2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

slm kızlar ben hamileyimmm

dermişim

ya bilmiyorum ki bende çok sıkıldım aartık günler geçmio beklemekten başka çarem yok perşembe dr gidicem dr yüzünü gördüm görmedim oluyom 2 sn şutluyo aşka bi dr gelmiş denk gelirse ona gitcem bende durumlar böyle

seydam sni bu ay pek bi relax gördüm iyi yapıon cnm keşke bende yapabilsem

ama itiraf etmek gerekirse mutsuzum

canım ben adet oldum çok üzüldüm ama kısmet arkadaş demişti ya yeni tur yeni şans diye inşallah bidahaki ay olur hayırlısıyla çok bekletmesin rabbim oglum 4 yaşında çünki sonra çok zor olur.

keske deseydinde sevindirseydin bizi canimya
aman ben iyice bos verdim artik olursa olur olmazsa ne yapalim rabbim ogluma uzun ömürler versin diyorum takdikca olmayacak cünkü dilerim senin üzüntünde kisa sürer canim benim

canım ben adet oldum çok üzüldüm ama kısmet arkadaş demişti ya yeni tur yeni şans diye inşallah bidahaki ay olur hayırlısıyla çok bekletmesin rabbim oglum 4 yaşında çünki sonra çok zor olur.
canim benim oglum 8 yasina girecek allahin izniyle ,bizde umut dünyasi bekliyoruz bakalim ama olur insallah seninde melegin seni cok bekletmeden gelsin saglikla insallah

amin insallah....tekrar gözünaydin saglikli bir hamilelik ,saglikli bir bebek versin rabbim canim

Canım yaa... gerçekten stres bizim en büyük düşmanımız... Seydamcım bakarsın hiç beklemediğin bi anda tekrar gelir yavrun seni bırakmadan... bakarsın Türkiye'ye gelmeden hamile kalırsın, burda hamileliğinle ilgili görüşürsün doktorlarla, bakarsın burda doğum yaparsın... neler neler neler.. Pozitif düşün canım.. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Kocaman öpüyorum

Keşke deseydin canım ne güzel olurdu.. Hayırlısı be güzelim.. Allah'tan umut kesilmez. 2011 de İNŞALLAH bu topikteki ve isteyen herkesin göbüşüne bebiş gelir... AMİİİİİNNN

Üzülme canım kısmet böyleymiş demekki... bende sen gibi düşünüyorum, kızım şuan 1,5 yaşında, eşimi ikna edip hamile kalıp doğurana kadar bayağı bi zaman geçeceği için şimdiden başlayım dedim ama şuana kadar bişey yok.. Hakkımızda hayırlısı tatlım

Son düzenleme:
birtanem canim insallah dedigin gibi olur ve ummadigim zamanda yüzümmü güldürür rabbim hepimizinde tabii

günaydın hanımlar.
olmuyo böyle ama yaaaa... Topik terkedilmiş resmen..

Ebru, acemiera, flan, deniz nereye kaçtınız bakiiim siz.. Hadi seydam, ferhatt, ben, yeni gelen arkadaşlar sinem, zeynep filan arada giriyoruz ama siz hepten kayıpsınız!!!!

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bız gece oglum sayesınde ayakta gecırdık sımdı uyuyor bende evı temızledım yemegımı yaptım nete bakıyım dedım
bugun cokguzel gecsın

merhaba kızlar ben salı günü doktora gittim,tahlil sonuçlarını gösterdim.yumurtalıkların çalışmıyor dedi)))) zaten bilindik birşeyde her seferinde duymak insana çok acı veriyor.adetin üçüncü günüydü kontrol etti sol tarafta kist vardı,pregesteron verdi 10 gün sonra tekrar adet olcaksın 3.günü gel dedi........o kadar yorgun hissediyorum ki ve o kadar başım ağrıyorki düşünmekten kaç gündür..o kadar dipteyim ki daha aşağısı yoktur herhalde ve mümkünse olmasın......fiziken değilde ruhen neyi kaldırıp neyi kaldıramıyacağımı kestiremiyorumdoktora gidip gitmemekte bile tereddütteyim..doktor bunca şeye rağmen nedense ben senin hamile kalacağına inanıyorum dedi!sessiz kaldım.......................ben niye inanmıyorum kızlar niye,o kadar çok istememe rağmen ben niye inanamıyorum artık..............................kime ne söyleyim nerelere gideyim,menepoza bir adım daha yaklaştığıma mı yanayım,hayallerimden yüzlerce adım uzaklaştığıma mı............................bağırıp çağırsam ağlasam ne değişir ki,ben normal hayatıma dönmek istiyorum,herşey olması gerektiği gibi olsun istiyorum.bir bebişim olsun oğlumun kardeşi olsun istiyorumbiraz dinlenmem gerek kızlar arada girerim kendimi toparlayınca...........farkındayım hiçbirimize yakışmıyor umutsuzluk,idare edin artık,kimseye anlatamıyorum siz de olmasanız............

