2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Tullip bunu ailelerden sakladigin icin cok pisman olacaksin canim her sene bi kere bole bi haber duyuyorum etraftan kiz erkektarafina ve kendi tarafina soyluyor ayriliyorlar.kimse aklini peynir ekmekle yemedi 26yasindaydin 2yil gecmis gencligine yazik canim hele esinde hic caba yokken bak artik ben istemiyorum diosun normal diil hemen erkek tarafina sole icabina baksinlar gene vozume yanasmazsa bosa at.trde in kotuyede cikmaz kizoglan kizsin biz bole ayrilmalar duyuyoruz etraftan kimse kinamiyo kadini bence ayril.yeniden evlenirsin cok gec olmadan duaun bu secenegi cunku esinde hic caba yok canim

Sevgili arkadsim bu gibi düsüncelre ben ne kadar üzülüyorum bilmiyor olablirsin ama bir kez daha söylüyorum,yurt disinda yasamanin cazip oldugu bir durum olmadigi gibi,ben bosansam bile burda yasama ve calisma iznim var cünkü evlilik yoluyla gelmedim buraya,ayrica bosanma durumunda bir yol haritam da yok yani söyle ki -bana bagli ama -burda mi kalirim tr mi dönerim gercekten bilmiyorum,belki ailemden uzak belki de tam tersi ailemle sararim yaralarimi,basta üzülmüstüm fln diyerek bunu böyle yazacaginiza takip etmez yorum yazmazsiniz olur biter,ama sizlerde haklisiniz ben bile kendi durumuma bazen inanamazken,sizler gibi yedi yabanci tanimaz etmez,sadece yazdiklarimi bilen insanlar nasil inanacak ya da anlayacaksiniz,kizmiyorum aslinda !

1.5 sene olacak evleneli ve malesef hic birsey yasanmadi aramizda bi iki kez dr a gitti ama uzmanina ya da bölümüne degil ama son 1-2 aydir ilkleri yasadik,bir seyler yasama,ciplak uyuma sarilma,sevisme,sertlesme vs gibi.Ben hersey bir yana hayatima ve egitimime devam etmeye calisiyorum,etrafim tarafimdan hep sabirli biri olarak görüldüm ama artik sabir tasi bile catlar ve ben kesinlikle bir psikolga görünecegim.

Saol arkadsim fikrin icin,ben de onu dusunuorum zaten söylemezsem cok pisman olacgim gibi geliyor.Erkek tarafina söylenecek bir durum yok kayinvalidem oldukca yasli bir insan,kalbine iner kadincagizin

Arkadaslar tekrar söylüyorum aramizda son 1-2 aydir ilkler ve bircok gelismelr yasaniyor ve ben dayanamadim yine dün tartistik uzun bir aradan sonra,bana dediki sen böyle sürekli yok 1 sene oldu 1.5 sene oldu diyerek daha da kiriyorsun beni,görüyorsun biseyler yapiyorum cabaliyorum artik,beynimde cözmeye basladim artik bu konuyu dedi bana,kisacasi olan bi kac gelismeyle bile artik bu konuyu konusamz hale geldik,ama ben öyle bu isin hop oldu bitti birlestik diye cözülecgnii düsnmuorum,en son ki yasadigmizda zaten inanilmz bir psikolji ile ittim onu ve biseyler yasamak bile istemiyorum artik bazen,ki eskiden böyle degildim buraya yaziodum hatta duygularim var fln die.

Tüm bu olan bitene ragmen ,anneme söylesem mi lütfen siz bir akil verin,yalniz bilmeyenler icin hatirlatayim annemle ancak telefondan konusma imkanim olacak ,ben yurtdisinda oldugm icin .Lütfen konun fake ,sana inanmiyoruz,saka gibisin vb yorumlari yazacak olanlar yazmasin.Siz ister inanin ister inanmayin,bu hayatta bir tullip var ve yasadigi her neyse tek bir satir bile yalan yanlis olmadan ayni burda yazdiklari gibi.Okuyan ve fikrini belirten herkese tesekkürler...

