2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Benim aklıma bişe geldi. Saçma gelecek çoğunuza ama yine de söyleyeyim. Acaba çevrenden birinin sana ilgi gösterdiğini hissederse eşin , kendine çeki düzen verir mi??

fikir icin tesekkür ederim,ama böyle birsey nasil olacakki,tam anlayamadim,kiskandirmaktan mi bahsediyorsunuz?

Ben de sizin gibi düsünuoyorum,bu gercekten onun icinde cok zor bir durum,bir erkegin erkekligiyle ilgili seyler en mahrem ve gizli olna,kaldiki bir tartismamizda sen ne bicim erkeksin demistim,bunu hala unutamamamis .

Arkadasim valizimi alip gidebileck biri yok,yani bi kac kiz arkadsim var ama oraya gidersem tabiki anlicalar aramizin bozuldugunu evet suanda okulum da önümde engel.ama dün ben yine gecnin bir yarisi aglayark uyandim,esim de uyandi ve sinirlendi ama ayni zamanda simsiki sarilip kucakladi beni,susturmaya calisti kendince , artik gece yataga yattigimda aglamak istemiyorum,annem de yanimda oldugu icin iyice hassaslastim bu aralar.

Canım Allah yardımcın olsun.Bizim bir tanıdığın başına gelmişti bu durum hemen aile büyüklerine söylemişler onlar erkeği önce doktora götürmüşler doktor heyecandır demiŞ bir ilaç verip yollamış ama yine olmamış sonra klasiktir ya işte hocalara gitmişler yine olmamış .Bu şekilde çok uzun bir zaman geçti 1-2 yıl gibi sonra kendiliğinden olmuş şimdi iki çocukları var.Yani ben durumun büyüklere anlatılması taraftarıyım mümkünse annenize ve varsa eğer kayınvalidenize.Bu şekilde bütün ağırlık senin üstünde ve çok yıpranıyorsun sana da yazık.Bence bilmesi gerekenler bilsin sonra her çare denensin baktınız ki yine olmuyor o zaman istediğiniz kararı vermekte özgürsünüz.

canım tesadüfen gördüm çook üzüldüm sonuna kadar okudum herkesin söylediğinden farklı bişey söylemiyeceğim canım... bişey sormak istiyorum daha önce biriyle birliktelik yaşamış mı biliyor musun ya herşeyin çaresi var yeterki istesin

Ya ben olsam bunu soylicek olsam bile once esime citlatirdim heralde, mesela bu meselenin agirligini artik tek basima tasiyamadigimi buyuklerimizden yardim istemeyi dusundugumu, eger soylemem taraftari degilse veya gerek olmadigini dusunuyosa hemen bi planlama yapip somut seyler elde etmek icin benimle beraber caba harcamasini, aksi taktirdr yapilcak biseyin kalmicagini anlatirdim. Ama senin esinin durumu fatkli. psikolojisi zihin dunyasi sikintili olmasina ragmen baksana uyanip sinirlendigi halde sarilip destek olmaya calisiyo istiyo cozumu ama ne yapicagini bilmiyo Allahim size hayirli kapilar acsin esine daha guzel daha cok kazandiran bi is nasip etsin o zaman eminim tikir tikir cozulucek.. ikinize de muhabbet sabir sevgi versin fazla fazla..

merhabalar sorununu okudum arkadaşım bence kesinlikle bu özel durumu büyüklere anlatma çünkü geri tepecek onların yapabileceği birşeyde yok sorunu düzeltemeyecekler bu durumu yaşayan bir akrabam vardı doktora gitmişler testesteron hormonunun düşük olmasından kaynaklanıyormuş ilaç tedavisi uygulandı ve anlattığına göre herşey düzelmiş onlarda ailelere anlattılar tam anlamıyla br rezillik yaşandı şimdi ailelerden ve akrabalardan pek çoğuyla görüşmüyorlar en doğrusu eşinizle doktora gideceksiniz kan rneğinden ortaya çıkıyormuş bu hormonun düşük olması depresyon asabiyet ve bunun gibi şeyler yapıyormuş gittikleri bölüm sanırım endokrinoloji geçmiş olsun

Ben de bilmiyorum artik napacacagimi,ama o tandiginiza cok sevindim ins bizde de olumlu gelismeler olur.

