- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.941
benimde oglumla 20 yas var sizle ayniyiz oglumda martta 8 olucak insallah ,bende 28 oldum bileaman aman 22 yaşlı hallerim geldi gözümeee ben 29 oldum oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy
benimde kızımla aramda 20 yaş var.
böle az yaş olmasını seviyorum
o 20 olduğunda ben 40 olucam kol kola dolaşacağızzzz
sen cok gencsin masallah negüzel ,bizleri kokru almaya basliyor 30 a dogru ,allahim ne verirse hayirlisini versin...sende dilerim biran önce bulantilarindan kurtulursunmerhaba kızlar dökürmüşsünüz ben bulantılardan giremiyorum yaşlardan bahsetmişsiniz en küçüğünüz benim galiba ben 22 yaşındayım oğlumdayken 18 anne oldum biraz acemiydim pek anlamıyordum ama şimdi iyiiym anlıyorum herşeyi ebru hadi gel ben hamileyim de melekleriniz sizi işalalh fazla bekletmeden gelir güzel anneler
canim benim rabbim insallah sana istedigin kadar boy boy cocuk nasip edergünaydııın tatlı bayanlar:79::79:
günaydın denizcim,yine döktürmüşsünresim harika
güzel bir gün olsun mutlu,umutlu,bol bebişli(mesela ebru bize hamileyim desin artık)
seydam canım sağlıklı olsunlarda bir iki üç farketmez benim için,hele 33 üne girmiş biri olarak çabuk gelse hiç fena olmayacak........
kızlar akşam rüyamda çocuk düşürdüm:44: ilk önce çamaşırıma hafif kan gelmiş adetime daha varken .sanki gerçek gibiydi bu ay oluyormuş olay on gün falan var adetime işte gerçektede,neyse tuvalete gidiyorum hani devamı gelcekmi diye suya bakıyorum renkli birşey varmı diye su birden kanaldan akıp gidiyor temiz suydu çok berraktı,dipte birşey kalmıyor.sonra bir parça düştü,avuç içinden biraz küçük.düştü herhalde diyorum ama ne seviniyorum nede üzülüyorum,annem varmış dışarda çağırıyorum bakıyor düşürmüşsün diyor....dışarı çıkıyoruz ilk dediğim şey kızlara söylemem lazım..etrafta bilgisayar arıyorum bir tane buluyorum int bağ yokmuş falan,sonra diyorum olsun hamile kalabiliyorum ya en azından .......
işte böyle int ararken uyandım,ilk işim buraya girmek oldu:))))) sıkıntılarımdan kurtulcakmışım öyle diyor rüya tabirleri
gecmis olsun canim defneye ,kiyamam ben ona allahim sifasini versin ...amin canim amin saglik hepsinden önemli helede kuzularimiz hasta olunca cok daha zor oluyor allahim korusun hepsinide ..Seydam sağol canım biraz daha iyi sayılırım. ama bu kez Defne fena hasta( Kaç gecedir uyku haram oldu. yavrumun sesi neym kısıldı, burun tıkalı..
Allah'ım kimseye dert verip derman arattırmasın.. hastalık çok zor.. Sağlıklıyken kıymetini bilmiyoruz
ben kasim dogumluyum 3. melegim eger dogsaydi oda tam dogum günümde olucaktiKızlar rrrr ben hep kasım annesi olmak isterdim hatta istiyyorummm
Kızlar rrrr ben hep kasım annesi olmak isterdim hatta istiyyorummm
Canim evet liste tekrarlansa cok iyi olucak ,Çeliiiikkk kız sende güzel bi enerji görüyorum ben... Şubatta hamile kalsan (inşallah) tamamdır bu iş:) Kasıma yavrun kucağında olur..
