2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

amin insallah son olur benim icin ve ayni aciyi yasayanlar icin canim :85:

canim arkadasim hosgeldin aramiza nasilsin?? rahim filmini bende cektirmek istiyorum ama doktoruma henüz danismadim benim aklimda hep var cekilmedim hic diye , bakalim nediyecek :44:

ayy insallah dedigin gibi bisey kapmamissindir canim dikkat etmek lazim tabii ...canim rabbim beterlerinden korusun

hosgeldinde canim biraz fazla gelsen diyoruz hani olmazmi

kızlar ben yemek yemeği özledim hiç birşey yiyemiyorum çok zormuş su bile içemiyorum sadece meyva suyu içiyorum hadi kızlar beni yanlız bırakmayın çalışın bebişler gelsin topik çoşsun
3 ayini tamamlayinca insallah hic birseyin kalmaz canim rabbime emanet olun melegin ve sen

biraz önce kizlar öyle bir agladimki :85::85: ....acim dindi artik takmiyorum derken hamile olan eltim aradi kizi olacakmis tutamadim gözyaslarimi tabikide olsun saglikla kucaginada alsin insallah kiskanmak degil asla bu :85:.... ama icimde beklettigim gözyaslarima engel olamadim canim cok yandi... rabbim saglikla bir gün banada verecek insallah biliyorum ,dayanmaya calisiyorum rabbim bana güc ver neolur:85:

SEYDAAAAAAAMM SEYDAM... içimi parçaladın canım yaaa.. Sana yapma, etme demek isterdim ama demiycem.. bazen ağlamak da lazım.. Rahatlarsın hiç değilse... İçinde birikiyo birikiyo bi yerde patlıyosun işte... Ben bazen çok dolduğumda sebepsiz oturup ağlıyorum, içimden öyle bi geliyoki ağlamak durduramıyorum...

Yüce Rabbim Hayırlı zamanda, hayırlı birer evlat daha nasip etsin tüm isteyenlere.. AMİİİİNNN

Son düzenleme:
günaydın kızlar,uyuyamadım((((malum kocam yokşaka şaka size anlatacaklarım var,akşam çok yorgundum yazamadım gözümü açtım kendimi burda buldum.

günün ilk hamilesi olacaktım neredeyse biliyormusunuz!!!!!!!!!!!!!!!
dün doktor muayene etti,şükür ki benim mantarım mış(kendinin olunca mantar bile güzel oluyormuş) o da şundan kaynaklanmış içerdeki sıvının yapısı değişmiş,bu hamilelik döneminde oluyormuş,rahim kendini hazırlıyormuş.ultrasonlada bakalım dedi benim sağdaki iki yumurta çatlamış,ben göğsümden süt geldiğini söyleyincede hemen progesteron ve gebelik testi istedi bendeki sevinci gelin siz görün kalbim yerinden çıkçaktı test sonuçları gelene kadar:82::82::82::82:bilin bakalım sonuç ne çıktıtabiiki hamile değilim.hcg 0,100 çıktı.progesteron 0,619 çıktı(buda iyi bir sonuç değil galiba tlf edip öğrencem doktordan) prolaktinim normal çıktı.......

şimdiiiiiiii hem süt geldi hemde sıvının yapısı değişti de niye ben hamile çıkmadım hı:26::26::26::26: birde ilaç verdi,benim bugün bilemedin yarın kesin adet olmam lazım,adetliyken kullanabilirmiyim dedim,yarın adet olcam da yok dedi adet olmucannasıl yaaaaaaaaaaaaaaanerden biliyorelle de muayene etti haliyle acaba daha rahim aşağıya inmedide ondan mı biliyo,neler oluyor yaaaaaaaa.:84::84::84::84::84::84::84:bir kerede herşey normal olsun hep yokuş hep yokuş:95::95::95::95::95::95::95: bakalım telefonda ne dicek,o pregesteron çok düşük kesin menepoz dicek.
nasıl oluyorda hamileliğe bu kadar yakın olup menopozda çıkıyorum hı

seydam yer aç yanına geliyorum ağlıyacağım:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::keşke spriz olsa demiştim,az daha olacaktı.olsaydı ne güzel olurdu:95::95::95::95::95::95:

bu gun test yaptım adetıme daha 1 yada 2 gun var cok sılık olarak cıktı 2. cızgı bu ne demek acıl cvp

pek umıtlenmek ıstemıyorum ama goz yaslarımıda tutamıyorum yakında hastane yok yarın esımle gıderız belkı rabbım tum ısteyenlere versın hamıle olma ıhtımalı bıle bıle ınsanı cok sevındırıyo acaba taksıyle gıdıp baktırsammı kı catlıycam
coook mutluyum

ayyy çok karışık bir durum bu ya.İnşallah menopoz değildir de hamilesindir.ama niye 0.1 çıktı, o zaman sormadın mı canım ya, neden diye?Yanlış anlamazsan bir şey soracağım, kaç yaşındasın?

evet çok karışık tatlım,ama şaşılacak bir durum değil benim için çünkü ben iki yılı geçkindir o menepozun etrafında tur atıyorumkısacası erken menepoza yakınsın yumurta rezervin az haliyle yumurtaların kalitesiz.ben bunu biliyorum zaten.beni üzen beklemediğim anda umutlanıp sonrada hüsrana uğramak oldu ben 33 yaşındayım tatliş,hayatımın baharındayım yani

test yaptırdım saat 2.30 da netten ogrenıcem sonucu yemek yapıyım ozamana kadar vakıt gecmıyor cunku 2.30 da bulusuruz catlama ıgnesı kullanmadım bu arada

bütün gün kimse uğramadı küstüm hepinize,ben çıkınca gelirsiniz canım çok sıkılmıştı...........
şimdi sıkılmıyor çünküm aşkım geldiiiiiii

Sinem_ahmet tebrikler canım

Ben malesef regl oldum arkadaşlar... zaten küçük bi ihtimaldi ama çok heveslenmiştim.. kısmet değilmiş

benim de yaş 34.bence de hayatımızın baharındayız valla, en güzel yıllar.

Sinem_ahmet tebrikler canım

Ben malesef regl oldum arkadaşlar... zaten küçük bi ihtimaldi ama çok heveslenmiştim.. kısmet değilmiş

Üzülme diyeceğim ama biliyorum kolay değil üzüleceksin.Ben her adet olduğum gün oturup ağlıyorum.
Ama elden gelmiyor birşey.Allah'ın takdiri, sabırla bekleyeceğiz galiba.İnşallah Alllah'ım bizi çok bekletmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…