2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Çok sağol canım.. yaa Seydam senin şu avatara baktıkça içim bi tuhaf oluyo canım yaaa.. böyle ağlamaklı olma ne olur.. bak Acemi geldi enerji depoluyoruz bol bol...
canim inanirmisin elim varipta degistiremiyorumya ,hergün baska baska insanlardan ay kizim oluyor,ay cok seker elbiseler aldim,adini ne kosak acaba diyerek dolasan insanlari görüyorum ve uzaklasamiyorum malesef okadar mutlularki hergün yeni bi hüzün doluyo allahim baska dertler vermesin tabiki .... iste o avatardakide gercek gözyaslarim keske unutmak okadar kolay olsa ama inan cok zor ,tabiki sizeler bana bakmayin tabiki güzel düsünün insallahda öyle olucak ..biliyorsunuzki hepinizden fazla yiprandim bu yolda ve kolay kolayda cikmiyor iste elimde degil

Canım arkadaşım seni üzdüysem özür dilerim(
Atlattıkların kolay değil.. Rabbim bir daha göstermesin böylesini inşallah.. Allah'ım sana bi melek göndersin ve sımsıkı tutunsun sana, sonra da kucağını doldursun hayırlısıyla..

Kendimi kötü hissettim gerçekten( Kusuruma bakma olurmu seydamcım canım benim

seydam ben inanıyorumki herşey çok güzel olacak en azından biz anne olduk ya hiç olmayanlar ne yapsın canım sadece şükredelim herşey olur

canim ne demek hayir hayir üzmedin ..benim herzamanki halim diyorumya kim sorsa aynisi benden duyuyor zaten, sen kusuruma bakma olurmu böyle herseye doluyorum iste ,bitanem allahim derdi verdi zamanla dermaninida verecek elbet cümlemize insallah taddirsin

seydam ben inanıyorumki herşey çok güzel olacak en azından biz anne olduk ya hiç olmayanlar ne yapsın canım sadece şükredelim herşey olur
insalalh canim...canim herzaman sükür ediyorum inan sadece gidenlerin acisi canimi yakan, yoksa rabbim verdi rabbim aldi tabiki elden bisey gelmiyor alalhim beterlerinden korusun insallah ..

canım kendini iyi hissetmen için biz burdayız... mesafeler ne kadar uzun olsada gönüller bir.. Hadi şöyle bi silkelen, derin bi nefes al, rahatla.. dayanamam ben kimsenin üzülmesine. kocaman kocaman öpüyorum seni..

canım kendini iyi hissetmen için biz burdayız... mesafeler ne kadar uzun olsada gönüller bir.. Hadi şöyle bi silkelen, derin bi nefes al, rahatla.. dayanamam ben kimsenin üzülmesine. kocaman kocaman öpüyorum seni..
canim eksik olmayin zaten kimseye söyleyemedigimi sizlere yaziyorum canim allahindai zniyle toparlanicam en kisa zamanda ..senin tatli kizin gibi kizim olucak bende sizlere göstericem demi burdan resimlerini insallah

benim bat 5 mart canim

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Hamilelerimiz:
Ferhatt
Sinem_ahmet

...Nick...................Sat.................Bat

seydam...............5 şubat............5 mart
acemiera.............19 şubat............?????
çelik198408.........27 şubat............?????
birtanem.............18 şubat...........18 mart
İzmrli................21 şubat...........?????
ebru.................10 şubat............10 mart
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Ayyıldızım............27 şubat...........26 mart
Zeynep87............25 şubat............?????

Son düzenleme:
slm anneler bende ikinci bebegı düşünüyorum.. evet çok erken dıyeceksınız ama olsun şimdiden plamları yapmaya başladık bız..
bende katılabılırım sızlere

slm anneler bende ikinci bebegı düşünüyorum.. evet çok erken dıyeceksınız ama olsun şimdiden plamları yapmaya başladık bız..
bende katılabılırım sızlere

Evet seni hatırlıyorum..öncelikle bebeğini güle güle büyüt.. geçen gün başka bi topikte konu açmıştın.. Tabi ki katıl aramıza ama sezeryan doğumun üzerinden bi süre geçmesi gerek.. Bi arkadaş ilk bebeği 7 aylıkken hamile kalmıştı ve bebek ağırlaştıkça acılarının dayanılmaz olduğundan bahsetmişti.. bunlar acı gerçekler canım..

Yine de tercih sizin tabiki:) hoşgeldin aramıza.

canım düşünuyoruz ama hemen bu aylarda degil.. önumuzde bıraz aman var.. evet zor olacak ama kolay olan bır şey yok kı hayata..

Son düzenleme:
merhaba hanımlar nasılsınız benim tutmadı aşılamam 2 yıl erteledik tedavi olayını çünkü eşimin tayini doğuya çıkacak inşallah bizde gidebiliriz yanında o yüzden 2 yıl içinde olursa tedavi olmayacağım anlayacağınız erteledik 2 yıl tedavi yok...

slm kızlar bende bugün gittim saglık ocağına kan tahlili yaptırdım biraz önce saglık ocagındaki hemşire komsum geldiiiiii
değerim 570 cıkmıs
cok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darısı sizlere kızlaR yarın dr gidecem bakalım

amanın amanın amanın Tırtılkurabiyemiz hamileeeeee:))))

Ayyy nasıl sevindim anlatamam.. Topiğimizin sahibi kurabiyemiz hamiş olmuş, darısı başımıza inşallah... Canııım çok tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin inşallah...

hayırlısı olsun canım yaa.. senden bayağıdır ses seda çıkmamıştı. niye 2 yıl peki?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Hamilelerimiz:
Ferhatt
Sinem_ahmet
Tırtılkurabiye

...Nick...................Sat.................Bat

seydam...............5 şubat............5 mart
acemiera.............19 şubat............?????
çelik198408.........27 şubat............?????
birtanem.............18 şubat...........18 mart
İzmrli................21 şubat...........?????
ebru.................10 şubat............10 mart
Flan........................?....................... ?
Deniz...................... ?...................... ?
Ayyıldızım............27 şubat...........26 mart
Zeynep87............25 şubat............?????

hayırlısı olsuuuuuuuuuun,çok sevindim eve gelir gelmez açtım neti birde ne göreyim çok iyi geldi bu haber.
tebrik ediyorum tırtılkurabiye.doktordan sonra bizide bilgilendir merakta bırakma

sagoloun kızlar bende akşam üstü ögrendim
keseyi görüp kalp atışlarınıda duysam içim rahatlayacak bakalım
hiç beklemediğim bir aydı kızlar
bide
en büyük neden stres miş
boşverince oluyormus
darısı tüm topikdekilerin basına kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ferhatcım teşekkür ederim canım onu bidahaki ay adet olursam (inşallah olmammda)kullancam bu ay sogan yapıyorum tırtıl kurabiye tebrik ederim darısı bizim başımıza bide bitanem benim sat 22şubat bat 21mart böyle eklersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…