meraba öncelikle senin konunu okumuştum çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun evli değilim ama kimse için üzülmeye yıpranmaya değmediğini biliyorum heleki şuaralar hastalıklarla boğuşurken sağlık ve huzurdan daha önemli hiçbişey olmadığını daha iyi anladım oyüzden sağlığınızı huzurunuzu kimse için bozmayın ana baba dışında hepsi yalan geliyo bana en azından benim hayatım öyle malesef
tulip cim eşinle ayrılık kararı almanız üzücü olmuş.keşke eşin başka türlü davranma cesareti gösterebilseydi.
eşinin kendi durumunu bu derece kabulleniş içinde olması ise düşündürücü.sen de düşün bunun üzerinde.kısa süre öncesinde ortaya çıkmış olsaydı emin ol şu an sorunun çözümü için çabalardı.seninle birlikte olur senden yardım ister-seni kaybetmemek için normal sağlıklı hayatına dönmek için dr. dr. gezerdi.sen isyan edince evliliği bitirme kararı verdi sanırım.yoksa uzun müddet bu şekilde devam edebilirdiniz.hakkında hayırlısı olsun bundan sonrasında canım.evliliği bitirmek kolay değil ancak zaman yaralarını saracaktır bir şekilde.sonuçta bu yarım evliliği sürdürmek te bir ızdırap ve zaman geçtikte içindeki acı katmerlenecek.belki ayrılmak sizler için en hayırlısı.seninle yan yana el ele olmayan bi eşle bi ömür nasıl geçer be tulipcim.eşinin sana karşı dürüst olmadığı fikrim değişmedi maalesef.sana değer vermeyen bi insan için hayatını harcama sen de.
tullipcim bence ilk önce annene sessiz sedasız anlat ama tarzını çok iyi ayarla panik oluşturma onda ki sakin ve sağlıklı düşünüp karar verebilesiniz..ben en başından beri savunduğum şeyin hala arkasındayım eşin ciddi bir depresyonda..ağır bir depresyon insanda hiçbirşeye istek bırakmaz ki.. ailen gerçeği olduğu gibi bilsin gör bak nasıl arkanda olacaklar ve ayrılmadan bu iş çözülecek inan bana..dualarımdasın canım inan her namazımdan sonra aklıma geliyosun, yaşadıklarımdan dolayı seni çok iyi anlayabiliyorum..Arkadaslar haftasonu pek yazamayacgim esimden dolayi,simdi uyuyor,dünden beri cok iyi bana karsi,öpückler,öpüsme istekleri hatta gel bi sarilayimlar dün bana bagirdigi icin özür diledi.Benimse icimden bisey gelmemisti bugun yemk dahi yapmadim,önce sasirdi cünkü ac ve isten geliyor,sonra sorun deil ben cay peynir yerim dedi,icerde kestiriken vicdanim el vermedi kendimde bise yememistim Dogru dürüst kalktim gec de olsa yemek yaptim.bundan sonra da ayri bi sevinip üstüme düstü iyice.
Dünkü konustugmuz ayrilik kararini vs ailerle aciklmaya hicbiseyi konusmdk ,benim deicimden gelmedi zaten,dün gece herseiy konusmmza ragmen uyurkn bana sarilip ben seni hic birakmam ki,kolaymi öyle ayrilmak fln da demisti.
Size birsey sormak istiyorum annem gelcek bildigniz gibi,sadece dün anneme anlaticm anlasmiyoruz fln dicem demistim ama haklisniz gercklri anltmm gerek,sizce esime anneme herseyi anltcm demelimyim yoksa önce sessiz sedasiz annmle mi konusmliyim hic haberi olmasin mi?
Dualrinizda beni unutmayin arkadaslr hakkimda hayirlisini dileyin nolursunuz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?