2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

çok teşekkür ederim canım beniimm..çok mutlu ediyosunuz beni vallaahakkaten hayat inişli çıkışlı gidiyo:44:bende üzülmeyi diyorum ama bazen geliyolar bana işteşükürler olsun Rabbime..kızım ve eşim yanımdalar,sağlıklılar,sıhhatliler..Elhamdülillah Ya Rabbim..daha ne isteyim ben..ikinci yavrumda Rabbim ne zaman isterse ozaman gelsin inşallah...

semraaaa kız allah sana ne deyim emiiigüldürdün beniişarkılar türküler tutturmuşsun..hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum..ama sonuç ne olursa olsun neşeni kaybetme oldu mu canıım beniim...

Son düzenleme:
ebrucum canim dedigin gibi buda bizim sinavimiz benimde senden farkim yok eltimde suan hamile yan yana evlerimiz hergün görüyorum birde kaybettigim melegime hamileyken aramizda 10 hafta vardi :85nu gördükce yasadigim acilari unutmam mümkün olmuyor ama rabbimin takdiri iste allahim yanimizdaki kuzucuklarimiza uzun ömürler versin insallah......

MASALLAH

hosgeldin canim bu yolda sanada basarilar diliyorum ikinciler biraz nazli oluyorlar saglikla gelir melegin insallah

tabiki canim hosgeldin rabbim sanada diledigin zamanda bekletmeden saglikli bir bebek nasip eder insallah.....

haydiiiiii hep beraber canim bakarsin hic beklemedigin anda gelri melegin ozamanda sevincten söylersin insallah

selam seker nasislin?? sen bu topigin eglence kaynagisin resmen ara ara gelde nesemiz gelsin olurmu :80:

mrb kızlar nasılsınız bitanem hadi test yaptırda bizi merakta bırakma

topiğimiz kalabalıklaşmış

hoşgeldiniz arkadaşlar en kısa zamanda bebişleri kucağımıza alırız
canim nasislin??

canim bende islami bir sitede son adet bittikten 5 gün sonraki iliskide erkek ,sonrasindaki günlerde ise kiz olma ihtimali yüksekmis öle okumustum :44: artik ne cikarsa bahtimiza saglikla gelsinlerde insallah

merhabalar beklenen adet tarıhım 20 sı bırakıp gıtmıcem elbette :) ama evde ne olmasına ragmen cok fazla gıremıyorum nete fırsat buldukca gırerım 5 gun var reglı olmama belkı yarın test yaptırırım sanırım varsa kanda cıkar artık cok sabırsızlanıyorum herkesın gonlune gore versın rabbım

bu arada satım 21 ocak 19 undada olabılırım reglı umarım olmam ama

hoppaaaa haydi bakalım sabahlar olmasın:118::118::118::118:birtanem hadi kız hepberaber,hop hop hop 'dayanamam ben sana osman aga',,,seydam hadi kalk tatlış,ebruuuuuuu kurtlarımızı döküyoruuuuuz bırak derdi tasayı......haydeeeeeçelik hala oyturuyorsan bozuşuruz hoppaaaaaaaa
bu ikinciler bizi maraz sahibi yapacak ama dur bakalım,haydeeee ben huniyi taktım
gece gece güldürdün beni birtanem yaaaaaa

yeni gelen arkadaşlar kusurumuza bakmayın artıkhavayı değiştiriyorum hayde bakalım kolbastıya

ferhaaaat sen sakın oynama bebiş varsen şarkı söyleyip eşlik etcenhayde bakalım kızlar oturmak yok:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ferhat sen el çırpıyon tatlış unutma

canim bende islami bir sitede son adet bittikten 5 gün sonraki iliskide erkek ,sonrasindaki günlerde ise kiz olma ihtimali yüksekmis öle okumustum :44: artik ne cikarsa bahtimiza saglikla gelsinlerde insallah [/QUOTE]
canım bende açıkçası aynı senin gibi adet bitiminden 1 hafta ve adet başlamadan 8 gün önce kız olur diye okumuştum belki aynı yerden okuduk .adet sonrası hemen olunca erkek oluyormuş galiba en önemlisi sağlık elbette bir oğlum olunca kız evlat duygusunuda tatmak isterim aynı zamanda.allah gönlümüze göre versin.