Gencligim güzelligim gidiyor,kum saatinin bosalan kismi gibi kisim kisim gidiyorum,bu konuyu actigimda 2012 kasimdi.!!!!

Son düzenleme:
Canim annesine hic bisey olmaz inan aile buyukleri kesinlikle bizden daha soguk kanlilardir.ablasi var demiatin ona babasi abisi amcasi varsa onlara mutlaka sole kendi ailen duymadan onlar duydunki cozdurmeye calisssinlar esine esin cozume yanasmazsa ailene solersin.esine ve ailesinede ben iki yil bekledim sabrettim hic caba gostermedi yeter diye.kaldiki ne olursa olsun ornegin buyuk travmalarda olum gibi insanlar acisini hafifletmek icin seks yapiyor.esinizin bu bahanesinin ici oyle boski.yani sana haksizlik ettiginin farkindada diil.erkek tarafina sole gerekirse cikip yaniniza gelsinler ailesine solememen kimseye solememen esini dahada rahatlatmis.cinsellikte onemli ama sen daha onemlisincozulmezse bosa beklemis olacaksin yillarca sabrini cok taktir ettim ama bu saatten sonrasi afedersin saflik olur.insallah mutlu ol canim

canım annene söylemelisin en azından bir karar aşamasındaysan yanı ayrılmak gibi bunu annene söyleyip

olacakları bilmeli...ayrıca eşin psikolojik olarak mı yapamıyor..yani öyle çabalıyorum filan diyor ama seni düşünmeli en azınsan çaba zorla

yakınlaşmaya çalışarak olmaz uzamana gitmedi birşey etmedi..yok bana 1 yıl oldu yok 1.5 yıl oldu deme diyor olacak iş mi.

Gencligim güzelligim gidiyor,kum saatinin bosalan kismi gibi kisim kisim gidiyorum,bu konuyu actigimda 2012 kasimdi.!!!!

Aynen boyle diyecektim ben de sana sekerim. Bu is artik neresinden tutsan elinde kalir, sen bu kadar uzulup yiprandiktan sonra bu adamin seni mutlu etme olasiligi cok az bence artik.

Bu isi fazlaca uzattin sekerim bence, sen elinden geleni fazlasiyla yaptin. Bu isi bence artik burda kes, bosan gitsin, hayatin ziyan oluyor yazik.

Annen senden benden daha sogukkanlidir, merak etme, soyle gitsin.

Bu yaşadığınız sorun nerde olursa olsun bir boşanma sebebidir. Aileniz böyle olduğunu duysa eminim sizin için çok üzüleceklerdir.
Sen genç ve sağlıklı bir kadınsın, (tabi bu sürecte herşeyi normal olan sen.. ne kadar sağlıklı kalabildiysen)
senin cinselliği yaşamak hakkındır. Olması gereken bu, evlisin düzenli bir cinsel hayatınız olması gerekiyor
Okuduğum kadarıyla 2012 de açtığın konu bu ve siz hala bir arpa boyu yol alamamışsınız. Çok yavaş ilerliyor
Eşinizin madem böyle bir sorunu vardı evlenmeden bunu size söylemeliydi.. Sakın böyle değilmiş falan demeyin herkes kendini bilir.
Eşiniz rahatsız bunun çaresine bakması gerekiyordu. Çok geç kalmış.. bencilce davranmış
Ayrıca sizdede piskolojik sorunlara sebep olmuş... Biliyormusunuz ilerki yaşamınızda bu yaşadığınız tramvalar sizi alt üst edecek
Cinselliğe belki sizde hiç yanaşamayacaksınız, olduya ayrıldınız, ilerde biri çıktı karşınıza hadi onada siz böyle sorunlar yaşatırsanız...
Sizi seven düşünen adam tedavisine bakmalıydı.. Sabırı aşmış sizinki, kendinize zarar veriyosunuz...
Çok şaşırdım çokk.. bekle bekle nereye kadar, kadınsınız istekleriniz arzularınız yokmu?
Evli olmasan neyse, yıllarca yaşamayadabilirsin, bahanen vardır. Ama evlisin ve o iş yok çok şaşırdımm çokkk

konuyu uzun zamandır takip ediyorum. bence de artık aile bireyleriyle yani annenle konusma zamanın geldi hatta geçti bile. artık sen bşeyler yaşamak istemiyorsun bile. tabiki de sen bilirsin ama ayrılmaktan başka caren yok gibi görünüyor. he bu arada düzelme ihtimali bence yok gibi

