalı, korkmayın bi b...olmaz erkek milletine..

süründürceksin ki bedelini ağır ödediği şeyin kıymetini de iyi bilcek..

istediğin cevabı vermeyeceğim için üzgünüm ama ben dışarıdan objektif bir gözle bakıyorum yazıyorum
lütfen birazda kendini düşün
senin eşini ne kadar çok sevdiğini ben bile buradan hissdebiliyorum , yapman gerekeni fazlasıyla yaptın
dile kolay neredeyse 1 senedir sabırla , hoşgörüyle , tatlı dille bekledin
anlaşamıyoruz dersen bütün suç sana kalabilir , neden dersen insanlar dışarıdan bakıp değerlendirecekler
ben senin yerinde olsam anneme herşeyi anlatırdım zaten herşeyi açık seçik anlatabileceğin tek insan annendir
o sana en güzel akılı verecektir
ne yapman gerektiğine beraber karar verir uygularsınız
daha öncede demiştim bu şekilde yaşamak seni yıpratıyor buna bir dur demezsen ilerde çok büyük sorunlar la karşılaşabilirsin
en öenmelisi zamanın gidiyor , anne olma şansınızda yitirebilirsin
hakkında hayırlısı olsun

Tullipcim bence eşine söylemeden annene anlatmalısın.Anneler daha iyi görür bazı şeyleri.Annen gibi kimse anlamaz seni art niyeti olmaz çünkü annelerin evladına karşı.Eşin seni kaybedeceğini anlayınca üstüne düşmeye başlamış.Erkekler böyle işte çok iyi davranmaya gelmiyorlar.

Tullip aynen bu arkadaşın yorumuna katılıyorum. Benim eski eşim de böyle yapmıştı. Ki ne çok severdi beni. Yere göğe koyamazdı. Ama aileler duyduğu halde sırf gururunu kurtarmak için bile hiçbir şey yapmadı. Bunlar da düşündürücü.

Sana o kadar merhametle yaklaşması da yine aynı benim eski eşle. Sanki ben yazıyorum gibi hissediyorum zaman zaman. Nasıl bir psikolojideler anlamadım ben bu adamları. Madem seni bırakmam diyorsun, o zaman neden bu kadar önemli bir konuyu çözmeye çalışmıyorsun be adam... Off lütfen sen bu iyilik gösterilerine kanma. O kadar ince düşünceli olsaydı bunu çoktan çözerdi şimdiye kadar. Annene mutlaka anlat ama bence de eşine söyleme annene bu konudan bahsedeceğini. Sonra da bir şekilde annenin öğrendiğini duyarsa da duysun. Sen nasıl perişan oldun, azıcık kendini düşün lütfen.

