2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hoşbulduk canım benim doktorum kürtajlarda yapışıklık oluşmuş olabilir dedi senin daha fazla ama doktorun gerek duymuyorsa hiçde çekinme baya ağrılı bir işlem

Bismillahirrahmanirrahim​

Hamilelerimiz:
Ferhatt
Sinem_ahmet

...Nick....................Sat..................Bat

seydam................5 şubat..............5 mart
acemiera..............24 ocak............19 şubat
çelik198408.........29 ocak...........27 şubat
birtanem...............21 ocak............16 şubatkırmızı kart gördü
İzmrli.....................26 ocak............21 şubat
ebru.....................10 şubat............10 mart
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Ayyıldızım.............31 ocak............27 şubat
Zeynep87............27 ocak............25 şubat

Elmas......................?........................?

Son düzenleme:
sinem ahmet tebrik ederim canım.hayırlı olsun darısı başımıza
bu arada ben doktora ulaşamadım,pazartesi tahlil sonuçlarını yorumlatıcağım artık.birde dediği gibi dün olmam gereken adeti olmadım hala

hamıleyıııııımmmmmmm

tebrik ederim canıımm..Rabbim sorunsuz bir hamilelikten sonra sağlıklı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..bizler için dua et olur mu canıım beniimm..haydi kızlaaarr halayaaa....:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
hoşbulduk canım benim doktorum kürtajlarda yapışıklık oluşmuş olabilir dedi senin daha fazla ama doktorun gerek duymuyorsa hiçde çekinme baya ağrılı bir işlem
bendede varmidir acaba cok korkuyorum ama sorarsam eger gerek duyarsa acisinida gözüm görmez kesin cekinirim bakalim rabbim hayirlisi neyse onu versinn

Sinem_ahmet tebrikler canım

Ben malesef regl oldum arkadaşlar... zaten küçük bi ihtimaldi ama çok heveslenmiştim.. kısmet değilmiş
hayirlisi buymus demekki canim üzme kendini

hamıleyıııııımm mmmmm
gözünaydin canim

bütün gün kimse uğramadı küstüm hepinize,ben çıkınca gelirsiniz canım çok sıkılmıştı...........
şimdi sıkılmıyor çünküm aşkım geldiiiiiii
hadi gözünaydin kavusmussun askina

seydam yer aç yanına geliyorum ağlıyacağım:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::keşke spriz olsa demiştim,az daha olacaktı.olsaydı ne güzel olurdu:95::95::95::95::95::95:
aglama canim sen aglama ben cok yiprattim kendimi bu yolda :85:

ya canim iste böyle mahvettim sizleri ve esimi :85::85: ama simdi daha iyiyim cok sükür

merhaba hanımlar aşılama oldum 8 şubatta pazartesi belli olacak varmı yokmu kan tahlili yaptırcam...şimdi dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı...içimden geride erken yaptım belki varsa diyorum..offff aklım çok karışık...

sinem ahmet tebrik ederim benimde 4 günüm kaldı bu arada annemdeydim giremedim topige ama inanın sizi çok özledim kızlar benim iştahım aşırı derecede açık bu belirti olabilirmi ama kasıklarımda hasta olacak gibi agrıyo dua edin ne olur test yapsam çıkarmı meraktan ölecem ya

Ah biz kadınlar... konu hamile kalmayı istemek olunca nasılda sabırsız davranıyoruz... Keşke erkenden yapmasaydın diycem ama bende yaptım hemde defalarca.. sonuç hepsinde negatif.. hiç gecikmeyen adetimin gecikmesi beni çok umutlandırmıştı ama olmadı işte kısmet değilmiş..

Pazartesi olsun bi bakalım hayırlısıyla... Sabret azcık daha:)

Bence sabret canım.. test mest yapma... heleki ucuz testlerden hiiiiiiççç yapma.. Ama eğerki adet günün geldiğinde adet olmazsan ve bulabilirsen eğer ONCOMED erken gebelik testi var, bunu kullanabilirsin. Benim ilk hamileliğimde adet günümün akşamı bu testle öğrenmiştim.

iyi akşamlar güzel bayanlar dün akşam itibariyle adet olmuş bulunuyorum her ay dediğim gibi ''yeni tur yeni şans'' hadi bakalım bu seferde serephone deneyelim:81::81::81::81::81:bu son ayım tedavide,bir daha düşünmüyorum biliyorsunuz.bugünden itibaren tekrar kendimi kampa aldım,bildiğim ne varsa yiyip içicem bakalım,ayın sonunda bizlerde güzel haberler veririz umarım

canim benim demekki bu hayirliymis sen elinden geleni yapiyorsun takdir rabbim insallah güzel haberlerini aliriz

canim son iki gün kala cikabiliyor istersen dene bende cikmisti hadi hayirlisi canimm

canim aslinda tedaviyle kalinan hamileliklerde iki hafta icersinde ögrenebiliyorsun , bende catlatma ignesiyle kalmistim igneden sonraki ikinci haftada cift cizgiyi görmüstüm erken diyorsan tekrar denersin tabii bu süredede adet dönemin yaklasmis olur hayirlisi neyse o olsun allahim ugraslarini bosa cikarmasin insallah

