- 22 Ekim 2018
- 239
- 99
- 53
- Konu Sahibi Dolunayisra
-
Bosansam 2 ay icinde herkes bir sey diyecekne yapicam bilmiyorum. Iktidar savasina girdi kendi icinde benim oyle bir cabam yokama beni sindirmeye çalıştıkça bende ters tepki gosteriyorum normal olarakAdamin yaptigi resmen saygisizlik. Iktidar savasina girmis. Evliligi paylasim olarak gormekten cok iktidar savasi saniyor. Kole almis seni sanki. Etrafina da aklinca kendini ispat etmeye calisiyor. Adamda asagilik kompleksi var. Duzelmez ugrasma. Saygisiz adam. Saygi yoksa sevgi de yoktur. Kahve olayi bosanma nedeni biliuor musun? Seni baskalarinin yaninda kucuk dusurmus.
OzamanAnlamiyor ki kibar ol insan ol diyorum kac kere konuştum yok anlamiyor. Bagirip cagirsam anlamiyor. Konusunca anlamayan cinsten.
Elalem ne der yuzinden bir omur bu kazma adami mi cekeceksin? Adam seni sindirecek, ezip duracak. Sen de bir gun mucadele etmekten yorulacaksin artik. Adam duzelecek mi peki? Hayir. Kesinlikle. Genler degismez cunku.Bosansam 2 ay icinde herkes bir sey diyecekne yapicam bilmiyorum. Iktidar savasina girdi kendi icinde benim oyle bir cabam yokama beni sindirmeye çalıştıkça bende ters tepki gosteriyorum normal olarak
Bu hareket civiklik degil. Bu hareket seni köle yaptığının kanıtı. Köpek gibi temizleyecek şimdi dediğimi yapmadığı için diyor. Nasıl civiklik goruyorsun ya. Bu saygisizliktan öte bir şeyYanyana cok vakit geciremedik. Mesafeli oldugumuz insanlarin yaninda asla böyle yapmaz. Cok yakin olduğu insanlarin yaninda boyle sacma civik hareketleri var kime neyi gösteriyor bilmiyorum.
Adam kahveyi halıya döksün , rezil etsin , ezsin ...
Ödülüde seks ve “veririm aşkım “ olsun öyle mi ?
Hiç öz saygınız yok mu ?
Ergenin kelime anlamini biliyorum ben 22 esim de 26 yasinda telefonla konusma olayi nerden cikti anlamadim ? Ben oyle bir sey soylemedim size ? Evet esim olaylara gereksizyere tepkilee veriyorum onu savundugum icin bunu yazmiyorum tasnif etmiyorum ama sizinde su an bana yuklenmeniz gereksiz. Ben cocuk dusunmuyorum ve su süreçte cocuk istemiyroum. Uyurken de uyandirmadim uyaninca konusucam dedim.Ergenin kelime anlamini bilmiyormusunuz? Ordaki tartismaniz mesela manasizdi. Adami uyurken uyandirmak yada baska biri ile konusurken israr ile kimdi o kimdi o sormak gereksiz.
Diger taraftan bu gereksiz olaylara esinde fazla abartili tepkiler veriyor. Simdi mesela kahve döktü çünkü onun kafasinda kadin erkege hizmet eder. Eksici ergen kafasi iste. Ikinizde ergen yani olgun degilsiniz.
Yaslariniz tahminen 21-22dir. Tekrar diyorum, lütfen bu noktada çoçuk düsünmeyin. Aslinda hiç evli olmayacaktiniz, hayatinizi yasayacktiniz. Flört edip, ayrilip, ask acisi çekip, kendi hayatinizi kuracaktiniz. Ancak madem evlisiniz, bu evliligin oturtmasi yillarinizi alir. Olgunlasmaniz zaman alir çünkü. Bir bebegin olgun anne babaya ihtiyaci var.
Kesinlikle cilvenaz olmak ve disilik mühim ben artırıyorum leopar tayt ve gırgır kesinlikle olmalıEş olmayı becermek diyelim biz ona :))
Herkes de maşallah seks olarak anlamış :)
Tek tek cevap yazmak çok zaman kaybı, yukarıdaki cevapları okumanızı rica ederim.
