- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.021
hoşgeldin canım,benimde yedisini bitirmekte olan bir oğlum var,iki yıl bitti üçüncü yılımıza girdik ama miniş gelmedi hala.bende de erken yumurta yetmezliği var yani fsh ım yüksek haliyle yumurtalarım kalitesiz, maalesefKızlar merhaba,
beni de listenize ekler misiniz? Galiba herkes 2. çocuk için uğraşıyor. Benimde bir oğlum var ve ikinciyi çok istiyorum oğlumda çok istiyor ama henüz olmadı, Nisan ayında kimyasal gebelik yaşamıştım. İki ay doktora gittim klomen falan kullandım ama gebelik oluşmadı.Geçen ay gitmemiştim ama bu ay tekrar tedavi olmaya karar verdim, inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız.
sat:26 ocak
bat:21 şubat
kızlar siz herhangi bir tedavi görüyor musunuz?
geçmiş olsun ebrucum,destekliyorum seni bende bu ay serephoneden sonra tüpe kadar ara veriyorum galiba tabii doktor başka şey deneyelim demezsesemraaa nasılsın canıım beniim..
selam kızlaarrr..nasılsınız bakalım..kızım iyileşti çok şükür Rabbime ama ben hastayım bu seferde.. perşembe günü adet oldum şükür..bugün 4. günümdü..tedavi falan hepsini bırakıyorum yaza kadar..yazın ankara da aşılama deniycem inşallah.. hakkımızda hayırlısı olsun..
seninde kandilin mübarek olsun arkadaşım,sanırım adet oldunEvet bugün öyle güzel denk gelmiş ki... En sevgilinin(HZ.MUHAMMED(SAV)) doğum günü.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR
canim seninde hem kandilin hem sevgililer günün kutlu olsun ,o güzel duanda kabul olsun insallah.....[/SIZe
inş canım,hep güzel dileklerimiz olsun ve hep güzel şeylerle karşılaşalım
SEYDAMcım ve ACEMİERAcım canlarım adet olmadım, BAT 15-16 veya17 şubat.. ben dayanamayıp bugün test yaptım(( Kocamanından TEK çizgi çıktı.. ona üzüldüm biraz... Ama tuhaf şeyler var... Gece Çok şükür gayet güzel uyumama rağmen çok uykum var.. kızım içerde oynarken valla bi yarım saat kestirmişim:26: hamile kalmayı istemek insanı psikolojikmen bayağı etkiliyormuş bunu çok iyi anladım.
Aaa unutmamışsın burayı:)) Nasıl gidiyor hamilelik?kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Hepinizin kandili ve sevgililer günü kutlu olsun canlarım :)
Herkesin Kandili mÜbarek olsun arkadaşlarcanlarıımm kandiliniz mübarek olsun.Rabbim cümlemize eşlerimiz,çocuklarımız ve sevdiklerimizle beraber nice hayırlı kandiller nasip etsin..bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine cümlemizin dualarını kabul eylesin..amiiinn....
ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun..Rabbim eşlerimizle beraber nice sağlıklı,sıhhatli,huzurlu yılları birlikte geçirmeyi nasip etsin cümlemize..amiinn..
kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Hepinizin kandili ve sevgililer günü kutlu olsun canlarım :)
canlarıımm kandiliniz mübarek olsun.Rabbim cümlemize eşlerimiz,çocuklarımız ve sevdiklerimizle beraber nice hayırlı kandiller nasip etsin..bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine cümlemizin dualarını kabul eylesin..amiiinn....
ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun..Rabbim eşlerimizle beraber nice sağlıklı,sıhhatli,huzurlu yılları birlikte geçirmeyi nasip etsin cümlemize..amiinn..
herkesin kandili mübarek olsun kızlar,Aaa unutmamışsın burayı:)) Nasıl gidiyor hamilelik?
Herkesin Kandili mÜbarek olsun arkadaşlar
Rabbim dualarımızı kabul, günahlarımızı af etsin inşallah. AMİN
Aaa unutmamışsın burayı:)) Nasıl gidiyor hamilelik?
Herkesin Kandili mÜbarek olsun arkadaşlar
Rabbim dualarımızı kabul, günahlarımızı af etsin inşallah. AMİN
hepinizin kandili mübarek olsun ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun bu akşam hepiniz için dua edecem
bende ıkıncı bebgı dusunuyorum hatta belkıde hamıleyımdır sabırsızlıkla adet tarıhımın gelmesını beklıyorum dayanamayıp kan testı bıle yaptırdım ama cok erken yaptırmısım betahgc 2 cıktı bakalım hayırlısı 4 ay sonra 3 yasında olucak dunyalar tatlısı bı oglum var aynı zamandada kıskanc umarım oglum kotu etkılenmez tek endısem bu
bende ıkıncı bebgı dusunuyorum hatta belkıde hamıleyımdır sabırsızlıkla adet tarıhımın gelmesını beklıyorum dayanamayıp kan testı bıle yaptırdım ama cok erken yaptırmısım betahgc 2 cıktı bakalım hayırlısı 4 ay sonra 3 yasında olucak dunyalar tatlısı bı oglum var aynı zamandada kıskanc umarım oglum kotu etkılenmez tek endısem bu
bide kızlar ben 8+1 günlük oldum şu mide bualntılarıda olmasa güzel geçiyor ama mide bulantısı ve kusma kötü ama değer yüce rabiibm sizinde bebişlerini gönderir
güzel anneler nasılsınız bakalım? biz oğlumla kavga ediyoruz bol bol,canı sıkılıyormuş arkadaşınonunla oyun oynamam gerekiyormuş herşeye mızıklanıyoruz dur bakalım babamız gelene kadar nasıl idare edicez bu arada ön alt dişlerinin ikisi sallanıyor alttanda iki diş geliyor üstten yer bulamayınca alttan patlamışlar umarım çarpık çıkmazlar:18::18::18:çok düzgün ve sağlıklı dişleri vardı,yerine gelcek olanlarda düzgün ve sağlam olurlar umarım.....telaş etmeme gerek yok değil mi:18::18::18::18:
günaydın birtanem,umarım hala adet olmadınGünaydın canlarım,
Nasılsın bakalım bugün...
Hoşgeldin aramıza... Beklenen adet tarihin nedir? listeye alalım senide.. Tabi burayı bırakıp gitmeyeceksen.
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım birtanem az kalmış adetine hadi bakalım hayırlııs olsun ebrucum sende pkos varya bence sende incir havuç kürü yap olur işalahh bide süt buharıda yaptım bende2 yıldır çok istiyordum sende dene acemiracım sonuçta doğal olan şeyler daha iyi ilaçlara göre denemekten bişey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?