Konunuzi ara ara takip ediyorum ve yasadiklarinizi agzim acik okuyorum... Öncelikle sizde nasil bi sabir var dogrusu sastim kaldim...yazacaklarima kizmayin lütfen ama o egoist adamin yaninda hala ne isiniz var allah askina... Simdi size sirnasi biraz neden ayrilik karari alindiya, evindeki bedava hizmetcisinden olacak...kusura bakmayinda bu adamin sizi sevdigine ve bu problemin stresle alakali olduguna nasil inanirsiniz, gerci bence sizde inanmiyosunuz ya kendinizi kandiriyosunuz...hangi stres bi erkegi helaline bunca zaman dokunmamasini yasatir allah askina yaaaa...eger sizi sevse doktora gitmese bile kendince bi cözümler arar ne bileyim haplar var filmler var forumlar var...bence onun sorunu baska hatta ne bileyim insanin aklina neler geliyor neler...zaten cogu kisi yazmis Gay olma ihtimalini...benim aklimada baska bi sevdigi oldugu geliyor, hatta onunla tüm cinsel ihtiyacini karsiliyor ve ona okadar sadikki sizinle bisey yasamiyor ve bahaneler üretiyor, o kisiylede herhangi ni sebebten dolayi acik beraber olamiyolar ne bileyim evli galan olabilir, sizide elinde güvence olarak tutuyor...ayyyy offff insanin nasil senaryolar geliyor aklima...ama napayim hic normal degil, hele cabalamamasi...siz cok taviz vermissiniz...bence artik böyle gitmez kendinizi yipratiyounuz degmeyen size önem vermeyen biri icin...bunun farkindasiniz ama kabul etmek istemiyosunuz ve onun ufak oyinlarina hemen kaniyosunuz...kimseye bisey demiycez ne demek...anlasamadik ayriliyoruz...haaa yani bunca zaman onu koruyan siz bundan sonrada bu isten en karli vikan o olsun istiyosunuz...aklinizi basiniza toplayin lütfen...sizin bi kusurunuz yok hatta ona fazla bile geliyosunuz birakin insanlar bilsin bunu, ilerdeki yasiycaniz beraberlik icinde bu önemli...insanlar sizi gecimsizmi sansin istiyosunuz...allahim yaaaa...yeterince taviz vermisiniz bi dur deyin buna artik...daha söylencek cok sey var ama sizde kafanizda bisey belirlemisiniz ondan vazgecmiyosunuz...hakkinizda hayirlisi olsun, ilerde basinizi taslara vurmazsiniz umarim...

hıcbır erkek ıs cınsellıge gelıncee sorun bende demezz dersede altında baska sebebı vardırr .. daha yenı evlısınızz bıde yanı . hıc bır erkek yanında yatan kadınaa ılgısız kalamazz sız bıraz daha ılgı alaka gosterınn yada gercek sebebını ogrenın.. bazılar ıktıdarsız yaada gay olabılır yazmıss.. oleyse nıye evlensın kii

Canim oncelikle bence kesinlikle annene anlat. Anneler hayat konusunda daha bilgili daha tecrubelidir ve sana guzel tavsiyeler verir. Ayrica da kimseye anlasamadik ondan ayrildik deme. Turkiyede dul kadinlara degisik bir bakis acisi var. Sen neden buna maruz kalasin ki? Ayrica bence esinin sorunu her ne ise eger anlasamadik diye ayrilirsan o bunu baska insanlara karsi kullanicak. 10 ay evli kaldim gayet de yapabiliyoruma getirecek. Belki baskalarinin da basi yanacak. Sen 10 aydir cok guclu kaldin ama artik bosanirken de her seye tek basina gogus germe. Annene anlat ki o seni dedikodulardan korusun. Sana yansitmasin. Kendi de anlamazsa her seferinde ben de anlamadim bizim kiz niye boyle yapti derse, sen de tekrar tekrar en yakinindakilerden laf yersen olmaz. Hem niye buna katlanmak zorundasin ki? Senim icin azicik cabayi cok gormus biri icin mi? Cok gencsin kendine yazik etme.

Konunun başını okuyabildim sadece canim, ya kafası çok doludur streslidir o da çok etkiliyor, ya da bi rahatsızlığı var biliyor ama sizinle paylaşmıyor tamamen kaybetmemek için, bazıları direkt kadını aşağılayıp kendini kurtarmak için onu suçluyormuş , sende kadınmısın , senden oluyor felan diye suçluyorlarmış , ama eşin sorun bende diye kabullenmiş , tahminime göre dr. A gitmeye çekiniyor yada gurur yapıyor duyulmasından da endişe ediyor olabilir, dr. Ikna edebilirseniz belki çözülebilir sorununuz, rahatsızlıgının gayet farkında bence ama cesareti yok yüzleşmeye, yada dr. A gitmeye , zor bir durum kendinden asla şüphe etme , soguma , bedenimden sogudum felan demişsin tatlım senle bi ilgisi yokki bu durumun onunda elinde olan bişy deildir çok üzülüyordur ama sana belli etmiyordur gurur yapıyordur yazık, bence biraz sabret , allah sabır versin gerçekten zor bi durum , başkası olma ihtimalini de getirme aklına adam daha sana doyamamış başkasını napsın yazık

