- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.201
Olur canım niye olmasın ki Allah'ın izniyle. takma kafana sen denemelere devam et.hoşbulduk canım.
yaşım 38, oğlum 9 yaşında,
yaştan dolayı olur olmaz mı bilemiyorum, bir kaç ay deneyeceğim
kızlar iyi akşamlar ben şimdi gidip eşime diycemki 2, bebişi yapalım çok istiyorum diycem kızım var 15 aylık ama inanılmaz seviyorum çocukları eşim şu sebepten istemiyo daha öncede yazmıştım altı buçuk ay iş için şehir dışına gidecek ilk hamileleiğimdede yanımda olamıştı askerlik nedeniyle beş buçuk ay şimdi diyoki her konu açıldığında ilkinde yanında olamadım bunda yanında olayım diyo kızlar ne olur bi akıl verin allah nasip ederse inşallah öyle çok istiyorum ki dün gece bile rüyamdda hamile olduğumu gördüm .... eşimi nasıl ikna edebilirim...:26:
Olur canım niye olmasın ki Allah'ın izniyle. takma kafana sen denemelere devam et.
((( kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ((
Ama şimdi kocanda haklı bi yerde.. hamileliğini, sıkıntılarını, sevinçlerini senin yanında yaşamak görmek istiyor demekki..
haklısın canımda bende zaman kaybetmek istemiyorum kısmetse üçüncüde dördüncüde yanımda olursen nie öyle dedin canım ya senin ne sıkıntın var bebişten yanaçççç:26:
evet canim ben yaptirmistim kan pihtilasmasi varmi diye bu test bende cikmadi ama biseymthfr c677t heterozigot mutasyon tahlili
SEYDAM cım tekrarlayan düşüklerde bu test isteniyormuş.
Senden istendimi canım???
ohhh masallah benim bi süre yazmamam iyi olmus bakin ne güzel dolmus topik cok sevindim devam acemeria ancak sen toplarsin burayihu huuuuuu kızlar nerelerdesiniiiiizsakın kimse topiği terketmesiiiiin çok kızarım çooooooook doğurcaz hepimiz burda doğurmayanı tefe koyar oynatırım ben doğurmazsam beni tefe koyun anlaştıkmı
anlaşılacağı üzeri pozitif oluyorum da biraz kendim:119::119::119:
şimciiiiiik şöyle yapıyoruz; bugüne kadar denediğimiz şeyler işe yaramadığına göre yarayanı bulana kadar deniyoruuuz bu kadar basit,pes etmiyoruz:124::124:
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpem mi diyorum herkesi oynamaya davet ediyorum:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:hayde bakalım yeni tur yeni şans,hepimize uğurlu olsun
az kalsın unutuyordum ferhat daha öncede söylemiştin sen bunu haftaya tekrar adet olcam kısmetse deniyorum incir kürünütey tey tey
ben ettim bir süreligine ,TÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
SEYDAMın da dediği gibi galiba sır olup gitcek bu topik... hergün giriyorum bakıyorum kimse uğramıyor.. valla bende pes etmek üzereyim haberiniz ola84::84::84::84::84::84:
ayyy masallah ne güzel ikiz bekliyorsunuzGünaydın arkadaşlar. Başlığı görünce dikkatimi çekti. 2bebeği hiiiç düşünmemiştim ama kurban olduğum allah bana 2tane çok tatlı bebek nasip etti.
Hemen kolay hamile kalmadım. Ama şunu çok iyi anladım ki,
kafanızdan hamileliği tamamen silip attığınızda tutuyor ve Stresten uzak olunmalı.. Rabbim olmayanlara versin..
at at tatlım boş durmayalım demiohhh ne güzel göbekler falan atılmış bende atıyım bariya bu arada bana incir kürünü kim anlatacak bekliyorum hadi
bensiz oynuyosunuz,göbek atıyosunuz küstüm size hııhhh
ben geldiiiimmmm topiğin çoook eski hamişliğe uğraşanı..
sensiz oynarmıyız tatlışım sende bir hava seç gecenin bu saatinde oynamazsam neyim
:118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122:
at at tatlım boş durmayalım demiincir kürünü de sanırım şöyle yapçaz 8 veya 9 tane inciri güzelce yıkadıktan sonra 2,5 bardak suda 8,9 dakika kaynatıp kahvaltıdan yarım saat önce ve öğle yemekten yarım saat önce içeceğiz sanırım böyle ferhata doğruluğunu tasdik ettircez canım.21 gün yapçaz gülüm
acemiera canım peki bunu adetten öncemi sonramı yapcaz
bide ben sogan kürüne başladım 15 gün yapcam bakalım nolur bu arada seni böyle neşeli görmek çk güzel neşeni hiç kaybetme melegin gelir inşallah
adetin 1. günü diye biliyorum canım,soğan kürüne başladıysan onu bitir öteki aya onu başlıcaksın.hadi hayırlısı soğanı yaparkende hamile kalan çok incire gerek kalmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?