- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Dolunayisra
-
Erkeklerde genelde evliliğin basında bu tür havalar egolar olabiliyo. Benimde eşim ilk evlendiğimizde her ortamda krallık yapmaya calisiyodu gerçekten çok utaniyodum ayni seninki gibi evde bizbizeyken muhteşem ama millet varken aga kesiliyodu. Öncelikle bu geçici bi dönem hep böyle devam etmicek merak etme . Genelde geç evlenen erkeklerde oluşuyor bu havalara girme zorunluluğu . Ben bunu eşimin her istediğini yaparak çözdum . Önce milletin içinde rezil ettim havalanma dedim adamlık bununla olmaz dedim herkesin içinde ama olmadı yine değişmedi . Ne zaman omun istediklerini hiç takmiyomusum gibi yapmaya başladım o zaman kesti bu huyları . Yada duymamazliktan gelebilirsin. Onemsemiyomus gibi davranmanı öneririm . Senin taktığını hissedince dahada üstüne gelecektir . Ama dediğim gibi geçici bi süre daha 2 ay olmuş düzelir yanı 1 senede oturur hersey sıkma caniniHanımlar ben 2 ay önce evlendim ve eşim askeri personel.. Birkac sıkıntı yaşadık( bizimle ilgili degil) esimin psikolojisi bozuk alttan almaya çalışıyorum ama bende cok yoruldum. Esim maddi acidan asla bir dedigimi iki etmez ne istersem alir. Kendisinin haksiz olduğunu asla dusunmeyen biridir ve cok konuşur gerekli gereksiz her seye bir fikri vardir. Cok yakin arkadaşlarımız var. esimin timden arkadasi ve onun eşi bugün bize kahvaltiya geldiler ve esim bana bi su ver dedi emir vererek ben bundan nefret ederim ama esimde hic rica etme huyu yok neyse verdim. kahvalti sonrasi kahve yaptim ikram ettim. Oturuyoruz , tepside herkese kahve yanina su vermiştim esim de sehpanin uzerine koy dedi koymadim elim dolu sen al koy dedim o da koymadi.. birkac dakika sonra suyu istedi bende vermedim al dediğimde niye almadin dedim o da suyu ver dedi yoksa kahveyi dokerim dedi dokme dedim ve kahveyi arkadaslarimizin yaninda haliya döktü. Sinirlerim bozuldu. Esimin arkadasida sen neyi ispatlamaya calisiyorsun napiyorsun ya dedi. Tabi ben sinirden cildirdim bagirdim cagirdim senin yaptığın insanlik degil normal değilsin sen diye.. arkadaşlarımız kahvelerini ictikten sonra kalktilar.. esimde kulakligi takti ve uyuyor.. hicbir sey soylemedim konusmuyoruz su an. Napicam bilmiyorum. Esim evde yalnizken bana yardim eder oper sever sarilir ilgilenir benimle sürekli ama birileri yanimizdayken erkeklik yapacağı tutuyor. Evin reisi benim ben ne dersem o olur emir vererek konusur artik iyice sinirlerim bozulmaya basladi. Konusuyorum boyle yapma rezil ediyorsun beni de kendinide diye ama anlamiyor. Karar aldım toplu ortamlara esimle girmiycem uzun bir sure. Esimi nasil duzelticem bilmiyorum. Birileri varken erkekleniyor bende o oyle yaptikca istediklerini yapmiyorum ya da zitti hareket ediyorum bugunde sonucunda haliya kahve doktu rezil etti beni.. Konussam ise yaramıyor. Kavga etmeyelim diye uyuyor simdi ama mecbur uyanicak ve ben nasil konusucam ne yapicam bilmiyorum ne yapmaliyim ?
Cünkü verdiginiz tasviye kadinlari alçatan cinsten. Kadinlara saygisizlik. Ve bir hemcinsim böyle bir yorum yapmasi elbette beni kizdirdi.
Ayirten burasi bir forum. Istedigimiz kisiye, istegimiz yoruma cevap yazabiliyoruz.
Ben hiç bir şey anlamadım mesajınızdan. Bu sizin tarzınız, orada yazdıklarım da benim tarzım. Cidden soruyorum neyi karşılaştıracağız anlamadım :) ben de bu şekilde ruh okşayarak iyi sonuçlar almışımdır, ne yapayım bu yaştan sonra sizin için kendimi mi değiştireyim? Gerçekten anlayamadığım için soruyorum.
Yok bence değil. Karı koca muhabbet içinde olsunlar diye konu sahibini muhattap alarak yorum yazdım, kadın aşağılaması da nereden çıktı :) alemsiniz. :)
Kocanız sizi konudaki gibi aşağılayınca gidip dişiliğinizi mi kullandınız? Çok şaşırtıcı. Biri sizi aşağılayınca ondan soğumuyor musunuz?
Kendisini seven, kendini değerli bulan bir insan, onu aşağılayan bir insana karşı dişilik kullanamaz. Bu durumu haketmediğini düşünür.
