- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.041
aramıza hoşgeldin izmirli...
Şu mübarek gün hürmetine Rabbim kucaklarımızı bir kez daha doldurur inşallah.
İyi diyelim iyi olalım Ebrucum yaa... Karnımda 1 haftadır bi ağrı vardı, boş çıktı(((((( Hayırlısı ne diyeyim artık.
Sende bi süre dinlenmiş olursun yaza kadar..
Evet bugün öyle güzel denk gelmiş ki... En sevgilinin(HZ.MUHAMMED(SAV)) doğum günü.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR
selam canim hosgeldin,evet hepimiz ikinci icin ugrasiyoruz henüz bir hamilemiz var ama insallah cogalacak yakinda ..ben bu yolda cok fazla yiprananlardanim ben hamile kalabiliyorum fakat kanimda ölüyor bebeklerim caremide bulamadilar henüz doktorlar oglum 8 yasina girecek cok sükür rabbime onda hic bir problem yasamadim ama 6 düsük oldu sonrasinda malesef sonuncusu iki ay önce kürtajla alindi suan bende beklemedeyim bir daha rabbim ogücü verirse denerim artik bakalim zaman ne gösterecek......
canim hosgeldin gecmis olsun ...sende yaza erteledin demek benim gibi allahim bu mübarek gün hürmetine kucagimizi bos birakmasin insallah
canim seninde hem kandilin hem sevgililer günün kutlu olsun ,o güzel duanda kabul olsun insallah.....
bitanem canim nasilsin kandilin mübarek olsun .... durumlar nasil ??
hoşgeldin canım,benimde yedisini bitirmekte olan bir oğlum var,iki yıl bitti üçüncü yılımıza girdik ama miniş gelmedi hala.bende de erken yumurta yetmezliği var yani fsh ım yüksek haliyle yumurtalarım kalitesiz, maalesef
geçmiş olsun ebrucum,destekliyorum seni bende bu ay serephoneden sonra tüpe kadar ara veriyorum galiba tabii doktor başka şey deneyelim demezse
seninde kandilin mübarek olsun arkadaşım,sanırım adet oldunüzülme en kısa zamanda gelcek bebişlerimiz
canim seninde hem kandilin hem sevgililer günün kutlu olsun ,o güzel duanda kabul olsun insallah.....[/SIZe
inş canım,hep güzel dileklerimiz olsun ve hep güzel şeylerle karşılaşalım
hoşbulduk canım, bende salı yada çarşamba yeni bir doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
tekrar klomen mi verecek yoksa direk aşılamaya mı geçecek çok merak ediyorum.
Hayırlısıyla inşallah tüp bebeğe falan gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırız.
bende ıkıncı bebgı dusunuyorum hatta belkıde hamıleyımdır sabırsızlıkla adet tarıhımın gelmesını beklıyorum dayanamayıp kan testı bıle yaptırdım ama cok erken yaptırmısım betahgc 2 cıktı bakalım hayırlısı 4 ay sonra 3 yasında olucak dunyalar tatlısı bı oglum var aynı zamandada kıskanc umarım oglum kotu etkılenmez tek endısem bu
merhaba kızlar benim topiğim burası işte 2. bebeği düşünüyorum en sonunda kendim gibi arkadaşlar buldum nasılsınız.adım medine bu arada 37 aylık bir oğlum var allah nasip ederse mart sonu nisan başı 2. bebiş için çalışmalara başlıcaz
Hoşgeldin sende aramıza Medine.. Topiğimiz kalabalıklaşıyor:))) Şuan bir tane hamilemiz var, inşallah yaza kadar çoğalırız.. Çünkü bu yıldan hepimiz çok umutluyuz.
YENİ GELEN ARKADAŞLAR SAT VE BAT TARİHLERİNİZ ALAYIM LÜTFEN
Hoşgeldin sende aramıza Medine.. Topiğimiz kalabalıklaşıyor:))) Şuan bir tane hamilemiz var, inşallah yaza kadar çoğalırız.. Çünkü bu yıldan hepimiz çok umutluyuz.
hoşbulduk canım inşallah güzel günler bizi bekliyorz .Hoşgeldin sende aramıza Medine.. Topiğimiz kalabalıklaşıyor:))) Şuan bir tane hamilemiz var, inşallah yaza kadar çoğalırız.. Çünkü bu yıldan hepimiz çok umutluyuz.
Bismillahirrahmanirrahim
Hamilemiz: Ferhatt
...Nick....................Sat..................Bat
seydam................5 şubat..............5 mart
acemiera..............24 ocak............19 şubat
çelik198408...........29 ocak............27 şubat
birtanem...............21 ocak............16 şubat
ebru....................... ?...................... ?
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Elmas......................?........................?
Ayyıldızım.................?.......................?
İzmrli.......................?........................?
Sinem_ahmet...........?.......................?
Ebrucuuuuum üzme kendini canımmm.. Ankara'ya gelene kadar rahatla biraz, dinlen, düşünmemeye çalış.. Kızınla bol bol vakit geçir.. Sen bize lazımsın canım benim
benide aranıza alırmısınız bende 3 aydır ikinci bebek için ugraşamlardanım oglum 4 yaşinda inşallah en kısa zamanda hamile oluruz batım 25 şubat ama bu ayın en verimli günlerinde çok fena hastaydım o yüzden çok umudum yok listenize eklerseniz sevinirim
Medine, BAT; beklenen adet tarihi demek canım.. düzenli adet oluyosan hangi gün geleceğini tahmin edersin.. ama bebek düşünen bi kişinin mutlaka SATlarını da bi yere yazması şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?