- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.161
selam kızlar nasılsınız hamılelık belırtılerı yenı yenı kendını gostermeye basladı cok mutluyum darsı sıze ınsallah
zeyneptı sanırım satımız aynı olan neyaptı haber yok ondan hamısmı acaba
2. bebekte 1. gıbı aslında tabı fırsat bulupta hamılelıgını anlarsa cogunlukla kosusturuyorum oglum saolsun henuz 3 yasında bıle deıl sımdı komsudada nete gırdım opuyorum hepınızı
keske deseydinde sevindirseydin bizi canimyaslm kızlar ben hamileyimmm
dermişim
ya bilmiyorum ki bende çok sıkıldım aartık günler geçmio beklemekten başka çarem yok perşembe dr gidicem dr yüzünü gördüm görmedim oluyom 2 sn şutluyo aşka bi dr gelmiş denk gelirse ona gitcem bende durumlar böyle
seydam sni bu ay pek bi relax gördüm iyi yapıon cnm keşke bende yapabilsem
ama itiraf etmek gerekirse mutsuzum
canim benim oglum 8 yasina girecek allahin izniyle ,bizde umut dünyasi bekliyoruz bakalim ama olur insallah seninde melegin seni cok bekletmeden gelsin saglikla insallahcanım ben adet oldum çok üzüldüm ama kısmet arkadaş demişti ya yeni tur yeni şans diye inşallah bidahaki ay olur hayırlısıyla çok bekletmesin rabbim oglum 4 yaşında çünki sonra çok zor olur.
amin insallah....tekrar gözünaydin saglikli bir hamilelik ,saglikli bir bebek versin rabbim canimselam kızlar nasılsınız hamılelık belırtılerı yenı yenı kendını gostermeye basladı cok mutluyum darsı sıze ınsallah
zeyneptı sanırım satımız aynı olan neyaptı haber yok ondan hamısmı acaba
2. bebekte 1. gıbı aslında tabı fırsat bulupta hamılelıgını anlarsa cogunlukla kosusturuyorum oglum saolsun henuz 3 yasında bıle deıl sımdı komsudada nete gırdım opuyorum hepınızı
Canım yaa... gerçekten stres bizim en büyük düşmanımız... Seydamcım bakarsın hiç beklemediğin bi anda tekrar gelir yavrun seni bırakmadan... bakarsın Türkiye'ye gelmeden hamile kalırsın, burda hamileliğinle ilgili görüşürsün doktorlarla, bakarsın burda doğum yaparsın... neler neler neler.. Pozitif düşün canım.. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Kocaman öpüyorumcanim benim 6 düsügüm var evetben hep 8,9, arasi son iki melegimide 5.yi 10 haftalik sonuncusunuda gectigimiz aralik ayninda 13+2 ken kalp atisi durdugu icin kaybettim cok zor rabbim kimseye vermesin korkma diyecegim ama bende hep korkuyyordum illaki gecmis insanin aklina geliyor allahim korusun insallah melegini.... benimde kesin sudur denilip bir tedavim bulunmadi canim bakalim hayirlisi artik ...
evet kimseler gelmiyor artik.....canim doktorum rahim agzi kanseri icin test yapti ,gögüslerime bakti ,vs genel kontroldu iste ... düsügümle ilgili sorularim vardi bayabi ilgilendi sagolsun ... kesinlikle senin birseyin yok diyor sadece puregestonu fazla kullanman lazim diyor dene tekrar dedi hayir dedim cok korkuyorum artik dedim ozaman arastirmalara devam edelim yaza dogru yine kan tahlileri yapalim öyle git trye dedi insallah ozamanda kendini hazir hissedersin dedi bakalim birde diyorki bu is fazla doktora görünmeyle olmuyor kendi kafanin rahat olmasi lazim dedi bende aynen öyle dedim cünkü stres stres olacagi varsada olmuyor iste dedim evet cok dogru diyor suan icin elimde sadece gestejon yetmezligi raporu var bakalim trde de diyecekler :44::44:iste böyle canim ....
sen nasilsin???
slm kızlar ben hamileyimmm
dermişim
ya bilmiyorum ki bende çok sıkıldım aartık günler geçmio beklemekten başka çarem yok perşembe dr gidicem dr yüzünü gördüm görmedim oluyom 2 sn şutluyo aşka bi dr gelmiş denk gelirse ona gitcem bende durumlar böyle
seydam sni bu ay pek bi relax gördüm iyi yapıon cnm keşke bende yapabilsem
ama itiraf etmek gerekirse mutsuzum
canım ben adet oldum çok üzüldüm ama kısmet arkadaş demişti ya yeni tur yeni şans diye inşallah bidahaki ay olur hayırlısıyla çok bekletmesin rabbim oglum 4 yaşında çünki sonra çok zor olur.
