2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canim cok gecmis olsun 12.haftadan sonra düzelir insallah allah yardimcin olsun ,okadar olsun diyoruz oluncada baska problemler cikiyor ,insallah sende icine sindire sindire saglikli bir hamielik gecirirsin bundan sonraki aylarda ,allahim bebegini ve seni korusun canim

çok geçmiş olsun canım yaa:92::92::92: inş 12.haftadan sonra birşeyin kalmaz,sende hamileliğinin tadını doya doya çıkarırsın ilk bebeğinde de bu kadar kötü olmuşmuydun? merak ettim hani diyorlar ikinci farklı olabiliyor diye

kızlar hu huuu ben geldim:82: kocacığımı bir haftalığına iş münasebetiyle şehir dışına yolladım,şimdi bir hafta ya canım sıkılcak başınızı şişircem yada eller havaya bayanlar,vur patlasın çal oynasın,o gün senin bu gün benim gezeceğimtemizlikmi yapsam acaba:44::44::26::26:

günaydın kızlar nasılsınız

ferhatcım geçmiş olsn cnm benim ilk hamileliğim çok rahat geçmişti 1 kez bile midem bulanmadı çok güzeldi inş 2. side (olurda) öyle olur

bende ovulasyonu kaçırdık diye çok ağladım eşime küstüm stres yapmaya başladım keşke bu ay olsa

çelik canım stres yapma boşuna olcağı varsada olmuyor sonra,hem ben şunu öğrendim nacizane o gelmeyecekse sen ne yapsan gelmez, gelceksede korunurken bile gelir rahat bırak biraz kendini ve eşini.stres yok anlaştık mı..böyle eşinde tavır alır sonra,güzellikle canım güzellikle:78::78layı akışına bırak o ovulasyon gününü bilmesin bile sen değerlendirmesini bil tatlım

selam kizlar

acemiera canim allah kavustursun esini yollamissin .....
celik canim bak gör ,sen aman olmayacak artik dedigin anda gelecek bebisin insallah .....

:13: :13:

selam kizlar

celik canim bak gör ,sen aman olmayacak artik dedigin anda gelecek bebisin insallah ....

teşekkür ederim canım gönderdik bakalımoğluşumla beraberiz bir hafta...sen nasılsın

teşekkür ederim canım gönderdik bakalımoğluşumla beraberiz bir hafta...sen nasılsın
allah kolaylik versin cabucak kavusursunuz insallah ,senin oglun kac yasindaydi canim ??:44:....ben iyiyim cok sükür bizimkilerde öglen maca gittiler benim kücük futbolcu erkegim oynayacak teyzesi, birazdan gelirler....

allah kolaylik versin cabucak kavusursunuz insallah ,senin oglun kac yasindaydi canim ??:44:....ben iyiyim cok sükür bizimkilerde öglen maca gittiler benim kücük futbolcu erkegim oynayacak teyzesi, birazdan gelirler....

inş tatlım.7 yaşında oğlum. bana bekçilik yapacakmış,babasıyla öyle karar almışlar yerim ben o küçük futbolcuyu...iyi yapmışlar bizde enerjimizi atmak için parka çıktık, biraz gezdik.şimdi oyuncaklarıyla oynuyor:treninin ışığı görünmüyormuş beni deli ediyo

selam kizlar

celik canim bak gör ,sen aman olmayacak artik dedigin anda gelecek bebisin insallah .....

bu ay diyorum gelmez diye ama süprizlre açığım

doğru diyon cnm ya ciddi adamıda üzdüm ne diller döktü bilsen çok seviyorum kocişimi

bu ay diyorum gelmez diye ama süprizlre açığım

doğru diyon cnm ya ciddi adamıda üzdüm ne diller döktü bilsen çok seviyorum kocişimi
insallah gelir canim.....masallah allah ayirmasin ..zaten kocislerde olmasa biz ne yapariz bilemiyorum sinirimizi ancak onlar aliyor

masallah allah bagislasin canim ..tabiki bakar annesi kocaman olmus artik rabbim ayirmasin bizleri kuzularimizdan insallah,...bizimkininde vardir öyle takintilari artik oyuncaklari sirf getirip odasina dizmek icin aliyoruz resmen:86: hemen sIkiliyor herseyden:111:,yanliz olunca sanirim hic biseyin tadi yok ,rabbim kardessiz birakmaz insallah :126:

:118::121::120::119::123::124::125::130::129::128::127::131::115::132: bunlar cok güzelmis yeni fark ettim ya :126::122:

Kızlar merhaba,

beni de listenize ekler misiniz? Galiba herkes 2. çocuk için uğraşıyor. Benimde bir oğlum var ve ikinciyi çok istiyorum oğlumda çok istiyor ama henüz olmadı, Nisan ayında kimyasal gebelik yaşamıştım. İki ay doktora gittim klomen falan kullandım ama gebelik oluşmadı.Geçen ay gitmemiştim ama bu ay tekrar tedavi olmaya karar verdim, inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız.
sat:26 ocak
bat:21 şubat

kızlar siz herhangi bir tedavi görüyor musunuz?

semraaa nasılsın canıım beniim..

selam kızlaarrr..nasılsınız bakalım..kızım iyileşti çok şükür Rabbimeama ben hastayım bu seferde..perşembe günü adet oldum şükür..bugün 4. günümdü..tedavi falan hepsini bırakıyorum yaza kadar..yazın ankara da aşılama deniycem inşallah..hakkımızda hayırlısı olsun..

aramıza hoşgeldin canım..listeyi uzun zamandır güncelelmedik gerilerde kaldı..ama güncellediğim vakit hemen eklerim seni inşallah..ama illa liste önemli değil gel burda katıl bize herzaman beklerizburda hepimiz ikinciler için uğraşıyoruz..

benimde bi kızım var 5 yaşında eylülde rabbim izin verirse anaokuluna başlıycak inşallah..ben 3 senedir istiyorum ve uğraşıyorum tedavilerle..klomen serophene vs. ama olmadı..nasip ne zamana bakalım bekliyorum..

tekrar hoşgeldin canım..

sağol canım, iki sayfa önce liste görmüştüm ondan demiştim, bence de önemli değil.
Allah kızını sana bağışlasın, uzun ömür versin.Benimde oğlum eylülde ilkokula başlayacak.Bizim için büyük bir heyecan.
Tahlillerimi yaptırdım, hiç birşey çıkmadı ama olmuyor, yaş 34 bu arada belki de yaşım ilerlediği için olmuyordur.çok üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor.

:127::127::127: sevgililer gününüz kutlu olsun güzel bayanlaaaaaaaar...benim kocam yok özledim valla:98::98:,izin vermicem birdaha bir adım uzağa gitmesin
kandilmiş aynı zamanda bugün,bol bol bebiş isteyelim sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar.kimsenin kucağı boş kalmasın.tek isteyenlere tek, ikiz isteyenlere ikizler gelsin en kısa zamanda:81::81::81::81:
dileklerimiz kabul olsun canım arkadaşlarım.

aramıza hoşgeldin izmirli...
Şu mübarek gün hürmetine Rabbim kucaklarımızı bir kez daha doldurur inşallah.

İyi diyelim iyi olalım Ebrucum yaa... Karnımda 1 haftadır bi ağrı vardı, boş çıktı(((((( Hayırlısı ne diyeyim artık.
Sende bi süre dinlenmiş olursun yaza kadar..

Evet bugün öyle güzel denk gelmiş ki... En sevgilinin(HZ.MUHAMMED(SAV)) doğum günü.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…