tullipcim bence ilk önce annene sessiz sedasız anlat ama tarzını çok iyi ayarla panik oluşturma onda ki sakin ve sağlıklı düşünüp karar verebilesiniz..ben en başından beri savunduğum şeyin hala arkasındayım eşin ciddi bir depresyonda..ağır bir depresyon insanda hiçbirşeye istek bırakmaz ki.. ailen gerçeği olduğu gibi bilsin gör bak nasıl arkanda olacaklar ve ayrılmadan bu iş çözülecek inan bana..dualarımdasın canım inan her namazımdan sonra aklıma geliyosun, yaşadıklarımdan dolayı seni çok iyi anlayabiliyorum..

annene anlatmana bişy diemem canim tüm detaylarını okumadım tek tek, ama şunu iyi düşünmeli ve ona göre hareket etmelisin, anneler doğal olarak çocuklarına düşkünler ve sen anlattıktan sonra tüm aklı sende olcak ve büyük ihtimal tavırda alçak içten içten damadına, seni hep mutsuz sanıcak ve çok daha üstüne düşcek durum düzelse bile belkide inanmıcak hala düzeldiğine saklıyosun sancak, biraz panik oluyor anneler evham yapıyorlar bilirsin, teyzen var madem anlayışlı konuşabileceğin onunla paylaşman daha doğru olur sanki, anneye bir sorun anlattığında içleri yanıyor sanki 1000 tane ama sen üzülmesin diye 1 tanesini anlattın sanıyorlar ve takıyorlar da takıyorlar, ister istemez tavır takınıyor gıcıklanıyorlar o kişilerle ilgili, bunu da aklından çıkarma tatlım, sonrada aralarında kalma derim, tabi benim fikrim en iyisini sen bilirsin olayın içindesin durumları sen daha iyi biliyorsun canim benm, bence eşin seni çok seviyor ve doktora önceden gittide tedavi olmadı yada olumsuz bişy duyduysa ögrenirde bırakırsın diye senle gitmek istemiyor olabilir, içine atıyor galiba, yazık, hiç kolay değil, allah sabır versin sanada ,sadece bir kez başıma geldi ve kafayı yicektim, neden istemiyor , yok artık sevmiyormu bilmem ne die kur kur kafada çok kötü oluyor, dedim ya sadece 1 kerede benim psikolojim bozulmuştu çok yeni evlendiğimiz aylardan birinde, sonra şükür tekrar normale döndü herşey , o yüzden seni anlıyorum canim , bide en başından beri böyleymiş kolay deil , ama bir olup aşılamıcak engel yok, eşine destek ol sana iyi davranıyorsa bırakma yazık ,

Arkadaslar tullipe ozellikle birakma tarzinda tavsiyeler vermeden butun yazilanlari olmasa da tullipin butun yazdiklarini okuyabilir misiniz? Gereksizce kafasini karistirmayalim. Esi kendisine bir adim gelse tullip zaten 10 adim gelecek. Oyle bir durum yok ki. Esi dese ki ben cabalicam yanimda olur musun, tedavisi yillar da alsa o zaman birakma deme opsiyonu olur. Bu durumda artik annesiyle konusup gelecegini dusunmesi gerekiyor.

Tulipcim,

Konunu mumkun olduğunca takıp etmeye çalışıyorum ama maalesef artık yazdıklarını okudukça ben de asının bır başkasıyla ılıskısı olabılecegını, cınsel tatmını bu sekılde saglamıs olabılecegını ve sana karsı da vıcdan azabı besledıgını dusunmeye başladım.Bu tamamen benım düşüncem oyuzden esının de günahını almak ıstemem ama bence bu ıhtımalı de dusunmelısın. Hıc eve gec geldıgı, ne bılııım esrarengız telefonlar aldığı falan oluyor mu ? Esının maıl/ facebook sıfresının bı sekılde ıstesen paylaşır mı senınle yoksa sır gıbı saklar mı ? Ya da ne bıleyım telefonunu elıne alsan rahatsız olur mu bence bunları da bır gözden gecırmelısın....

