Sevgili arkadsim bu gibi düsüncelre ben ne kadar üzülüyorum bilmiyor olablirsin ama bir kez daha söylüyorum,yurt disinda yasamanin cazip oldugu bir durum olmadigi gibi,ben bosansam bile burda yasama ve calisma iznim var cünkü evlilik yoluyla gelmedim buraya,ayrica bosanma durumunda bir yol haritam da yok yani söyle ki -bana bagli ama -burda mi kalirim tr mi dönerim gercekten bilmiyorum,belki ailemden uzak belki de tam tersi ailemle sararim yaralarimi,basta üzülmüstüm fln diyerek bunu böyle yazacaginiza takip etmez yorum yazmazsiniz olur biter,ama sizlerde haklisiniz ben bile kendi durumuma bazen inanamazken,sizler gibi yedi yabanci tanimaz etmez,sadece yazdiklarimi bilen insanlar nasil inanacak ya da anlayacaksiniz,kizmiyorum aslinda !Konunu takip ediyordum tullip.
Bence bu durum senin işine geliyor. Başta üzülmüştüm fakat, bu kadar vurdumduymazlık bana ilginç geldi.
Sanırım yurt dışında yaşamak cazip geldi sana, adamın kocalık vasfı çok da umrunda değil.
Konuyu yeni gördümne yani 2 yıla yakın olmuş birlikte olamıyorsunuz ve hala bu durum devam mı ediyor..
O kadar çok sayfa varki okuyamadım tabi.. anladığım kadarı bu
Çok şaşırdım..:26: diğer sayfaları okumalıyım... eğer hiç birlikte olamadıysanız.. sabır taşı derim size pes
Tullip bunu ailelerden sakladigin icin cok pisman olacaksin canim her sene bi kere bole bi haber duyuyorum etraftan kiz erkektarafina ve kendi tarafina soyluyor ayriliyorlar.kimse aklini peynir ekmekle yemedi 26yasindaydin 2yil gecmis gencligine yazik canim hele esinde hic caba yokken bak artik ben istemiyorum diosun normal diil hemen erkek tarafina sole icabina baksinlar gene vozume yanasmazsa bosa at.trde in kotuyede cikmaz kizoglan kizsin biz bole ayrilmalar duyuyoruz etraftan kimse kinamiyo kadini bence ayril.yeniden evlenirsin cok gec olmadan duaun bu secenegi cunku esinde hic caba yok canim
Arkadaslar tekrar söylüyorum aramizda son 1-2 aydir ilkler ve bircok gelismelr yasaniyor ve ben dayanamadim yine dün tartistik uzun bir aradan sonra,bana dediki sen böyle sürekli yok 1 sene oldu 1.5 sene oldu diyerek daha da kiriyorsun beni,görüyorsun biseyler yapiyorum cabaliyorum artik,beynimde cözmeye basladim artik bu konuyu dedi bana,kisacasi olan bi kac gelismeyle bile artik bu konuyu konusamz hale geldik,ama ben öyle bu isin hop oldu bitti birlestik diye cözülecgnii düsnmuorum,en son ki yasadigmizda zaten inanilmz bir psikolji ile ittim onu ve biseyler yasamak bile istemiyorum artik bazen,ki eskiden böyle degildim buraya yaziodum hatta duygularim var fln die.
Tüm bu olan bitene ragmen ,anneme söylesem mi lütfen siz bir akil verin,yalniz bilmeyenler icin hatirlatayim annemle ancak telefondan konusma imkanim olacak ,ben yurtdisinda oldugm icin .Lütfen konun fake ,sana inanmiyoruz,saka gibisin vb yorumlari yazacak olanlar yazmasin.Siz ister inanin ister inanmayin,bu hayatta bir tullip var ve yasadigi her neyse tek bir satir bile yalan yanlis olmadan ayni burda yazdiklari gibi.Okuyan ve fikrini belirten herkese tesekkürler...
Gencligim güzelligim gidiyor,kum saatinin bosalan kismi gibi kisim kisim gidiyorum,bu konuyu actigimda 2012 kasimdi.!!!!
Gencligim güzelligim gidiyor,kum saatinin bosalan kismi gibi kisim kisim gidiyorum,bu konuyu actigimda 2012 kasimdi.!!!!
bence işin pesini bırakma derim hiçbir erkek yok yorgunluktan yok calısmaktan yok kırgınlıktan ilk geceyi red etmez hemde 60 gün ne demek ya.kadın istemese erkeklCevabin icin tÉsekkür ederim,âma evlenmeden önce böle diildi,iyi kötü bíeyler yasaniyordu,âma o stresli oldugumuz dönemde básladi hẻrsey,cok stresli bỉr ísi vảr gẻrcekten,evleneli 2 ay oldu âma önceside vả 8-9 aydir hcbisey yasamadik,anlamadigim bu neden bu konuda bu kadar ilgisiz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?