2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

bence anlatırsan teyzenin kızına falan anlatma bu konu çok ince yayılır dikkat et. annenle paylaş derim ben bu arada alttan muayene olursan zaten anlaşılır ilişki yaşamadığın

Mesajlarin hepsini okudum senin adina cok üzüldüm, umarim bu müberek günde Allah dualarini geri cevirmez, almanyanin neresindensin Bende almanyadanim yakinsak istersen görüsebiliriz, belki karsilikli konusmak senin icin daha Iyi olur. Hep dualarimdasin

bende yeni ewliyim.bu sorundan bende şikayetçiydim.aslında hala daha öyleyim.hep benım yaklaşmamla birşeyler oluyor.ve bu çok can sıkıcı.ilgisiz ve nedenını hala çözebilmiş değilim.çok pasif ilgisiz ve utangaç.naz yapmak istiyorum.başını döndürdüğümü hissetmek istiyorum ama malesef bu adam neden böyle yaaa

merhaba tullıp oncelıkle bayramın mubarek olsun nasılsın durumlar aynımı

Annem iki günlügüne bir akrabamiza gitti,herseyi anltamayi düsündügüm kuzenim : Artik bu aksam üstüne ziplar senin,siz offline olursunuz,hazirlan süslen püslen,güzel bir sofra kur.Yutkundum,peki diyebildim sadece.Aglamadim da.

Bu mübarek bayram gününün yüzü suyu hürmetine, ben böyle cehennem azabi icinde kivranirken,esim olacak insan da dahil olmak üzere benim mutsuzluguma sebep olanlar dilerim benden beter olur!!!

Son düzenleme:
umarım herseyı yuce rabbım kalbıne gore versın allah yardımcın olsun

umarım herseyı yuce rabbım kalbıne gore versın allah yardımcın olsun
Ya canim sana ne denilirki artik bilemiyorum Allah yardimcin olsun hicmi iletisim yok konusamiomusun al karsina sorunu anlatmadan yatmasina izin verme ne bu sanada yazik insaf tas olsa catlar

Tulipciğim her gün konuna muhakkak göz atıyorum hatta sırf senden güzel haberler vardır diye giriyorum nete, kendi ailemden biri gibi üzülüyorum senin durumun için...Bence annende fark etmiş eşinin iyi olmadığını evlilik sorumluluğumu ağır geldi de eşin depresyona mı girdi? Çünkü aranızda biraz yaş farkı olduğunu yazmıştın birden sorumluluk altında boğuldumu ki acaba? Seni sevmese sana tahammülüde olmaz bağırır çağırır falan filan...Nedense iyi düşünmek istiyorum seni tanımadığım halde ben bile kıyamıyorum bu evliliğe,bence birine dökmek istiyorsan içini annene anlat.Allah çektiğin bu sıkıntıları mutluluğa çevirsin inşallah...

Konunun tamamını okudum. Yarabbim bu nasıl bir sabırdır maşallah.
Ben olsam bu kadar sabırlı olmazdım cinselliği yaşamama konusunda değil ama bu kadar sessiz kalamazdım ben.
Susup bekleyemezdim düzeldi düzelecek diye diye ömür geçer mi hiç bu yüzden yapamazdım bu kadar sabırlı değilim ben.
2 aylık evliyken açmışsın konuyu şu an 10 ayı devirmiş. Ve eşindeki bu rahatlık bırak seni bizleri bile rahatsız ediyor.
Kusura bakma kırmak için demiyorum ama eşin en başından beri sorununu biliyordu ve senden gizledi iktidarsızlık olduğunu da düşünmüyorum. Zoruna gitmesin ama gay olduğunu söylüyor içimdeki ses ve sanırım seninle de üstünü kapatmak için evlendi.
İnşallah öyle değildir de fiziksel bir problem vardır inşallah da düzelir.

