- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.141
amin insallah son olur benim icin ve ayni aciyi yasayanlar icin canim :85:
canim arkadasim hosgeldin aramiza nasilsin?? rahim filmini bende cektirmek istiyorum ama doktoruma henüz danismadim benim aklimda hep var cekilmedim hic diye , bakalim nediyecek :44:
ayy insallah dedigin gibi bisey kapmamissindir canim dikkat etmek lazim tabii ...canim rabbim beterlerinden korusun
hosgeldinde canim biraz fazla gelsendiyoruz hani olmazmi
3 ayini tamamlayinca insallah hic birseyin kalmaz canim rabbime emanet olun melegin ve sen
biraz önce kizlar öyle bir agladimki :85::85: ....acim dindi artik takmiyorum derken hamile olan eltim aradi kizi olacakmis tutamadim gözyaslarimi tabikide olsun saglikla kucaginada alsin insallah kiskanmak degil asla bu :85:.... ama icimde beklettigim gözyaslarima engel olamadimcanim cok yandi... rabbim saglikla bir gün banada verecek insallah biliyorum ,dayanmaya calisiyorum rabbim bana güc ver neolur:85:
hamıleyıııııımmm mmmm
bendede varmidir acabahoşbulduk canım benim doktorum kürtajlarda yapışıklık oluşmuş olabilir dedi senin daha fazla ama doktorun gerek duymuyorsa hiçde çekinme baya ağrılı bir işlem
hayirlisi buymus demekki canim üzme kendiniSinem_ahmet tebrikler canım
Ben malesef regl oldum arkadaşlar... zaten küçük bi ihtimaldi ama çok heveslenmiştim.. kısmet değilmiş
hamıleyıııııımm m mmmm
hadi gözünaydin kavusmussun askinabütün gün kimse uğramadı küstüm hepinize,ben çıkınca gelirsinizcanım çok sıkılmıştı...........
şimdi sıkılmıyor çünküm aşkım geldiiiiiii
aglama canim sen aglamaseydam yer aç yanına geliyorum ağlıyacağım:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::keşke spriz olsa demiştim,az daha olacaktı.olsaydı ne güzel olurdu:95::95::95::95::95::95:
ya canim iste böyle mahvettim sizleri ve esimi :85::85: ama simdi daha iyiyim cok sükürSEYDAAAAAAAMM SEYDAM... içimi parçaladın canım yaaa.. Sana yapma, etme demek isterdim ama demiycem.. bazen ağlamak da lazım.. Rahatlarsın hiç değilse... İçinde birikiyo birikiyo bi yerde patlıyosun işte... Ben bazen çok dolduğumda sebepsiz oturup ağlıyorum, içimden öyle bi geliyoki ağlamak durduramıyorum...
Yüce Rabbim Hayırlı zamanda, hayırlı birer evlat daha nasip etsin tüm isteyenlere.. AMİİİİNNN
Ah biz kadınlar... konu hamile kalmayı istemek olunca nasılda sabırsız davranıyoruz... Keşke erkenden yapmasaydın diycem ama bende yaptım hemde defalarca.. sonuç hepsinde negatif.. hiç gecikmeyen adetimin gecikmesi beni çok umutlandırmıştı ama olmadı işte kısmet değilmiş..merhaba hanımlar aşılama oldum 8 şubatta pazartesi belli olacak varmı yokmu kan tahlili yaptırcam...şimdi dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı...içimden geride erken yaptım belki varsa diyorum..offff aklım çok karışık...
sinem ahmet tebrik ederim benimde 4 günüm kaldı bu arada annemdeydim giremedim topige ama inanın sizi çok özledim kızlar benim iştahım aşırı derecede açık bu belirti olabilirmi ama kasıklarımda hasta olacak gibi agrıyo dua edin ne olur test yapsam çıkarmı meraktan ölecem ya
canim benim demekki bu hayirliymis sen elinden geleni yapiyorsun takdir rabbim insallah güzel haberlerini aliriziyi akşamlar güzel bayanlardün akşam itibariyle adet olmuş bulunuyorum her ay dediğim gibi ''yeni tur yeni şans'' hadi bakalım bu seferde serephone deneyelim:81::81::81::81::81:bu son ayım tedavide,bir daha düşünmüyorum biliyorsunuz.bugünden itibaren tekrar kendimi kampa aldım,bildiğim ne varsa yiyip içicem bakalım,ayın sonunda bizlerde güzel haberler veririz umarım
canim son iki gün kala cikabiliyor istersen dene bende cikmisti hadi hayirlisi canimmsinem ahmet tebrik ederim benimde 4 günüm kaldı bu arada annemdeydim giremedim topige ama inanın sizi çok özledim kızlar benim iştahım aşırı derecede açık bu belirti olabilirmi ama kasıklarımda hasta olacak gibi agrıyo dua edin ne olur test yapsam çıkarmı meraktan ölecem ya
canim aslinda tedaviyle kalinan hamileliklerde iki hafta icersinde ögrenebiliyorsun , bende catlatma ignesiyle kalmistim igneden sonraki ikinci haftada cift cizgiyi görmüstüm erken diyorsan tekrar denersin tabii bu süredede adet dönemin yaklasmis olur hayirlisi neyse o olsun allahim ugraslarini bosa cikarmasin insallahmerhaba hanımlar aşılama oldum 8 şubatta pazartesi belli olacak varmı yokmu kan tahlili yaptırcam...şimdi dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı...içimden geride erken yaptım belki varsa diyorum..offff aklım çok karışık...
Canım ne güzel yaaa.. özledim valla hamiş olmayı..selam kızlar nasılsınız hamılelık belırtılerı yenı yenı kendını gostermeye basladı cok mutluyum darsı sıze ınsallah
zeyneptı sanırım satımız aynı olan neyaptı haber yok ondan hamısmı acaba
2. bebekte 1. gıbı aslında tabı fırsat bulupta hamılelıgını anlarsa cogunlukla kosusturuyorum oglum saolsun henuz 3 yasında bıle deıl sımdı komsudada nete gırdım opuyorum hepınızı
nerdesiniz kizlar ??:95: kendi kendime yazip yazip cikiyorum:84:
canim benim 6 düsügüm var evetseydacım bildiğim kadarıyla senin düşükler çok peki sebebei ne kalp atışı oldukan sonramı düşüyorla ryoksa nedeni yokmu benimde 3 düşüğüm oldu bu sefer yine korkuyorum benim düşüklerimde bişey çıkmamıştı ama ben hocaya gitim ben genelde uyuduğumda hep korkardım şimdi yok artık bide ben 9 hafalık oldum canım
evet kimseler gelmiyor artikCanım ne güzel yaaa.. özledim valla hamiş olmayı..
SEYDAMcım valla bu ara herkes boşladı topiği, ben dahil.:44::44::44:
Ne yaptın canım doktor ne dedi??
Herkes nerde arkadaşlar yaaaa..:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?