- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.001
canim cok gecmis olsun 12.haftadan sonra düzelir insallah allah yardimcin olsun ,okadar olsun diyoruz oluncada baska problemler cikiyor ,insallah sende icine sindire sindire saglikli bir hamielik gecirirsin bundan sonraki aylarda ,allahim bebegini ve seni korusun canimmerhaba kızlar çok zor bir gebelik yaşıyorum 3 gündür hastanede serum verdiler bayıldım açlıktan su bile içemiyorum çok zormuş ALlahım ne zaman geçecek hamileilğin tadını çıkaramadım giiti şu bulantılar yüzünden artık adamda çıldırdı destek vereceğine köstek oluyor sanki o hamile offfff anlayışsız çıktı
merhaba kızlar çok zor bir gebelik yaşıyorum 3 gündür hastanede serum verdiler bayıldım açlıktan su bile içemiyorum çok zormuş ALlahım ne zaman geçecek hamileilğin tadını çıkaramadım giiti şu bulantılar yüzünden artık adamda çıldırdı destek vereceğine köstek oluyor sanki o hamile offfff anlayışsız çıktı
merhaba kızlar çok zor bir gebelik yaşıyorum 3 gündür hastanede serum verdiler bayıldım açlıktan su bile içemiyorum çok zormuş ALlahım ne zaman geçecek hamileilğin tadını çıkaramadım giiti şu bulantılar yüzünden artık adamda çıldırdı destek vereceğine köstek oluyor sanki o hamile offfff anlayışsız çıktı
çelik canım stres yapma boşuna olcağı varsada olmuyor sonra,hem ben şunu öğrendim nacizane o gelmeyecekse sen ne yapsan gelmez, gelceksede korunurken bile gelirgünaydın kızlar nasılsınız
ferhatcım geçmiş olsn cnm benim ilk hamileliğim çok rahat geçmişti 1 kez bile midem bulanmadı çok güzeldi inş 2. side (olurda)öyle olur
bende ovulasyonu kaçırdık diye çok ağladım eşime küstüm stres yapmaya başladım keşke bu ay olsa
selam kizlar
acemiera canim allah kavustursun esini yollamissin .....
celik canim bak gör ,sen aman olmayacak artik dedigin anda gelecek bebisin insallah....
:13: :13:
allah kolaylik versin cabucak kavusursunuz insallahteşekkür ederim canım gönderdik bakalımoğluşumla beraberiz bir hafta...sen nasılsın
allah kolaylik versin cabucak kavusursunuz insallah,senin oglun kac yasindaydi canim ??:44:....ben iyiyim cok sükür bizimkilerde öglen maca gittiler benim kücük futbolcu erkegim oynayacak teyzesi, birazdan gelirler....
bu ay diyorum gelmez diye amaselam kizlar
acemiera canim allah kavustursun esini yollamissin .....
celik canim bak gör ,sen aman olmayacak artik dedigin anda gelecek bebisin insallah.....
:13: :13:
insallah gelir canim.....masallahbu ay diyorum gelmez diye amasüprizlre açığım
doğru diyon cnm ya ciddi adamıda üzdüm ne diller döktü bilsen çok seviyorum kocişimi
masallahinş tatlım.7 yaşında oğlum. bana bekçilik yapacakmış,babasıyla öyle karar almışlaryerim ben o küçük futbolcuyu...iyi yapmışlar bizde enerjimizi atmak için parka çıktık, biraz gezdik.şimdi oyuncaklarıyla oynuyor:treninin ışığı görünmüyormuş beni deli ediyo
Kızlar merhaba,
beni de listenize ekler misiniz? Galiba herkes 2. çocuk için uğraşıyor. Benimde bir oğlum var ve ikinciyi çok istiyorum oğlumda çok istiyor ama henüz olmadı, Nisan ayında kimyasal gebelik yaşamıştım. İki ay doktora gittim klomen falan kullandım ama gebelik oluşmadı.Geçen ay gitmemiştim ama bu ay tekrar tedavi olmaya karar verdim, inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız.
sat:26 ocak
bat:21 şubat
kızlar siz herhangi bir tedavi görüyor musunuz?
sağol canım, iki sayfa önce liste görmüştüm ondan demiştim, bence de önemli değil.