Bu kadar sessiz kalması çözüm için yol aramaması vs. bana iktidarsızlık olmadığını düşündürdü bu yüzden gay olduğunu düşünüyorum üzgünüm ama.
Eşini çıplak gördün mü sen hiç ? Banyoyu açık bırakıyor mu hala ? Hiçbir şey böyle bir isteksizlik yapamaz inanmıyorum ben buna.

Depresyonda bile olsa bi şekilde akıllarına geliyor bu tip şeyler insanların. Diyelim ki iktidarsızlık var ve evet erkekler bu konularda çok hassas olurlar bunu herkes az çok bilir ama hassas oldukları için de üstüne gidip aşmaya çalışırlar. Ne kadar utanılsa da bir süre sonra çözüm için çabalar insan. Ama seninki acayip vurdumduymaz kılını kıpırdatmıyor adam şuna bak. Cinsellik için değilse de adamın bu rahatlığı için bırakmayı düşünebilirsin.

Bence alıp karşına net bir şekilde konuşmalısın. Bu durumun sana neler düşündürdüğünü kendini bunları düşündükçe kötü hissettiğini artık ya düzelmesi için çabalamalısın çabalamayacaksan da yollarımızı ayırmalıyız demelisin. KEsin ve net bir şekilde bunu dile getirmen lazım böyle devam etmez yedin bitirdin kendini daha ne kadar üzüleceksin Allah aşkına. Seviyorsa çaba göstermek zorunda olduğunun farkına varıp harekete geçmesi lazımdı.

Bide ben eski kız arkadaşıyla olan konuşmasına nasıl şahit oldun onu anlamadım ne zaman konuşmuş ve sen nasıl denk geldi de bunu okuyabildin kafam karıştı.

Telefonunu ara ara yoklayabiliyorsan online işlem yapmak için şifresini al ve netten arama geçmişine bak kimleri aramış kimle mesajlaşmış falan en azından fikir sahibi olursun. Mesela avea ise *952# arama tuşuna bastığında ekrana şifre gelir o şifreyle aveanın sitesinden online işlemlere giriş yaparak kayıtlarını kontrol edebilirsin. GErçi siz yurtdışındasınız ama kullandığınız hatlarında öyle bir özelliği vardır diye düşünüyorum. Bir denemelisin. Bide sarhoş etmekten bahsetmiş bir arkadaş onu da dene derim.
Ayrıca pc konusuna gelince yoklaman için izin mi alman lazım ver 2 dk de al gerekirse nereye girdiğine bakcam de yani iş zaten çığrından çıkmış sonuçta.

Konumun hepsini tek tek okudugnuz icin öncelikle tesekkür ederim,biliyor musunuz ben artik konusmaktan da yoruldum,konusuyorum yine ayni sey,dediginizi söyledim bu böyle olmuyor belirsizlik beni mahvediyor,bana dürüst ol,cabala bisey yap dedim,yollarmizi ayiririz gerekirse bu böyle olmuyor ki dedim,o ise belki de ayrilmk en iyisi dior, ama sonra bu evde yasamya iskenceye devam ediyoruz ve sürekli de diyelim ayrildik sen napicaksin diyor bana sürekli,ben de sanane bundan diyorum.

