az çnce okudum da çabalamanıza sevindim.yuvanız kurtulur umarım...
Dün gece olanlari yazmak istiyorum buraya. Aramizda biseyler yasandi yine son zamnalrdaki gibi ,ilginc olan esimin artik gercekten erekte halini gözlemleyebiliorum,yani nasil desem önceden pantolon altinda ya sa kirk yilin basi bir dkunursam fln hep sönüktü ama simdi gercekten olmasi gerektigi gibi,dün az daha olanlar oluyordu,olmadi cünkü canim cok feci yandi,o da bunu hissetti ve direkt kalkti üstümden hicbisey demedi,öptü beni iyi geceler dileyip,uyuduk sonra,yani beni birseye zorlamadi ya da tavri sirf bu is olsun bitsin degil,sevisme gibiydi yani,zaten cok degisti son zamnalrda ,sevgisini ilgisini belli ediyor artik,gözlerinden bile anlayabiliorum,öyle diline pelesenk etmis degil ama seni coks eviyorum bile dedi,dün gece aklimdan gecti,biliyorsnz ben hala ba......m, acaba eger birseyler olursa daha sonra pisman mi olurum ,zaten bildiginiz gibi hala kimseye söylemis degilim,zaten desem de inanmazlar,sanarlar ki ,belki iktidarszlik belki ayda yilda bir,ama abartiyorum,nerden bilsinler,1.5 yillik evli bir kadin olup hala genc kiz oldugumu.
Bu tarz seyler hic yasanmiyordu önceden aramizda ,artik baska bir boyuta gecti,böyle oldukca icimdeki ümit kirintilari canlanior,acaba düzeleck mi diyorum asacak miyiz diyorum,bir tarafim ise sen rüya görmeye devam et,1.5 sene oldu artik 30 unu gecersin bu gidisle bosandigin zaman diyor(( Artik ne düsünecegimi ne diyecegimi,ne hissedecegimi bilmiyorum,hersey birbirine karisti. !!!
al bendende okadar kardeşim ben 10 yıllık evliyim evlenmeden önce aşırı istekliydi kocam şimdi tısssss. Ben istemezsem asla yanaşmıyor kardeş kardeş yaşıyoruz.aslında sebebi belli testis yetersizliği dolayısı ile testesteron düşüyo ve istek olmuyor haaa bide üstüne eşimde azosperm çıktı yani menide hiç sperm yok ohhh al sana hayat diyorum bazen büyük aşkla evlendik ama insanın en basit hayalleri bile suya düşebiliyormuş benimki gibi. Koca desen varda yok bebek desen olmuyor ama bu kadın yani ben bu adama hala aşık ve ona asla kıyamıyorokuyunca yalnız olmadığımı anladım.çok zor bir durum.ben üç senedir kabul ederek,gençliğimden vererek sürdürüyorum evliliğimi.o iktidarsızlığını kabul ediyor susarak.hata bendeydi aslında.nişanlı iken bu durumlarını az çok belli etmişti fakat konduramamıştım.annesine her yaptığımı neredeyse iç çamaşırı rengimi anlatacak kadar ağzı açık olması,eltimi bana karşı hep koruması,beni hiç arzulamaması...artı üzerine çekici iç çamaşırları falan giyilmesi sebep değil sevişmek için bana göre.bir erkek kadını kot pantolonla bile arzulayabilir yani giyinikken bile.bu bahane değil arkadaşlar.içinden gelen yapar.bazen diyorum ki dayan belki düzelir.öyle diye diye 3 yıl oldu düzelen birşey yok.üstelik bebeğim oldu.yazık...ailesi her yerde göğsünü gere gere torununu gösteriyor.bence sorunu onlar da biliyorlar ve bana buna rağmen sürekli ordan burdan laf sokuyorlar.halbuki oğullarının bu problemi benle tanışmadan önce varmış.sen kaynana olarak bana şükret daha değil mi?oğlunun elinden tutuyorum hala.ona üzülüyorum hala.salaklığıma doymayayım.bazı arkadaşlar demişler gençliğine yazık.gerçekten de öyle.gençliğim çürüyor resmen.çok sinirli bir insan oldum çevrem ailem beni tanıyamıyor artık.herkes böyle söylüyor.ne kadar çok arttı bu erkekler.yazık bize gerçekten.erkeklere de yazık vallaha.onların böyle birşeyi isteyeceğini sanmıyorum.fakat benim eşim neredeyse 1 ay yapmasa aklına gelmeyecek ve rahatsız olmayacak.sırf ben birşe demeyeyim diye zoraki yapıyor.sizce buna katlanılır mı bile bile?