Merhaba arkadaslar,konuma yazan ilgi gösteren kisilere cok tesekkür ederim,haftasonu cok yogundum ve esim hep evdeydi yazamdim.Pazar günün belki de benim acimdan bi dönüm noktasi oldu diyebilirim.Gün aslinda gayet sakin gecti,ta ki gece yatana kdr sonra ben bayagi kötü oldum aglamaya basladim,bu sefer nefesim kesildi resmen ara sira,ve yarim sa 1 sa icinde inanilmaz dercede sisti ,gözlerim torba torba oldu.Önceden halimi görüp noldu nie agliorsun diyen insan ,simdi direk sarilip ya da senin icin cok daha zor biliyorum dedi.Ben de yine hickirarak konustum en zoru da dedim hani oturup konustuk ya ayrilacagiz söyle falan diye,o dedim canimi cok yakiyor,cunku dedim suanda bu evdeyim,ya da esyalrimla ama sonrasi belli degil,acaba 1 sene sonra nerde ve ne yapiyor olacagiz dedim.

Ben dedi seni mutsuz ediyorum buna hakkim yok dedi,farkindayim iyice artik,biz bunun icin evlenmedik,bööyle sürekli aglamak ,bilmiyorum dedi belki de böylesi hayirli olur bizim icin dedi.Ben de dedim ki eger birgün biterse tek diyecegim su olacak,beni sevmedi.CÜnkü dedim Sevgi varsa her yolu denersin,sabredersin,muhakkak birseyler yaparsin dedim.Hayir tabiki seni seviyorm dedi,sevmesem ben neden evlenyeim dedi.Bak ben 36 yasindayim dedi benim icin de cok zor olacak dedi,ne kadr mutsuz olacgimi,seni kaybettigim icin pisman olacgimi biliyorum dedi,ailemin ,arkadslrimin neler diyecgni,siz tulliple ne güzel anlasiyordunuz niye böyle oldu diye soracklarini . Ben de dedim ki madem simdiden pisman olacagini biliyorsun ozman neden elindne geleni yapmiyorsun,biliyorum senin de vicdanin rahat olmucak hep diceksin,daha Dogru Düzgün bir doktora bile gitmedm,hicbisey olmadi diye.Bunun pismanligiyla gerckten yasayabilecmisin dedim.

Ben dedi artik kendime yetmiyorum,bu lanet ise takili kaldim mecburum,artik dedi is de bulamam baska,geldim akc yasima,mümkün degil zaten bircok basvuruda da bulundum ama olmuyor hepsinden red geldi bana dedi.Maddi sikinti bir yana isnden dolayi kaynaklanan cok büyük bir manevi sikintisi oldugnu,daha dogrusu bence gerckten depresyonda oldugunu anlamis oldum böylece.Gelecgine karsi o Kadar karamsar ki,hicbisey istedigim gibi olmuyor ve ben artik cok yoruldum dedi bana.

Ilk doktora gittiginde de tüm olanlari anlatamamis,sadece demiski 3 aydir esimle hicbirsey yasayamiyorum,söyleyemdim dedi en basindan beri hicbirsey yasamadik die.Ona sadece sorunumuz icin degil,kendi psikoljisi icin de psikooga gitmesini önerdim,bana psikolog ne ypabilir ki,reeli ne kadr degistirebilir dedi,benim mutsuz isimi degisterbilir mi dedi.O kadarumutsuz bir insana dönüsmüs ki,karsimda 2 uni bitirip master ini yapan bir mühendis var ama psikolog ne ise yarayackki dior bana.