Son düzenleme:
bu arada satım 21 ocak 19 undada olabılırım reglı umarım olmam ama

Canım benimkide 21 şubatta, bende çok merak ediyorum, kendimi dinlemeye başladım yine.
Senin belirtilerin var mı? Ben de hiç birşey yok.Piskopata bağladım valla, biryerlerim ağrısa diye bakıyorum ama maşallah sapasağlamım.
inşallah regl olmazsın ve hamilesindir.

canım aslında 3 ya da 4. haftaya girişte gögüslerinde hassaslık olur elini sürsen böyle mayhoş birşeyler olur yada yere düşcek gibi his oluşuyo

günaydıııııın kızlar akşamdan kalmayım valla,her yerim ağrıyor çoooook hamlamışım
şaka bir yana herkese kucak dolu öpücükler

geldim geldiiimmm :118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124:
hosgedin canim rabbim hep böyle mutlu etsin

ferhaaaat sen sakın oynama bebiş varsen şarkı söyleyip eşlik etcenhayde bakalım kızlar oturmak yok:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ferhat sen el çırpıyon tatlış unutma

allahim nesemizi hic eksik etmesin canimya cok sekersin

canim dedigin gibi rabbim saglikli versinde insallah gerisi bos ...benimde oglum var allahima cok sükür kiz cocuklarinada hep ayri bi ilgim vardir insallah o duyguyuda taddirir rabbim

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN
:101: uykucular sizi ben :89:bütün islerimi bitirdim bilemmmmmm kahvalti yapiyorum

günaydın arkadaşlar çok neşeli bir topik burası ya bayıldım bu arada satım 27ocak inşallah en kısa zaanda alırız bebişleri kucagımıza bende geçen bişey okudum hamile kalmak isteyince 3 ay önceden korunmayı bırakmak gerekiyomuş yani benim şimdi 3 ay oldu yenimi alıştı vucudum acaba

birtanem sana özel msj yolladım aldın mı? biliyorsun acemiyim!!! birde haberlerini bekliyoruz güzel olsun lütfen

ayyıldızım bir oğlan annesi olarak bende kız olsun istiyorumbana iki kız veya bir oğlan bir kız sparişi verdik bekliyoruz bakalımikiz istiyorum da ben,bir tane daha bile yapamazken

izmirli sevdim seni bende izmirliyim:82::82::82:çok kendini dinleme sonra benim gibi huniyle dolaşırsıntecrübe konuşuyorumarım siz çok beklemezsiniz
[SIZE=3

[COLOR=red]GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN[/COLOR]
:101: uykucular sizi ben :89:bütün islerimi bitirdim bilemmmmmm kahvalti yapiyorum
günaydııııın kahvaltımı yaptım ben canım en yaşlınızım amme en hızlılarınızdanım kuzuuuuuuummmm
neşemiz hiç eksik olmasın tatlışım
kişiden kişiye değişiyor canım kimi ilk ay kalıyor kimi senelerce bekliyor.ama önemli olan stres yapmamak yoksa olacağı varsada olmuyor.....çok beklemezsiniz umarım

Bismillahirrahmanirrahim​

Hamilemiz: Ferhatt

...Nick....................Sat..................Bat

seydam................5 şubat..............5 mart
acemiera..............24 ocak............19 şubat
çelik198408.........29 ocak...........27 şubat
birtanem...............21 ocak............16 şubat
İzmrli.....................26 ocak............21 şubat
ebru.....................10 şubat............10 mart
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Ayyıldızım.............31 ocak............27 şubat
Zeynep87............27 ocak............25 şubat
Sinem_ahmet.........21 ocak..........19 şubat
Elmas......................?........................?

Son düzenleme:
günaydin canim insallah cok bekletmeden gelir melegin

günaydıııııın kızlar akşamdan kalmayım valla,her yerim ağrıyor çoooook hamlamışım
şaka bir yana herkese kucak dolu öpücükler
olacagi buydu zaten az kivir kizim biraz ay seninle böyle konusuyorum ama bana cok sicak geldigin icin canim alinmiyorsundur insallah
masallahin var canim bu enerji sende olduktan sonra sen herseyin üstesinden gelirsin insallah

birtanemmmmm neler yapiyorsun canim ??

ben oglusi okuldan almaya gidiyorum kizlar görüsürüzzz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…