2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Teşekkür ederim,hoş bulduk canım. inşallah Allahım o duyguyu hepimize bir daha tattırır.

Hoşbulduk canım, çok geçmiş olsun. Anlattıklarını okuyunca çok üzüldüm,gerçekten çok yıpranmışsındır, çok zor 6 düşük. Ama sebebi olmalı, kan pıhtılaşması falan mı var acaba?
Bunu niye araştırmıyorlar ya. İnşallah yine hamile kalırsın ve bu defa sağ salim kucağına alırsın.

merhaba kızlar benim topiğim burası işte 2. bebeği düşünüyorum en sonunda kendim gibi arkadaşlar buldum nasılsınız.adım medine bu arada 37 aylık bir oğlum var allah nasip ederse mart sonu nisan başı 2. bebiş için çalışmalara başlıcaz

merhaba canım, inşallah hamilesindir. testi ne zaman yani kaç gün sonra yaptırmıştın.Herhangi bir belirtin var mıydı? Benimde adet tarihim 21 şubat ama hiç bir belirti yok yine ondan merak ettim.
Oğlunu Allah bağışlasın, Allah uzun ömür versin.

Hoşgeldin sende aramıza Medine.. Topiğimiz kalabalıklaşıyor:))) Şuan bir tane hamilemiz var, inşallah yaza kadar çoğalırız.. Çünkü bu yıldan hepimiz çok umutluyuz.

YENİ GELEN ARKADAŞLAR SAT VE BAT TARİHLERİNİZ ALAYIM LÜTFEN

Bismillahirrahmanirrahim​

Hamilemiz: Ferhatt

...Nick....................Sat..................Bat

seydam................5 şubat..............5 mart
acemiera..............24 ocak............19 şubat
çelik198408...........29 ocak............27 şubat
birtanem...............21 ocak............16 şubat
ebru....................... ?...................... ?
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Elmas......................?........................?
Ayyıldızım.................?.......................?
İzmrli.......................?........................?
Sinem_ahmet...........?.......................?

Son düzenleme:

sat: 26 ocak
bat :21 şubat
inşallah hepimiz yeniden hamile kalırız ve sağ salim bebişlerimize kavuşuruz.:

semraa benide ekler misin canıım..sat 10 Şubat bat 10 Mart....

beni desteklediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiimm canlarııımm..destekleriniz bana umut verdigelsin haziran gelsin aşılama...eğer oda tutmazsa otururum oturduğum yerdeRabbimden umut kesilmez.ama habire etrafımda 2.ye 3.ye hamile olanları duyuyorum üzülüyorum..buda benim için bi sınav..Allahım hayırlısını ver kurban olurum Ya Rabbim...

hem gülüyo hem ağlıyorum işte böyle..Rabbim cümlemizin hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda versin inşallah..amiinn..

çelik198408.........29 ocak...........27 şubat
İzmrli.....................26 ocak............21 şubat
ebru.....................10 şubat............10 mart
Ayyıldızım.................?.......................?

Zeynep87...............?....................25 şubat

Son düzenleme:
Ebrucuuuuum üzme kendini canımmm.. Ankara'ya gelene kadar rahatla biraz, dinlen, düşünmemeye çalış.. Kızınla bol bol vakit geçir.. Sen bize lazımsın canım benim

benide aranıza alırmısınız bende 3 aydır ikinci bebek için ugraşamlardanım oglum 4 yaşinda inşallah en kısa zamanda hamile oluruz batım 25 şubat ama bu ayın en verimli günlerinde çok fena hastaydım o yüzden çok umudum yok listenize eklerseniz sevinirim

hoşbulduk canım inşallah güzel günler bizi bekliyorz .
bu arada canım satı biliyorum ama bat nedir bilmiyorum ama ben şimdi mart adetimden önce korunmayı bırakcaz ne yapmam lazım sen bana bir şöyle kısaca anlatıver.

ayy çok güzel bir tablo hadi bakalım

Ebrucuuuuum üzme kendini canımmm.. Ankara'ya gelene kadar rahatla biraz, dinlen, düşünmemeye çalış.. Kızınla bol bol vakit geçir.. Sen bize lazımsın canım benim

çok sağol canıım beniim..doğru söylüyosun semracıım..rahatlıycam biraz inşallah..eşimide ikna ediyorum yavaş yavaş..yaz geliyo biraz atarım kafamdan inşallah..canıımsıınn çok teşekkür ederim gülüüm..

aramıza hoşgeldin zeynepcim..Allah bağışlasın evladını maşallah büyümüş abi olmuş artık oğluşunen kısa zamanda hamile kalırsın inşallah..kaç tane arkadaşım önceki topikten hamile kaldılar beni unuttularhiç uğramıyolardestek olmuyolar..biz birbirimize destek olalım..ben baya eskilerden kaldım bu topikteseninde desteklerini ve topiğimize katılımlarını bekleriz zeynepciiim..

Medine, BAT; beklenen adet tarihi demek canım.. düzenli adet oluyosan hangi gün geleceğini tahmin edersin.. ama bebek düşünen bi kişinin mutlaka SATlarını da bi yere yazması şart

Medine, BAT; beklenen adet tarihi demek canım.. düzenli adet oluyosan hangi gün geleceğini tahmin edersin.. ama bebek düşünen bi kişinin mutlaka SATlarını da bi yere yazması şart

anladım canım ben bu gebe kalma tarihini hesaplarken son adetimi girmiştim ilerdeki 2 adetim şöyle canım
31 ocakta adet oldum. 27 şubatta olacağım bir de 27 martta olacağım.
aralıkta spiral çıkarttırdım ben şubatta bu tarhte olursam zaten 28 günde bir oluyor benimki
ben bir yerde okumuştum kız bebiş için regl tarihinden 5 gün önce birliktelik olursa x kromozomlar daha sağlam olur y erkek kromozomları ölürmüş yani ondan dolayı ben acaba regl öncesimi çalışmalara başlasak dedim.araştırıyorum ama tabi tam olarak bunlar pek inanç dahilinde değil.
yinede şansımı denemek adına öyle bir esti

mrb kızlar nasılsınız bitanem hadi test yaptırda bizi merakta bırakma

topiğimiz kalabalıklaşmış

hoşgeldiniz arkadaşlar en kısa zamanda bebişleri kucağımıza alırız

ben geldiiiim yine coşmuşuzhemde bensiz

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniz.kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz inş.

ebrucum üzme kendini,bazen çok üzülüyoruz bazen umutlanıyoruz.inişli çıkışlı bir yolda ilerliyoruz ama sonunda sevineceğiz inan buna.....birtanemin dediği gibi sen bize lazımsın o yüzden kendine iyi bak canım üzülmek yok

birtanem inş yarın güzel bir haberle gelirsin bize,ferhattan sonra birdaha seviniriz

çelik canım naptın,toparladın mı kendini,çalışmalara devam

çelik198408.........29 ocak...........27 şubat
İzmrli.....................26 ocak............21 şubat
ebru.....................10 şubat............10 mart
Ayyıldızım.............31 ocak............27 şubat
Zeynep87...............?....................25 şubat

Ayyy canım arkadaşlarım beniiiiiiimm... Her wc gidişimde kırmızıları görücem die bi tuhaf oluyorum... Karnımda ağrı var ama regl ağrısına benziyor ya hayırlısı...

Sabah olsun çarşıya gideliiiimmm:))))))) sabahlara dayanamam osman agaaaaa...
Hafiften geliyolar bana:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…