2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Yaaa şimdi aklıma geldi.. rüyamda gebelik testinin markasını da görüyordum, hemde uzun zamandır hatırlamak isteyipte hatırlayamadığım isimdi. şimdi yine unuttum((

alemsin ne diyim ben int bağlantısı ararım rüyamda sen gebelik testi markası hatırlamaya çalışırsın....hadi devam yolun sonu selamet

evet canim benim daha 2 ay yeni doldu kürtajdan sonra ,türkiyeye gelince iyi bir doktorla görüsmeden yapmayi düsünmüyorum cünkü icimdeki bu korkuyu kolay kolay atamiyorum dinlenmem eniyisi olucak ....eniyisini doktorun bilir tabiki ihmal etme canim hayirlisi olsun

hayirdir insallah canim sonunda gercekten cift cizgili testi bize burdan gösterirsin insallah

canim doktor cok ömenli tabiki ben sirf kendi dilimden biri olsun diye 45dk lik yere gidip geliyorum yoksa cok yakinda 10 dk mesafedede var ama benim halimden anlayan doktorum bambaska insallah sende diledigin gibi orada hamilelik dönemlerinide görürsün

günaydın kızlar nasılsınız uzun bir aradan sonra merhabaler
merhaba hosgeldin canim :79:

slm kızlar ya moralim çok bozuk ovulasyon testi yaptım demin negatif bizimkinin keyfi gelen kadar gitti şimdi şansımız bitti demi
canim sanirim sen silik cikti dediginde tam günündü :44:demistimya bendede öyle olmustu:26: hayirlisi olsun olmazsa diger ay daha deneyimli olursun insallah ozaman olur üzme kendini canim benim

kizlar bende ne fark ettim biliyormusunuz ticker yaparken hic fark etmemistim oglum kucagimda oturuyor diye böyle secmistim simdi daha dikkatli bakinca kucagimda oglumdan haric birde bebis varmis ayyy INSALLAHHHHHHHHH

kizlar bende ne fark ettim biliyormusunuz ticker yaparken hic fark etmemistim oglum kucagimda oturuyor diye böyle secmistim simdi daha dikkatli bakinca kucagimda oglumdan haric birde bebis varmis ayyy INSALLAHHHHHHHHH

Aaaaaa evet canım yaaa... ben sadece kucağındaki büyük çocuğu görüyordum.. Rabbim büyük.. bunda da var bi hayır inşallah.

Dün başka bi topikte ne okudum biliyomusunuz????????

Meme ucu yöntemi!!!

Normalde meme ucu biraz soğuk olurmuş, hamileyken sıcak!!!

Enteresan bişey.. ne kadar doğru bilmiyorum ama, ve tabi heveslenmekte istemiyorum da benimki sıcak
:26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
güzel anneler nasılsınız?ben dışarı çıkıyorum bir uğrayım dedim.

birtanem bana meme ucu deme yaaanedeni şu;yine ıslaklık oluştu bugün sol tarafımda.yalnız tuhaf birşey var sıkınca hiçbirşey gelmiyor.kendi kendine ıslanıyor....sabah sol kasığım ağrıdı biraz hep sağ tarafım ağrır bu arada üşüttüm herhal dedim,ondan sonra ıslanmış ucu,biraz önce yine sızladı ana yine ıslandı,sıkıyorum birşey gelmiyor:44::44::44:fazla kurcalamakta istemiyorum.çelik in dedikleri geliyor aklıma heveslenmekte istemiyorum..bir komşumuz ben çocukken aklımda kalmış göğsümden süt geliyor acaba hamilemiyim demişti hamileydi......offff yaaa offfff

Canım kötü düşünme.. göğsünü de kendini de sıkma sakın. İnşallah tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız.

Allah'ım hayırlara çıkarır inşallah bu rüyamı. teşekkürler arkadaşlar:)

Aaaaaaaaaa Tırtılkurabiye gelmiş... Topiğimizin sahibi önemli şahsiyet...

Gelişme varmı peki, gelişme????

slm canımya valla giremiyorum sabahları kurs ögleneden sonra kurs akşamda oğlanla ders çalış
motonlaştım valla
gelişme yok bebek için müznüm mantar cıktı onun tedavisini görüryorum 1 ayım kaldı bakalım obdan sonra devam denemelere sizler nasılsınız hamişlerimiz varmı

Sağlığın yerine gelsin de gerisi gelir inşallah. Hamilemiz var FERHATT hamile:))

Onun dışında hepimiz bekliyoruz hala. Benim durumumu az çok biliyomuşsundur.. İkna çabaları filan.

Geçen ay :92: bişi oldu bakalım işte bekliyorum bende. Küçücük bi ihtimalde olsa

ben bu ay senden çok umutluuyum acimeare kendimdende umudu kesemiyorum ovulasyonda çalışmamamıza rağmen umut dünyası ama süt gelme olayı ilginççççç

ay cok sevindim sekercim bakalım haırlısıyla gelsin bebeklerimiz
kızlar face de ekleyin beniiii
Orgu Cini | Facebook buraya tıklayın ekleyin sekerler

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanirrahim

Hamilemiz: Ferhatt

...Nick....................Sat..................Bat

seydam................5 şubat..............5 mart
acemiera..............24 ocak............19 şubat
çelik198408...........29 ocak............27 şubat
birtanem...............21 ocak............16 şubat
ebru....................... ?...................... ?
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?

Aaaaaa evet canım yaaa... ben sadece kucağındaki büyük çocuğu görüyordum.. Rabbim büyük.. bunda da var bi hayır inşallah.
ayy insallah birgün öyle olurum, hayirlisiyla hepimizde tabii

evet cnm ya bend sen söyleyince farkettim hadi inşşşşş

valla bende çok kötü triplerdeyim
insallah canim ....bendede cok farkli duygular var ,sanki hic cocuk sevemeyecekmisim gibi baskalarin cocuklarini bile kucagima almak istemiyorum sogudum resmen ,bukadar cabadan sonra ulasamayinca ben psikolojik olarak cok etkilendim ....sizlerde cok fazla düüsünmemeye calisin bence allah sonumuzu hayir etsin hepimizin

canim benim senin bu dediklerin hemen ilk aylarda olurmuki?? en iyisi vakit gecirmeden doktora gitmen allahim gönlünün muradini versin insallah ikinci hamilemizde sen ol insallah

sicaklik oldugunu bende bilmiyordum :44:ama kahverengi kismin koyulastigini tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim hayirlisi olsun canim insallah

merhaba kızlar çok zor bir gebelik yaşıyorum 3 gündür hastanede serum verdiler bayıldım açlıktan su bile içemiyorum çok zormuş ALlahım ne zaman geçecek hamileilğin tadını çıkaramadım giiti şu bulantılar yüzünden artık adamda çıldırdı destek vereceğine köstek oluyor sanki o hamile offfff anlayışsız çıktı

Ferhatt cım çoooook geçmiş olsun canım kıyamam yaaa.. İnşallah Allah'ın izniyle çarçabuk geçer bugünlerin ve hamileliğinin tadını doyasıya çıkarırsın.. Eşine de pes doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…