selam kızlar nasılsınız bız gece oglum sayesınde ayakta gecırdık sımdı uyuyor bende evı temızledım yemegımı yaptım nete bakıyım dedım
bugun cokguzel gecsın
merhaba kızlar ben salı günü doktora gittim,tahlil sonuçlarını gösterdim.yumurtalıkların çalışmıyor dedi)))) zaten bilindik birşeyde her seferinde duymak insana çok acı veriyor.adetin üçüncü günüydü kontrol etti sol tarafta kist vardı,pregesteron verdi 10 gün sonra tekrar adet olcaksın 3.günü gel dedi........o kadar yorgun hissediyorum ki ve o kadar başım ağrıyorki düşünmekten kaç gündür..o kadar dipteyim ki daha aşağısı yoktur herhalde ve mümkünse olmasın......fiziken değilde ruhen neyi kaldırıp neyi kaldıramıyacağımı kestiremiyorum doktora gidip gitmemekte bile tereddütteyim..doktor bunca şeye rağmen nedense ben senin hamile kalacağına inanıyorum dedi!sessiz kaldım.......................ben niye inanmıyorum kızlar niye,o kadar çok istememe rağmen ben niye inanamıyorum artık..............................kime ne söyleyim nerelere gideyim,menepoza bir adım daha yaklaştığıma mı yanayım,hayallerimden yüzlerce adım uzaklaştığıma mı............................ bağırıp çağırsam ağlasam ne değişir ki,ben normal hayatıma dönmek istiyorum,herşey olması gerektiği gibi olsun istiyorum.bir bebişim olsun oğlumun kardeşi olsun istiyorum biraz dinlenmem gerek kızlar arada girerim kendimi toparlayınca...........farkındayım hiçbirimize yakışmıyor umutsuzluk,idare edin artık,kimseye anlatamıyorum siz de olmasanız............
halay falan çekerseniz seslenin kafamı dağıtmak için gelirim öpüyorum hepinizi
merhaba kızlar ben salı günü doktora gittim,tahlil sonuçlarını gösterdim.yumurtalıkların çalışmıyor dedi)))) zaten bilindik birşeyde her seferinde duymak insana çok acı veriyor.adetin üçüncü günüydü kontrol etti sol tarafta kist vardı,pregesteron verdi 10 gün sonra tekrar adet olcaksın 3.günü gel dedi........o kadar yorgun hissediyorum ki ve o kadar başım ağrıyorki düşünmekten kaç gündür..o kadar dipteyim ki daha aşağısı yoktur herhalde ve mümkünse olmasın......fiziken değilde ruhen neyi kaldırıp neyi kaldıramıyacağımı kestiremiyorum doktora gidip gitmemekte bile tereddütteyim..doktor bunca şeye rağmen nedense ben senin hamile kalacağına inanıyorum dedi!sessiz kaldım.......................ben niye inanmıyorum kızlar niye,o kadar çok istememe rağmen ben niye inanamıyorum artık..............................kime ne söyleyim nerelere gideyim,menepoza bir adım daha yaklaştığıma mı yanayım,hayallerimden yüzlerce adım uzaklaştığıma mı............................ bağırıp çağırsam ağlasam ne değişir ki,ben normal hayatıma dönmek istiyorum,herşey olması gerektiği gibi olsun istiyorum.bir bebişim olsun oğlumun kardeşi olsun istiyorum biraz dinlenmem gerek kızlar arada girerim kendimi toparlayınca...........farkındayım hiçbirimize yakışmıyor umutsuzluk,idare edin artık,kimseye anlatamıyorum siz de olmasanız............
canim insallah ciddi bir problem degildir :44:sen hani bi islem yapiyodun kendine acaba yanlis biseymi yaptinkii canim ondan olmsin??:18: mutlaka yaz olurmu habersiz birakma.....yasin icinde cok sagol canim allah razi olsun hepimizin yavrularina saglikli kardesler nasip eylesin insallah canimhayırlı akşamlar canlarıımm..nasılsınız bakalım..ben bugün düşünceliyim biraz..sanırım rahmimde bir sorun daha başlıyo normalde her duşta kontrol ederim herhangi bir durum var mı diye..bugün rahim ağzında birşey geldi elime.. ne olduğunu anlayamadım..yarın dr a gidecem..dua edin kızlar inşallah bişeyim yoktur..eşime belli etttirmiyorum kızıyo o bana .. ama korkuyorum ya başka bişeyse Allahım sen hayırlısını ver Rabbiim..hakkımızda hayırlısı olsun..
