2 aylık evliyim olmuyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bosansam 2 ay icinde herkes bir sey diyecekne yapicam bilmiyorum. Iktidar savasina girdi kendi icinde benim oyle bir cabam yokama beni sindirmeye çalıştıkça bende ters tepki gosteriyorum normal olarak

Anlamiyor ki kibar ol insan ol diyorum kac kere konuştum yok anlamiyor. Bagirip cagirsam anlamiyor. Konusunca anlamayan cinsten.
Ozaman hadibeyaaa yı dinleyeceksin, bende git dedim. Gideceksin gidince ne olcak deme, kendine duyduğun saygı kalır o da yaptıgı rezilliği anlar. Evde aglak aglak oturunca degısmeyecek biliyorsun. Ama gidemezsin sen. Neyse Allah sabır versin

Asker ve polis emeklisi çok duydum karısını öldüren bunlar eğitim yüzünden insanlıktan çıkıyor tabiki psikojisi ve vicdani düşük olanlar için geçerli bu. Sizinki bu yolda Allah korusun yaptığı hiç hiç hiç normal değil sen onu düzeltmeyi bırak bence o evden kaç. Neden diyeceksin yeni evlisin ve arkadaş toplanmasinda bunu yapan ortada bir şey yokken sinirlenince neler yapar.

Bosansam 2 ay icinde herkes bir sey diyecekne yapicam bilmiyorum. Iktidar savasina girdi kendi icinde benim oyle bir cabam yokama beni sindirmeye çalıştıkça bende ters tepki gosteriyorum normal olarak
Elalem ne der yuzinden bir omur bu kazma adami mi cekeceksin? Adam seni sindirecek, ezip duracak. Sen de bir gun mucadele etmekten yorulacaksin artik. Adam duzelecek mi peki? Hayir. Kesinlikle. Genler degismez cunku.
Ben elalemi degil kendi mutlulugumu dusunurdum.
Ben de bosandim. Bosanmak dunyanin sonu degil yeni bir baslanhic. Bosanmak ayip degil. Adam bildigin öküz, cok afedersin de. Elalemin kazmasini sen mi egiteceksin. Bu adam bu saatten sonra bukulmez. Bir kadina nasil davranacagini bile bilmiyor daha.

Yanyana cok vakit geciremedik. Mesafeli oldugumuz insanlarin yaninda asla böyle yapmaz. Cok yakin olduğu insanlarin yaninda boyle sacma civik hareketleri var kime neyi gösteriyor bilmiyorum.
Bu hareket civiklik degil. Bu hareket seni köle yaptığının kanıtı. Köpek gibi temizleyecek şimdi dediğimi yapmadığı için diyor. Nasıl civiklik goruyorsun ya. Bu saygisizliktan öte bir şey

Adam kahveyi halıya döksün , rezil etsin , ezsin ...
Ödülüde seks ve “veririm aşkım “ olsun öyle mi ?
Hiç öz saygınız yok mu ?

Eş olmayı becermek diyelim biz ona :))

Herkes de maşallah seks olarak anlamış :)

Tek tek cevap yazmak çok zaman kaybı, yukarıdaki cevapları okumanızı rica ederim.

Ergenin kelime anlama
Ergenin kelime anlamini biliyorum ben 22 esim de 26 yasinda telefonla konusma olayi nerden cikti anlamadim ? Ben oyle bir sey soylemedim size ? Evet esim olaylara gereksizyere tepkilee veriyorum onu savundugum icin bunu yazmiyorum tasnif etmiyorum ama sizinde su an bana yuklenmeniz gereksiz. Ben cocuk dusunmuyorum ve su süreçte cocuk istemiyroum. Uyurken de uyandirmadim uyaninca konusucam dedim.

Eş olmayı becermek diyelim biz ona :))

Herkes de maşallah seks olarak anlamış :)

Tek tek cevap yazmak çok zaman kaybı, yukarıdaki cevapları okumanızı rica ederim.
Kesinlikle cilvenaz olmak ve disilik mühim ben artırıyorum leopar tayt ve gırgır kesinlikle olmalı

Bu arada toplu cevap mahiyetinde yazıyorum,

Konu sahibinin geçmişini bilmiyordum arada eşi başka şeyler de yapıyor diyenler olmuş,
Olay o kadar uzun boylu ise bir şey diyemem,
Yani başka abartılı hareketler de varsa benim önerim ters de tepebilir

Aynen boyle söyledim bir daha boyle bie seyyap bende aynisini yapicam benimle milletin icinde konusma bir sey isteme seninle konusmak istemiyorum dedim

Yanı ben de asker eşiydim 10 yıl mucadeleden sonra iki ay önce boşandım.Ben de benzer seyler yaşadım.Insanlarin özellikle de ailesinin yanında beni sürekli rencide ediyordu.Yaptigim hicbir şeyi beğenmiyordu.Degismesini bekledim yıllarca ama değişmedi.bosanmadan sonra gittiğim psikolog bana eşim ile benim aramda ast ust iliskisi oldugunu ve esimin beni ezmeye calistigini söyledi.Beni astı gibi gormus yani.Sizin konuda ayni benim 10 yilboyunca yasadiklarimin baslangici gibi geldi.Bu adamla ömür gecmez

Aynen boyle söyledim bir daha boyle bie seyyap bende aynisini yapicam benimle milletin icinde konusma bir sey isteme seninle konusmak istemiyorum dedim

Bir şey soracağım eşiniz burada yazılanlar kadar kötü mü cidden? Geçmişte de sanırım birşeyler olmuş.

Güzel yorumun icin teşekkür ederim baslarda noyle olursa ilerde nasil olur korkuyorumbirazda insallah duzelir ve bugün söyledim senin kafan yerinde değil psikolojin bozulmus askeriyeyi birakir bırakmaz tedaviye basliyoruz dedim. Kendide kabulediyor normal değilim biliyorum diyor

Büyük konuşmaktan ahkam kesmekten falan hiç hoşlanmam ama o kahveyi döktüğü an ayağa kalkıp misafirlerden izin ister valizimi hazırlamaya gider çeker kapıyı çıkardım.
(Bu arada bazen düşünürüm valizimi filmlerdeki gibi hazırlamaya kalksam birkaç saatte çıkamam evden trip bile atamam prenseslikten diye )

Bacım adam kahveyi halıya dökmüş bir su vermedi diye nasıl dişiliğini kullansin istersin. Haliyi yalarken melul gozlerle ona bakip bak beni üzüyorsun gibi mi? Ya da eline bezi alıp silerken bebeğim yapma bir daha gibi mi?
Adam dümdüz ayilik etmiş ne dişilik kullanip anlatmasi yahu o dediğiniz ufak bir sorunda olur. Hangi aklı başında insan insanlarin yanında pat diye haliya kahve döker. Bırakın şu dişilik kullan ayaklarını herkes kişiliğini kullansa sorun kalmaz .
O erkekliğin kullansin bu dişiliğini milâttan önce kaçıncı yüzyıldı sizin?

Evet konuyu yanlis okumus arkadasimiz.. teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…