2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hoşgeldin canım,benimde yedisini bitirmekte olan bir oğlum var,iki yıl bitti üçüncü yılımıza girdik ama miniş gelmedi hala.bende de erken yumurta yetmezliği var yani fsh ım yüksek haliyle yumurtalarım kalitesiz, maalesef
geçmiş olsun ebrucum,destekliyorum seni bende bu ay serephoneden sonra tüpe kadar ara veriyorum galiba tabii doktor başka şey deneyelim demezse
Evet bugün öyle güzel denk gelmiş ki... En sevgilinin(HZ.MUHAMMED(SAV)) doğum günü.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR
seninde kandilin mübarek olsun arkadaşım,sanırım adet oldunüzülme en kısa zamanda gelcek bebişlerimiz

canim seninde hem kandilin hem sevgililer günün kutlu olsun ,o güzel duanda kabul olsun insallah .....[/SIZe
inş canım,hep güzel dileklerimiz olsun ve hep güzel şeylerle karşılaşalım

SEYDAMcım ve ACEMİERAcım canlarım adet olmadım, BAT 15-16 veya17 şubat.. ben dayanamayıp bugün test yaptım(( Kocamanından TEK çizgi çıktı.. ona üzüldüm biraz... Ama tuhaf şeyler var... Gece Çok şükür gayet güzel uyumama rağmen çok uykum var.. kızım içerde oynarken valla bi yarım saat kestirmişim:26: hamile kalmayı istemek insanı psikolojikmen bayağı etkiliyormuş bunu çok iyi anladım.

Son düzenleme:

dur bakalım o zaman hemen karar vermemek gerekiyor bir günün gelsin değil mi? insan piskolojisini gerçekten çok etkiliyor,ben bir ara yalancı hamilelik sendromu yaşıcam zannetmiştimeşim geçen gün kızdı rüzğar esse hamileyim zannediyorsunuz diyo valla doğru söylüyor

Hepinizin kandili ve sevgililer günü kutlu olsun canlarım :)

canlarıımm kandiliniz mübarek olsun.Rabbim cümlemize eşlerimiz,çocuklarımız ve sevdiklerimizle beraber nice hayırlı kandiller nasip etsin..bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine cümlemizin dualarını kabul eylesin..amiiinn....

ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun..Rabbim eşlerimizle beraber nice sağlıklı,sıhhatli,huzurlu yılları birlikte geçirmeyi nasip etsin cümlemize..amiinn..

Son düzenleme:
kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Aaa unutmamışsın burayı:)) Nasıl gidiyor hamilelik?

Herkesin Kandili mÜbarek olsun arkadaşlar
Rabbim dualarımızı kabul, günahlarımızı af etsin inşallah. AMİN

Son düzenleme:
kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar

Aaa unutmamışsın burayı:)) Nasıl gidiyor hamilelik?

Herkesin Kandili mÜbarek olsun arkadaşlar
Rabbim dualarımızı kabul, günahlarımızı af etsin inşallah. AMİN
herkesin kandili mübarek olsun kızlar,

bende ıkıncı bebgı dusunuyorum hatta belkıde hamıleyımdır sabırsızlıkla adet tarıhımın gelmesını beklıyorum dayanamayıp kan testı bıle yaptırdım ama cok erken yaptırmısım betahgc 2 cıktı bakalım hayırlısı 4 ay sonra 3 yasında olucak dunyalar tatlısı bı oglum var aynı zamandada kıskanc umarım oglum kotu etkılenmez tek endısem bu

Günaydın canlarım,

Nasılsın bakalım bugün...

Hoşgeldin aramıza... Beklenen adet tarihin nedir? listeye alalım senide.. Tabi burayı bırakıp gitmeyeceksen.

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım birtanem az kalmış adetine hadi bakalım hayırlııs olsun ebrucum sende pkos varya bence sende incir havuç kürü yap olur işalahh bide süt buharıda yaptım bende 2 yıldır çok istiyordum sende dene acemiracım sonuçta doğal olan şeyler daha iyi ilaçlara göre denemekten bişey çıkmaz

bide kızlar ben 8+1 günlük oldum şu mide bualntılarıda olmasa güzel geçiyor ama mide bulantısı ve kusma kötü ama değer yüce rabiibm sizinde bebişlerini gönderir

güzel anneler nasılsınız bakalım? biz oğlumla kavga ediyoruz bol bol,canı sıkılıyormuş arkadaşınonunla oyun oynamam gerekiyormuş herşeye mızıklanıyoruz dur bakalım babamız gelene kadar nasıl idare edicez bu arada ön alt dişlerinin ikisi sallanıyor alttanda iki diş geliyor üstten yer bulamayınca alttan patlamışlarumarım çarpık çıkmazlar:18::18::18:çok düzgün ve sağlıklı dişleri vardı,yerine gelcek olanlarda düzgün ve sağlam olurlar umarım.....telaş etmeme gerek yok değil mi:18::18::18::18:

hoşgeldin canım,inş hamilesindir ve biran önce bebeğine kavuşursun.dengeyi korumayı başarırsan çok etkilenmez oğluşun diye düşünüyorum.tabii normal olanı biraz kıskanması

bide kızlar ben 8+1 günlük oldum şu mide bualntılarıda olmasa güzel geçiyor ama mide bulantısı ve kusma kötü ama değer yüce rabiibm sizinde bebişlerini gönderir

İnşallah canım inşallah... İlk trimestırın çoğu gitmiş azı kalmış.. en kötü 1 ay daha bulantın olur, belkide olmaz inşallah.. sonra oohhh tadını çıkar.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Canım seni korkutmak istemem ama benim kardeşimde küçükken hormon bozukluğu vardı, dişleri hep çift sıra gelirdi.. o küçücük yaşında tam 12 diş çektirmişti( Eğer o oynayan dişler düşmek üzereyse ip bağlayıp çek, yoksa doktora bi gidin istersen. İnşallah sağlıklı gelir dişleri

Günaydın canlarım,

Nasılsın bakalım bugün...

Hoşgeldin aramıza... Beklenen adet tarihin nedir? listeye alalım senide.. Tabi burayı bırakıp gitmeyeceksen.
günaydın birtanem,umarım hala adet olmadın

şu incir kürünü denemeyi düşünüyorum ben incirin kendisini çok yedim ama birde öyle deniyeceğim.bir dahaki ay bal tarçın çörekotuna tekrar başlıyacağım birde bitkisel çaylara,zaten doktorda takip ediyor olacak ondan sonraki ayda artık ara vercem herhalde ferhat dinlenmem gerek biraz çok yorgun hissediyorum kendimi.ama tüp denersem ondan birkaç ay önce yine bitkisellerle destek yapmayı düşünüyorum

acemicim evet olmadım daha.. Yarın kızımı ana sağlığa götürücem aşısı var.. bende test yaptırsammı diyorum?? yani sabah gidene kadar adet olmazsam... İdrar testimi yapıyolar sağlık ocaklarında kan testimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…