- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.961
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
1. birtanem
2. raebzeh+
Ebruuuu hoşgeldin şeker
aynı anda yazmışız:))) Çok geçmiş olsun canım. benim kızda hasta,bende hastayım, kayınvalidemler var bende de pazar günden beri...
Allah büyük Ebrum yaa.. bugünümüze şükür yine.
canim merhabaACİMEARE niye hep kötüye yoruyon ben olsam heralde hamileyim ondan hormonlarım oynuyo derdim ve bi yerde okumuştum hamilelik belirtilerinde olumlu düşün olumlu olsun belki 9 gün sonra senide listelerde üst sıralara taşırız olmamııııı
bende ovulasyon testi yapıom 2 gündür ikisindede 2. çizgi az biraz açık çıktı bakalım belki yarın kızarır ama ben değerlendirmek istiyom tam aynı olmadan 2. çizgi kaybolanlarda oluyo
ama bizimki yorgun hava soğuk bahane çokkk evlenmeden önce bayanlar kaçar sanırdım
ve farettim ki biz asıl olması gereken dönemlerde ayrı takılıoz bu testi almam iyi oldu kafasını kırarım valla bıktım artık olumsuz haberlerden
canim evet seni cok merak ettik hepimiz umutluyduk senden neyse elden bisey gelmiyor hayirlis buymus canim benim üzme kendinicanlarıımm öncelikle kusura bakmayın hakkınızı helal edin..kaç gündür sizleri merakta bıraktımama inanın ki misafirden yoğunluktan giremedim nete fazla..iki gün önce test yaptım herzaman ki gibi negatif maleseeef test negatif çıktı diye üzülüyordum 10 dk geçmeden kızımın ateşi çıktı iki gündür yavrum hastalıkla uğraşıyo dün bi iğne yedi rahatladı..bugün iyi çok şükür..anladım ki üzülmeyecem..kızım olduğu için Rabbime şükürler olsun..
tekrar kusura bakmayın olur mu canlarıımçok beklettim sizleri haber vermekte
canim merhababencede sen bu silik ikinci cizgiyi göz ardi etme calismalara basla ,bende öyle olmustu cünkü koyu ciksin derken kacirmistim yumurtlama günümü :44:kolay gelsin sana
QUOTE]
canım valla bana kalsa kaçırmıycamdaadam stresliymiş yoğunmuş az önce işe göndermeden kavga ettim yolladım bebek isteyen o stresini çeken ben artık istemiom ddedim ona da gelemiyo niye üzülüyomuşum olurmu ş ama o negatif çizgiyi görmenin ne kadar üzücü old bilmio neyse anladı heralde şu günleri verimli geçiririz belki (istemesem peşimi bırakmaz şimdi dedim ya bu haft değerlendirelim ters tepti)
seydam bu arada yasin inini okudum Allah niyetini kabul etsin cnm
canim benim günaydinQUOTE]
canım valla bana kalsa kaçırmıycamdaadam stresliymiş yoğunmuş az önce işe göndermeden kavga ettim yolladım bebek isteyen o stresini çeken ben artık istemiom ddedim ona da gelemiyo niye üzülüyomuşum olurmu ş ama o negatif çizgiyi görmenin ne kadar üzücü old bilmio neyse anladı heralde şu günleri verimli geçiririz belki (istemesem peşimi bırakmaz şimdi dedim ya bu haft değerlendirelim ters tepti)
seydam bu arada yasin inini okudum Allah niyetini kabul etsin cnm
Üçüncü doktor kontrolümede bu sabah gitmiş bulunmaktayım.Özel Altınova hastanesinde görev yapan Sami Kemik... İlk doğumunu malesefki devlet'e bağlı doğum evinde yapmış biri olarak, özel hastanenenin farkını iyi bilenlerdenim. Muayene parası olarak her gidişte 30 tl bayıldığımız için her yer ter temiz. Az sıra var. Doktorlar güler yüzlü ve ilgili. Özelliklede sami bey çok şeker. Doktorumu sevdim. İçim ısındı. İnşallah hamilelik dönemlerimde de ona gidip doğumumu orada yapmak istiyorum. Özel olmasının maddi bir getirisi olsa önemli olan bana nasıl davranacakları değil mi !!! Serophene hapını yeniden önerdi ve ayın 17 veya 18 de gel dedi.
hayır olsun o test sana çıksın birtanem.bol koyu çizgili bir test diliyorum canım hepimizeTünaydın canım arkidişlerim:))
Acemicim kızımda bende biraz daha iyiyiz canım, çok sağol
Hayır olsun inşallah, Bu gece rüyamda gebelik testi gördüm. yakın bi arkadaşım yapmış çift çizgi çıkmış hemde nasıl çift çizgi o kadar güzel belli oluyo ki.. diyorum ki; kızım ne yaptınız siz yaa daha kızın 3 aylık...
ama gebelik testini bi görseniz kocaman el kadar bişey. Hayır olsun inşallah.
hadi hayırlısı denizcim,yeni doktorun uğurlu gelir belkide.moral çok önemli zaten sende çok rahat ve umutlu görünüyorsun burdan en kısa zamanda sağlıkla inş canım.Üçüncü doktor kontrolümede bu sabah gitmiş bulunmaktayım.Özel Altınova hastanesinde görev yapan Sami Kemik... İlk doğumunu malesefki devlet'e bağlı doğum evinde yapmış biri olarak, özel hastanenenin farkını iyi bilenlerdenim. Muayene parası olarak her gidişte 30 tl bayıldığımız için her yer ter temiz. Az sıra var. Doktorlar güler yüzlü ve ilgili. Özelliklede sami bey çok şeker. Doktorumu sevdim. İçim ısındı. İnşallah hamilelik dönemlerimde de ona gidip doğumumu orada yapmak istiyorum. Özel olmasının maddi bir getirisi olsa önemli olan bana nasıl davranacakları değil mi !!! Serophene hapını yeniden önerdi ve ayın 17 veya 18 de gel dedi.
keşke canım yaa,ama ben senin kadar umutlu değilim artık.bu ay serophone denicem dedi onuda denesin de ben biraz dinlenmek adına ara vericem.bu ay kullandığım gibi düzenleyici istiyeceğim ve tüp bebeğe kadarda konuyu açmak istemiyorum.çok şükür evimde bir ses var,rabbim onu bağışlasın kardeşide gelmek isterse gelsin gelmicem dersede kendi bilir.iki seneyi geçti çok yoruldum....ayın onbeş günü doktora yumurta takibine git,çatladımı çatlamadımı stres yap sonra onbeşgün tuttumu tutmadımı stres yap,yeter yani ben anladım anlıyacağımı kaliteli değiller.vermiyorum onlara iso belgesi kızdımb' tanem hayirlara yoralim hayra .iksin 'n; g]zel haberler ver'rs''n'z
den'zc'm ne mutlu sana burda ilde b'lle ozel hast yok 1 tane kadin dr var oda 2 saat uzaklikta
acem'are cnm bak ben bu ay senden umutluyum .ok duydum okudum umitsizken hi. du;unmezken oldu diye
Allah im in; hepimizi guldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?