2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar ben geldiiiiimbiraz daha iyiyim galiba,vakit gelsin son kez doktora gitmeye karar verdim bi gayret:128::128::128: oğluşum tedaviyle olmadı,hatta korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım oğluma yumurtalıkların ikikside çalışmıyor doğal olarak arkadaşlar menepoza nasıl gircem yoksasağ taraftaki daha iyi ordan iki tane yumurta çıkıyorsa soldan hiç çıkmıyor yada bir tane çıkıyor,o çıkan da çatlamıyor....oğlum da sağ taraftaydı büyük ihtimal sağ taraftaki yumurtalardan biriydi:26:bakalım sağdan bir velet daha çıkarmayı becerebilcekmiyizarada yine girmeye çalışırım hepinizi çoooooooook

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız hepiniz bakalım..

ACEMİCİM
önceki sayfalarda bi yazını okudum(( neler gelip geçmiş aklından canım benim yaaa.. Rabbim büyük, inşallah hepimize verir 2.evladı. Ama sen hep neşeli ol bacım olurmu.. biz senin o halini çok seviyoruz...

29 yaşındayım ve oğlum 8 yaşında, oğluma doğumumdan sonra 6-7 ay sprayl taktırdım sonra çıkarttım, eşim korunuyordu bu 3. ayımız hala hamile kalamadım, eşim kendi çapında bişeyler yapıyor, habire cevizdi pekmezdi yiyip, kullandığı bazı ilaçları ve rollon sürmeyi bıraktı, azimliyiz bu ay olmazsa öbür ay inşallah hamile kalmak istiyorum. Allah herkese nasip etsin inşallah.

hadi hayırlısı, hoşgeldin aramıza.. topiğimizde henüz 2 hamilemiz var... inşallah bu yıl hepimiz hamile kalırız die umut ediyoruz.

hoşgeldin canım bende 3 aydır korunmuyorum inşallah hayırlısıyla bu ay olur Allah herkese verir

ya acemira canım şu incir havuç kürünü yapsana canım işe yarayacak gibime geliyor sonuçta doğal benim ondan oldu çünkü ben sadece bi taraftan tek gebe kalırım yumurta var ama tüp yok sağ tüpüm dış gebelik yüzünde alındı ve galibada hep sağdan yumurtladım sonuçta her ay bir yumurta oluyor incir kürünü yaptım ve sadece 12 gün yaptım ve adetime yakın hamile kaldım ve ultrasona girdiğimde çatlamayan bir sürü yumurta vardı doktor bile ne içtiğimi sordu içsene işallahh sanada faydası olur sonuçta doğal kür

TÜNAYDIN ARKADAŞLAR,

SEYDAMın da dediği gibi galiba sır olup gitcek bu topik... hergün giriyorum bakıyorum kimse uğramıyor.. valla bende pes etmek üzereyim haberiniz ola84::84::84::84::84::84:

ben geldiimmm..nasılsını canlarıımm..ben doktora gitmekten vazgeçtim..2 hafta sonraya erteledim..

nasılsınız canlarııımm...

canım bu kürü nasıl ve ne zaman yaptın anlatırmısın benim adetim yarın bitiyor banyo yapıp kullanayım bende bu arada sen nasılsın bulantıların devam ediyormu ilk bebegindede varmıydı

hu huuuuuu kızlar nerelerdesiniiiiizsakın kimse topiği terketmesiiiiinçok kızarım çooooooookdoğurcaz hepimiz burda doğurmayanı tefe koyar oynatırımben doğurmazsam beni tefe koyun anlaştıkmı
anlaşılacağı üzeri pozitif oluyorum da biraz kendim:119::119::119:
şimciiiiiik şöyle yapıyoruz; bugüne kadar denediğimiz şeyler işe yaramadığına göre yarayanı bulana kadar deniyoruuuz bu kadar basit,pes etmiyoruz:124::124:
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpem mi diyorum herkesi oynamaya davet ediyorum:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:hayde bakalım yeni tur yeni şans,hepimize uğurlu olsun
az kalsın unutuyordum ferhat daha öncede söylemiştin sen bunu haftaya tekrar adet olcam kısmetse deniyorum incir kürünütey tey tey

Ohhh beee topiğe can geldi:))))

haydin atıyoruz negatif enerjiyi üstümüzden hanımlar.. Halay başı acemiera
haydi bakalım felsefemiz pozitif olmak,kafaya takmamak....birtanem haydi kız yorulmak yok
bende halaya varım ama zor bu durumda siz benimde yerime oynayın :92:
sen otur oturduğun yerde hamişben sana doğru göbek attırırım merak etme,aman roman oynayasım geldiiiii

ikinciyi isteyenler haydin bakem roman oynuyoruztelefonda a be kaynana varmış senin yerinede oynuyorum ferhaaaaaaat

mthfr c677t heterozigot mutasyon tahlili

SEYDAM cım tekrarlayan düşüklerde bu test isteniyormuş.

Senden istendimi canım???

bensiz oynuyosunuz,göbek atıyosunuz küstüm size hııhhh

ben geldiiiimmmm topiğin çoook eski hamişliğe uğraşanı..

:118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…