MrB HANIMLAR yorumlarınızı tek tek okudum ama çok yorgununum ben beklemedeyim ve sabırsızlıktan ölüyom bu ayy adamın kafasını şişirdimya onun şansına olursa bak boşuna üzdün kendini de benide diycek olsun diyelim demi ama

bu ay pek ümitli değilim bende bi dahaki aya saklıyorum gözyaşlarımı

merhaba kızlar nasılsınız bakalım benim durumum aynı devam bulantılar off iyice sıkıldım ne zaman geçecek hamileliğime sevinemiyor yeni arkadaşlarda hoş gelmişler bir hamilemiz daha çıkmış hayırlı olsun darısı sizinde başınıza işllahhh

ferhatt canim kac haftalik oldun?? sevin canim ne güzel bebegin sana varligini bildiriyor uzun süreli olmayacaktir emin ol rabbim tamamina erdirsin insallah
celik canim nasilsin?? his gelmiyorsun artik insaallah buay sana süpriz yaparak gelsin melegin

yarin icin kizlar doktorumdan randevu aldim kürtajdan sonra bir kere daha gitmistim simdi detayli konusmaya gidiyorum rahim filminide bir danismak istiyorum aslinda hic gitmek ugrasmak gelmiyor icimden ama doktorumda gel rahim agzi kanseri icin testte yapariz ihmal etme deyince mecbur kaldim benim icin bikac doktora danisicakti 6 düsük oldu nasil bir tedavi uygulanmali diye onlarida konusucaz bakalim artik hic kasmiyorum kendimi herseye hazirlikliyim rabbim istedigi zaman versin diyorum ...bu halimize binlerce sükürler olsun rabbim evlat sevgisini taddirdi bizlere .....

selam kızlar nasılsınız hamılelık belırtılerı yenı yenı kendını gostermeye basladı cok mutluyum darsı sıze ınsallah
zeyneptı sanırım satımız aynı olan neyaptı haber yok ondan hamısmı acaba
2. bebekte 1. gıbı aslında tabı fırsat bulupta hamılelıgını anlarsa cogunlukla kosusturuyorum oglum saolsun henuz 3 yasında bıle deıl sımdı komsudada nete gırdım opuyorum hepınızı

Canım ne güzel yaaa.. özledim valla hamiş olmayı..
nerdesiniz kizlar ??:95: kendi kendime yazip yazip cikiyorum :84:

SEYDAMcım valla bu ara herkes boşladı topiği, ben dahil.:44::44::44:

Ne yaptın canım doktor ne dedi??

Herkes nerde arkadaşlar yaaaa..:26::26::26::26:

seydacım bildiğim kadarıyla senin düşükler çok peki sebebei ne kalp atışı oldukan sonramı düşüyorla ryoksa nedeni yokmu benimde 3 düşüğüm oldu bu sefer yine korkuyorum benim düşüklerimde bişey çıkmamıştı ama ben hocaya gitim ben genelde uyuduğumda hep korkardım şimdi yok artık bide ben 9 hafalık oldum canım

canim benim 6 düsügüm var evet ben hep 8,9, arasi son iki melegimide 5.yi 10 haftalik sonuncusunuda gectigimiz aralik ayninda 13+2 ken kalp atisi durdugu icin kaybettim cok zor rabbim kimseye vermesin korkma diyecegim ama bende hep korkuyyordum illaki gecmis insanin aklina geliyor allahim korusun insallah melegini.... benimde kesin sudur denilip bir tedavim bulunmadi canim bakalim hayirlisi artik ...

Canım ne güzel yaaa.. özledim valla hamiş olmayı..

SEYDAMcım valla bu ara herkes boşladı topiği, ben dahil.:44::44::44:

Ne yaptın canım doktor ne dedi??

Herkes nerde arkadaşlar yaaaa..:26::26::26::26:
evet kimseler gelmiyor artik .....canim doktorum rahim agzi kanseri icin test yapti ,gögüslerime bakti ,vs genel kontroldu iste ... düsügümle ilgili sorularim vardi bayabi ilgilendi sagolsun... kesinlikle senin birseyin yok diyor sadece puregestonu fazla kullanman lazim diyor dene tekrar dedi hayir dedim cok korkuyorum artik dedim ozaman arastirmalara devam edelim yaza dogru yine kan tahlileri yapalim öyle git trye dedi insallah ozamanda kendini hazir hissedersin dedi bakalim birde diyorki bu is fazla doktora görünmeyle olmuyor kendi kafanin rahat olmasi lazim dedi bende aynen öyle dedim cünkü stres stres olacagi varsada olmuyor iste dedim evet cok dogru diyor suan icin elimde sadece gestejon yetmezligi raporu var bakalim trde de diyecekler :44::44:iste böyle canim ....
sen nasilsin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…