Evet yasamis yani bana öyle söylemisti, ama simdi aramizda hicbirsey yasanmiyor.

Ben esime demistim zaten,tamam ben varim,ikimizde ailelrimize anlatalim,onlara da de yok erken evlendik ,yok nisan dönemindeki sorunlar yüzünden böyle oldu,herseyi anlatalim dedim,herzamnki gibi sessiz kalmayi tercih etti.Ne de güzel yazmissiniz,ikinize de muhabbet,sevgi versin diye ,Amin arkadasim rabbim duysun sesinizi,sizin de mutlulugunuza mutluluk katsin .

Ben de sizin dediklerinizden korkuorum,anneme ya da bir kisiye anlattigim zamn ok yaydan firlayack ve bir kivilcim heryeri saracak,yalniz bende dayanamiyorum kaldiramiyorum bu yükü kendi basima.

Son düzenleme:
Bir de birseyi danismak istyiorum size,dün gece annem yatip biz de odamiza cekildik herzamnki gibi,elinde leptop isi vardi zaten,sonra yataga geldi ,cok da yorgundu,ben de yanina yaklastim,sarildim öpmeye calistim,ama tüm bunlar masumane icinde cinsellik yok,yani bircogunuzun dedigii gibi sefkat hatta,o ise kilini kipirdatmadigi gibi homurdandi ve cok yorgunum dedi,sok oldum sanki adama seviselim diyorum,yapacagin senin de bir öpüp iyi geceler demen,cok sinirlendim ve Jet hiziyla yatagin en ucuna gectim hala tik yok,genelde gelir gönlümü alir falan.Uyuyamiyorum sinirden,braz Zaman gecti yari dogrulup ona bakiodum,uyandi noldu dedi,ben de dedimki sana noluor sana yanasan benim herseye ragmen,ve sen hic pas vermiyorsun,uyuorum ben yorgunum dedi yine.Ben de peki dedim iste sen böyle yaparak aramiza duvar örüyorsun.Sonra da tek kelime etmeden uyuduk.Sabah da ise giderken öpüp öyle cikti pasam.

Gercekten de öyle ama bu sekilde aramiza iice bir duvar örüor,belki de ben gün gelecek ben seni artik sevmiyorum dicem ona,ve o zman da hersey kendiliginden bitecek!size sormak istedigim ise su,esimin bu tavrinin sebebi neydi ,cünkü ben artik hicbirseye yorum getiremiyorum.

Son düzenleme:

Gerçkten çok sabırlısın. Ama artık bi nokta koyman gerekiyo bence.

Ya annen sizde oldugu icin her an ona soyleyebilecegini dusunup seni potansiyel suclu olarak goruyor ve bu fikir de onu senden daha cok uzaklastiriyordur, ya da artik seni her an beklentide olan biri olarak goruyordur ve bu isten fena halde sikilmis, bikmistir.

tuliiippp birkaç aydır takip ediyorum konunu.bugün içimden yazmak geldi.mesajın başını okuyunca olumlu bir adım attı sandım.ama sonrasını okudum ve anlam veremedim.belki de eşin senin sadece masumane öpmek sarılmak istediğini anlamadı;beklentin var zannetmiş olabilir.ama yine de çok saçma geldi bana.insan eşini öper iyi geceler der ne bileyim evli değilim bilmiyorum ama bu kadar uzak ve soğuk olması çok değişik geliyo bana ve bunları haketmediğini düşünüyorum canım.çünkü çok çabalıyosun ve bi gelişme yok.ne diyebilirimki belki affettirir kendini.kusura bakma bi öneri de bulunamıyorum.çok üzülmemeye çalış olur mu.annenle vakit geçir kafan dağılır hiç değilse daha az düşünürsün bunları.

