- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.221
birtanem canim insallah hersey diledigin gibi olur
canim inanirmisin elim varipta degistiremiyorumyaÇok sağol canım.. yaa Seydam senin şu avatara baktıkça içim bi tuhaf oluyo canım yaaa.. böyle ağlamaklı olma ne olur.. bak Acemi geldi enerji depoluyoruz bol bol...
canim inanirmisin elim varipta degistiremiyorumya,hergün baska baska insanlardan ay kizim oluyor ,ay cok seker elbiseler aldim,adini ne kosak acaba diyerek dolasan insanlari görüyorum ve uzaklasamiyorum malesef okadar mutlularki hergün yeni bi hüzün doluyo allahim baska dertler vermesin tabiki .... iste o avatardakide gercek gözyaslarim keske unutmak okadar kolay olsa ama inan cok zor ,tabiki sizeler bana bakmayin tabiki güzel düsünün insallahda öyle olucak ..biliyorsunuzki hepinizden fazla yiprandim bu yolda ve kolay kolayda cikmiyor iste elimde degil
canim ne demek hayir hayir üzmedin ..benim herzamanki halim diyorumya kim sorsa aynisi benden duyuyor zaten, sen kusuruma bakma olurmu böyle herseye doluyorum iste ,bitanem allahim derdi verdi zamanla dermaninida verecek elbet cümlemize insallah taddirsinCanım arkadaşım seni üzdüysem özür dilerim(
Atlattıkların kolay değil.. Rabbim bir daha göstermesin böylesini inşallah.. Allah'ım sana bi melek göndersin ve sımsıkı tutunsun sana, sonra da kucağını doldursun hayırlısıyla..
Kendimi kötü hissettim gerçekten( Kusuruma bakma olurmu seydamcım canım benim
insalalh canim...canim herzaman sükür ediyorum inan sadece gidenlerin acisi canimi yakan, yoksa rabbim verdi rabbim aldi tabiki elden bisey gelmiyor alalhim beterlerinden korusun insallah ..seydam ben inanıyorumki herşey çok güzel olacak en azından biz anne olduk ya hiç olmayanlar ne yapsın canım sadece şükredelim herşey olur
canim ne demek hayir hayir üzmedin ..benim herzamanki halim diyorumya kim sorsa aynisi benden duyuyor zaten, sen kusuruma bakma olurmu böyle herseye doluyorum iste ,bitanem allahim derdi verdi zamanla dermaninida verecek elbet cümlemize insallah taddirsin
canim eksik olmayin zaten kimseye söyleyemedigimi sizlere yaziyorumcanım kendini iyi hissetmen için biz burdayız... mesafeler ne kadar uzun olsada gönüller bir.. Hadi şöyle bi silkelen, derin bi nefes al, rahatla.. dayanamam ben kimsenin üzülmesine. kocaman kocaman öpüyorum seni..
slm anneler bende ikinci bebegı düşünüyorum.. evet çok erken dıyeceksınız ama olsun şimdiden plamları yapmaya başladık bız..
bende katılabılırım sızlere
Evet seni hatırlıyorum..öncelikle bebeğini güle güle büyüt.. geçen gün başka bi topikte konu açmıştın.. Tabi ki katıl aramıza ama sezeryan doğumun üzerinden bi süre geçmesi gerek.. Bi arkadaş ilk bebeği 7 aylıkken hamile kalmıştı ve bebek ağırlaştıkça acılarının dayanılmaz olduğundan bahsetmişti.. bunlar acı gerçekler canım..
Yine de tercih sizin tabiki:) hoşgeldin aramıza.
merhaba hanımlar nasılsınız benim tutmadı aşılamam 2 yıl erteledik tedavi olayını çünkü eşimin tayini doğuya çıkacak inşallah bizde gidebiliriz yanında o yüzden 2 yıl içinde olursa tedavi olmayacağım anlayacağınız erteledik 2 yıl tedavi yok...
hayırlısı olsuuuuuuuuuun,çok sevindimslm kızlar bende bugün gittim saglık ocağına kan tahlili yaptırdım biraz önce saglık ocagındaki hemşire komsum geldiiiiii
değerim 570 cıkmıs
cok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darısı sizlere kızlaR yarın dr gidecem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?