- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.981
Yaaa şimdi aklıma geldi.. rüyamda gebelik testinin markasını da görüyordum, hemde uzun zamandır hatırlamak isteyipte hatırlayamadığım isimdi. şimdi yine unuttum((
evet canim benim daha 2 ay yeni doldu kürtajdan sonra ,türkiyeye gelince iyi bir doktorla görüsmeden yapmayi düsünmüyorum cünkü icimdeki bu korkuyu kolay kolay atamiyorum dinlenmem eniyisi olucak ....eniyisini doktorun bilir tabiki ihmal etme canim hayirlisi olsungünaydın güzel hanımlarnasılız bakalım?
ebrucum hayırlısı olsun tatlım,kızına da acil şifalar
birtanem miniciğin nasıl oldu tatlım
seydam nasılsın canım? ara vermişsin herhalde biraz,belki daha iyi olur kendimizi yıpratıyoruz...bu arada bir daha gelmedi süt çok ilginç,hormonlarım oynadı herhalsanki çok yerindelerde aslında kafama takmadım özellikle bu ay çünkü düzenleyici kullanıyorum,korumuyor ama hormonlarımda yüksek zaten olması imkansız.haftaya adet olunca gidicem zaten doktora sorarım bakalım neler oluyor...
çelik tatlım değerlendir tüm çizgileribu sefer olur inş.
hayirdir insallah canim sonunda gercekten cift cizgili testi bize burdan gösterirsin insallahTünaydın canım arkidişlerim:))
Acemicim kızımda bende biraz daha iyiyiz canım, çok sağol
Hayır olsun inşallah, Bu gece rüyamda gebelik testi gördüm. yakın bi arkadaşım yapmış çift çizgi çıkmış hemde nasıl çift çizgi o kadar güzel belli oluyo ki.. diyorum ki; kızım ne yaptınız siz yaa daha kızın 3 aylık...
ama gebelik testini bi görseniz kocaman el kadar bişey. Hayır olsun inşallah.
canim doktor cok ömenli tabiki ben sirf kendi dilimden biri olsun diye 45dk lik yere gidip geliyorum yoksa cok yakinda 10 dk mesafedede var ama benim halimden anlayan doktorum bambaska insallah sende diledigin gibi orada hamilelik dönemlerinide görürsünÜçüncü doktor kontrolümede bu sabah gitmiş bulunmaktayım.Özel Altınova hastanesinde görev yapan Sami Kemik... İlk doğumunu malesefki devlet'e bağlı doğum evinde yapmış biri olarak, özel hastanenenin farkını iyi bilenlerdenim. Muayene parası olarak her gidişte 30 tl bayıldığımız için her yer ter temiz. Az sıra var. Doktorlar güler yüzlü ve ilgili. Özelliklede sami bey çok şeker. Doktorumu sevdim. İçim ısındı. İnşallah hamilelik dönemlerimde de ona gidip doğumumu orada yapmak istiyorum. Özel olmasının maddi bir getirisi olsa önemli olan bana nasıl davranacakları değil mi !!! Serophene hapını yeniden önerdi ve ayın 17 veya 18 de gel dedi.
merhaba hosgeldin canim :79:günaydın kızlar nasılsınız uzun bir aradan sonra merhabaler
canim sanirim sen silik cikti dediginde tam günündü :44:demistimya bendede öyle olmustu:26: hayirlisi olsun olmazsa diger ay daha deneyimli olursun insallah ozaman olur üzme kendini canim benimslm kızlar ya moralim çok bozuk ovulasyon testi yaptım demin negatif bizimkinin keyfi gelen kadar gitti şimdi şansımız bitti demi
kizlar bende ne fark ettim biliyormusunuzticker yaparken hic fark etmemistim oglum kucagimda oturuyor diye böyle secmistim simdi daha dikkatli bakinca kucagimda oglumdan haric birde bebis varmis ayyy INSALLAHHHHHHHHH
güzel anneler nasılsınız?ben dışarı çıkıyorum bir uğrayım dedim.