Canım merhaba ben yeni bir üyeyim yalız çok üzüldüm senin bu durumuna konu başlığının üzerinden 7 ay geçmiş ama farklı bi durum olmadığını anladım böyle bi durum bizim akrabamızdada vardı bikaç yıl ortaya çıkmasada sonunda olanlar oldu bazen niaşnlılık ve benzeri dönemlerde bazı şeyler yaşanabiliyor ama evlenince durum farklılaşıyor tabi hangi erkek yanındaki karısına bu kadar uzun zamandır elini sürmez mümkünatı yok seni sevmemesi ile ilgilide deil bu tamamen kendi yaşadığı erkeklikten kaynaklı bi sorun ve telafisi zor sen en kısa zamanda bu konuyu en yakınlarınla paylaş eğer tedavi olmak istemiyosada bu ilerde çok ciddi bi sorun haline gelevek senide hayattan soğutur

ay çok şaşırdım 2 aylıkken başlamış sorunların ve hala devam ediyomuş bu aylarda eşinizin sizi daha çok arzulu olması gerekiyo bence. daha birbirinizi keşfetmeniz ve birbirinizi arzuyla istemeniz gerek bilmiyorum gecmişi tam okumadım ama belki eşinizin bi rahatsızlıgı olup bunu sizle paylaşmaya cekiniyodur bi tawsiye eger olursa ilişki sırasında eşinizi gözlemleyin bi sıkıntısı bi cekingenligi varmı yok mu diye.

tullıp bastan berı konunu okudum bu anlattıkların ve esının yaptıkları normal hareketler degıl cunku sız uzun yıllar ckıp mı evlendınız yas kac ?
Artı burda kk da bı cok sey duyuyoruz bı arkadasda senınle aynı problemlerı yasıyordu esı bı sarılıp opmuyomus bıle sonu nasılmı bıttı allah kımsenın basına vermesın ama esı gay mı ınternette yakalamıs yanı anlayacagın bazen hıc umulmayan seyler oluyo esının bunlrı yapmasınız uc sebebı var bır baskasına asık oldu evlenmeden sanada hyr dıyemedı ıkı gercekten tercıhlerı farklı uc ıktıdarsızlık oldugunu dusunmuyorum ama psıkolojık olara sana karsı hıc bısey hısetmıyo

Tullip başından beri takip ediyorum konunu ve eşinin gay olduğunu düşünüyorum maalesef.
Sen buna inanmak istemeyebilirsin, ben yanılıyor olabilirim ama ne olursa olsun senden gidiyor canım .
Artık bununla yüzleşmenin vakti geldi de geçiyor bile.
Aylar geççti tık yok, adamın umru değil, sen sabrettikçe o rahatlıyor sanki.
Yazık ediyorsun gençliğine.
Bunu birileriyle paylaşmalısın canım.
Yada artık nihayete erdirmelisin.

Bu aşk seni ihya etmiyor ki tullip seni eritiyor..

Nereye kadar dayanacaksın ? Eşinin tavırlarını baştan beri kimse normal bulmuyordu ve bende maalesef arkadaşlara katılıyorum..

Eşin gay olabilir.

Neden bu kadar yıpranıyor ve yıpratıyorsun anlıyorum boşanmak zor bir durum ama nereye kadar çekeceksin bu durumu ? Kendinden götürüyorsun ama farkında değilsin.

Eşinin bu tavırları hiç normal değil...
HAngi erkek 7 ay boyunca el sürmez, yanaşmaz sevdiği kadına.
Lütfen bu vakitten sonra olaya iyimser bakmak saflık olur.
Bunu aile büyüklerine bildir ve artık gençliğine yazık etme.