Dün gece uyuyamadm yine ve bunu düsündüm,ben asla türkiyeye dönmem artik,zaten evlilik yoluyla gelmedim,okulum iicn gelmistim ,türkiyeye dönmem cünkü türkiye de bosanmis kisilere karsi Bakis acilari ve bosanmis kadinlarin yasadigi sorunlar cok fazla malesef,bir de ben zaten yillardan beri hem üniversite hem yüksek lisans zaten ailemden ayri yasadim ,baba evinde yapamicami biliyorum.Sonra da onu düsündüm,hemen tasi taragini toplartürkiyeyegider,arkadaslri ile bulusmak ona herseyi unutturur.Bana diyorki ben zaten 36yasindayimbu saaten sonraevlenmem zaten,evlenip evlenmemesi öönemli degil ki beni ve hayatimi bir enkaza cevirip gidecek ve ben hic yasamadigim bir evliligin cezasini ömürboyu cekecegim,biliyorum bazilari belki beni anlamicak,tabiki her biten evlilik kolaydegil ve ayri azap ama ben evliligmi bile yasayamadim.Bir arkadsimbiriyle tanisti o da bi kere evlenip ayrilmisti,arkadsi annesine deyince tabi istememler falan filan,en son söyle bir care buldu kayinvalidesi kendince,etrafa konu komsuya dügüne gelenlerebekarsin demisler yani hic evlenmemis,bir düsünün bu travmayi,ben hemn evlenecem ya da evlenemicem demiyorum,ama sunu biliyorumki,muhakkak birgün ben de bir bebegim olsun isteyecegim.

Biz bu evdehic bereber dus alip,küvete girmedik onu Ciplak görmedim,onu yari Ciplak bile görmedim hatta aylardir,dus konusunda
dabasta cok israr ettim hadi bu hafta alalim tmm dedi ama yine bir bahane yine bir sebep.

Eski kiz arkadisiylaolan konusmaya gelince,msn yazismalarini okudum,kiz bazi sebeplerden dolayi seninle ilgilenemiyorum,sen de bir erkeksin sonucta falan diyordu,cinsel iliskiden bahsediyordu yani,ihtiyaclrin var senin degibisinden,esim ise sorun degil kiönce sizin saglik sorunlariniz hallolsun fln demisti,zatenöyleerotik birkonusma degildi,sahte bir hesapta degildi,aylarca yazismalar cok uzundu hepsini okuyamadim,ama kiz cokaskimli cicimli konuusp pesinden kosmus anladigim kadariyle,esimin cevaplari fln cok normaldi.

Evde dedigim gibi bircok leptop var ve o onun is leptopu ama Facebook yazismalrini okumayi cok isterdim,cünkü benceya ablasi ya daarkadslri fln birine muhakkaacmistir bu sorunu,sizin dediginiz gibi ver bakicam kontrol edicem hic demedim,belki de ters teper bu,noldu neye güvenmiyorsun simdi der.

Merhaba kızlar bu dert bende de var ben dört yıllık evliyim ve hala bu sorun çözülmedi kaç kez ayrılmak istedim kandırıp geri getirdi.nezaman ayrılmak isteyip kavga etsem bir kaç kez beraber oldu benle.depresyona girdim bir yıl tedavi oldum ama o gelmedi benle doktora kabul etmedi problemini hep haksız çıkardı beni bir kez hamile kaldım stresten öldü karnımda bebek.onun yüzünden ailesinin yanına taşındım burdayken düzelecekmiş yalan daha beter oldu.birde ailesiyle ugraşıyorum.şimdi yine hamileyim ve sorunlar devam ediyor.hep zorla ilişki yaşadım bu çok kötü bir şey.ailesi durumu bildiği halde beni delirtmek için ellerinden geleni yapıyorlar.delirmek üzereyim bugün telde kavga ettik ve ben boşanacagım bu adamdan.bebegimi ben öldürmüşüm isteyerek bunu dedi bana.hamileyim 4 haftalık riskli gebelik ama eşim beni hasta etmek için bu gün elinden geleni ardına koymadı

Kim olsa bıkar konuşmaktan diyorum ya sendeki sabra hayranım ben hayatta bu kadar tahammül edemezdim.
Ayrılmak en iyisi diyor madem o zaman tamam bitsin her şey de ve ayrıl evden kuzeninde kal bir süre ya da bir arkadasında sırrını saklayacak birinde. Tartıştık dersin görmek istemedim o yüzden burda kalmak istiyorum bi kaç gün falan de.

