2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

aman aman 22 yaşlı hallerim geldi gözümeee ben 29 oldum oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy
benimde kızımla aramda 20 yaş var.
böle az yaş olmasını seviyorum
o 20 olduğunda ben 40 olucam kol kola dolaşacağızzzz
benimde oglumla 20 yas var sizle ayniyiz oglumda martta 8 olucak insallah ,bende 28 oldum bile

sen cok gencsin masallah negüzel ,bizleri kokru almaya basliyor 30 a dogru ,allahim ne verirse hayirlisini versin...sende dilerim biran önce bulantilarindan kurtulursun

canim benim rabbim insallah sana istedigin kadar boy boy cocuk nasip eder ,allahim bütün gün beynimiz sulaniyor cocuk cocuk diye olacagi bu zaten hayirdir insallah ,tersi cikar rüyanin canim ins ,bu ay sana saglikla gelir melegin
birtanem canim biraz soluklandin desene ,rabbim kolaylik versin ,sende benden kücükmüssün masallah tatli kizin defne nasil??

Seydam sağol canım biraz daha iyi sayılırım. ama bu kez Defne fena hasta( Kaç gecedir uyku haram oldu. yavrumun sesi neym kısıldı, burun tıkalı..

Allah'ım kimseye dert verip derman arattırmasın.. hastalık çok zor.. Sağlıklıyken kıymetini bilmiyoruz

gecmis olsun canim defneye ,kiyamam ben ona allahim sifasini versin ...amin canim amin saglik hepsinden önemli helede kuzularimiz hasta olunca cok daha zor oluyor allahim korusun hepsinide ..

Kızlar rrrr ben hep kasım annesi olmak isterdim hatta istiyyorummm
ben kasim dogumluyum 3. melegim eger dogsaydi oda tam dogum günümde olucakti ama kismet iste ....ozaman sen calismalari hizlandir insallah istedigin zamanda gelir melegin canim

Çeliiiikkk kız sende güzel bi enerji görüyorum ben... Şubatta hamile kalsan (inşallah) tamamdır bu iş:) Kasıma yavrun kucağında olur..

Yaa EBRU giremiyo, sizler burdan veya özelden bana sat ları bildirinde yeni liste yapalım.Yada kim liste yapmaya talip olursa.. Ferhatt kuzumuzu listenin başına yazacaz dedik, kız doğuracak biz daha liste yapamadık

Canim evet liste tekrarlansa cok iyi olucak ,benim sat 5 subat ,bat 5 mart eniyisi sen yap canim sürekli giren biri daha iyi olur bu is icin ...ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gelde bizi merakta birakma artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hadiiiiiiii:88:

ah kıyamam ben sana çıtır şeyannam ne kadar küçüksünüz,bana anne de yavrumkendimi yaşlı hissettim valla...kuzucuklarına iyi bak tatlış
cnm hayra yoralım hayırlar getirsin rüyan cnm. Kafada hep aynı konu tabiii rüyalarada çıkıyoor.
Piskolojimi kaldı bizde. azıcıkkk tırlattık artık
he valla sabah akşam çocuk tabii rüyalara da gircek,bu gece de gördüm:44::44:ben gündüz tamam bu ay olmucak zaten rahat bırakayım kendimi diyorum bilinçaltım izin vermiyo...nereye kadar bakalım
yana yakıla sizi aradım çocuk düşürdüm demek içinağlancak halime gülüyorum işte ne yaparsın birde en yaşlınız çoktım iyimibiran önce ikiz istiyoruuuuuuuuuuuuum
inş gönlüne göre olur tatlım,buay hamile kalırsan eğer çok süper olur
kıyamam ben ona geçmiş olsun tatlım,çabucak iyleşsin
[sıze=3]günaydın kızlar[/sıze]

günaydıııın tatlım nasılsın?

ebruuuuuu nerdesin......

kızlar yaa canım çok sıkıldı göğsümdeen sanki süt geliyor,ikisinden de.öyle çok değil sadece ıslaklık şeklinde....her ay birşey çıkmasa olmuyo prolaktinim mi yükseldi ki.şimdiye kadar hiç böyle birşey olmamıştı...fsh,lh e2 derken şimdide prolaktin mi ki......vazgeçicem ben ya ikinciden bu kadar engelle zor zaten........de oğluma nasıl açıklarım onu bilmiyorum zaten geçen gün ben artık bebek istemiyorum dedi,içime oturdu

merhabalar bende dunen hamis oldugumu ogrendim :78:
bu ikinci olcak Allah izin verirse :78:
kizim 11 aylik bakalim nasil olucak

slm kızlar bende 22 yaşındayım onbeş aylıık kızım var sezeryan ile doğum yaptım ikinciyi çok istiyorum bana kalsa şuan bile yaparım ama eşim 7 ay şehir dışında olacak iş nedeniyle o yüzden istemiyo ama ben istiyorum..... ne yapmam lazım fikir verin kızlar kocamı nasıl ikna ederim...

Bismillahirrahmanirrahim

hamilemiz: Ferhatt

Nick sat bat
seydam 5 şubat 5 mart
acemiera 24 ocak 19 şubat
çelik198408 29 ocak 27 şubat
birtanem 21 ocak 16 şubat
ebru ? ?
Flan ? ?
Deniz ? ?

ben bu liste işini beceremedim hanımlar.
ebru iyi yapıyodu bu işleri yaaa ((((

Son düzenleme:
canim sürekli güncellemek icin sanirim baska sekilde yapiliyor bende bu konuda kabiliyetsizim yoksa bende yapabilirdim:44: ..baska anlayan yokmu arkadaslar

canim hosgeldin esler istemeyince cok daha zor oluyor ama bir cogumuzunkide ayni senin esinle ...benim esimde artik benim yipranmamdan korktugu icin istemiyor, 6 düsük yasadim ben suan bizim icin ikinci cocuk rafa kalkti allahim sizlere nasip eylesin insallah

merhabalar bende dunen hamis oldugumu ogrendim :78:
bu ikinci olcak Allah izin verirse :78:
kizim 11 aylik bakalim nasil olucak
hosgeldin gözünaydin canim allahim tamamina erdirsin

canim benim sana ne oluyor böyle cok fazla kafanami takiyorsun doktora gitsen daha iyi olur heralde ..canim benimkide ayni hergün karnindan cikmiyor artik ozaman ben büyüynce olsun diyor cok zor ya allahim kardessiz birakmasin insallah

Bismillahirrahmanirrahim

Hamilemiz: Ferhatt

seydam; 5 şubat 5 mart
acemiera; 24 ocak 19 şubat
çelik198408; 29 ocak 27 şubat
birtanem; 21 ocak 16 şubat
ebru ? ?
Flan ? ?
Deniz ? ?

olmuyo yaw yapamıyorum listeyi ((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…