bu arada ayşecim (seydam)canım ben yasini dün okudum..Rabbim kabul eylesin inşallah..adına gönderdim..Allahım tez zamanda hayırlısıyla tekrardan hamilelik nasip etsin inşallah..amin..
canim senin böyle karamsar oldugunu pek görmeyince cok ensdiselenerek okudum yazini sen oglun atedaviylemi hamile kalmistim?? yumurtalarin acaba yavasmi calisiyor eger sorun oysa onun icin biliyorsun haplar var yumurta gelistirici bence derdinin dermani vardir kendini yipratma bitanem allahim gönlünden gecenleri versin insallahmerhaba kızlar ben salı günü doktora gittim,tahlil sonuçlarını gösterdim.yumurtalıkların çalışmıyor dedi)))) zaten bilindik birşeyde her seferinde duymak insana çok acı veriyor.adetin üçüncü günüydü kontrol etti sol tarafta kist vardı,pregesteron verdi 10 gün sonra tekrar adet olcaksın 3.günü gel dedi........o kadar yorgun hissediyorum ki ve o kadar başım ağrıyorki düşünmekten kaç gündür..o kadar dipteyim ki daha aşağısı yoktur herhalde ve mümkünse olmasın......fiziken değilde ruhen neyi kaldırıp neyi kaldıramıyacağımı kestiremiyorum doktora gidip gitmemekte bile tereddütteyim..doktor bunca şeye rağmen nedense ben senin hamile kalacağına inanıyorum dedi!sessiz kaldım.......................ben niye inanmıyorum kızlar niye,o kadar çok istememe rağmen ben niye inanamıyorum artık..............................kime ne söyleyim nerelere gideyim,menepoza bir adım daha yaklaştığıma mı yanayım,hayallerimden yüzlerce adım uzaklaştığıma mı............................ bağırıp çağırsam ağlasam ne değişir ki,ben normal hayatıma dönmek istiyorum,herşey olması gerektiği gibi olsun istiyorum.bir bebişim olsun oğlumun kardeşi olsun istiyorum biraz dinlenmem gerek kızlar arada girerim kendimi toparlayınca...........farkındayım hiçbirimize yakışmıyor umutsuzluk,idare edin artık,kimseye anlatamıyorum siz de olmasanız............
ben iyiyim kendi adima söyleyebilirim cok sükür ..oglusin rahatsiz degildir insallahselam kızlar nasılsınız bız gece oglum sayesınde ayakta gecırdık sımdı uyuyor bende evı temızledım yemegımı yaptım nete bakıyım dedım
bugun cokguzel gecsın
evet bence bu topik sir olup kaybolacak iste suraya yaziyorumgünaydın hanımlar.
olmuyo böyle ama yaaaa... Topik terkedilmiş resmen..
Ebru, acemiera, flan, deniz nereye kaçtınız bakiiim siz.. Hadi seydam, ferhatt, ben, yeni gelen arkadaşlar sinem, zeynep filan arada giriyoruz ama siz hepten kayıpsınız!!!!
canim sen bu doktora bence doktor bile deme bisey yapmiyormus baksanaacemiera cnm ne olur üzülme cnm dr dan iyi mi bilcen o bile inanmış sende inan ne olur şöyle de diyebilirdi çok zor olucak ama umudumuzu yitirmeyelim ama ben inanıyorum demiş ne mutlu sana
gelelim benim dr macerama yine boş 2 sn den fazla görmüyorum dr u illa özeline gitceksin çok seviyorum hükümetimi özeller kapancakya ohh olsn gittim
-dr bey olmuyo
-ne olmuyo
-çocuk
-hıı
-
-
-tüylenme falan başladı hormon testtleri ve gebelik öncesi testlerden mi yapsak
-yok gerek yok 1 yıl bekle
-bari gebelik testi yapalım
-olur
2 gebeliğimlede bu dr ilgilendi doğum öncesi sonrası hep özeline gittim sedacım lar hoşgeldinler adam yüzüme bakmadı yetenekli bi dr ama parana kıyıcan diyo sinirrrrrrrrr
[B .!.:canim sen bu doktora bence doktor bile deme bisey yapmiyormus baksanasen güzel bir doktor bul kendine biran önce allahim yardmcin olsun [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?