Ona ne gerçekten ? Seni seviyorsa adam gibi durması lazım yanında çırpınması lazım rahatlıkları çok rahatsız edici bir durum. Her defasında bitmesi iyi diyor ve bitiremiyorsun o yüzden kaybetme korkusu falan yok içinde rahatlık da burdan geliyor kendimden biliyorum :) Dönerse dönsün sen kal orada ne işin var zaten TR'de. Ama insanları fazla önemseme ne derlerse desinler. Bir arkadaş bekaret durduğu için evlilik iptali istenebildiğini söylemişti öyle de yapabilirsin iş bitme konusuna gelirse. Kaldı ki insanlar ne derse desin senin canından, mutluluğundan önemli mi yani. İlla ki bebek isteyeceksin ama ben senin yerinde olsam böyle bi adamdan bırak çocuk yapmayı istemeyi bekaretimi alsın bile istemezdim yazık ona gittiğine yani kusura bakma ama.

Hadi cinsellik olmuyor anladım da neden yanında soyunmuyor ki böyle saçma bir şey mi var yatmasa bile en azından birbirinizi çıplak görmeniz hatta o şekilde sarılıp yatabilmeniz lazım bu nasıl bir düşünce yapısıdır.

Msn deki konusmalar neden duruyor ben onu anlayamadım canım sen nasıl okuyabildin nasıl denk geldi onları mı saklamış.
Face şifresini vs neden öğrenmiyorsun ki iste sen onun karısısın kağıt üstünde kalmış olsa da bu böyle bu yüzden senden şifre falan saklama gibi bi lüksü yok ki vermezsede şüphelendiğini söylersin başka biri mi var diye bana dokunmuyorsun başkasına dokunduğunu düşünüyorum dersin aslında ben olsam neler saydırırım ona ya neyse.
Ters teperse de tepsin canım düzgün olan bir şey mi var sanki. Onu böyle alıştırdın bir kere o yüzden böyle rahat devam ediyor paşa.
Erkekliğine laf et ki içine dokunsun nereye kadar böyle gidecek ki susmayı da denedin aylardır çözüm yok. Demek ki susmaman gerekiyormuş. Aklından geçen her şeyi sana düşündürdüklerini vs hepsini bağır çağır söyle konusmasına izin bile verme zaman zaman daha ne kadar zaman vereceksin ki ayıp iyi niyetini kötüye kullanıyor.

Telefonu inceleme şansın var mı kayıtları yani netten falan ?
Ben erkek arkadaşımın hattını takip ediyorum babama bile güvenmem bu devir öyle bir devir çünkü

Ben ne mücadeleler verdim dört yıldır olmuyo sen yıpranıyon .bence aayrıl bir an önce.dört yılda ömrümden ömür gitti.hayat enerjim tükendi.ilk evlendiğimdebir yıl da iki kere beraber olduk 7ay yanıma yaklaşmadı.bende kimseye diyemedim ama sonra patladım bir yıl piskiyatraögidip geldim antidepresan kullandım.doktorum boşan dedi bu sorunun çaresi yok ama dinlemedim.çok pişmanım keşke ozamanlar boşansaydım.şimdi düşünüyorum vede hamileyim halimi düşün artık sen

Sen yine iyisin tullip bir kere bile bir şey yaşamamış yaşamayı bırak kendi kocasının vücudunu bile görmüyor göremiyor kızcağız.
Seninki de çok kötü bir durum. Sürekli aynı olan değişmeyen değişmeyi istemeyen bir adamdan neden çocuk yapıyorsun onu da anlamadım en başından beri biliyorsun sonuçta. Seninki dışarıda hallediyor herhalde işini bana öyle geldi. Üzgünüm.