aramıza hoşgeldin canım..listeyi uzun zamandır güncelelmedik gerilerde kaldı.. ama güncellediğim vakit hemen eklerim seni inşallah..ama illa liste önemli değil gel burda katıl bize herzaman bekleriz burda hepimiz ikinciler için uğraşıyoruz..
benimde bi kızım var 5 yaşında eylülde rabbim izin verirse anaokuluna başlıycak inşallah..ben 3 senedir istiyorum ve uğraşıyorum tedavilerle..klomen serophene vs. ama olmadı..nasip ne zamana bakalım bekliyorum..
tekrar hoşgeldin canım..
aramıza hoşgeldin izmirli...Kızlar merhaba,
beni de listenize ekler misiniz? Galiba herkes 2. çocuk için uğraşıyor. Benimde bir oğlum var ve ikinciyi çok istiyorum oğlumda çok istiyor ama henüz olmadı, Nisan ayında kimyasal gebelik yaşamıştım. İki ay doktora gittim klomen falan kullandım ama gebelik oluşmadı.Geçen ay gitmemiştim ama bu ay tekrar tedavi olmaya karar verdim, inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız.
sat:26 ocak
bat:21 şubat
kızlar siz herhangi bir tedavi görüyor musunuz?
İyi diyelim iyi olalım Ebrucum yaa... Karnımda 1 haftadır bi ağrı vardı, boş çıktısemraaa nasılsın canıım beniim..
selam kızlaarrr..nasılsınız bakalım..kızım iyileşti çok şükür Rabbime ama ben hastayım bu seferde.. perşembe günü adet oldum şükür..bugün 4. günümdü..tedavi falan hepsini bırakıyorum yaza kadar..yazın ankara da aşılama deniycem inşallah.. hakkımızda hayırlısı olsun..
:127::127::127: sevgililer gününüz kutlu olsun güzel bayanlaaaaaaaar...benim kocam yok özledim valla:98::98:,izin vermicem birdaha bir adım uzağa gitmesin
kandilmiş aynı zamanda bugün,bol bol bebiş isteyelim sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar.kimsenin kucağı boş kalmasın.tek isteyenlere tek,ikiz isteyenlere ikizler gelsin en kısa zamanda:81::81::81::81:
dileklerimiz kabul olsun canım arkadaşlarım.
selam canim hosgeldin,evet hepimiz ikinci icin ugrasiyoruz henüz bir hamilemiz var ama insallah cogalacak yakinda ..ben bu yolda cok fazla yiprananlardanim ben hamile kalabiliyorum fakat kanimda ölüyor bebeklerim caremide bulamadilar henüz doktorlar oglum 8 yasina girecek cok sükür rabbime onda hic bir problem yasamadim ama 6 düsük oldu sonrasinda malesef sonuncusu iki ay önce kürtajla alindi suan bende beklemedeyim bir daha rabbim ogücü verirse denerim artik bakalim zaman ne gösterecek......
canim hosgeldin gecmis olsun ...sende yaza erteledin demek benim gibi allahim bu mübarek gün hürmetine kucagimizi bos birakmasin insallahsemraaa nasılsın canıım beniim..
selam kızlaarrr..nasılsınız bakalım..kızım iyileşti çok şükür Rabbime ama ben hastayım bu seferde.. perşembe günü adet oldum şükür..bugün 4. günümdü..tedavi falan hepsini bırakıyorum yaza kadar..yazın ankara da aşılama deniycem inşallah.. hakkımızda hayırlısı olsun..
canim seninde hem kandilin hem sevgililer günün kutlu olsun ,o güzel duanda kabul olsun insallah:127::127::127: sevgililer gününüz kutlu olsun güzel bayanlaaaaaaaar...benim kocam yok özledim valla:98::98:,izin vermicem birdaha bir adım uzağa gitmesin
kandilmiş aynı zamanda bugün,bol bol bebiş isteyelim sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar.kimsenin kucağı boş kalmasın.tek isteyenlere tek,ikiz isteyenlere ikizler gelsin en kısa zamanda:81::81::81::81:
dileklerimiz kabul olsun canım arkadaşlarım......
bitanem canim nasilsin kandilin mübarek olsun .... durumlar nasil ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?