- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.081
ayyıldızım bir oğlan annesi olarak bende kız olsun istiyorumbana iki kız veya bir oğlan bir kız sparişi verdik bekliyoruz bakalım ikiz istiyorum da ben,bir tane daha bile yapamazken
izmirli sevdim seni bende izmirliyim:82::82::82:çok kendini dinleme sonra benim gibi huniyle dolaşırsın tecrübe konuşuyor umarım siz çok beklemezsiniz
günaydııııın kahvaltımı yaptım ben canım en yaşlınızım amme en hızlılarınızdanım kuzuuuuuuummmm
neşemiz hiç eksik olmasın tatlışım
kişiden kişiye değişiyor canım kimi ilk ay kalıyor kimi senelerce bekliyor.ama önemli olan stres yapmamak yoksa olacağı varsada olmuyor.....çok beklemezsiniz umarım
Göğüslerim biraz acıyor oda adet öncesi olur zaten.Öyle hassaslık falan yok.2. cilerde göğüs ağırısı olmayabilir diye okumuştum bir yerlerde ama başka belirti de yok.Herhalde yine olmadı.canım aslında 3 ya da 4. haftaya girişte gögüslerinde hassaslık olur elini sürsen böyle mayhoş birşeyler olur yada yere düşcek gibi his oluşuyo
Günaydın Güzeller,
Bugün kızımın aşısı vardı gittik geldik, şimdi uyuyacak inşallah. Şuan a kadar bişey yok.. Sağlık ocağında test yaptırmak istemedim, çıkmazsa eve üzgün dönmemek için..
Eczaneden test aldım onunda tarihi geçmiş((
Acemicim aldım mesajını:)))
Topiğimiz coşmuş maşallahooooohhhh ohhhhh
Bi hamile daha çıksa da bu güzel haller devam etse
canim geldim aksama kalmadan evet okuldan aldim ama ordan ödev yapmasi icin (kindergarten) kresin ödev yapmasi icin ayarlanan bölüme birakiyorum 4 e kadar orda duruyor sonra aliyorum cok iyi oluyor böyle cok rahat, ödev yaptirmak icin bayabi caba sarf ettiriyor küyükbey bizeSeydam oğlanı okuldan aldı, karnını doyurdu, şimdi ders çalıştırıyo galiba
Akşama bekliyoruzzzzzz
canim ne asisi vuruldu defne?? cok agladimi canim benimGünaydın Güzeller,
Bugün kızımın aşısı vardı gittik geldik, şimdi uyuyacak inşallah. Şuan a kadar bişey yok.. Sağlık ocağında test yaptırmak istemedim, çıkmazsa eve üzgün dönmemek için..
Eczaneden test aldım onunda tarihi geçmiş((
Acemicim aldım mesajını:)))
Topiğimiz coşmuş maşallahooooohhhh ohhhhh
Bi hamile daha çıksa da bu güzel haller devam etse
canim geldim aksama kalmadan evet okuldan aldim ama ordan ödev yapmasi icin (kindergarten) kresin ödev yapmasi icin ayarlanan bölüme birakiyorum 4 e kadar orda duruyor sonra aliyorum cok iyi oluyor böyle cok rahat, ödev yaptirmak icin bayabi caba sarf ettiriyor küyükbey bize
Oooo iyiymiş bu... türkiyede ki etüt gibi bişey yani.
canim ne asisi vuruldu defne?? cok agladimi canim benim..keske yaptirsaydin aklindan biran önce süpeler kalkardi neyse hayirlisi olsun insallah umdugunla karsilasirsin canim benim
Canım 1,5 yaş aşısı,karma ve çocul felci..
