- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.181
29 yaşındayım ve oğlum 8 yaşında, oğluma doğumumdan sonra 6-7 ay sprayl taktırdım sonra çıkarttım, eşim korunuyordu bu 3. ayımız hala hamile kalamadım, eşim kendi çapında bişeyler yapıyor, habire cevizdi pekmezdi yiyip, kullandığı bazı ilaçları ve rollon sürmeyi bıraktı, azimliyiz bu ay olmazsa öbür ay inşallah hamile kalmak istiyorum. Allah herkese nasip etsin inşallah.
29 yaşındayım ve oğlum 8 yaşında, oğluma doğumumdan sonra 6-7 ay sprayl taktırdım sonra çıkarttım, eşim korunuyordu bu 3. ayımız hala hamile kalamadım, eşim kendi çapında bişeyler yapıyor, habire cevizdi pekmezdi yiyip, kullandığı bazı ilaçları ve rollon sürmeyi bıraktı, azimliyiz bu ay olmazsa öbür ay inşallah hamile kalmak istiyorum. Allah herkese nasip etsin inşallah.
ya acemira canım şu incir havuç kürünü yapsana canım işe yarayacak gibime geliyor sonuçta doğal benim ondan oldu çünkü ben sadece bi taraftan tek gebe kalırım yumurta var ama tüp yok sağ tüpüm dış gebelik yüzünde alındı ve galibada hep sağdan yumurtladım sonuçta her ay bir yumurta oluyor incir kürünü yaptım ve sadece 12 gün yaptım ve adetime yakın hamile kaldım ve ultrasona girdiğimde çatlamayan bir sürü yumurta vardı doktor bile ne içtiğimi sordu içsene işallahh sanada faydası olur sonuçta doğal kür
ben geldiimmm..nasılsını canlarıımm..ben doktora gitmekten vazgeçtim..2 hafta sonraya erteledim..
nasılsınız canlarııımm...
haydi bakalım felsefemiz pozitif olmak,kafaya takmamak....birtanem haydi kız yorulmak yokOhhh beee topiğe can geldi:))))
haydin atıyoruz negatif enerjiyi üstümüzden hanımlar.. Halay başı acemiera
sen otur oturduğun yerde hamişbende halaya varım ama zor bu durumda siz benimde yerime oynayın :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?