2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hu huuuu merhabalar hatunlar
birtanem doğru söylüyorsun canım dişleri için en önemli zaman bizde dişlerimizi hep kendimiz çektik.hatta kapıya ip bağlar öyle çekerdikkalbi de doğuştan kaynaklı b,irşey diğer kalp hastalarına göre birşeyimiz yok çok şükür,dişleri hiç çürümüyecek çok dikkat edecek hayatı boyu vede cerrahi müdahalelerde antbytk kullancak o kadar.herkes anne karnındayken kalple akciğer arası ince bir damar varmış burdan kan geçişi sağlanıyormuş.ama doğar doğmaz oksijenle birlikte bu damar kendiliğinden kapanması gerekiyormuş,işlevini yitiriyor.bizde kapanmamış,üfürümü vardı dört yaşına kadar takip ettiler sonra açıklık büyükse kapatmak için anjiyo yaptılar çünkü kan geçişi fazla olursa vücüda gitmesi gereken kan akciğere kayıyor kalp te vücuda kan gitmedi diye fazla çalışıyor ve büyüyor aynı zamanda akciğere de gereğinden fazla kan gittiği için o da çok çalışıyor ve gereğinden fazla kılcallanıyormuş.bizimki çok küçük bir delikmiş ona göre kapatacak stent bile yokmuş.ama takibi yapılacak 18yaşına kadar vücut büyüyünce damarlarda genişliyor ya ordada bir büyüme oluyormu diye.çok şükür şimdilik birşeyimiz yok....çok uzun oldu galiba:26::26::26::26:

Dün akşamdan beri midemde yanma var hafiften... insan bekledikçe psikolojisi iyice bozuluyor yaaaa...

üçünüzde hasta olmayın gebe olun inş

Canım çok geçmiş olsun.. uzun olurmu hiç, dertlerimiz paylaşmak için burdayız...
üçünüzde hasta olmayın gebe olun inş
Aaaaayyy inşallah inşallah inşallah...

canim benim kuzularimizi rabbim esirgesin.. büyüyolar ama ne zorluklarla ne tehlikeler atlatarak allahim korusun cümlesininkini dilerim agrisiz sizisiz atlatir kücük erkegin canim

adetin gecince yaptiginda insallah güzel haberi verirsin bize canim hayirlisi neyse o olsun

Dün akşamdan beri midemde yanma var hafiften... insan bekledikçe psikolojisi iyice bozuluyor yaaaa...
canim bugün itibariyle günü gecmis oluyor hadi hayirlisi insallah bize mutlaka haber ver olurmu

canim rabbim saglik sihat versin yavruna acisini göstermesin hepimiz sinavlardan geciyoruz allahim beterlerinden korusun rabbim kuzunada bol bol sifa versin insallah

kızlaaarr nasılsınız gariiibensiz sohbet devam edilmiş oohh..hadi kızlaar bizlere güzel haberler verin..ama eğer ki sonuç olumsuz olursa moralinizi bozmayın biz hep yanınızdayız bunu bilin oldu mu canlarıım..

Son düzenleme:
güzel dilekleriniz için tşk ederim arkadaşlar,siz süt dişlerinizi keyifle çıkarırsınız inş.

ferhat nasıl oldun kuzum yemek yiyebiliyormusun biraz biraz

hamiş haberleri bekliyoruz kızlaaaaaaaaar topiğimiz şenlensin dimi

bu arada ben son hapımı dün aldım yarın veya öbür gün bekliyorum kırmızıları(keşke bir spriz olsa) birazdan doktora gidiceğim kontrole(size tavsiyem dikkat edin ben pantalon alcaktım,birkaç yerde denedim akşam eve geldiğimde bir kaşıntı şişlik ağrı aynı anda başladı ne olduğunu şaşırdım,yüzümde stresten mantar çıkmıştı doktor krem vermişti o vardı evde onu sürdüm şişlik ve yanma geçti kaşıntı devam ediyor bugünkü son randevuyu aldım inş birşey yoktur,iğrendim zaten bir daha birşey denemeye gidersem altıma tayt ta giycem sizde öyle yapın)uzun süre birşey deniyeceğimi zannetmiyorum ama,inş birşey yoktur....inş başkasından birşey kapmamışımdır offfff ya offfff,ne pis insanlar var.
süt meselesini de sorayım bari
neden geldimi üst üste geliyor hı bilen varmı