sevgili tullip sabah 5den beri bütün yorumları tek tek kelime kelime okudum.inan içim sana cızz etti.yaşadıkların kolay şeyler değil ve eşinide nekadar çok sevdiğini bunları yaşamana rağmen evliliğine kıyamamanı görüyorum ama bana inan senin evliliğinde sorumluluk üstülenen bir seni görüyorum.karşındaki insan sorumsuz kusura bakma lütfen. inan sana biraz değer verseydi o göz yaşların değerli olsaydı evliliğini riske atmaz gurur falan tanımaz mutluluğu için ve senin için herşeyi kabul eder iyileşmek için her yolu denerdi.ben eşini sana lkarşı samimi olduğuna inanmıyorum sakladığı birşeyler var. ve en önemlisi artık ilişkiniz kopma noktasında ama hala kılı kıpırdamıyor.onu dedi bunu dediyle ilişki yürümez. yaşın genç ve önünde koskoca bir hayat var güzel yüzünü kalbini hayatını karanlığa hapsetme. önünü göremediğin yolda adım atma.nekadar erken dönersen okadar karlı olur senin için daha az yaralanırsın.ama ucunda ölüm yok sonunda bu hayatta karşındaki insan gibi bencil olup sadece kendini düşüneceksin zaten seni düşünseydi sana bu acıları verdiğini gördüğü an ilişkisini kurtarmaya çalışır tedavi olur lakin sen hala gerçekleri göremiyorsun evliliğim bozulmasın diye kendini öldürüyorsun. ya adam akıllı herşeye varım deyip senin elini sıkıca tutup bu yolda bütün herşeyi gögüsleyip ne gerekiyorsa yapacak yada senin hayatını mahvetmicek.en güzeli sen herşeyi annene anlat o sana bir akıl verir.kendini daha fazla üzme haberlerinide bekliyorum

Ondan nefret ediyorum beni böylesine yalniz biraktigi icin,ondan nefret ediyorum psikolojimi bozdugu icin,ondan nefret ediyorum hayellerimi caldigi icin,ondan nefret ediyorum hic yasamadigim bir evliligin faturasini ömrüm boyunca yasayacagim icin,ondan nefret ediyorum benim ve ailemin gözyaslari icin,ondan nefret ediyorum beni aska,sevgiye,evlilige,hayata karsi biktirdigi icin,ondan nefret ediyorum,bu evlilikte cabalayan ben oldugum icin,ondan nefret ediyorum gururumu kirdigi icin ve bana böyle azap cektirdigi icin.....

2 arti 2 dört eder.Ya siyahtir ya Beyaz,depresyondaysa bile biseyler yapsin,bi psikolga görünsün,artik somut biseyler yapsin cünkü bu evlilik beni coktan zehirlemeye basladi,yapmayaksa da kendi Bilir,beni kaybettigiyle kalir,dedigi gibi ömrü boyunca Yasar bu pismanligi.

Siz siz olun hoslandiginizi,sevdignzi,sevgilinizi,sözlünüzü,nisanlinizi,esinizi benim Kadar cok sevmeyin, yoksa kaybeden taraf siz olursunuz.

Ben bir önceki iliskim bittiginde 3 sene cektim acisini dibine Kadar,3 sene 3 Asir gibi geldi. Ben biliyorum o günleri,o yasadigim aci ve hayal kirikliklarini,ki be kez cok daha farkli olacak acilarim, cok daha fazla....Ondan nefret ediyorum

ben de konunu bilip ilk defa yazanlardanım,artık bizim bile canımıza tak etti bişeyler yazmak gerek dedik sanırım.
sana bir örnek verceğim. kuzenim çok güzel alımlı bir kadın.eşi de bi o kadar yakışıklı düzgün bir adam. mutlu ve uzun bir ilişki sonrası evlendiler.7 sene evli kaldılar. dışardan o kadar mutlu bir evlilikti ki,içini kimse bilemez tabii ki. duydum ki boşandılar 2 sene önce..çok şaşırdım.kuzenimin ilk beraber olduğu erkekti.o da evlenince...meğer o kadar yıl boyunca sadece 3 kez beraber olmuşlar ve ne yazık ki berbatmış.adam ten uyumu yok demiş.kuzenin de ilk deneyimi olunca gerçekten böyle demek demiş. artık normal saymış o da..artık çocuk isteyince işler kopmuş..
sonuç ne oldu biliyo musun,başka biriyle tanıştı,cinselliğin ne kadar güzel olduğunu keşfettiğini söyledi. yıllarca hata yapmışım dedi. o adamla evlendi,şimdi çocuk istiyorlar.ve çok da mutlu..
kıssadan hisse,senin de artık hayatındaki gerçekleri görmen gerekiyor.anlaşılan o ki kocan düzelmeye niyetli değil,çabalamıyor,ve sen de görmezden gelemiyosun..artık kendini yıpratma ve hayatına başka bir yön çiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…