Pazar gününden beri aramizda daha Garip bise olustu,olumlu pozitif bir enerji gibi,sanki üstesinden geleckmisiz gibi bu osrunun cunku ben yilmak istemiyorum hala,sonunda ayrilsam bile icim rahat olsun istiyorum,elimden geleni yaptim diyebilmek icin,bir arkads yazmsiti,bir cift bosaninca ars titrermis diye,kolay mi öyle bir aileyi silmek,belki de cok mutlu olablirdik elimden geleni yapsaydim pismanligi öyle hafife alinack bir yük mü ki?

Annem bu hafta geliyor bilirosnuz ki,bir arkadsinda yazdigi gibiister istemz esime tavir alacak,ve ben cinseligin c si ile ilgili en ufak bise konusmdim annmle bugune kadr,cok kapaliyim bu konulrda,o da konusmadi tabiki,sadece otele gittigmiz aksam yani dügün gecmizde bir baktim ki ne olur ne olmaz die,iki parca bez koymustu cantama,ne söyledi ne sonrasini sordu,atamadimd a onlari hala da bende ((Anneme söylemek hem beni rahatlatack belki ama ayni zamanda da pandoranin kutusu gibi yasanck ne varsa sacilack ortaya.Ok yaydan firlamis olack bir kere,belki de dayanamayip babama anlatacak,hatta hic dayanmyip sen beim kizimla bu yüzden mi evlendin deyip Hazir yüzyüzeyken esime catacak ben de bilmyiroum.Ve tabiki her anne gibi cok üzülecek,artik tansiyonu kaca firlar ben bilemiyoruu bile.

Evet elimde hicbirsey yok esimi savuncak cinsel anlamda,sadece o bir gece haric arkadaslarimizda oldugumuzun disinda,ama hala bi tarafim eskiden bu Adam mutlu normak psikoljiis düzgündü ve bu yöndende hersey normaldi diyor,belki umut var diyor,ama bos bos bekleyerek degil bu kez cidden uzmanlara giderek konusarak en azindan bir seyler yaparak.Bir yanim da niye böyle yipraniyorsun tullip belki de ayrilmaniz hayirlisdir,evet bosanmak da kolay degil,ama belki de sen böyle fedakerlik yaparak kaderini zora sokuyosun,belki de bu Adam coktan cikti kaderinden diyor.Icimde iki ayri tullip,ikisi de birbiriyle savasiyor,benim tek bildigim ise esimi gercekten sevdigim ve onun da beni sevdigi, ama naparim yoluna girecekse bile nasil yaprim hic bilmiyorum,ve ona da dedim bu kdr didindim 10 ay olack artik nerdeyse 9 da bitti bitiyor,bari sonu iyi olsaydi,ona da raziyim ben,derim ki ne zor zamanalrdan gectik senle biz,ama neyseki halloldu hepsi.Gelecegimi de de evliligimin akibetini de bilmiyorum.Allah ikimizin de yardimcisi olsun!

Son düzenleme:
Canım çok güzel yazmışsın ama bu adam seni gözden çıkarmış. sen ne diyosun adama o sana ne diyo. sen diyosun ki seven adam uğraşır dr gider sonuna kadar direnir sırf beni kaybetmemek için ama adam ne diyo ben benden geçmişim.
çk üzgünümm tabikli zordur ama bence sınırları gereksiz yere zorluyosun çünkü bu adamdan artık sana hayır yok başından beri yoktu ya neyse....
annen geldiğinde herşeyi anlat ve ondan da akıl al o sana taraftsz bir yol gösterir. eşinind esenide tanıyo.
ama her zaman savunduğum bişey vardır. oda sevginin her zaman tek başına yeterli olmadığı. parçaların hepsi birleşik olmalı ki bir bütünlük olsun sevgi yücelsin
rabbim sana şu mübarek günlerde sabr versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…