Tullip son mesajindn sonra hersey degisti bence, nerdeyse 1 yillik evlisiniz ve ne ciplak ne yariciplak gormedm diyosun bu cok tuhaf ve kabullenilemez! Hadi bunu gectim telefonuna bilgisayarina bile bakamiyosun facebookuna giremiyosun, kesin sakladigi bi haltlar var aranizda bukadar mesafe carsa siz evliligi birak sevgili bile degilsiniz demekki, bence artik biseyler yapmanin zamani geldi madem hicbisey olmadi aranizda doktora git kizlik raporunu da al bosanicaksan da tazminat davani ac aylardir sana yaptigi masumane degil su sartlar altinda bana gore! Sana da yazik hadi oldu ki bu evlilik adi altindaki olaya alistin cinsellik olmadan da olur dedin kabullendin, e be canim ya bundan bikac sene sonra anne olmak istersen nolucak bu adam sana istediklerini veremicek belli, oldu ki cocuk yaptiniz bu kopukluk ilgisizlikle baba da olmaz bundan:/ zaten boyle bi evlilikte mumkun olsa da cocuk yapma siz mutlu degilken o da mutlu olmaz bunu kendi ailemden biliyorum malesef Allah yardimcin olsun ama boyle gitmez insallah seni bundan sonraki adimlarinda iyi ki'ler beklesin, bu adam resmen kaciyo senden bence de escinsel olabilir

Dışarda halletmiyor evden işe işten eve.bensiz sokaga bile çıkmaz.adamda cinsel istek yok ya aylarca yapmasa sesi çıkmaz.anca macunlarla ilaçlarla oluyo.ben hamile kalmayı istemedim kazayla oldu.zaten ayda yılda bir kere barışmak için yanaşır onuda red edemem belki iyileşir diye.çünkü herkez kendide dahil beni suçluyo bu durum için.korunamamda ilaç yan etki yaptı.piskolojik rahatsızlıkta var her ilacı kullanamıyorum.beni çok seviyor çok düşkün güya köşeye sıkışınca hep beni suçluyo.kafayı yicem artık.rabbim kimseye yaşatmasın

İlaç dışında korunma yöntemleri de var biliyorsundur onları deneseydin keşke ama geç artık tabi hakkında hayırlısı.
Gitsin doktora tedavi olsun nasıl yakıştırıyorlar kendilerine böyle kalmayı anlamıyorum gerçekten. Suç bastırmak için en iyi yol karşındakini suçlamaktır zaten işi biliyor seninki. Amin kimse yaşamasın inşallah bunları. Üzme kendini o rahatsa sen daha rahat ol o çıldırsın.

Ben rahat olamıyorum malesef.birde kayınvalidemlerle oturuyorum bu beni çok zorluyor.kocamın stresi hamileliğn stresi ailesinin stresi herşwy boguyor benş.bu gün kavga ettim bana demediğini bırakmadı.annesi zehir ediyor hayatı bana ama benmişim suçlu.bebegini bile düşünmüyor adam daha çok piskolojimi bozmak için elinden geleni yaptı bana.bende bitti dedim.bebek bu stese dayanamaz yine ölür hatta dün öldü galiba hissediyorum.p.tesi doktora gidicem

Ufak bir yanlis anlasilma oldu galiba,esime yari Ciplak yadaciplak görmedimderken sunu kastetmistim,biz balayinndabir kez o da yine benim zorumla küvete girdik hepsi o,bu evde hic dus almadik.Ona ben ilk aylarimizda cok söyledim Ciplak uyuyalim ya da yari Ciplak uyuyalim diye ama hic dekabul etmedi.Üstünü giyinip cikariyor yanimda önceleri ben bi muziplik fln yapiordum gidiklamamalr fln,ama artik vazgectim.Hatta iyice soguyim bisey yapmiyim die o giyindigi Zaman vucuduna bakip Kilo Aldi iyice göbege bak fln diyorum icimden.

Nisanli oldugumuz dönemde onun evinde oldugum bir ara o isteyken eski leptopundan nete fln giriodum alinan dosyalr adi altinda kayitliydi MSN konusmalri,sadece eski kiz arkadsi ile degil,benimle ,erkek arkadslriyla,akrabalariyla falan.Ama sonra Format atildi ve hersey gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…