Benim aklıma bişe geldi. Saçma gelecek çoğunuza ama yine de söyleyeyim. Acaba çevrenden birinin sana ilgi gösterdiğini hissederse eşin , kendine çeki düzen verir mi??
Annenin ogrendigini bilirse durumun ciddiyetini anlayip harekete gecer diyen arkadaslar bence fazlasiyla iyimser. Klasik bi turk erkegi bu durumda ne kadar severse sevsin resti ceker bu konu erkekligiyle ilgili hassas bi durum yani, cok gururlu bu konuda erkekler malesef.
en baştan beri okudum tullipcim; hani diyorsun ya beni kaybetme düşüncesini ona nasıl veririm diye..aklı başına gelecekmiş gibi sanki..buradaki hiç kimse senin yaşadıklarını yaşamıyor asla tam olarak bilemeyiz seni ve eşini tanımıyoruz psikolojik mi başka bir sebepten midir bu durum, sayfalarca yorum yapılsa da neye yarıyor ki sebebi bir tek eşinde saklı..o yüzden oralara hiç girmicem. Seni o evde tutan başka sebepler de var anladığım kadarıyla okulun var ha demeye gidecek yerin yok sanırım..Ama madem ayrılık falan da konuştunuz valizini topla bakalım ne yapacak..Ben eşinin buna hazır olduğunu düşünüyorum belki de şaşırıyordur içten içe sana..yani o çok şaşırmayacak belki de en doğrusu diyecek..
Canım Allah yardımcın olsun.Bizim bir tanıdığın başına gelmişti bu durum hemen aile büyüklerine söylemişler onlar erkeği önce doktora götürmüşler doktor heyecandır demiŞ bir ilaç verip yollamış ama yine olmamış sonra klasiktir ya işte hocalara gitmişler yine olmamış .Bu şekilde çok uzun bir zaman geçti 1-2 yıl gibi sonra kendiliğinden olmuş şimdi iki çocukları var.Yani ben durumun büyüklere anlatılması taraftarıyım mümkünse annenize ve varsa eğer kayınvalidenize.Bu şekilde bütün ağırlık senin üstünde ve çok yıpranıyorsun sana da yazık.Bence bilmesi gerekenler bilsin sonra her çare denensin baktınız ki yine olmuyor o zaman istediğiniz kararı vermekte özgürsünüz.
canım tesadüfen gördüm çook üzüldüm sonuna kadar okudum herkesin söylediğinden farklı bişey söylemiyeceğim canım... bişey sormak istiyorum daha önce biriyle birliktelik yaşamış mı biliyor musun ya herşeyin çaresi var yeterki istesin
Ya ben olsam bunu soylicek olsam bile once esime citlatirdim heralde, mesela bu meselenin agirligini artik tek basima tasiyamadigimi buyuklerimizden yardim istemeyi dusundugumu, eger soylemem taraftari degilse veya gerek olmadigini dusunuyosa hemen bi planlama yapip somut seyler elde etmek icin benimle beraber caba harcamasini, aksi taktirdr yapilcak biseyin kalmicagini anlatirdim. Ama senin esinin durumu fatkli. psikolojisi zihin dunyasi sikintili olmasina ragmen baksana uyanip sinirlendigi halde sarilip destek olmaya calisiyo istiyo cozumu ama ne yapicagini bilmiyo Allahim size hayirli kapilar acsin esine daha guzel daha cok kazandiran bi is nasip etsin o zaman eminim tikir tikir cozulucek.. ikinize de muhabbet sabir sevgi versin fazla fazla..
merhabalar sorununu okudum arkadaşım bence kesinlikle bu özel durumu büyüklere anlatma çünkü geri tepecek onların yapabileceği birşeyde yok sorunu düzeltemeyecekler bu durumu yaşayan bir akrabam vardı doktora gitmişler testesteron hormonunun düşük olmasından kaynaklanıyormuş ilaç tedavisi uygulandı ve anlattığına göre herşey düzelmiş onlarda ailelere anlattılar tam anlamıyla br rezillik yaşandı şimdi ailelerden ve akrabalardan pek çoğuyla görüşmüyorlar en doğrusu eşinizle doktora gideceksiniz kan rneğinden ortaya çıkıyormuş bu hormonun düşük olması depresyon asabiyet ve bunun gibi şeyler yapıyormuş gittikleri bölüm sanırım endokrinoloji geçmiş olsun
Bir de birseyi danismak istyiorum size,dün gece annem yatip biz de odamiza cekildik herzamnki gibi,elinde leptop isi vardi zaten,sonra yataga geldi ,cok da yorgundu,ben de yanina yaklastim,sarildim öpmeye calistim,ama tüm bunlar masumane icinde cinsellik yok,yani bircogunuzun dedigii gibi sefkat hatta,o ise kilini kipirdatmadigi gibi homurdandi ve cok yorgunum dedi,sok oldum sanki adama seviselim diyorum,yapacagin senin de bir öpüp iyi geceler demen,cok sinirlendim ve Jet hiziyla yatagin en ucuna gectim hala tik yok,genelde gelir gönlümü alir falan.Uyuyamiyorum sinirden,braz Zaman gecti yari dogrulup ona bakiodum,uyandi noldu dedi,ben de dedimki sana noluor sana yanasan benim herseye ragmen,ve sen hic pas vermiyorsun,uyuorum ben yorgunum dedi yine.Ben de peki dedim iste sen böyle yaparak aramiza duvar örüyorsun.Sonra da tek kelime etmeden uyuduk.Sabah da ise giderken öpüp öyle cikti pasam.
Gercekten de öyle ama bu sekilde aramiza iice bir duvar örüor,belki de ben gün gelecek ben seni artik sevmiyorum dicem ona,ve o zman da hersey kendiliginden bitecek!size sormak istedigim ise su,esimin bu tavrinin sebebi neydi ,cünkü ben artik hicbirseye yorum getiremiyorum.
Bir de birseyi danismak istyiorum size,dün gece annem yatip biz de odamiza cekildik herzamnki gibi,elinde leptop isi vardi zaten,sonra yataga geldi ,cok da yorgundu,ben de yanina yaklastim,sarildim öpmeye calistim,ama tüm bunlar masumane icinde cinsellik yok,yani bircogunuzun dedigii gibi sefkat hatta,o ise kilini kipirdatmadigi gibi homurdandi ve cok yorgunum dedi,sok oldum sanki adama seviselim diyorum,yapacagin senin de bir öpüp iyi geceler demen,cok sinirlendim ve Jet hiziyla yatagin en ucuna gectim hala tik yok,genelde gelir gönlümü alir falan.Uyuyamiyorum sinirden,braz Zaman gecti yari dogrulup ona bakiodum,uyandi noldu dedi,ben de dedimki sana noluor sana yanasan benim herseye ragmen,ve sen hic pas vermiyorsun,uyuorum ben yorgunum dedi yine.Ben de peki dedim iste sen böyle yaparak aramiza duvar örüyorsun.Sonra da tek kelime etmeden uyuduk.Sabah da ise giderken öpüp öyle cikti pasam.
Gercekten de öyle ama bu sekilde aramiza iice bir duvar örüor,belki de ben gün gelecek ben seni artik sevmiyorum dicem ona,ve o zman da hersey kendiliginden bitecek!size sormak istedigim ise su,esimin bu tavrinin sebebi neydi ,cünkü ben artik hicbirseye yorum getiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?