Bunu yapan adam konu sahibi haliyi silmem falan derse siddet uygular gibi geldi
Adam siddet uyguluyor, ne muhabbeti? Muhabet sadece cilve ve sekstenmi geçermis? Kadin bir seks objesimi? Bir kisiligi, bir karakteri, özsaygisi yokmu? Yoksa bu hayata sadece erkegi tatmin etmeyemi geldi?
Erkek o halde niye kadini tatmin etmiyor? Niye bu konuda mesela kadini arkadaslari önünde rezil ediyor, rencide ediyor?
Kocanız sizi konudaki gibi aşağılayınca gidip dişiliğinizi mi kullandınız? Çok şaşırtıcı. Biri sizi aşağılayınca ondan soğumuyor musunuz?
Kendisini seven, kendini değerli bulan bir insan, onu aşağılayan bir insana karşı dişilik kullanamaz. Bu durumu haketmediğini düşünür.
Ama konu sahibi de tepkisel davranmış, yani biraz karşılıklı tırmandırmışlar. Ben yanlış anladıysam özür, ama konu sahibi diğer konularda adamın mutlu ettiğini yazmış, yoksa haşa kadın niye obje olsun canım. Seksi böyle görmeyin bence, o da bir paylaşım. Ve evet muhabbet bazen gönül okşamayan bazen seksten bazen bir jestten geçer.
Kaza mı? Sizin kaza dediğiniz şey bir kadını arkadaşlarının yanında rezil etmek mi? Emeğini yere döküp sonra al temizle buraları dercesine çekip gitmek mi? Siz emir almaya çok alışmışsınız sanırım bu yüzden sizi rahatsız etmemiş ama kimsenin kimseye emir kipiyle konuşmaya hakkı yok. Yorumunuzda katıldığım tek nokta arkadaşlarının yanında kavga edilmemesi, meselenin yalnızken konuşulması. Göz kırpmalar, kalpler koyunca yazınıza çok sevimli veya yol gösterici olmuyorsunuz. Bir kadın başka bir kadına kocasından saygı görebilmek için kadınlığını kullanmasını söylüyor gerçekten pes. Kadının tek vasfı cinsellik mi?
+10000Adam kahveyi halıya döksün , rezil etsin , ezsin ...
Ödülüde seks ve “veririm aşkım “ olsun öyle mi ?
Hiç öz saygınız yok mu ?
Bugun soyledim bunlari bakalim ne yapacak vok guzel bagirmadan cagirmadan konustum yine..Eşinize şunları söyleyin insanlar senin bu yaptığınla senin büyük erkek gibi adam olduğunu düşünmezler karına değer verip emanete layığıyla sahip çıktığında evinde huzur olduğunda adam olursun büyürsün gözde erkek olursun herkes sana yuvana tavrına gıptayla bakar. Merak etme anlayacak bunu ama zaman sana da sabır lazım
Ne kadar güzel bir saygı isteme şekli.. Kadınlığını kullanarak bi erkekten saygı istemek, saygı dilenmek.. Müthişmiş.. Sonra bu erkekler neden kadınlara değer vermiyor. Vermez tabi, erkeği tatmin ederek saygı beklenirse o erkek acaba o kadına ne kadar değer verir? Burada karlı çıkan yine erkek olmuyor mu? Değersizleşen de yine kadın olmuyor mu?
Erkek bir kadına birey olduğu için değer vermeli ve saygı duymalı, kadını hazzın doruklarına ulaştırmaya yarayan bir varlık olarak gördüğü için değil.
Kadınlar yapmayın bunu kendinize, önce siz kendinize değer verin ki başkaları da size değer verebilsin. Kendinizi bu kadar küçültmeyin bir erkeğin gözünde. Yazık!
Dipnot: O yürekli kadınlardanım, eşim katiyen bana saygısızlık yapamaz, ataerkillik yapamaz,evin reisi modunda takılamaz, başkalarının yanında ekstra kibar ve saygılı davranır. Bunu da dişiliğimi kullanarak değil, kişiliğimi ortaya koyarak elde ettim.
Hic ellemedim yarin bunu gondericem ve yikanacak hali dedim. Bi de gecmiyor mu bu simdi diyor. Eger bir daha boyle bir swy yap aynisini bende yaparim dedim neler neler soyledim. Mileltin yaninda benimle konusma ben yokmusum gibi davran ben sen yok gibi davraniyorum benimle muhattao olma bir sure toplu ortamlara cikmak istemiyorum seninle dedim. Utandim utaniyorum su hareketlerin yuzunden dedimverebileceğiniz mesajlardan biri o halıya dokunmamak olurdu. boşverseydiniz halıyı, yeniymiş, yazık olurmuş vs... günlerce kalsaydı o kahve lekesi orda.. adam kahveyi dökmüş siz de üstüne temizlemişsiniz. zaten size yaptırmak istediğini yaptırmış. bence bi kaç bardak kahve daha yapın siz de dökün halının üstüne. gözden kaçmayacak bişey olsun. o halıyı yıkattırmaya kendi götürmek zorunda kalsın elbet ailesi vs. gelicek bu kadar kompleksli bi adam oyle bi halıyla misafir ağırlamaz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?