ben 2.için erkenciyim daha Defne de bebek sayılır ya hakkımızda hayırlısı.. olursa ikisi birden çıksın elden ilerde rahat edeyim die düşünüyorum.. Allah izin verirse. Yaş 27 olacak 30 a bişey kalmadı((
Zeynepcim ilkinde pek yatarak beklemedim desem yeridir.. 5-10 dk ancak.. ama o zaman planlıydı ve günaşırı yapmıştık.. şimdi ise adet bitiminde tek sefer olan ilişkiden bu ana kadar bi beklenti içindeyim.. züğürt tesellisi işte.. eski türk filmlerinde olurya yatar kalkar midesi bulanır filangerçekten beklemesi çok zormuş ben hep ne varki derdim ama iş başa geline öyle olmuyo neyse Allah hayırlısını versin herkesin kucagını doldursun şu şubat 25 bi gelseydi ama benim bu ay çok umudum yok aslında tam yumurtlama günlerimde çok hastaydım ama inşallah yanılıyorumdur inşallah hayırlısıyla vardır bide bişey sorcam kızlar ilişkiden sonra ne kadar yatıyorsunuz
Oooo maşallah küçük beye... Benim kızımda arada çok yaramaz oluyor. ben ona kızarak parmak sallıyorum o aynısını bana yapıyomaşallah canım bende mayısta 27 ye giricem inşallah ben de aslında erken yapmak isterdim aralarında az olsun arkadaş büyüsünler isterdim ama benimki çok muzur ve çok zordu hiperaktifmi falan derken 3 yaşına girdi bir efendilik bindi oğluşuma çokda sakinleşti üstelik.sen ailen yanındaysa çok avantajlısın ben tek başımayım oğlum 2 haftalıktı kaldık başbaşa o bana ben ona derken arkadaşlık ettik getirdik bu yaşa şimdi ikinci olursa inşallah oğlum yardımcı olurdiye umut ediyorum masayı falan topluyor maşallah 4 yaşına gelince kendi işinide kendi görür oh ben yaşadım
Zeynepcim ilkinde pek yatarak beklemedim desem yeridir.. 5-10 dk ancak.. ama o zaman planlıydı ve günaşırı yapmıştık.. şimdi ise adet bitiminde tek sefer olan ilişkiden bu ana kadar bi beklenti içindeyim.. züğürt tesellisi işte.. eski türk filmlerinde olurya yatar kalkar midesi bulanır filan
Oooo maşallah küçük beye... Benim kızımda arada çok yaramaz oluyor. ben ona kızarak parmak sallıyorum o aynısını bana yapıyo
Zaten he duyuyorum çocuğun en iyi dönemi 3-6 yaş arasıymış.. oooohhh tadını çıkarın
Zeynepcim ilkinde pek yatarak beklemedim desem yeridir.. 5-10 dk ancak.. ama o zaman planlıydı ve günaşırı yapmıştık.. şimdi ise adet bitiminde tek sefer olan ilişkiden bu ana kadar bi beklenti içindeyim.. züğürt tesellisi işte.. eski türk filmlerinde olurya yatar kalkar midesi bulanır filan
Oooo maşallah küçük beye... Benim kızımda arada çok yaramaz oluyor. ben ona kızarak parmak sallıyorum o aynısını bana yapıyo
Zaten he duyuyorum çocuğun en iyi dönemi 3-6 yaş arasıymış.. oooohhh tadını çıkarın
bir tanem, sen hala test yapmadın mı? Gelen giden yok demi?
bir tanem,6 yaş sonrası zormuymuş bizimki 6'yı bitiriyorda.yandık o zaman desene.
IIııııhh yapmadım canım yaaa.. yarın sabaha kadar kırmızılar gelmezse yapacam..
6 yaştan sonra da okula gidiyor zaten kızkoca adam oluyolar o zaman
Hayırlısı olsun be güzelim... Diş bu şakaya gelmez.. bu zamanı oğlunun dişleri için en önemli zaman.. küçükken dişlerim oynadığında ip takar kendim çekerdim.. Maşallah öyle düzgün çekmişim ki dişlerimi hepsi dümdüzdüiyi akşamlar kızlar,gezdim gezdim geldim.kocada yok ya yemek derdi yokoğluşumla ne bulduk yiyiyoruz,canımız ne isterse başım çok ağrıyor ama uykusuzluktan:94::94:kocam olmayınca uyuyamıyorum ben yaaaa.allah kimseyi ayırmasın valla:98:diyorum zaten bir adım uzağa gitmek yok birdaha:84::84:
birtanem dişçiyle konuştum çekmek gerekiyormuş,iyiki kulağıma su kaçırdın tedirgin oldum dişçiyle konuştum evde çekebiliyorsan çek çekemezsen spreyle ben çekerim dedi.ama bizim antibiyotik kullanmamız lazım birde çok hijjenolmalı.anjiyo olduk biz 4 yaşındayken ömür boyu cerrahi müdahalelerde ve diş çekiminde antibytk kullanıcak.devlet hastanesine götürmek istemiyorum iğne vurur diye,anestezi almasını istemiyorum.babasının da içi rahat etmedi ben gelince götürelim dedi.yarın antbyotiğini yazdırcam cumartesi dişleri çekilcek güzel oğluşumun
Doğru diyorsun valla koca adam oldu.Ne çabuk büyüdü anlamadım.Sesini de yükselterek, çatır çatır bana karşılık veriyor bazen, sıpa.
yarın güzel haberlerini bekliyoruz.Benim içinde dua et nolur, Pazartesi hastalanmayayım.Salı hastalanayımşaka şaka yani hiç regl olmayıp hamile olayım.
İzmrli ve sen aynı günü bekliyosunuz:))) hadi hayırlısı bakalım inşallah pazartesiye gelmez kırmızılar da topikdeki hamişlerimiz çoğalırselam kızlar gec oldu ce dıyıp kacıcam bugun yıne test yaptırdım yıne negatıf adet tarıhım gecmedıgı ııcn hamıleysemde cıkmayabılırmıs artık adet tarıhımın gecmesını beklıycem sabırsızlanıyorum ama adet olmazsam pazarteesı yıne yaptırcam
belırtılere gelınce pıskolojık olabılır ama tıksınmem cok goguslerımden pek bısey anlamadım bakalım hayırlısı olsun oglusumu uyuttum sımdıbende uyıcam herkese ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?