Yaa EBRU giremiyo, sizler burdan veya özelden bana sat ları bildirinde yeni liste yapalım.Yada kim liste yapmaya talip olursa.. Ferhatt kuzumuzu listenin başına yazacaz dedik, kız doğuracak biz daha liste yapamadık
ah kıyamam ben sana çıtır şeymerhaba kızlar dökürmüşsünüz ben bulantılardan giremiyorum yaşlardan bahsetmişsiniz en küçüğünüz benim galiba ben 22 yaşındayım oğlumdayken 18 anne oldum biraz acemiydim pek anlamıyordum ama şimdi iyiiym anlıyorum herşeyi ebru hadi gel ben hamileyim de melekleriniz sizi işalalh fazla bekletmeden gelir güzel anneler
he valla sabah akşam çocuk tabii rüyalara da gircek,bu gece de gördüm:44::44:ben gündüz tamam bu ay olmucak zaten rahat bırakayım kendimi diyorum bilinçaltım izin vermiyo...nereye kadar bakalımcnm hayra yoralım hayırlar getirsin rüyan cnm. Kafada hep aynı konu tabiii rüyalarada çıkıyoor.
Piskolojimi kaldı bizde. azıcıkkk tırlattık artık
yana yakıla sizi aradım çocuk düşürdüm demek içinKayınvalidemler gesmeye gitti bende atladım hemen pc başına:))
Acemicim rüyan hayır olsun inşallah. kan görmek rüyayı iptal eder derler. ama bize bu kadar düşkün olman (rüyanda bile:) ) ayrıca sevindirdi beni. Rüyana bi yandan üzülürken, sona doğru gülmeye başladım.. :)) net bağlantısı arıyosun he:))) ilahi acemieram yaaa:)
inş gönlüne göre olur tatlım,buay hamile kalırsan eğer çok süper olurKızlar rrrr ben hep kasım annesi olmak isterdim hatta istiyyorummm
kıyamam ben ona geçmiş olsun tatlım,çabucak iyleşsinSeydam sağol canım biraz daha iyi sayılırım. ama bu kez Defne fena hasta( Kaç gecedir uyku haram oldu. yavrumun sesi neym kısıldı, burun tıkalı..
Allah'ım kimseye dert verip derman arattırmasın.. hastalık çok zor.. Sağlıklıyken kıymetini bilmiyoruz
[sıze=3]günaydın kızlar[/sıze]
kızlar sat 24 ocak,bat ise 19 şubat haberiniz olsun derim ben
canim sürekli güncellemek icin sanirim baska sekilde yapiliyor bende bu konuda kabiliyetsizim yoksa bende yapabilirdim:44: ..baska anlayan yokmu arkadaslarBismillahirrahmanirrahim
hamilemiz: Ferhatt
Nick sat bat
seydam 5 şubat 5 mart
acemiera 24 ocak 19 şubat
çelik198408 29 ocak 27 şubat
birtanem 21 ocak 16 şubat
ebru ? ?
Flan ? ?
Deniz ? ?
ben bu liste işini beceremedim hanımlar.
ebru iyi yapıyodu bu işleri yaaa((((
canim hosgeldin esler istemeyince cok daha zor oluyor ama bir cogumuzunkide ayni senin esinle ...benim esimde artik benim yipranmamdan korktugu icin istemiyor, 6 düsük yasadim ben suan bizim icin ikinci cocuk rafa kalkti allahim sizlere nasip eylesin insallahslm kızlar bende 22 yaşındayım onbeş aylıık kızım var sezeryan ile doğum yaptım ikinciyi çok istiyorum bana kalsa şuan bile yaparım ama eşim 7 ay şehir dışında olacak iş nedeniyle o yüzden istemiyo ama ben istiyorum..... ne yapmam lazım fikir verin kızlar kocamı nasıl ikna ederim...
hosgeldin gözünaydin canimmerhabalar bende dunen hamis oldugumu ogrendim :78:
bu ikinci olcak Allah izin verirse :78:
kizim 11 aylik bakalim nasil olucak
canim benim sana ne oluyor böylekızlar yaa canım çok sıkıldı göğsümdeen sanki süt geliyor,ikisinden de.öyle çok değil sadece ıslaklık şeklinde....her ay birşey çıkmasa olmuyo prolaktinim mi yükseldi ki.şimdiye kadar hiç böyle birşey olmamıştı...fsh,lh e2 derken şimdide prolaktin mi ki......vazgeçicem ben ya ikinciden bu kadar engelle zor zaten........de oğluma nasıl açıklarım onu bilmiyorum zaten geçen gün ben artık bebek istemiyorum dedi,içime oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?