Sağol canım benim.. Herşey Allahtan.. O ol derse olacak, yoksa bizim elimizden bişey gelmez.
sende ben gibisin aynı... huylu

Bende de olur bazen.. huylanırım bişeyden heryerim kaşınır.. Geçen görümcem geldiğinde kızı grip olmuştu onun hapşırıklarından öyle huylanmıştım ki anlatamam.. sonra ben tekrar grip oldum zaten

Hayırlısı acemicim, güzel haberlerle gel inşallah

merhabalar kızlar benide aranıza alırmısınız benimde 9 yaşında bi oğlum var oğlumdan sonra 3 düşüğüm var şimdide hamile kalmaya uğraşıyorum bu ay rahim filmi çekildim izmirli ve seydamı tanıyorum

Tabiki alırız canım gel gel... SEYDAMcığımında 6 düşüğü var.. Rabbim inşallah bi daha böyle bişey yaşatmaz sizlere.. Son acınız olsun inşallah. Burda rahim filmi çekilen kim var hatırlamıyorum ama bi ara lafı geçmişti sanki:26:

aramıza hoşgeldin canıım..maşallah senin oğlun delikanlı olmuş artık annesi..Rabbim hayırlı,sağlıklı,sıhhatli ömürler versin inşallah..düşüklerinin sebebi neymiş canım ne diyo doktorun?üzme kendini bak en azından hamile kalabiliyosun..bende o da yok..bi kızım var 5 yaşında ona da tedaviyle hamile kalmıştım ondan sonra hiç hamile kalamadımdemek istediğim buna da şükür et canım. belki zor olacak ama..bende geçen sene haziranda çekildim filmi..temiz çıktı ama hamile kalamadım.inşallah kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım..tekrar hoşgeldin

Son düzenleme:

acemiera çok geçmiş olsun canım.İnşallah hiç bir zaman problem yaşamaz ve çok ama çooooook sağlıklı olur.Allah'ım onları korusun.

kızlar ben yemek yemeği özledim hiç birşey yiyemiyorum çok zormuş su bile içemiyorum sadece meyva suyu içiyorum hadi kızlar beni yanlız bırakmayın çalışın bebişler gelsin topik çoşsun

kızlar ben yemek yemeği özledim hiç birşey yiyemiyorum çok zormuş su bile içemiyorum sadece meyva suyu içiyorum hadi kızlar beni yanlız bırakmayın çalışın bebişler gelsin topik çoşsun

inşallah kısa zaman da geçer Ferhatt, kaç haftalık oldu senin bebişin.Sağ salim kucağına da alırsın inşallah.Belirtilerini anlatsana bize, var mıydı? Ne zaman anladın, tedavi gördün mü...vs.
Anlat, anlat

inşallah canım senin hikayen nedir sanırım seninde hayatta bir çocuğun var allah hepimizin evladını korusun

inşallah canım sanırım seninde hayatta bir çocuğun var şimdi hamilemisin

amin canım düşüklerimin sebebi çok kanımda pıhtılaşma çıktı 3. düşükte iğne kullandım gene 9. haftada kalbi durdu sonra bi araştırma daha yaptırdım troitle alakalı antikorların biri pozitif çıktı oda bir düşük nedeniymiş yokyok anlayacağın ha bide romatoit artrit hastasıyım3 . düşükten bu yana neredeyse 3 seneye yaklaştı hala hamile kalamadım 3 aydır klomenle tedavi görüyorum bu ayda krtajda yapışıklık oluşmuşsa oda hamile kalmanı engeller dedi doktorum onun için rahim filmi çekindim allaha şükür temiz çıktı ama ufak tefek yapışıklıklar filmde açılabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…