birtanem bana meme ucu deme yaaanedeni şu;yine ıslaklık oluştu bugün sol tarafımda.yalnız tuhaf birşey var sıkınca hiçbirşey gelmiyor.kendi kendine ıslanıyor....sabah sol kasığım ağrıdı biraz hep sağ tarafım ağrır bu arada üşüttüm herhal dedim,ondan sonra ıslanmış ucu,biraz önce yine sızladı ana yine ıslandı,sıkıyorum birşey gelmiyor:44::44::44:fazla kurcalamakta istemiyorum.çelik in dedikleri geliyor aklıma heveslenmekte istemiyorum..bir komşumuz ben çocukken aklımda kalmış göğsümden süt geliyor acaba hamilemiyim demişti hamileydi......offff yaaa offfff
Allah'ım hayırlara çıkarır inşallah bu rüyamı. teşekkürler arkadaşlar:)
Aaaaaaaaaa Tırtılkurabiye gelmiş... Topiğimizin sahibi önemli şahsiyet...
Gelişme varmı peki, gelişme????
Sağlığın yerine gelsin de gerisi gelir inşallah. Hamilemiz var FERHATT hamile:))
Onun dışında hepimiz bekliyoruz hala. Benim durumumu az çok biliyomuşsundur.. İkna çabaları filan.
Geçen ay:92: bişi oldu bakalım işte bekliyorum bende. Küçücük bi ihtimalde olsa
ayy insallah birgün öyle olurum, hayirlisiyla hepimizde tabiiAaaaaa evet canım yaaa... ben sadece kucağındaki büyük çocuğu görüyordum.. Rabbim büyük.. bunda da var bi hayır inşallah.
insallah canim ....bendede cok farkli duygular var ,sanki hic cocuk sevemeyecekmisim gibi baskalarin cocuklarini bile kucagima almak istemiyorum sogudum resmen ,bukadar cabadan sonra ulasamayinca ben psikolojik olarak cok etkilendim ....sizlerde cok fazla düüsünmemeye calisin bence allah sonumuzu hayir etsin hepimizinevet cnm ya bend sen söyleyince farkettim hadi inşşşşş
valla bende çok kötü triplerdeyim
canim benim senin bu dediklerin hemen ilk aylarda olurmuki?? en iyisi vakit gecirmeden doktora gitmen allahim gönlünün muradini versin insallah ikinci hamilemizde sen ol insallahgüzel anneler nasılsınız?ben dışarı çıkıyorum bir uğrayım dedim.
birtanem bana meme ucu deme yaaanedeni şu;yine ıslaklık oluştu bugün sol tarafımda.yalnız tuhaf birşey var sıkınca hiçbirşey gelmiyor.kendi kendine ıslanıyor....sabah sol kasığım ağrıdı biraz hep sağ tarafım ağrır bu arada üşüttüm herhal dedim,ondan sonra ıslanmış ucu,biraz önce yine sızladı ana yine ıslandı,sıkıyorum birşey gelmiyor:44::44::44:fazla kurcalamakta istemiyorum.çelik in dedikleri geliyor aklıma heveslenmekte istemiyorum..bir komşumuz ben çocukken aklımda kalmış göğsümden süt geliyor acaba hamilemiyim demişti hamileydi......offff yaaa offfff
sicaklik oldugunu bende bilmiyordum :44:ama kahverengi kismin koyulastigini tecrübelerime dayanarak söyleyebilirimDün başka bi topikte ne okudum biliyomusunuz????????
Meme ucu yöntemi!!!
Normalde meme ucu biraz soğuk olurmuş, hamileyken sıcak!!!
Enteresan bişey.. ne kadar doğru bilmiyorum ama, ve tabi heveslenmekte istemiyorum da benimki sıcak :26::26::26::26::26::26:
merhaba kızlar çok zor bir gebelik yaşıyorum 3 gündür hastanede serum verdiler bayıldım açlıktan su bile içemiyorum çok zormuş ALlahım ne zaman geçecek hamileilğin tadını çıkaramadım giiti şu bulantılar yüzünden artık adamda çıldırdı destek vereceğine köstek oluyor sanki o hamile offfff anlayışsız çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?