- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.061
ben geldiiiimyine coşmuşuz hemde bensiz
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniz.kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz inş.
ebrucum üzme kendini,bazen çok üzülüyoruz bazen umutlanıyoruz.inişli çıkışlı bir yolda ilerliyoruz ama sonunda sevineceğiz inan buna.....birtanemin dediği gibi sen bize lazımsın o yüzden kendine iyi bak canım üzülmek yok
birtanem inş yarın güzel bir haberle gelirsin bize,ferhattan sonra birdaha seviniriz
çelik canım naptın,toparladın mı kendini,çalışmalara devam
ebrucum canim dedigin gibi buda bizim sinavimiz benimde senden farkim yok eltimde suan hamile yan yana evlerimiz hergün görüyorum birde kaybettigim melegime hamileyken aramizda 10 hafta vardi :85semraa benide ekler misin canıım..sat 10 Şubat bat 10 Mart....
beni desteklediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiimm canlarııımm..destekleriniz bana umut verdi gelsin haziran gelsin aşılama...eğer oda tutmazsa otururum oturduğum yerde Rabbimden umut kesilmez.ama habire etrafımda 2.ye 3.ye hamile olanları duyuyorum üzülüyorum..buda benim için bi sınav..Allahım hayırlısını ver kurban olurum Ya Rabbim...
hem gülüyo hem ağlıyorum işte böyle..Rabbim cümlemizin hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda versin inşallah..amiinn..
Bismillahirrahmanirrahim
Hamilemiz: Ferhatt
...Nick....................Sat..................Bat
seydam................5 şubat..............5 mart
acemiera..............24 ocak............19 şubat
çelik198408...........29 ocak............27 şubat
birtanem...............21 ocak............16 şubat
ebru....................... ?...................... ?
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Elmas......................?........................?
Ayyıldızım.................?.......................?
İzmrli.......................?........................?
Sinem_ahmet...........?.......................?
hosgeldin canim bu yolda sanada basarilar diliyorum ikinciler biraz nazli oluyorlarmerhaba kızlar benim topiğim burası işte 2. bebeği düşünüyorum en sonunda kendim gibi arkadaşlar buldum nasılsınız.adım medine bu arada 37 aylık bir oğlum var allah nasip ederse mart sonu nisan başı 2. bebiş için çalışmalara başlıcaz
tabiki canim hosgeldin rabbim sanada diledigin zamanda bekletmeden saglikli bir bebek nasip eder insallah.....benide aranıza alırmısınız bende 3 aydır ikinci bebek için ugraşamlardanım oglum 4 yaşinda inşallah en kısa zamanda hamile oluruz batım 25 şubat ama bu ayın en verimli günlerinde çok fena hastaydım o yüzden çok umudum yok listenize eklerseniz sevinirim
haydiiiiii hep beraberBismillahirrahmanirrahim
Hamilemiz: Ferhatt
...Nick....................Sat..................Bat
seydam................5 şubat..............5 mart
acemiera..............24 ocak............19 şubat
çelik198408.........29 ocak...........27 şubat
birtanem...............21 ocak............16 şubat
İzmrli.....................26 ocak............21 şubat
ebru.....................10 şubat............10 mart
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Ayyıldızım.............31 ocak............27 şubat
Zeynep87...............?....................25 şubat
Elmas......................?........................?
Sinem_ahmet...........?.......................?
Ayyy canım arkadaşlarım beniiiiiiimm... Her wc gidişimde kırmızıları görücem die bi tuhaf oluyorum... Karnımda ağrı var ama regl ağrısına benziyor ya hayırlısı...
Sabah olsun çarşıya gideliiiimmm:))))))) sabahlara dayanamam osman agaaaaa...
Hafiften geliyolar bana:))))
selam seker nasislin??ben geldiiiimyine coşmuşuz hemde bensiz
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniz.kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz inş.
ebrucum üzme kendini,bazen çok üzülüyoruz bazen umutlanıyoruz.inişli çıkışlı bir yolda ilerliyoruz ama sonunda sevineceğiz inan buna.....birtanemin dediği gibi sen bize lazımsın o yüzden kendine iyi bak canım üzülmek yok
birtanem inş yarın güzel bir haberle gelirsin bize,ferhattan sonra birdaha seviniriz
çelik canım naptın,toparladın mı kendini,çalışmalara devam
canim nasislin??mrb kızlar nasılsınız bitanem hadi test yaptırda bizi merakta bırakma
topiğimiz kalabalıklaşmış
hoşgeldiniz arkadaşlar en kısa zamanda bebişleri kucağımıza alırız
canim bende islami bir sitede son adet bittikten 5 gün sonraki iliskide erkek ,sonrasindaki günlerde ise kiz olma ihtimali yüksekmis öle okumustum :44:anladım canım ben bu gebe kalma tarihini hesaplarken son adetimi girmiştim ilerdeki 2 adetim şöyle canım
31 ocakta adet oldum. 27 şubatta olacağım bir de 27 martta olacağım.