Kesinlikle cilvenaz olmak ve disilik mühim ben artırıyorum leopar tayt ve gırgır kesinlikle olmalı
Aynen boyle söyledim bir daha boyle bie seyyap bende aynisini yapicam benimle milletin icinde konusma bir sey isteme seninle konusmak istemiyorum dedimEger seni dinleyip anlayacagina inaniyorsan bir kez konuş. Ama uyar eger bir daha boyle birsey yapacak olursan yaptığın sana doner diye.
Şahsen elalemin yaninda ozellikle o kahveyi hali doken adamin basindan asagi dokerim kahveleri. Herkes haddini bilecek.
Bu durumu duzeltemezsin bu adamı da.Misafir konusunda evet netim ve ben bu durumu nasil duzeltebilirim bilmiyorum konusmalimiyim bagirip cagirmali mi
Aynen boyle söyledim bir daha boyle bie seyyap bende aynisini yapicam benimle milletin icinde konusma bir sey isteme seninle konusmak istemiyorum dedim
Güzel yorumun icin teşekkür ederim baslarda noyle olursa ilerde nasil olur korkuyorumbirazda insallah duzelir ve bugün söyledim senin kafan yerinde değil psikolojin bozulmus askeriyeyi birakir bırakmaz tedaviye basliyoruz dedim. Kendide kabulediyor normal değilim biliyorum diyorYalnızken normalse biraz sen biraz o fedakarlık yaparak üstesinden gelirsiniz ama şunu söyleyeyim sana asla kimsenin yanında tartışma olay daha da büyüyor eş dost denilenler açığı görüne dolduruşa getiriyor ayrıca zor bir mesleği var bir askerle yaşmakla kolay değil onu daha fazla anlamaya çalış evliliğin ilk zamanları hep böyle olur bizim 1 yıl bitti yeni yeni oturuyor başlarda normal sevgiyle yaklaş Emin’im eşinde hatasını anlayıp sevgiyle yaklaşacaktır kavgayla çözüm olmuyor erkekler uyuyor Kadınlar çıldırıyor bizde de öyleydi
Bacım adam kahveyi halıya dökmüş bir su vermedi diye nasıl dişiliğini kullansin istersin. Haliyi yalarken melul gozlerle ona bakip bak beni üzüyorsun gibi mi? Ya da eline bezi alıp silerken bebeğim yapma bir daha gibi mi?Yeni evlilerde uyumlanırken böyle kazalar çok olur, siz takmayın buradaki bir çok yoruma :) Kendi beyleri yanında el pençe olanlar kalkmış burada "kocan ayı"dan tut da "yaş kaç"a kadar vurdukça vuruyorlar :) Kendi özel yaşantılarına baksan emin ol süt dökmüşlerdir. Bu yürekli kadınlar nedense gerçek hayatta yok, burada da sayıları tonla :) Neyse...
Benim sizden ricam, öncelikle sakin olmanız ve asla ama asla arkadaşlarının yanında patlamamanız. Bu onu daha çok bileyecektir. İnatlaşma ile bir yere varamazsınız.
Herkes gittikten sonra yeni evli olmanızı da kullanarakdaha dişice suyuna gidin ve cilve ile bu durumun kendinizi üzdüğünü belirtin. İnce ince işleyin onu.
Normalde sizin her dediğinizi yapıyorsa öyle çok da ayı olduğunu sanmıyorum, o duygu geçmedi bana.
Bir de canım arada da siz de o "su ver" falan deyince "veririm aşkımmm" deyin (arada ama), azıcık onun da dediği olursa rahatlar :)
Eğer diğer konularda her şey yolunda ise öyle hemen gemileri yakmayın
Evet konuyu yanlis okumus arkadasimiz.. teşekkür ederimBence ergen siz misiniz acaba konuyu yanlış okumuş yanlış yorumluyorsunuz . Asıl bayan gayet olgun ki nasıl olsa kimse yokken bana iyi surda iki kişi görüp erkeklessin nolcak demiyor . Her zaman seviyeli gururlu olmanın ne olduğunu biliyor kabullenmiyor eşinin o hallerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?