2 aylık evliyim olmuyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Telefon olayi geçmis konuda okudum. Ben sana yüklenmiyorum, sadece üzücü buluyorum. Yani baze seyler az çok belliydi. Niye bile bile lades dedin? Iste bunlarin hepsi filmlerden geliyor. Kadinlar kurtarici oluyor, sonra erkek kuzu gibi oluyor ve mutlu son gibi.

Degil, gördügün gibi degil iste. Bu yaslarda sen üni'yi daha yeni bitirip hayata atanacaktin. Is bulmayi çabala, arkadaslar ile gezip tozmak. Onun yerine halidaki kahve lekesini çikartmaya çalisiyorsun.

Yani lütfen esine iyi bir ders ver. Hemen yelkenlerini suya indirme. Bu konuda tepkin çok hakliydi çünkü. Gerekirse günlerce trip at, ev isi hiç yapma (ayirten is bölümü olsun evde, sen hizmetçi degilsin). O yanlisini anlayana kadar tripine devam et.

Eşiniz bence psikolojik sorunlu. Emrederek birşey istemek nedir ? Terbiyesizlik. Çok sinir oldum !

Eski konularına bakın, adam nısanlıykende 5 para etmiyomus.evlenınce degısmemis yanı, konu sahıbı bilerek evlenmiş

Bacım diye hitap etmek kaçıncı yüzyıl?

Diger konularda bir problemim yok hatta bugun sinirimden yemek yapmadim oturudm oylece oyun oynadımkalkti ben aciktim makarna yiyelim dedi yapamam valla canım istemiyor dedim disaridan soyleyelim dedi disaridan soyledi oyle yedik. Diğer konularda iyidir hakkini yiyemem ama milletin icinde erkeklenmesi beni deli ediyor.. cok teşekkür ederim guzel yorumunuz için ❤

Eski konularına baktım, adam Nisanlıykende 5 para etmezmıs, evlenınce degısmemis. Konu sahıbı bilerek evlenmiş yanı

Cozum bulmus, cocuk yapmıcakmıs 1_2 sene.

E ne güzel işte :) Daha 22 yaşındasınız, inşallah önünüzde uzun ve güzel yıllar var. Öpüyorum sizi çok.

Bacım diye hitap etmek kaçıncı yüzyıl?
Hayırdır sıkıntı mı var bacım kelimesinde.
Seslenme anlamında kullanılır kadınlara farklı geldi heralde sana dişiliğini kullaninca tabi böyle hitaplar uzak kalıyor size yavrum falan sanırım bildiklerin dimi ne diyem sana abim mi diyem bacım işte

Umarim zamanla duzelir..

Cozum bulmus, cocuk yapmıcakmıs 1_2 sene.

Bu gençlerdeki cesaret beni benden aliyor. Ben o yaslarda evlenseydim, bosanirdim zaten. Hangimiz 21-22 yasinda cidden olgunduk? Adam için hep pskilojisi iyi degil diyor. Meslegi bu denli onu etkiliyorsa, dogru meslekte yapmiyor demektir. Yada bahanedir. Adaman karakteri bu. Ah iste diyorlar ya, insan kendine yaptigi, 7 köyle birlesse yapamaz.

Yani adam kizi rezil etmis, ve halen beraber disardan yemisler. Ve konu sahibi bunu trip olarak görük, yemek yapmamak. Ve esinin disardan siparis etmesini lütüf olarak görüyor. Bu kadar ilimli tepki vermenin ne kadar kötü oldugunu, çok sonradan anlayacak iste ama neyse.

Neden sürekli düzeltme yapıyorsunuz mesajınız üzerinde? Tam cevap yazacağım habire güncelleme geliyor. Tamamlayın da öyle yazayım bari

Sizin probleminiz ne ? Ben sizw bütün hayatimi anlatmadim ve farkindaysaniz birkac sey biliyorsunuz yazdigim kadarini biliyorsunuz. Cocugum su an olamaz. Yapmadigimdan degil olamaz.
Benim problemim su, Halıyı silmeniz akabinde yemek yapmadım, 'bebegım canım kocam özünde iyi biri hemen dısardan yemek soyledi yemek yap diye ısrar etmedi, Allah razıolsun ondan" demen.

Hal boyle olunca, bende nısanlıykende bes para etmediğini eski konularına göz gezdırılmesi gerektiğini belirtiyorum birden bıremı böyle oldu diyenlere, cunku siz cok gorusmedik vs yazıp savunmaya gecmıssınız
Anlatabildim mi?

Olaydan sonra kocası acıkmis, yemek yapamam demıs konu sahibi biricik kocası da hemen dısardan yemek soylemıs, ozunde iyi bırıymıs Allah razı olsunmus.
Böyle yazmıs konu sahıbı ne diyelim mutluluklar

Neden sürekli düzeltme yapıyorsunuz mesajınız üzerinde? Tam cevap yazacağım habire güncelleme geliyor. Tamamlayın da öyle yazayım bari
Sürekli derken bir gülücük sonrasını ekledim. Hadi cevap ver rica ediyorum. Nasıl kullansin dişiliğini bu terbiyesizlik karşısında ona buna takılıp durma o kadar şey yazdım bacıma takıldın şimdi yazdım gene şimdi duzenlememe takıldın.
Aa ya da dişiliğini kullanamadığın için cevapların böyle olabilir mi? Düz konuşmaya pek alışkın değilsin ya heralde kusura bakma

Olaydan sonra kocası acıkmis, yemek yapamam demıs konu sahibi biricik kocası da hemen dısardan yemek soylemıs, ozunde iyi bırıymıs Allah razı olsunmus.
Böyle yazmıs konu sahıbı ne diyelim mutluluklar
Aynen ya naparsa yapsın konularına cevap yazmayız olur biter bu ne be kadın bizi asacak nerdeyse eşin suçlu dedik diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…