aralıkta spiral çıkarttırdım ben şubatta bu tarhte olursam zaten 28 günde bir oluyor benimki
ben bir yerde okumuştum kız bebiş için regl tarihinden 5 gün önce birliktelik olursa x kromozomlar daha sağlam olur y erkek kromozomları ölürmüş yani ondan dolayı ben acaba regl öncesimi çalışmalara başlasak dedim.araştırıyorum ama tabi tam olarak bunlar pek inanç dahilinde değil.
yinede şansımı denemek adına öyle bir esti
hosgeldin canim bu yolda sanada basarilar diliyorum ikinciler biraz nazli oluyorlarsaglikla gelir melegin insallah hoşbulduk canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı olsun tüm bebişler allah olmayanlarada nasip eder en kısa zamanda inşallah.
bu arada satım 21 ocak 19 undada olabılırım reglı umarım olmam ama
Canım benimkide 21 şubatta, bende çok merak ediyorum, kendimi dinlemeye başladım yine.
Senin belirtilerin var mı? Ben de hiç birşey yok.Piskopata bağladım valla , biryerlerim ağrısa diye bakıyorum ama maşallah sapasağlamım.
inşallah regl olmazsın ve hamilesindir.
hosgedin canim rabbim hep böyle mutlu etsingeldim geldiiimmm:118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124:
ferhaaaat sen sakın oynama bebiş varsen şarkı söyleyip eşlik etcen hayde bakalım kızlar oturmak yok:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ferhat sen el çırpıyon tatlış unutma
hoppaaaa haydi bakalım sabahlar olmasın:118::118::118::118:birtanem hadi kız hepberaber,hop hop hop 'dayanamam ben sana osman aga',,,seydam hadi kalk tatlış,ebruuuuuuu kurtlarımızı döküyoruuuuuz bırak derdi tasayı......haydeeeeeçelik hala oyturuyorsan bozuşuruz hoppaaaaaaaa
bu ikinciler bizi maraz sahibi yapacak ama dur bakalım,haydeeee ben huniyi taktım
gece gece güldürdün beni birtanem yaaaaaa
canım bende açıkçası aynı senin gibi adet bitiminden 1 hafta ve adet başlamadan 8 gün önce kız olur diye okumuştum belki aynı yerden okuduk .adet sonrası hemen olunca erkek oluyormuş galiba en önemlisi sağlık elbette bir oğlum olunca kız evlat duygusunuda tatmak isterim aynı zamanda.allah gönlümüze göre versin.
izmirli sevdim seni bende izmirliyim:82::82::82:Canım benimkide 21 şubatta, bende çok merak ediyorum, kendimi dinlemeye başladım yine.
Senin belirtilerin var mı? Ben de hiç birşey yok.Piskopata bağladım valla , biryerlerim ağrısa diye bakıyorum ama maşallah sapasağlamım.
inşallah regl olmazsın ve hamilesindir.
günaydııııın kahvaltımı yaptım ben canım en yaşlınızım amme en hızlılarınızdanım kuzuuuuuuummmm[SIZE=3
[COLOR=red]GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN[/COLOR]
:101:uykucular sizi ben :89:bütün islerimi bitirdim bilemmmmmm kahvalti yapiyorum
kişiden kişiye değişiyor canım kimi ilk ay kalıyor kimi senelerce bekliyor.ama önemli olan stres yapmamak yoksa olacağı varsada olmuyor.....çok beklemezsiniz umarımgünaydın arkadaşlar çok neşeli bir topik burası ya bayıldım bu arada satım 27ocak inşallah en kısa zaanda alırız bebişleri kucagımıza bende geçen bişey okudum hamile kalmak isteyince 3 ay önceden korunmayı bırakmak gerekiyomuş yani benim şimdi 3 ay oldu yenimi alıştı vucudum acaba
günaydin canim insallah cok bekletmeden gelir melegingünaydın arkadaşlar çok neşeli bir topik burası ya bayıldım bu arada satım 27ocak inşallah en kısa zaanda alırız bebişleri kucagımıza bende geçen bişey okudum hamile kalmak isteyince 3 ay önceden korunmayı bırakmak gerekiyomuş yani benim şimdi 3 ay oldu yenimi alıştı vucudum acaba
olacagi buydu zatengünaydıııııın kızlar akşamdan kalmayım valla,her yerim ağrıyorçoooook hamlamışım
şaka bir yana herkese kucak dolu öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?