halay falan çekerseniz seslenin kafamı dağıtmak için gelirim öpüyorum hepinizi

üzülme canım nolur ya Allah büyük inşallah bebişinin kısa zamanda olr kardeşi umutsuzluk zaten başlı başına bi engel sen iyi olaaksınki hormonların daha iyi çalışsın kendine iyi bak canım kendini iyi hissedince mutlaka gel unutma bizi

anlamadımcanım 2 yumurtalığındamı çalışmıyormuş ama niye nedeni neymiş kistin ALLAHH büyüktür hiç ummadığın anda gelir meleğin işalalh yeterki stres yapma

hayırlı akşamlar canlarıımm..nasılsınız bakalım..ben bugün düşünceliyim biraz..sanırım rahmimde bir sorun daha başlıyonormalde her duşta kontrol ederim herhangi bir durum var mı diye..bugün rahim ağzında birşey geldi elime..ne olduğunu anlayamadım..yarın dr a gidecem..dua edin kızlar inşallah bişeyim yoktur..eşime belli etttirmiyorum kızıyo o bana ..ama korkuyorum ya başka bişeyseAllahım sen hayırlısını ver Rabbiim..hakkımızda hayırlısı olsun..

bu arada ayşecim (seydam)canım ben yasini dün okudum..Rabbim kabul eylesin inşallah..adına gönderdim..Allahım tez zamanda hayırlısıyla tekrardan hamilelik nasip etsin inşallah..amin..

acemiera cnm ne olur üzülme cnm dr dan iyi mi bilcen o bile inanmış sende inan ne olur şöyle de diyebilirdi çok zor olucak ama umudumuzu yitirmeyelim ama ben inanıyorum demiş ne mutlu sana

gelelim benim dr macerama yine boş 2 sn den fazla görmüyorum dr u illa özeline gitceksin çok seviyorum hükümetimi özeller kapancakya ohh olsn gittim
-dr bey olmuyo
-ne olmuyo
-çocuk
-hıı
-
-
-tüylenme falan başladı hormon testtleri ve gebelik öncesi testlerden mi yapsak
-yok gerek yok 1 yıl bekle
-bari gebelik testi yapalım
-olur
2 gebeliğimlede bu dr ilgilendi doğum öncesi sonrası hep özeline gittim sedacım lar hoşgeldinler adam yüzüme bakmadı yetenekli bi dr ama parana kıyıcan diyo sinirrrrrrrrr

canim insallah ciddi bir problem degildir :44:sen hani bi islem yapiyodun kendine acaba yanlis biseymi yaptinkii canim ondan olmsin??:18: mutlaka yaz olurmu habersiz birakma.....yasin icinde cok sagol canim allah razi olsun hepimizin yavrularina saglikli kardesler nasip eylesin insallah canim

canim senin böyle karamsar oldugunu pek görmeyince cok ensdiselenerek okudum yazini sen oglun atedaviylemi hamile kalmistim?? yumurtalarin acaba yavasmi calisiyor eger sorun oysa onun icin biliyorsun haplar var yumurta gelistirici bence derdinin dermani vardir kendini yipratma bitanem allahim gönlünden gecenleri versin insallah

selam kızlar nasılsınız bız gece oglum sayesınde ayakta gecırdık sımdı uyuyor bende evı temızledım yemegımı yaptım nete bakıyım dedım
bugun cokguzel gecsın
ben iyiyim kendi adima söyleyebilirim cok sükür ..oglusin rahatsiz degildir insallah rabbim korusun evlatlarimizi

evet bence bu topik sir olup kaybolacak iste suraya yaziyorum günlük rapor veren yok bende yazmiycam artik ...
demiycem mutlaka yazarim birakamam sizi ......hani kizlar daha hamile kalacatik beraber doguracaktik olmuyor ama

canim sen bu doktora bence doktor bile deme bisey yapmiyormus baksana sen güzel bir doktor bul kendine biran önce allahim yardmcin olsun

ben topiğe hep girmek istiyorum ama bu bulantılar beni rahat bırakmıyorki off bıktım iyice biran önce geçsede kurtulsam offff

[B .!.:
canim sen bu doktora bence doktor bile deme bisey yapmiyormus baksana sen güzel bir doktor bul kendine biran önce allahim yardmcin olsun [/B]

cnm doğru diyonda koca ilde 1 tane kadın dr var ya il dışına çıkcam yada bu dr aman cnm acemiera nın da dediği gibi yeni ay yeni umutlar bu ay çok umutluyum

dr gelsede bi kaç ay takılıp gidiyolar bu sefer yine bu adama gitmek zorunda kalıon tripler cfalan

özel hastane falanda yok zaten memleketimin en büyük sıkıntısı sağlık

Günaydın arkadaşlar. Başlığı görünce dikkatimi çekti. 2bebeği hiiiç düşünmemiştim ama kurban olduğum allah bana 2tane çok tatlı bebek nasip etti.
Hemen kolay hamile kalmadım. Ama şunu çok iyi anladım ki,
kafanızdan hamileliği tamamen silip attığınızda tutuyor ve Stresten uzak olunmalı.. Rabbim olmayanlara versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…