2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

herkese iyi akşamlar, ben de ikinciyi istiyorum, oğlamda kardeş istiyor, bir ara vazgeçmiştim, birkaç gündür, göğüzlerim acıyor, son sat ım 6 şubat tı inşallah olmam

hoşgeldin nazo:)) inşallah olmazsın canım.. oğlun kaç yaşında? birde senin yaş kaç?
Mart listesini yapmadık henüz.. en kısa zamanda ekleriz

hoşbulduk canım.
yaşım 38, oğlum 9 yaşında,
yaştan dolayı olur olmaz mı bilemiyorum, bir kaç ay deneyeceğim

kızlar iyi akşamlar ben şimdi gidip eşime diycemki 2, bebişi yapalım çok istiyorum diycem kızım var 15 aylık ama inanılmaz seviyorum çocukları eşim şu sebepten istemiyo daha öncede yazmıştım altı buçuk ay iş için şehir dışına gidecek ilk hamileleiğimdede yanımda olamıştı askerlik nedeniyle beş buçuk ay şimdi diyoki her konu açıldığında ilkinde yanında olamadım bunda yanında olayım diyo kızlar ne olur bi akıl verin allah nasip ederse inşallah öyle çok istiyorum ki dün gece bile rüyamdda hamile olduğumu gördüm .... eşimi nasıl ikna edebilirim...:26:

hoşbulduk canım.
yaşım 38, oğlum 9 yaşında,
yaştan dolayı olur olmaz mı bilemiyorum, bir kaç ay deneyeceğim
Olur canım niye olmasın ki Allah'ın izniyle. takma kafana sen denemelere devam et.

((( kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş((

Ama şimdi kocanda haklı bi yerde.. hamileliğini, sıkıntılarını, sevinçlerini senin yanında yaşamak görmek istiyor demekki..

haklısın canımda bende zaman kaybetmek istemiyorum kısmetse üçüncüde dördüncüde yanımda olur sen nie öyle dedin canım ya senin ne sıkıntın var bebişten yanaçççç:26:

bende zaten olumsuz düşünmemeye çalışıyorum,
kocamı bende zor ikna ettim, çok zor oluyor

Son düzenleme:
mthfr c677t heterozigot mutasyon tahlili

SEYDAM cım tekrarlayan düşüklerde bu test isteniyormuş.

Senden istendimi canım???
evet canim ben yaptirmistim kan pihtilasmasi varmi diye bu test bende cikmadi ama bisey

ohhh masallah benim bi süre yazmamam iyi olmus bakin ne güzel dolmus topik cok sevindim devam acemeria ancak sen toplarsin burayi

TÜNAYDIN ARKADAŞLAR,

SEYDAMın da dediği gibi galiba sır olup gitcek bu topik... hergün giriyorum bakıyorum kimse uğramıyor.. valla bende pes etmek üzereyim haberiniz ola84::84::84::84::84::84:
ben ettim bir süreligine ,ama bak iyide olmus yeni yeni arkadaslarda gelmis hos gelmisler ....sen neler yapiyorsun camnim buay calisma varmi??

ayyy masallah ne güzel ikiz bekliyorsunuz rabbim tamamina erdirsin insallah darisi tüm dileyenlere insallah

ohhh ne güzel göbekler falan atılmış bende atıyım bari ya bu arada bana incir kürünü kim anlatacak bekliyorum hadi
at at tatlım boş durmayalım demi incir kürünü de sanırım şöyle yapçaz 8 veya 9 tane inciri güzelce yıkadıktan sonra 2,5 bardak suda 8,9 dakika kaynatıp kahvaltıdan yarım saat önce ve öğle yemekten yarım saat önce içeceğizsanırım böyle ferhata doğruluğunu tasdik ettircez canım.21 gün yapçaz gülüm

acemiera canım peki bunu adetten öncemi sonramı yapcaz
bide ben sogan kürüne başladım 15 gün yapcam bakalım nolur bu arada seni böyle neşeli görmek çk güzel neşeni hiç kaybetme melegin gelir inşallah

peki adetten öncemi sonramı başlıcaz bu arada ben sogan kürüne başladım senide neşeli görmek çok güzel

adetin 1. günü diye biliyorum canım,soğan kürüne başladıysan onu bitir öteki aya onu başlıcaksın.hadi hayırlısı soğanı yaparkende hamile kalan çok incire gerek kalmaz inş

günaydın günaydıııın günaydıııııııııııııııııın güzel anneler
herkese ayrı ayrı cevap vercektim ama evden çıkıyorum akşamda bilgisyr kavgasını kaybettim yarım kaldı yazacaklarım ebrucum farketmişsindir.akşam sana yazdım ama çıkmadı şöyle diyordu tam olarak;
EBRUCUM ben sensiz göbek atarmıyım hiç seç bir hava gecenin bu saatinde oynamazsam neyim
yeni gelen arkadaşlarımız varmış en kısa zamanda diyorum inş,ilk önce kocalarını kandırsınlar ikincileri kucaklarınıa alsınlar
nedir bu adamlardan çektiğimiz sanki kendileri büyütüyorda yapmam da yapmam:44::44:benimkide öyle dedi şimdi fellik fellik arıyoruz iştekızdım tüm erkeklerebir kerede kadın sözü dinleyin yaaaama yani
herkesi öptüm akşama görüşürüz

adetin 1. günü diye biliyorum canım,soğan kürüne başladıysan onu bitir öteki aya onu başlıcaksın.hadi hayırlısı soğanı yaparkende hamile kalan çok incire gerek kalmaz inş

güğnaydınnnn kızlar acemiera inşallah gerek kalmaz canım ama soganı içmek çok zor içtikten sonra midem çok bulanıyo bende böyle olmak istiyorummmm

Günaydın canım arkadaşlarııııımmm

SEYDAMcım geçen gün eşime iyice döktüm içimi... daha da yapacak bişeyim yok :26::26::26::26::26:
Neler hissettiğimi, yapmak istediklerimi(Allah izin verirse) herbişeyi anlattım... Hayırlısı, kader kısmet...

ACEMİERAcım süpersin ne diyim valla.. bende çok kızıyorum ama elden bişi gelmiyo be bacım

merhaba kızlar ohhh topiğe renk gelmiş böyle olun hep umutsuzluk yok asla zeynepcim ben incir kürünü böyle yaptımadedetin 5 günü başlanılıyor 9 adet inciri keseceksin 1 litre suya 25 dakika boyunca kaynatıyorsun sonrada 3 havucuda 2 bardak suya 20 dakika kaynatıyorsun sonrada ikisini karıştıırp 5 dakika bekletiyorsun akşam yatmadan önce bir bardak sabahta uyanınca bir bardak içiyorsun zaten toplamda anca 2 bardak çıkar ben sadece 12 gün uyguladım biizim düğün oldu tamalayamadım olmaz dedim bi baktım adetim çok geçmiş meğersem ben geç yumurtladım adete yakın gebe kalmışım bide ben adeten sonrada 2 kere süt buharı yaptım 3 bardak sütü kaynatım sonrada bir kaba aldım belime batteniye atım o süt buharında oturdum çok rahatlıyorsun bütün akıntıların akıyor için temizleniyor benim hamile kaldığım ay bunları yaptım yaklaşık bir buçuk yıldır gebe kalamamıştım oldu herşeyin hayırlısı olsun şimdidenn şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…