Daha uzatmanın gereği yok giden senden gidiyor.ikinci bi evlilik bi çocuk ne zaman yapacaksın tullip....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tullip,
seni adım atmaktan alıkoyan sebep nedir merak ediyorum?
ay değil yılları deviriyorsun,ilerlediğiniz bir arpa yolu bile değil.
üstelik sonuca varacağınızı da sanmıyorum ne yazık ki.
eşinle ilgili neredeyse birmilyon tane senaryo yazıldı burada ,hiçbirine
uyacak bi ipucu yakalayamadın mı şu ana dek.
eşinin fizyolojik,psikolojik vs. herne ise bir sorunu var ve bunun adı konmalıydı çoktan.
sorunun ne olduğunu kesin bileceksiniz ki ona göre davranacak ve ailelerle konuşacaksınız.
zorlama bir ilişkiden de kaçınmanı tavsiye ederim.böylesi seni daha da üzer yıpratır.

Bu konuyu aylar once okumustum.hala ayni seyleri okuyorum.sabriniza hayran kaldim.evlilik demek cinsellik demek.madem esinizde boyle bi sorun vardi neden sizi evlilige surukledi.hadi evlendiniz ettiniz.adam bu sorunu doktora anlatmayi bile yediremiyo kendine.seni hic dusunmuyo.erkeklik gruruyla basbasa kalmasi gerek artik onun.ve siz bigun tam bi iliski yasasaniz bile bu sorun ortadan kalkmiycak.hicbi zaman mutlu edemiycek sizi.hem ruhsal hem fiziksel sagliginiz icin sizde kendinizi dusunup harekete gecin artik.annenize mutlaka soyleyin.sizin napmaniz gerektigine yardimci olur kendisi zaten.daha fazla gencliginize yazik etmezsiniz umarim..

bence işin pesini bırakma derim hiçbir erkek yok yorgunluktan yok calısmaktan yok kırgınlıktan ilk geceyi red etmez hemde 60 gün ne demek ya.kadın istemese erkekl isterse artık ne deyim arkadasım..2 aydr bisey yasamamak ne demek bilemiyorum yani insan kavgada etse aksam yataga girince esine dokunamaması mucize helede kadın yaklasmak istiyorsa bunlar bahane bana göre canım umarım sonunda kötü bişi cıkmaz arkadasın dedigi gibi

soktayım inan ben 2 aydr bişi olmasıs sanıyorum 2 senedir olmadıysa 20 sene beklesen yine olmaz evlilik böle degildir senin psikolojin onunkinden önemli o basaramıyorsa sen kendi psikolojinidemi ona benzeteceksin karar senin aileleri devreye katmak da ne demek adamlar damadın beyin gücüyle yapamadıgını akıl vererekmi yaptıracak sende peygamber sabrı varmıs esinin saglık sorunu ufak bişi degil belliki daha kac 2 ler olacak gibi bana kalırsa:44: iyi düşün

Yapma arkadaşım. Boşan bu adamdan. Gençliğinden gidiyor.