Dün gece olanlari yazmak istiyorum buraya. Aramizda biseyler yasandi yine son zamnalrdaki gibi ,ilginc olan esimin artik gercekten erekte halini gözlemleyebiliorum,yani nasil desem önceden pantolon altinda ya sa kirk yilin basi bir dkunursam fln hep sönüktü ama simdi gercekten olmasi gerektigi gibi,dün az daha olanlar oluyordu,olmadi cünkü canim cok feci yandi,o da bunu hissetti ve direkt kalkti üstümden hicbisey demedi,öptü beni iyi geceler dileyip,uyuduk sonra,yani beni birseye zorlamadi ya da tavri sirf bu is olsun bitsin degil,sevisme gibiydi yani,zaten cok degisti son zamnalrda ,sevgisini ilgisini belli ediyor artik,gözlerinden bile anlayabiliorum,öyle diline pelesenk etmis degil ama seni coks eviyorum bile dedi,dün gece aklimdan gecti,biliyorsnz ben hala ba......m, acaba eger birseyler olursa daha sonra pisman mi olurum ,zaten bildiginiz gibi hala kimseye söylemis degilim,zaten desem de inanmazlar,sanarlar ki ,belki iktidarszlik belki ayda yilda bir,ama abartiyorum,nerden bilsinler,1.5 yillik evli bir kadin olup hala genc kiz oldugumu.
Bu tarz seyler hic yasanmiyordu önceden aramizda ,artik baska bir boyuta gecti,böyle oldukca icimdeki ümit kirintilari canlanior,acaba düzeleck mi diyorum asacak miyiz diyorum,bir tarafim ise sen rüya görmeye devam et,1.5 sene oldu artik 30 unu gecersin bu gidisle bosandigin zaman diyor(( Artik ne düsünecegimi ne diyecegimi,ne hissedecegimi bilmiyorum,hersey birbirine karisti. !!!
al bendende okadar kardeşim ben 10 yıllık evliyim evlenmeden önce aşırı istekliydi kocam şimdi tısssss. Ben istemezsem asla yanaşmıyor kardeş kardeş yaşıyoruz.aslında sebebi belli testis yetersizliği dolayısı ile testesteron düşüyo ve istek olmuyor haaa bide üstüne eşimde azosperm çıktı yani menide hiç sperm yok ohhh al sana hayat diyorum bazen büyük aşkla evlendik ama insanın en basit hayalleri bile suya düşebiliyormuş benimki gibi. Koca desen varda yok bebek desen olmuyor ama bu kadın yani ben bu adama hala aşık ve ona asla kıyamıyor
MẺrhaba ben de ảraniza yeni katildim.2 aylik evliyim,hala birlikte olmadik,ésim konusmayi sevmez pek ben de önceleri üstüne gitmedim,âma balayinda bi iki kez benim hamlelerimle dênemeler oldu âma bíse olmadi,zâmnla sỏrunun ciddiyetini anladim,âma onun icin pek de bísey farketmiyor,son bi kac hàfta nihayet sỏrun ben de sen de diil demisti,biz nísan dönemimizde cok fazla sỏun yasadik,aileler,maddiyat vs,ikimizde kỉrildik yêtri kadar,ilk önce ésim o zâmnlr sâna kizgindim kỉrgindim,simdi de hala bỉraz devam edior đedi,peki đedim,âma 3 hàftadir ảramizda hicbir sỏrun yok,huzurluyuz,âma cínsellik yine aklina dahi gelmior,anlamadigim su ínsan násil ésine kảrsi ístek duymaz,dün dâyanamadim tảrtistik,sỏrun ben de diyor hépsi bu,ben de kizdim biz evlendik âma senin keyfini bekliyoruz résmen bỉrlikte olmak icin đedim.Bu nỏrmal mi söyleyin lütfen,ínsan evlendigi ésine kảrsi ístek duymayabilir mi bazen,gẻrcekten?
Bu konuyu takip ediyorum ama hiç yorum yapmadım.
Ben genel konuya değil yalnızca dikkatimi çeken bir kısmna yorum yapmak istiyorum.
Konu sahibi sıklıkla bakireyim, genç kızım hala, kızım ben , bunları vurguluyorsun.
Boşanıp yeni tanıştığın insanlara ben zaten bakireyim biz birlikte olmadık diyeceksin, anladığım daha doğrusu vurguladığın bu.
Oysa ki bir insanla 1,5 yıldır aynı yatağı paylaşıyor, onunla çıplak durumda , eşler arasında yaşanacak mahrem şeyler paylaşıyorsun.
Bu durumda zarın önemi nedir?
Şurada erkekler bacak arasında namus arıyor diye yırtınıyoruz , peki bu düşünceyi kadınlar aşılamaış olmuyor mu bu durumda.
Ne yaşanırsa yaşansın ama zarın zarar görmesin modundasın ve bence bu çok itici.
Yaşadığın şey zor ama yeterince uğraşın da yok.
Durmadan kısır bir döngü içindesin ve boşanmalısın.net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?