Okuyunca yalnız olmadığımı anladım.Çok zor bir durum.Ben üç senedir kabul ederek,gençliğimden vererek sürdürüyorum evliliğimi.O iktidarsızlığını kabul ediyor susarak.Hata bendeydi aslında.Nişanlı iken bu durumlarını az çok belli etmişti fakat konduramamıştım.Annesine her yaptığımı neredeyse iç çamaşırı rengimi anlatacak kadar ağzı açık olması,eltimi bana karşı hep koruması,beni hiç arzulamaması...Artı üzerine çekici iç çamaşırları falan giyilmesi sebep değil sevişmek için bana göre.Bir erkek kadını kot pantolonla bile arzulayabilir yani giyinikken bile.Bu bahane değil arkadaşlar.İçinden gelen yapar.Bazen diyorum ki dayan belki düzelir.Öyle diye diye 3 yıl oldu düzelen birşey yok.Üstelik bebeğim oldu.Yazık...Ailesi her yerde göğsünü gere gere torununu gösteriyor.Bence sorunu onlar da biliyorlar ve bana buna rağmen sürekli ordan burdan laf sokuyorlar.Halbuki oğullarının bu problemi benle tanışmadan önce varmış.Sen kaynana olarak bana şükret daha değil mi?Oğlunun elinden tutuyorum hala.Ona üzülüyorum hala.Salaklığıma doymayayım.Bazı arkadaşlar demişler gençliğine yazık.Gerçekten de öyle.Gençliğim çürüyor resmen.Çok sinirli bir insan oldum Çevrem ailem beni tanıyamıyor artık.Herkes böyle söylüyor.Ne kadar çok arttı bu erkekler.Yazık bize gerçekten.Erkeklere de yazık vallaha.Onların böyle birşeyi isteyeceğini sanmıyorum.Fakat benim eşim neredeyse 1 ay yapmasa aklına gelmeyecek ve rahatsız olmayacak.Sırf ben birşe demeyeyim diye zoraki yapıyor.Sizce buna katlanılır mı bile bile?

cinsel hayatı normal olmayan kadınların çok agresif olduğu yapılan araştırmalarda ortaya çıkmış.

Bence de dogrudur o arastirma salgilanan hormonlari gectim, surekli beni begenmiyor mu yoksa soyle mi boyle mi? Kendini sorgulama ve bicok sey yuzunden insan hayata kusuyor ve daha sinirli oluyor , benim sorunum az olmasi bizim evliligimiz oturmadigi icin surekli kusuz ondan da olmuyor ve ben bunlari basta kendimde hata ariyordum baktim bu benden kaynaklanan bisi degil, oyle olmadikca karsi taraf gozume cekici gelmemeye basladi, bende onun kiyafetine atmosfer hazirlamamasina laf soylemeye basladim sucu kendinizde aramayin bayanlar , bizler sucu arar depresyondan cokerken onlar netten sokaktan yeni cekici vucutlara bakiyorlar

Dün gece olanlari yazmak istiyorum buraya. Aramizda biseyler yasandi yine son zamnalrdaki gibi ,ilginc olan esimin artik gercekten erekte halini gözlemleyebiliorum,yani nasil desem önceden pantolon altinda ya sa kirk yilin basi bir dkunursam fln hep sönüktü ama simdi gercekten olmasi gerektigi gibi,dün az daha olanlar oluyordu,olmadi cünkü canim cok feci yandi,o da bunu hissetti ve direkt kalkti üstümden hicbisey demedi,öptü beni iyi geceler dileyip,uyuduk sonra,yani beni birseye zorlamadi ya da tavri sirf bu is olsun bitsin degil,sevisme gibiydi yani,zaten cok degisti son zamnalrda ,sevgisini ilgisini belli ediyor artik,gözlerinden bile anlayabiliorum,öyle diline pelesenk etmis degil ama seni coks eviyorum bile dedi,dün gece aklimdan gecti,biliyorsnz ben hala ba......m, acaba eger birseyler olursa daha sonra pisman mi olurum ,zaten bildiginiz gibi hala kimseye söylemis degilim,zaten desem de inanmazlar,sanarlar ki ,belki iktidarszlik belki ayda yilda bir,ama abartiyorum,nerden bilsinler,1.5 yillik evli bir kadin olup hala genc kiz oldugumu.

Bu tarz seyler hic yasanmiyordu önceden aramizda ,artik baska bir boyuta gecti,böyle oldukca icimdeki ümit kirintilari canlanior,acaba düzeleck mi diyorum asacak miyiz diyorum,bir tarafim ise sen rüya görmeye devam et,1.5 sene oldu artik 30 unu gecersin bu gidisle bosandigin zaman diyor (( Artik ne düsünecegimi ne diyecegimi,ne hissedecegimi bilmiyorum,hersey birbirine karisti. !!!

az çnce okudum da çabalamanıza sevindim.yuvanız kurtulur umarım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…